Докато VPN мрежата може да се използва за отблокиране на гео ограничено съдържание, много доставчици на поточно предаване с плащане за оглед, музикални услуги и специализирани спортни услуги изискват да платите с местна дебитна или кредитна карта. Опитът да платите с карта от вашата страна и фалшив пощенски код рядко работи. За щастие има решение.


Тъй като много хора искат да закупят онлайн услуги с ограничен достъп, все повече предлагат доставчици "виртуални дебитни карти". Тези услуги за цифрови плащания позволяват на хората да превеждат средства върху предплатена дебитна карта в страна, която са избрали. Повечето хора искат да деблокират услуги във Великобритания и САЩ, но има виртуални карти, налични във всяка държава.

Ако имате един от най-добрите ни VPN и искате да платите за чуждестранна услуга като HBO GO, Sling TV, F1 TV, BeIN Sports или Spotify, можете да използвате една от препоръчаните услуги за виртуални плащания в тази статия!

Пощенски код на виртуална карта

Колко струва виртуална кредитна карта?

Едно нещо, което си струва да се има предвид е, че има такса за настройка на виртуални разплащателни карти. Повечето фирми начисляват еднократна такса за издаване на номера на картата. Обикновено тази такса е между 5-15 долара. Отвъд това фирмите са склонни да начисляват такса за допълване на картата. Тази такса е между 1-5% от превода.

Най-добрите услуги за виртуални плащания

Разбираме, че ако сте се абонирали за VPN, за да деблокирате нещо онлайн, може да бързате. Ето защо сме съставили това бързо ръководство за най-добрите виртуални платежни услуги. Всички тези услуги са добре познати, надеждни доставчици на онлайн плащания, които се използват от потребителите по целия свят ...

 1. Отключена виртуална карта за виза в САЩ

  Нас отключени

  Тази услуга за плащане е абсолютно идеална за всеки, който желае да закупи услуга в САЩ като HBO GO, Amazon Prime Video, Sling TV, DirecTV - или всяка друга. US Unlocked предоставя виртуална предварително заредена дебитна карта, която е широко приета в онлайн магазините, базирани в САЩ.

  US Unlocked е виртуална карта Visa за многократна употреба, която се предлага с валиден адрес за фактуриране в САЩ. Таксата за еднократна регистрация е 15 долара, а месечната такса за обслужване е 3,50 долара. Таксата за доплащане варира в зависимост от начина, по който искате да депозирате средства: но обикновено са $ 3 и 3%. Въпреки че това решение е малко скъпо, то идва с валиден адрес, то е много полезно за регистрация за много американски телевизионни услуги!

 2. EcoPayz ecoVirtualcard

  Ecopayz

  EcoPayz осигурява сигурна виртуална карта за еднократна употреба, която ви дава допълнително спокойствие. Дори номерът на картата да бъде откраднат по време на онлайн транзакция, той не може да бъде използван за втори път. Това го прави популярен вариант за тези, които купуват стоки от онлайн магазини, на които не се доверяват особено.

  EcoPayz може да бъде поръчан в EUR, USD и GBR. Таксата за еднократна емисия е 1,80 евро, а таксата за транзакцията е 4%. Потребителите могат да отворят три предплатени карти (за еднократна употреба) наведнъж. Това означава, че можете да използвате тази услуга за закупуване на множество онлайн услуги за различни страни, ако желаете.

 3. MoneyPolo Virtual Quick Card

  Moneypolo

  MoneyPolo предлага еднократна карта и опция за допълнителна карта. Таксата за настройка при тази фирма е доста висока - 15 долара. Таксата за доплащане е 3 долара за транзакция, така че като US Unlocked тази опция е от страна на цената. Една особеност на тази услуга е, че ако не използвате картата си 60 дни, ще трябва да платите административна такса от 10 долара, за да възобновите използването й. Поради тази причина тази карта се препоръчва само при еднократна употреба - или ако възнамерявате да използвате виртуалната си карта редовно.

 4. Worldcore Ultimate MasterCard карта

  WorldPay

  Worldcoreis със седалище в Чешката република. Тя позволява на хората да настроят виртуална предплатена дебитна карта само за 5 евро. Картата може да бъде закупена в трите най-популярни валути - USD, Euro или Sterling. Това означава, че можете да използвате Worldcore за закупуване на повечето онлайн услуги, които може да ви интересуват. Можете да заредите средства в Worldcore карта от всяка банкова сметка или с цифрови валути. Таксата за доплащане е само 0,99 EUR, което според нас е изгодно.

 5. LeuPay

  LeoPay

  Тази услуга е малко по-различна от останалите в този списък, защото всъщност ви изпраща физическа карта. За да получите една или повече от тези карти, ще трябва да бъдете проверени с KYC. След като се извърши тази проста проверка, можете да получите две карти безплатно. Хубавото на LeuPay е, че той предлага 10 различни валути, така че ако искате да деблокирате нещо в по-необичаен регион, тази карта си струва да се обмисли. Друга страхотна точка за продажба - качването на пари на LeuPay карта е безплатно за жителите на ЕС и само 2% другаде.

Какво е виртуална дебитна карта?

Хубавото на виртуалните дебитни карти е, че нямате нужда от банка, която да ви одобри. Тъй като го зареждате с пари, докато вървите заедно, не изисква никакви проверки за кредит. Това означава, че можете да поръчате такъв и да го доставите на вашия имейл адрес в миг.

За разлика от физическата дебитна карта, която е физическо парче пластмаса, което държите на ръката си, виртуалната разплащателна карта не е нищо повече от важните номера, които намирате написани на вашата карта. Номерът на картата, нейната дата на изтичане и CVV кодът, който обикновено се намира на гърба на физическа карта, са всичко, което трябва да пазарувате онлайн.

Виртуалните карти могат да бъдат поръчани в различни популярни световни валути, като щатски долари, лири или евро. Това ви позволява да купувате от онлайн магазини в определени страни. Още по-добре е, че ви позволява да плащате за ограничени за региона онлайн услуги като американските канали за кабелна телевизия.

Виртуалните карти се предлагат в две различни разновидности. Човек може да се допълва отново и отново, което е полезно, ако възнамерявате да използвате картата многократно. Втората е еднократна карта, която изтича, след като сте изразходвали всички средства, които зареждате върху нея.

Колко карта

Американски адрес за вашата карта

И накрая, може да ви е необходим адрес в САЩ, за да закупите някои услуги. Ако случаят е такъв, просто използвайте адрес за пренасочване на пакет, когато излезете.

Кредитно изображение за заглавие: Paket / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me