Как да се скриете от вашия интернет доставчик


Вашият доставчик на интернет услуги (ISP) може лесно да научи всичко за вашата онлайн активност ако не сте достатъчно предпазливи.

За да останете анонимни, докато сърфирате онлайн, можете да скриете вашата виртуална лична карта от вашия интернет доставчик.

В тази статия можете да прочетете за инструменти, които помагат да защитите вашата дейност.

Какво знае моят интернет доставчик?

Вашият доставчик на интернет услуги знае всичко, което правите онлайн.

Не само това, те записват и всички тези данни. Тези данни включват всичко от сайтовете, които сте посетили, прехвърлените данни, ако се разнасяте, и вероятно всичко друго, за което можете да се сетите.

В някои страни вашият интернет доставчик няма да направи нищо с тези данни - но това е много рядко!

В повечето случаи те ще го използват за анализ на своите потребители и продажба на техните данни.

В по-лоши случаи те могат да ви продадат на правителството (или да бъдат разпоредени да пуснат данните).

Освен това, те могат да ви докладват на фирми за незаконни дейности като торент. Ето защо препоръчваме на нашите читатели да използват VPN за торент, за да гарантират, че вашите данни се запазват. Тъй като вашият интернет доставчик не може да види какво правите онлайн, те не могат да видят какво ви мъчи, което означава, че можете да правите торент шоу, без да се притеснявате да ви хванат.

Как да скриете интернет дейностите си от интернет доставчика си

Така че сега знаете какво вашият интернет доставчик знае за вас - буквално всичко, което правите онлайн.

Време е да научите как да скриете интернет дейностите си от интернет доставчика си.

Използвайте VPN

VPN (виртуална частна мрежа) осигурява криптирана мрежова връзка чрез публичната мрежа, следователно предпазва вашия IP адрес от любопитни очи.VPN

Това е възможно най-сигурният начин да запазите поверителността си и да сърфирате онлайн, без да проследявате интернет и да регистрирате вашата онлайн активност.

Има безплатни VPN услуги там, но моля, имайте предвид това може да не си струва да поемат риска, тъй като приходите им не зависят от това да ви пазят анонимни и безопасни в интернет.

въпреки това, VPN услугите, които изискват плащане, определено ще ви предпазят и са частни, като договор ги обвързва да направят това.

Тук можете да видите списък с най-добрите vpn услуги, които избрахме от широк избор, за да ви предложим наистина най-доброто от всички тях.

Използвайте прокси

Прокси сървърът е подобен на VPN, но ще защити само трафика на вашия интернет браузър.
пълномощник

въпреки това, пълномощните често не са сто процента безопасни за употреба. Хостът на прокси сървъра може да види вашия IP адрес и трафика, който минава през прокси сървъра.

Публичните прокси сървъри, също като безплатните VPN мрежи не са безопасни изобщо, тъй като всеки може да ги изпълнява, те са бавни и нямате причина да се доверите на оператора, който управлява проксито.

Вместо публични пълномощници, препоръчва се използването на частни прокси сървъри, тъй като те са по-бързи и безопасни. За по-задълбочен анализ на прокси сървърите прочетете нашето Ръководство за прокси сървъра и научете повече за разликите и приликите между прокси и VPN.

Разгледайте с Tor

Tor е различен вид браузър. Той работи, като маршрутизира връзката ви през множество възли.

Ето защо се нарича Tor - The Onion Router. Трафикът ви минава през множество слоеве като лук.

Това е напълно безплатно и ще запази вашите дейности за сърфиране в интернет сигурни и сигурни. Много хора използват VPN и Tor заедно за подобрена сигурност и поверителност. ако искате да направите това, ще ви трябва Torn VPN, тъй като не всяка услуга работи с Tor.

За съжаление, за разлика от VPN, той ще защити само вашите дейности за сърфиране в интернет. Освен това, тя значително ще възпрепятства скоростта на вашия интернет.

Как да торент, без вашият интернет доставчик

Изтеглянето на съдържание от интернет може да изглежда много просто и безобидно и въпреки че понякога е така, има мерки за безопасност, които трябва да обмислите, преди да изтеглите нещо. Това е особено вярно за торент съдържание. Торенето само по себе си не е незаконно. Съществуват обаче материали, защитени с авторски права, които не трябва да бъдат изтегляни, без да се плаща за тях.Анонимен торент

Може да изпаднете в проблеми с изтеглянето на съдържание, защитено с авторски права, и за да избегнете това да се предпазите, като използвате един от методите и услугите за скриване на вашия IP адрес.

Моля, обърнете внимание, че ProPrivacy.com не подкрепя или насърчава незаконни торент или незаконни онлайн дейности. Ние препоръчваме вместо това да изтегляте безплатно правно съдържание и ако се интересувате от къде да намерите страхотни неща безплатно, тази статия за безплатни легални сайтове за торенти е златна мина за вас.

Как да се скриете от вашия интернет доставчик: Заключение

Каквото и да правите в интернет вашия интернет доставчик и по принцип всеки може да го види. Има неща, които може да искате да скриете, не защото са незаконни или има нещо особено лошо с тях, но просто не искате целият свят да знае за това.Как да се скриете от заключението на своя доставчик на интернет услуги

Това е когато услуги за поверителност са полезни. Най-сигурният избор определено е търговска VPN услуга, в днешно време обаче можете да избирате от други различни услуги, които помагат да останете безопасни и лични в интернет.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me