Не е тайна, че Netflix предлага повече заглавия на абонатите в САЩ от техния европейски колега. В това ръководство ви показваме как можете да комбинирате допълнителното съдържание на чужди библиотеки на Netflix с удобството да гледате Netflix навсякъде, където искате на телефона си.


Какво ще ви трябва

За да следвате стъпките по-долу, ще трябва:

 • Абонамент за Netflix
 • Абонамент за Netflix VPN
 • Устройство с Android или iOS (телефон или таблет)

Как да получите достъп до американското приложение Netflix на Android, iPhone и iPad

През последното десетилетие навиците на гледане на хората са се променили от това да седят пред телевизора до да гледат нещата в движение. Netflix е решил да направи това, което прави приложенията за Android и iOS лесни за използване. За щастие, достъпът до Netflix US е подобно лесен чрез приложението - стига да получите подходящия VPN доставчик.

Когато се свържете с Netflix-приятелски VPN сървър в САЩ, връзката ви се препраща чак до Америка, което неизбежно заблуждава приложението, вярвайки, че сте в САЩ. Просто следвайте стъпките по-долу, ще ви позволи да гледате още заглавия в приложението си Netflix. Този метод ще работи с Android, iPhone и iPad. Единствената разлика между тях е от магазина, от който изтегляте своето VPN приложение.

 1. Изберете VPN, който работи с Netflix от тази статия.

  Препоръчваме ExpressVPN, защото надеждно деблокира платформата и предлага невероятна скорост за стрийминг с по-висока разделителна способност.

 2. Абонирайте се за VPN и задайте вашите идентификационни данни за вход.

  Ако не искате да направите това през уебсайта, ще получите още един шанс след изтеглянето на приложението.

 3. Инсталирайте VPN на устройството си iPhone, iPad или Android.

  VPN приложенията са достъпни както в Google Play Store, така и в Apple App Store.

  Приложение ExpressVPN в магазина за приложения на Android

 4. Стартирайте приложението VPN на мобилното си устройство и влезте с вашите идентификационни данни.

  Ако не сте се регистрирали на уебсайта по време на стъпка 2, можете да се регистрирате директно в приложението.

  Екран за влизане в ExpressVPN

 5. Изберете VPN сървър в САЩ.

  Това ще работи с други региони на Netflix, така че ако искате да деблокирате съдържание от друга държава, просто се свържете със сървър, базиран в страната, в която също се свързвате.

  ExpressVPN свързан

  След като VPN се свърже към американски сървър, ще имате американски IP адрес. Това просто означава, че следващия път, когато отидете на уебсайта на Netflix, сървърът на Netflix ще ви помисли, че сте в САЩ и ще ви предостави същото съдържание, което получават американските абонати на Netflix.

 6. Сега можете да разглеждате библиотеката в Netflix в САЩ в приложението си

  За да проверите дали всичко е работило, потърсете заглавия, изключително за САЩ, като Fraiser или Parks and Recreation.

  паркове и почивка в приложението Netflix

Моят VPN не работи с приложението Netflix?

Забелязахме хора на форуми и социални медии, които обсъждат как не могат да имат достъп до САЩ Netflix с VPN, когато използват приложението Netflix. Ако VPN деблокира Netflix, тогава трябва да имате достъп до US Netflix от мобилното приложение. Просто решение е да затворите приложението Netflix и да преминете към друг американски сървър, преди да го рестартирате. Ако проблемът продължава, вижте нашето ръководство за отстраняване на проблеми за Netflix VPN за повече информация или помислете да се свържете с вашия доставчик чрез техните страници за поддръжка.

Полезни ръководства за Netflix

Разбийте Netflix VPN блока - Съвети за отстраняване на проблеми за съобщението за грешка в прокси сървъра на Netflix

Разблокиране на Netflix - Как да промените вашата страна в Netflix

Как да деблокирате Netflix в училище или на работа - Ръководство за гледане на Netflix на ограничен WiFi

Как работи?

VPN е онлайн услуга, която ви позволява да се преструвате, че сте в друга държава, като прикривате истинското си местоположение. Когато имате достъп до Netflix от дома си - независимо дали това е в приложението или уебсайта - Netflix може да каже къде се намирате поради вашия IP адрес.

Когато се свържете с VPN сървър в САЩ, вашият трафик се пренасочва през този сървър - което позволява на VPN да скрие IP адреса на вашия дом. В резултат на това, когато вашият трафик пристига с Netflix, изглежда, че идва от VPN сървъра вместо от вашия дом. Това успешно заблуждава Netflix и го кара да ви достави пълния каталог на Netflix!

Някои VPN предоставят прикриване на VPN (обсебени сървъри) тази функция няма да е необходима за деблокиране на библиотеки на Netflix, като САЩ, на повечето места. В действителност, обфуксацията ще изисква по-голяма мощност на обработката и ще доведе до малко по-бавен трафик (което може да причини ненужно буфериране).

От друга страна, ако сте в Китай, ще трябва да използвате обфуксация, за да заобиколите Великата защитна стена на Китай. По този начин, ако сте китайски гражданин, който иска да деблокира Netflix, ще трябва да се придържате към VPN с функция обфуксация (ExpressVPN, NordVPN или PrivateVPN).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me