Много хора, живеещи извън Германия, са силно заинтересовани от използването на немски услуги и уебсайтове. За да получите достъп до немски уебсайтове с ограничен достъп, имате нужда от немски IP адрес. VPN мрежите ви позволяват да използвате сървъри, разположени в рамките на Германия, това ще ви даде немски IP адрес.


На всичкото отгоре клиентският софтуер за VPN криптира всичките ви данни, докато преминава към и от сървърите. Това означава, че вашият доставчик на интернет услуги, правителството, наемодателят или работодателят не могат да видят какви сайтове посещавате. Поверителност и анонимност, докато разглеждате!

По същия начин, ако сте жител на Германия на почивка, може също да искате да деблокирате уебсайтове обратно в Германия. С надеждна VPN услуга можете да облъчите местоположението си в рамките на Германия, за да деблокирате всички тези германски уебсайтове с ограничен достъп.

Най-добър VPN за немски IP адрес

 1. ExpressVPN - Най-бързият VPN, който тестваме, отблокира всичко, с невероятно обслужване навсякъде
 2. NordVPN - Голяма марка с много добра стойност и бюджетна цена
 3. Buffered
 4. IPVanish
 5. VPNArea

Как да получите немски IP адрес

Следвайте стъпките по-долу, за да настроите немски IP адрес:

 1. Абонирайте се за един от VPN-ите в това ръководство. За получаване на немски IP препоръчваме ExpressVPN, но в това ръководство сме поставили още четири VPN услуги от световна класа, които също ще свършат блестящо работата.
 2. Изтеглете и инсталирайте клиентския софтуер на VPN.
 3. Свържете се с VPN сървър, разположен в Германия.
 4. Отидете на немския уебсайт, до който искате да получите достъп.
 5. Седнете и се насладете на неограничен достъп до толкова немски уебсайтове, колкото искате, благодарение на новопридобития ви немски IP адрес.

Изберете VPN и изтеглете техния клиентски софтуер

expressvpn платформи за приложения

След като разгледате добре нашите препоръчани VPN за получаване на немски IP адрес, ще трябва да кликнете върху уебсайта на любимия ви доставчик..

Този софтуер е наличен за всички популярни платформи и с ExpressVPN можете да го инсталирате на 3 различни устройства. Плащането за вашия VPN месечно ще струва повече от плащането годишно. Поради тази причина, ако разполагате със средствата (и възнамерявате да използвате своя VPN през цялата година), най-добре е да плащате за една година наведнъж.

След като се абонирате, ще можете да изтеглите клиентския софтуер на VPN. Софтуерът винаги се изтегля много бързо и е лесен за инсталиране, просто не забравяйте да изберете правилното изтегляне за вашата платформа.

Уверете се, че сте избрали OpenVPN протокол

В ProPrivacy препоръчваме криптиране на OpenVPN. OpenVPN е надежден протокол за криптиране на VPN, който ще ви позволи да бъдете правилно защитени, така че, моля, изберете го в менюто на вашата VPN. Предаването на някои геоблокирани съдържания е незаконно, защото нарушава авторските права. С OpenVPN обаче, дори ако решите да видите материал, защитен с авторски права, вие ще бъдете сигурни - въпреки че ние очевидно не можем да разрешим това.

Освен това, ако имате проблеми на този етап (или някой друг), вашият VPN доставчик ще може много бързо да го реши. Всички VPN от световна класа в това ръководство разполагат с фантастични екипи за поддръжка на клиенти - затова се свържете с тях (или с нас тук на ProPrivacy.com - винаги сме щастливи да помогнем).

Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в Германия

expressvpn-немско-IP-адрес

На този етап ще имате инсталиран клиентски софтуер на вашия лаптоп, компютър, таблет или смартфон. С избран OpenVPN в настройките, вие сте готови да VPN в Германия.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете един от немските сървъри от списъка със сървъри на вашата VPN. Уверете се, че изберете най-бързия наличен. По-бързият обикновено се намира по-високо в списъка. Сега, когато сте намерили предпочитания немски VPN сървър, щракнете върху свързване. Това е! Вече имате немски IP адрес и може ли VPN в Германия да се появи като пребиваващ там - когато пожелаете.

Отидете на всеки немски уебсайт, който харесвате!

С инсталирания ви VPN можете да посещавате почти всичко онлайн. Можете да получите достъп до всеки сайт на всяко място, където вашата VPN има сървър - включително разбира се Германия! Всички VPN мрежи, които сме поставили в това ръководство, осигуряват най-добрата сигурност, поверителност и най-добрата налична анонимност. Резултатът е, че ще можете да посетите всеки немски или други уебсайтове, които желаете.

Просто се свържете със сървър в страната, която искате да посетите, и въведете уеб адреса, който искате да посетите, в навигационната си лента. Вашият VPN ще ви даде вид, че сте в тази държава - IP адрес и всички.

Съображения за получаване на немски IP адрес

Когато получавате немски IP адрес от чужбина, трябва да вземете предвид някои съображения.

Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че много VPN услуги на пазара са изключително ненадеждни и ненадеждни. Общо има над 800 VPN доставчици, които да избират от пунктирани по целия свят. По-голямата част от тези услуги са ужасни - бавни и несигурни. Всъщност някои VPN мрежи могат да добавят към неволите ви за сигурност, вместо да ги отнемат!

Как да разбера кой VPN да избера?

 1. Първо, за да подправите вашия IP адрес в Германия, за да видите гео-ограничено съдържание, трябва да бъдете изключително сигурни. Тъжната истина обаче е, че не всички VPN услуги предлагат криптиране и ниво на обслужване, необходими за сигурност и поверителност.
 2. Когато избирате VPN за получаване на IP адрес в Германия, се нуждаете от солидни сървъри и солидна политика за поверителност. Йо ще иска и VPN със сървъри, които са супер бързи, за да гледат HD съдържание.
 3. За да се насладите на релаксиращо, безгрижно VPN изживяване, се нуждаете от спокойствието, когато знаете, че вашият VPN приема поверителността и сигурността много сериозно. Ето защо тя трябва да предоставя стандартни протоколи за криптиране като OpenVPN (препоръчително) и също обработвайте данните си по прозрачен, надежден и сигурен начин. Резултатът ще бъде безпресово интернет преживяване, което ви позволява да посещавате всяко немско съдържание, което ви интересува.

VPN в Германия - Заключение

В това ръководство обяснихме как всеки лесно може да получи немски IP адрес. Въпреки че смятаме, че най-добрата VPN услуга за получаване на IP адрес в Германия е ExpressVPN, за да бъдем безпристрастни и да ви дадем много възможности, ние включихме четири други отлични VPN услуги.

Докато ExpressVPN е номер едно, всички VPN мрежи в нашето ръководство вършат невероятна работа по деблокиране на немски уебсайтове. В допълнение, всички те предоставят пробен период или гаранция за връщане на пари от някакъв вид. Поради това не е нужно да се страхувате да изпробвате предпочитания от вас VPN, безрисков, за да сте сигурни, че ще деблокира немските услуги, които търсите. Освен това всички VPN доставчици в тази статия имат превъзходни сървърни мрежи, които осигуряват блестящо висока скорост на vpn по време на вашата употреба.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me