Хората искат IP адрес на САЩ по много причини. Някои обичат да гледат спортове като Бейзбол в основна лига (MLB), Национална баскетболна асоциация (NBA) или Национална футболна лига (NFL). Други искат да имат достъп до онлайн банкирането си, когато са на почивка. Някои дори искат да получат достъп до американската версия на Netflix, за да гледат огромния му каталог от заглавия. За съжаление, когато повечето хора се опитват да правят тези неща, те се сблъскват с предупреждение за ограничен достъп. Това е така, защото съдържанието с ограничено географско съдържание е подчинено на закони за авторските права, които го правят недостъпен на друго място. С помощта на VPN услуга в САЩ този проблем може да бъде преодолян и всеки може да направи своя IP адрес, удобен за САЩ.


В това ръководство ще ви обясним как можете да се присъедините към безброй хора по целия свят, които в момента отблокират само за САЩ съдържание, като получите IP адрес на САЩ!

Получаването на IP адрес на САЩ е лесно!

  1. Абонирайте се за VPN. За да промените вашия IP адрес на такъв в САЩ, препоръчваме ExpressVPN, но разгледайте най-добрите ни VPN услуги в САЩ, така че да имате много избор.
  2. Изтеглете и инсталирайте клиентския софтуер за VPN.
  3. Свържете се с правилния сървър.
  4. Отидете на уебсайта на САЩ, до който искате да получите достъп.
  5. Станете удобни и се насладете на пълен достъп до уебсайтове и услуги в САЩ.

Изберете вашата VPN и изтеглете софтуера

След като сте решили някоя от услугите, изброени по-горе, кликнете върху техния уебсайт и се абонирайте. Ако плащате месечно, това ще ви струва малко повече от трудно спечелените пари. Поради тази причина, ако можете да си го позволите (и планирате да го използвате през цялата година, за да получите IP адрес в САЩ), изпръскайте на годишен абонамент.

След като платите за вашата VPN, ще имате право да изтеглите клиентския софтуер на VPN. Просто изберете правилната версия за платформата, която използвате. Всички VPN в този списък ви позволяват да го стартирате на повече от едно устройство. Така че, продължете напред и го инсталирайте на вашия компютър и смартфон или iPad - каквото ви трябва.

expressvpn платформи за приложения

Уверете се, че сте избрали OpenVPN

Тук, в ProPrivacy, силно препоръчваме да изберете протокола за криптиране на OpenVPN в настройките на VPN. Това е най-сигурното VPN криптиране на пазара днес. Тъй като деблокирането на гео ограничено съдържание технически е в противоречие със закона (в нарушение на авторските права), OpenVPN е най-добрият начин да останете частни и сигурни.

Не забравяйте, че въпреки че VPN могат да се използват за деблокиране на гео ограничено съдържание (и много стотици хиляди хора използват VPN по този начин), това правите на свой собствен риск! Тук в ProPrivacy.com не можем официално да подкрепим нарушаването на законите. Ако обаче желаете да го направите, тогава OpenVPN е криптирането, което трябва да изберете.

Свържете се с вашия IP сървър на избран САЩ

Сега, когато VPN софтуерът е инсталиран на вашите устройства (и сте избрали OpenVPN), можете да продължите напред и да се свържете с IP сървър на САЩ.

Моля, изберете едно от американските местоположения от списъка със сървъри на VPN. Избирайки един по-нагоре в списъка, ще получите най-добрите скорости. Така че, освен ако не се нуждаете от конкретно местоположение, изберете сървър по-нагоре в списъка. След като сте свързани, вашият VPN ще стане зелен или ще покаже заключване на екрана на вашия смартфон. Ето къде си! Вече имате IP адрес на САЩ и имате достъп до всички ограничени уебсайтове в САЩ.

Избирател за loacation expressvpn

Променете вашия IP адрес в САЩ: съображения

Обмислихме редица неща (от ваше име), докато избираме най-добрите VPN услуги за получаване на IP адрес в САЩ. Първо, не всяка VPN услуга е надеждна. На пазара има повече от 800 доставчици на VPN, и много от тях вършат ужасна работа за предоставяне на VPN услуга.

Какви са разликите между VPN?

  1. Когато подправяте своя IP адрес в САЩ за достъп до гео ограничено съдържание, трябва да сте сигурни. За съжаление, не всички VPN предоставят услугата, необходима за защита (нулева регистрация VPN или без регистрационни файлове политиката е жизненоважна).
  2. Когато избирате VPN за получаване на IP адрес в САЩ, трябва да получите избор на сървъри. В допълнение, тези IP сървъри в САЩ трябва да бъдат светкавично (за поточно HD съдържание).
  3. За да бъдете сигурни, докато измамите местоположението си в САЩ, вашият VPN трябва да предостави протоколи за криптиране на военна степен. Освен това фирмата трябва да обработва вашите данни по надежден и сигурен начин.

Отидете на всеки уебсайт само за САЩ, който харесвате!

Без значение кой VPN сте избрали от нашето ръководство, вие ще можете да получите достъп до съдържание само за САЩ. Ако сте решили за ExpressVPN, това включва и достъп до каталога на Netflix в САЩ.

Освен това, не забравяйте, че вашият VPN не е полезен само за деблокиране на услуги и абонаменти в САЩ. Той е идеален и за получаване на достъп до съдържание от цял ​​свят! Освен това всички VPN в това ръководство предлагат пробни периоди (най-малко седем дни). В резултат на това ще можете да гарантирате, че предпочитаният ви VPN работи перфектно за това, от което се нуждаете.

Други начини за получаване на IP адрес на САЩ

Въпреки че използването на VPN определено е най-добрият, най-частният и най-сигурният метод за получаване на IP адрес в САЩ, има и други начини. SmartDNS, Tor или прокси сървъри са всички налични опции. Въпреки това, никой от тях няма да ви даде типа надеждност, спокойствие или използваемост, които получавате, ако използвате VPN, за да получите IP адрес в САЩ.

SmartDNS

SmartDNS се използва много често от хора, които предават гео-ограничено съдържание. Проблемът е, че той не предлага нищо по отношение на сигурността и тъй като гледането на съдържание, защитено с авторски права, е незаконно, това е притеснение. Използвайки SmartDNS, вие не се криптирате, както правите с VPN. Това означава, че вашият интернет доставчик и сайтовете, които посещавате, ще знаят точно кой сте. С създателите на съдържание, които съдят хората за пиратство все повече и повече, това предизвиква огромно притеснение.

възвишение

От друга страна, Tor е безплатен браузър, който върши работа, много подобна на VPN, като предоставя криптиране, докато се излъчвате. Обещанието за анонимност го прави избора за много хора, включително правозащитници, служители с нарушения, журналисти и много други. Избирайки изходен възел в САЩ, всеки може да получи достъп до американско съдържание (както може с VPN или SmartDNS). Проблемът е, че скоростите са доста бавни, което означава, че ще страдате от значително буфериране, изоставане и лошо качество на картината.

Пълномощниците

Накрая стигаме до безплатни прокси сървъри. Има много за избор, и те със сигурност вършат работа и могат да бъдат много достъпни или безплатни. Въпреки това, безплатните идват с ограничения и не е необичайно този лимит за връзка да бъде достигнат, докато сте в средата на любимия си епизод на Game of Thrones. С лоша скорост, съмнителни политики за поверителност и възможността трети страни да имат достъп до вашите данни, прокси са пълна хазарт.

Нищо в сравнение с VPN

В края на деня, няколко долара годишно, за да знаете, че сте в безопасност, докато залъгвате местоположението си в чужбина, не е кой знае какво. Освен това, с правителствата, които искат да шпионират, и киберпрестъпниците, които винаги искат да прихващат данни, осигуряването на вашето цифрово присъствие е невероятно добра идея в наши дни..

Разбира се, не е нужно да приемате думата ни за това. Можете да опитате някоя от услугите, които споменахме в това ръководство. VPN-ите в това ръководство имат пробни периоди с гаранция за връщане на парите, така че можете да ги тествате. Можете също да опитате прокси и дори да изтеглите Tor. Знаем, че нищо не се доближава до сравняване с VPN услуга от световна класа като ExpressVPN. Така че сме сигурни, че ще се върнете тук, разглеждайки нашите най-добри пет избора в крайна сметка!

IP адрес за САЩ: Заключение

В това ръководство демонстрирахме как всеки може да получи IP адрес на САЩ. За да получите IP адрес в САЩ, препоръчваме ExpressVPN, защото той ви предоставя абсолютно всичко, от което се нуждаете. Въпреки това, за да сме сигурни, че имате много възможности, ние включихме и четири други VPN услуги от световна класа.

Тези VPN предоставят достъп до изключителни сървърни мрежи, които ще ви позволят да се свързвате с максимална скорост на всичките им американски сървъри - идеално за стрийминг в HD.

Шифроването се осигурява чрез военна степен OpenVPN. Освен това всички VPN мрежи в нашето ръководство редовно се тестват от нашия екип. Всички тези VPN имат доказан опит за осигуряване на поверителност и анонимност на своите абонати. Поради това всички VPN, които сме включили, са наистина изключителни услуги, за които решавате наистина.

Обмислили сме всичко, така че можете уверено да получите сигурен IP адрес в САЩ, като знаете, че всичко ще се получи перфектно.

За повече информация разгледайте нашето цялостно ръководство за обслужване на VPN в САЩ.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me