Ако искате да знаете как да изтриете Facebook за постоянно, вие сте на правилното място. Показваме ви как можете да изтриете Facebook за постоянно в три прости стъпки.


изтрийте фейсбук за постоянно

Въпреки че може да звучи доста просто, тъй като толкова много данни са заложени, няма никаква вреда да се гарантира, че за всичко се грижи правилно.

Как да изтрием Facebook завинаги

 1. За да изтриете акаунта си във Facebook, първо отидете на; https://www.facebook.com/help/delete_account.
 2. Прочетете внимателно информацията в прозореца и щракнете "Изтрий моя акаунт'.

изтрийте фейсбук акаунта

 1. Въведете вашата идентификация и парола, когато бъдете подканени, и кликнете върху „OK“. Това е, акаунтът ви във Facebook се изтрива.

На този етап вашият Facebook акаунт е изтрит и вече няма да имате достъп до вашия архив или акаунт. По-важното е, че спирате да добавяте към текущото изграждане на вашата лична база данни във Facebook.

Едно нещо, което си струва да запомните е, че когато изтривате Facebook, старите съобщения и разговори, които сте имали, докато сте член, все още остават във входящите кутии на други хора. Няма да имате достъп до старите разговори, но старите ви контакти и приятели ще.

Можете ли да получите обратно акаунт във Facebook, когато е изтрит?

Когато изтриете Facebook, той наистина го няма завинаги. Няма да можете да промените мнението си по-късно. Така че, ако искате само да накарате вашия акаунт във Facebook да изчезне временно, вместо това трябва да помислите да деактивирате акаунта си във Facebook. Като деактивирате акаунта си, вие все още имате достъп до Messenger без акаунт във Facebook.

Как да изтеглите вашите данни във Facebook

Когато изтриете акаунта си във Facebook, той заминава завинаги и няма да можете да получите достъп до него отново. Поради тази причина може да искате първо да изтеглите архив на личния си акаунт във Facebook. Изтеглянето на вашите данни означава, че можете да ги запазите за потомство. Може би дори можете да го използвате, за да напишете мемоарите си!

 1. За да изтеглите данните си във Facebook, първо отидете на https://www.facebook.com/settings.
 2. След това отидете в долната част на страницата и кликнете върху Изтеглете копие от вашите данни във Facebook.

Как да изтриете фейсбук

 1. Кликнете върху Start My Archive. Когато бъдете подканени, ще трябва да предоставите паролата си, за да завършите този етап.

фейсбук архив

 1. Ще получите имейл от Facebook с прикачен личен архив, когато той е готов. Имайте предвид, че може да отнеме до 90 дни, за да се състави това за вас.

Facebook безопасно ли е?

Реалността е, че има много неща, които потребителите могат да направят, за да защитят своите данни във Facebook. Ако сте потребител на Facebook, това винаги трябва да бъде вашето първо внимание. Ако използвате Facebook отговорно, е възможно да имате профил, който да не разкрива важни неща за вас. Не е нужно да казвате на Facebook всичко. В края на деня, това е ваш избор като потребител.

Политика за поверителност на Facebook

Макс Шремс от Европа срещу Facebook, организация, която се бори с инвазивната природа на Facebook от името на своите клиенти, прави следния коментар:

„Често проверявам настройките си за поверителност, превръщам всичко в„ Само приятели “и изключвам„ Платформа “. Потребителите трябва да осъзнаят, че не споделяте само с приятелите си, но винаги споделяте с приятелите си и Facebook.“

Каква информация има Facebook за мен?

Известно е, че Facebook съхранява голяма част от вашите данни във Facebook. Някои данни се запазват дори когато ги изтриете. Това може да включва:

 • Основна информация за акаунта:
  вашето име, потребителско име, минали потребителски имена, парола, имейл адрес и телефонен номер.
 • Информация около съдържанието:
  Информация за съдържанието, което създавате и споделяте, докато използвате Facebook. Това включва подробностите за това, което споделяте и с кого го споделяте. Освен това Facebook събира информация за вас от качвания и коментари от други потребители (снимки например).
 • Информация около връзки:
  Facebook знае кои са вашите контакти и кога сте се свързали с тях. То също знае кога сте били с тях. Смята се дори, че пасивното слушане събира данни за потребители, които не са във Facebook, които срещате в реалния живот - „Subject A“ - (вашата баба, например).
 • Информация за плащане:
  Ако завършите транзакция с помощта на услуга Facebook, вашата информация за плащане (например номер на карта, адрес за фактуриране и т.н.) може да бъде съхранена от Facebook.
 • Връзки и бисквитки:
  Facebook използва „бисквитки“, за да поддържа запис на това как потребителите взаимодействат с всички връзки, представени към тях. Той също така насочва към тези връзки по-конкретно, като изгражда подробен профил на вашите предпочитания. Facebook също съхранява записи на устройството, OS, уеб браузъра и IP адреса, използвани за достъп до техните услуги.

Как е разрешено на Facebook да използва моите данни?

Дори ако настройките за поверителност на Facebook се възползват и приятелите ви виждат само вашите данни, Facebook все още работи непрекъснато зад кулисите, за да събира информация от вас. Освен това Общите условия са такива, че личните данни и снимки, които хората качват в акаунт във Facebook, вече не са законно собствени..

Това означава, че Facebook потенциално би могъл да прави всичко, което иска с потребителски данни. Facebook може да предава потребителски данни на трети страни, което създава невъобразимо голям потенциал за разпространение на потребителски данни.

Какво се случва с данните ми във Facebook?

Тогава възниква въпросът къде Facebook съхранява потребителски данни. Къде са сървърите на Facebook? По-важното е какви са законите в страната, в която се съхраняват тези данни?

Дълго време киберсигурността беше изключително неразбрана от широката общественост. Цифровата поверителност беше приета за даденост и хората помислиха, че никой не гледа данните, които създава онлайн. Snowden помогна да се промени това и масите се събуждат.

заключение

В това ръководство сме предоставили подробна стъпка по стъпка инструкция за изтриване на вашия акаунт във Facebook за постоянно. По този начин можете лесно да продължите с прерязването на пъпната връв между вас и услуга, която мнозина възприемат като паразит, засягащ личния живот.

Благодарение на нашето просто ръководство, скоро ще се върнете сред страхотните на открито. Кликването „като“ може да изчезне в миналото ви и можете да се насладите на пълнене на белите дробове с чист въздух - докато търсите квартала си - за изключително рядък Pokemon, може би.

Вашият IP адрес позволява на Facebook да поддържа база данни за всяко място, от което някога сте влизали във Facebook от. Все пак има решение. Топ VPN може да запази вашите данни защитени и поверителни. За списък на най-добрите VPN вижте нашия списък с най-добрите VPN услуги.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me