Финалът на сезон 8 е тук.

Ако сте толкова развълнувани, колкото и ние, за да стриймваме финалната серия от фентъзи епоса, това ръководство ви показва как да гледате Game of Thrones сезон 8, епизод 6 бързо и безопасно.


Разблокиране на Игра на тронове с VPN

Превъртете надолу, за да прочетете нашето стъпка по стъпка ръководство за това как да гледате GoT.

NordVPN предлагат на феновете на Game of Thrones 75% отстъпка от абонамента си за VPN, просто като щракнете върху връзката по-долу и се регистрирате.

NordVPN е най-добрият VPN за Game of Thrones, защото е евтин, силно частен и бърз за стрийминг.

Как да предавате GoT Season 8 Episode 6 онлайн с VPN

Можете да предавате Game of Thrones за по-малко от 5 минути, просто следвайте тези прости стъпки:

  1. Абонирайте се за VPN, за да деблокирате GoT, препоръчваме NordVPN - ултра бързи сървъри, лесен за употреба софтуер и страхотни 75% отстъпка за феновете на GoT!
  2. Отворете VPN приложението и изберете VPN сървър, NordVPN са посветили P2P сървъри, разположени по целия свят, щракнете върху свързване.
  3. Отворете предпочитаната от вас услуга за поточно предаване или торент сайта.
  4. Вашата VPN работа наоколо е настроена и сте готови да гледате Game of Thrones онлайн!

Защо имам нужда от VPN, за да гледам Game of Thrones онлайн?

С помощта на VPN за Game of Thrones можете да деблокирате стрийминг сайтове и торент безопасно и сигурно, това е така:

  • Разблокирайте уебсайтове, които не са налични във вашата страна - Използвайте VPN за достъп до сайтове, които са блокирани.
  • VPN криптира вашия интернет трафик - VPN спира вашия доставчик на интернет услуги да види, че се разнасяте.
  • Предотвратете други потребители на torrenter да виждат вашия истински IP адрес - Защитете данните си и бъдете анонимни, когато гледате или изтегляте GoT.

Игра на тронове в Stream на Kodi

Ако искате да гледате финал на GoT сезон 8 на KODI кутия, имате късмет. Не забравяйте, че ако решите да гледате GoT чрез тази опция, това е пиратството и поради тази причина го правите на свой риск.

Онлайн поточни сайтове

С предстоящото премиерство на GoT не може да има съмнение, че многобройни опции за гледане на шоуто в пиратски поточни предавания на живо ще станат достъпни. Уебсайтове като; Putlockers, GoMovies, The Pirate Bay, EZTV.

HBO - САЩ (препоръчителен метод)

HBO ще излъчва официалната световна премиера на GoT Season 8, Епизод шест от 21:00 EST - 20:00 Централно. Новият епизод ще излъчи в ефира на HBO и ще предава на живо по HBO Now и HBO Go.

Можете да предавате HBO на Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV, Android TV, Xbox 360 и Xbox One, Roku, Apple TV, смарт телевизори на Samsung, iOS, Android и Kodi.

С VPN Android и iPhone потребителите могат да деблокират HBO US навсякъде!

Sky Atlantic - Великобритания

Очаква се финалът на GoT във Великобритания да излезе в Sky Atlantic в 2 ч. Сутринта в понеделник, 20 май. Тогава той ще бъде повторен в 20:00 в понеделник вечер.

Сега телевизия - Великобритания

Ако не сте абонат на Sky UK, най-добрият начин да гледате Game of Thrones S8E6 ще бъде закупуването на пропуск сега. Сега телевизията продава ден, седмица или месец преминава към каналите на Sky TV. Тази онлайн услуга е идеална за всеки, който живее извън Обединеното кралство, който иска да предава GoT в Sky Atlantic.

Витрина FOX - Foxtel Australia

Преструвайки се, че сте в Австралия с помощта на VPN, е възможно да гледате GoT на FOX Showcase. Foxtel е услуга за абонамент само за Австралия, която струва $ 49 AU. Може да се гледа на повечето устройства, включително вашия компютър, Mac, Android, iPhone и iPad.

С VPN iPhone и Android потребителите могат да деблокират GoT в движение!

Hotstar - Индия

Ако искате да гледате GoT в Индия, ще можете да го гледате в понеделник, 20 май на Hotstar или Star World. Просто се свържете към VPN сървър в Индия, за да деблокирате телевизионното шоу на родния си език.

Кога е пусната Game of Thrones Сезон 8 Епизод 6?

Планира се премиерата на осминафиналния сезон на GoT в САЩ на 20 май, 2020.

Зрителите в Обединеното кралство могат да се възползват от симулацията на Sky - което означава, че той ще премие на Sky Atlantic точно в същото време, когато излъчва в САЩ. Очаква се това да стане в 2 часа сутринта на понеделник, 20 май.

Зрителите в Обединеното кралство, които не искат да останат будни през цялата нощ, ще могат да гледат многократно излъчване на епизода в понеделник, 20 май.

Австралия също ще види премиерата на FOX SHOWCASE в понеделник, 20 май.

Разблокиране на GoT Сезон 8 Финал - Заключение

На 20 май 2020 г. Game of Thrones излъчва своя последен епизод на огромен брой канали по целия свят. Това означава, че има огромен брой начини да гледате поток от GoT с VPN.

В зависимост от това какъв е вашият роден език, може да искате да предавате поточна версия на GoT (на испански, френски, немски или друг език). За да направите това, просто се свържете към VPN сървър в избраната от вас страна и намерете локална услуга или поток, който показва Game of Thrones.

С VPN можете да се преструвате, че сте навсякъде и да деблокирате всеки поток от GoT S8E6!

Образни кредити: Refluo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me