Има много различни методи за достъп до US Netflix на интелигентен телевизор. Но ако нямате достъп до магазина за приложения на Android от вашия телевизор, тогава нещата могат да бъдат малко по-трудни. В тази статия ще ви преведем през стъпките за настройка на VPN за гледане на САЩ Netflix вашия смарт телевизор, използвайки три различни метода.


За да започнете с методите по-долу, ще ви трябва Smart TV, абонамент за Netflix и абонамент за VPN услуга, която работи с Netflix.

Contents

Как да получа US Netflix на моя Smart TV?

Има три различни начина, по които можете да гледате Netflix на Smart TV. За да видите стъпките на всеки метод, просто щракнете върху връзките по-долу.

 1. Използвайте VPN рутер
 2. Използвайте базирано на Android устройство - Android TV или Fire Stick
 3. Споделете Windows връзка с вашия смарт телевизор
 4. Използвайте Smart DNS услуга

Как да гледате Netflix на Smart TV, използвайки VPN рутер

Използването на VPN рутер е несъмнено най-лесният начин да гледате US Netflix на вашия смарт телевизор. Повечето прилични рутери в наши дни могат да бъдат конфигурирани да работят с почти всяка VPN услуга. Когато свържете вашия смарт телевизор към рутера, ако приемем, че има приложение Netflix, е възможно да гледате американската версия на Netflix.

Един от най-персонализираните типове фърмуер за инсталиране на VPN на рутер е DD-WRT и ще го използваме като част от нашите примери по-долу.

 1. Настройте VPN връзка на вашия рутер, която се свързва към американски VPN сървър.

  На DD-WRT рутер, настройките PPTP и OpenVPN могат да бъдат намерени под Услуги > VPN.

  Нуждаете се от VPN рутер? Разгледайте нашата страница за VPN маршрутизатори. Или за задълбочен поглед върху настройката, проверете как да настроите VPN на ръководство за маршрутизатор DD-WRT.

  DD-WRT услуги

 2. Свържете вашия Smart TV към рутера на същата лента, както сте задали VPN връзка.

  Препоръчваме да настроите вашата VPN с помощта на 5Ghz обхвата, след което се уверете, че всички устройства, които искате да маршрутизират чрез вашата VPN връзка (в този случай вашия смарт телевизор), също използват тази честота.

 3. Отворете приложението на Netflix на вашия Smart TV и влезте.

  Можете да използвате съществуващия си акаунт в Netflix, за да направите това, няма нужда да се регистрирате за нов. Няма значение дали вашият акаунт не е регистриран в САЩ, сега трябва да видите пълния американски каталог на Netflix заглавия. "Наздраве" е добър показател, че е работил.

  Начална страница на Netflix

Някои съображения

Използването на VPN рутер за достъп до US Netflix на вашия телевизор със сигурност е най-удобният метод в дългосрочен план, но все пак има някои съображения, които трябва да бъдат взети под внимание.

Инвестирайте в добър рутер

Докато VPN приложенията често са леки, криптирането на данни може да бъде хардуерно интензивно. По-евтините маршрутизатори нямат необходимата преработвателна способност за правилното стартиране на VPN безпроблемно и ако връзките прекъснат, това може да повлияе на качеството ви на Netflix и в крайна сметка да ви остави незащитени. Закупуването на добър рутер е скъпо, но фантастична дългосрочна инвестиция.

Изберете правилната VPN услуга & сървър

В идеален свят достъпът до различните библиотеки на Netflix би бил толкова лесен, колкото свързването с VPN и избирането на сървър, базиран в страната, до която искате да получите достъп. За съжаление, Netflix блокира повечето VPN връзки от името на лицензиращи партньори, а някои поддържат само платформата за стрийминг на определени сървъри. Що се отнася до избора на правилния VPN, не само трябва да сте сигурни, че Netflix се поддържа, вие също трябва да проверите какви държави са налични, за да отговарят на вашите нужди.

Оптимизирайте връзката си

Тъй като безжичните устройства са десетина десетки, добре е известно, че разстоянието и обектите между вашия рутер и вашия телевизор могат да повлияят на стабилността на вашата връзка, но това, което наистина трябва да вземете предвид, е разстоянието между сървъра и вашия дом. Използването на сървър от другата страна на света е много по-вероятно да забави връзката ви, отколкото да се свържете със сървър, базиран в страната, в която живеете. Понякога е необходимо да се правят компромиси, за да получите достъп до правилния каталог за стрийминг, но трябва винаги избирайте сървърите по-близо, когато е възможно.

Разделяне на тунели & различни честоти

Използването на VPN рутер е един от най-надеждните начини за достъп до международните библиотеки на Netflix, но идва с недостатък - всяко устройство, свързано към рутера, ще трябва да прави същите компромиси, като по-ниска скорост и невъзможност за достъп до локално съдържание. За щастие, разделените тунели и многолентовите маршрутизатори могат да поддържат бързо работещите ви устройства.

Разделянето на тунели е функция, вградена в VPN, което ви позволява да избирате и пропускате устройства, които се пренасочват през VPN сървъра. Това обаче се предлага само от определени доставчици, така че винаги си струва да проверите нашето ръководство преди да закупите абонамент. Освен това винаги можете да настроите VPN на една честота (5 GHz) и да свържете устройствата си с друга (2.4 GHz) на многолентов рутер.

Как да гледате Netflix на вашия смарт телевизор с Android TV устройства

Ако вашият умен телевизор използва Android TV или Amazon Fire TV за своя операционна система, тогава имате късмет! Почти всеки VPN на планетата предлага приложение за Android, а много от тях също предлагат Android TV и приложения за пожарна телевизия Amazon. Има и няколко отлични OpenVPN на трети страни - най-вече OpenVPN за Android. Ако не сте сигурни дали вашият телевизор е съвместим, проверете съображенията по-долу.

Следвайте стъпките по-долу, за да настроите VPN с вашия Android TV и започнете да гледате Netflix.

 1. Инсталирайте приложението Netflix от Google Play Store.

 2. Инсталирайте приложение за VPN от Google Play Store.

  Android телевизорите могат да инсталират и стартират всяко Android или Android TV VPN приложение. Приложенията за Android TV са по-добре оптимизирани за Smart TV, но обикновено приложение за Android също ще работи.

 3. Използвайте приложението VPN, за да се свържете с VPN сървър в САЩ.

 4. Натиснете бутона Начало на вашето дистанционно, за да излезете от VPN приложението, докато то все още работи.

 5. Стартирайте приложението Netflix и влезте.

  Няма значение дали вашият акаунт не е регистриран в САЩ, сега трябва да видите пълния американски каталог на Netflix заглавия.

Телевизионното шоу "Парки и отдих" е добър показател за проверка, че разглеждате каталога в САЩ. Всички са добре, сега можете просто да кликнете върху заглавие, за да го гледате.

Как да гледате Netflix на вашия Smart TV с Amazon Fire TV (Fire TV Stick)

 1. Потърсете вашия VPN доставчик или просто потърсете „VPN“, за да разглеждате поддържаните доставчици.

  Можете да направите това ръчно чрез полето за търсене в горния десен ъгъл на екрана на Fire TV или да използвате гласово търсене за собственици от втори род с дистанционно Alexa.

  VPN в приложението за пожарна телевизия

 2. Инсталирайте и стартирайте приложението.

  Приложение ExpressVPN на Firestick

 3. Свържете се с VPN сървър в САЩ.

  Приложението ExpressVPN е включено

 4. Натиснете бутона Начало на вашето дистанционно, за да излезете от VPN приложението, докато то все още работи.

 5. Стартирайте приложението Netflix и влезте.

  Няма значение дали вашият акаунт не е регистриран в САЩ, сега трябва да видите пълния американски каталог на Netflix заглавия.

Телевизионното шоу "Върхове близнаци" не е достъпна за нас абонати на UK Netflix, така че намираме за полезно да го търсим, за да проверим дали разглеждаме каталога в САЩ. Всички са добре, сега можете просто да кликнете върху заглавие, за да го гледате.

Някои съображения

Голямо предимство на използването на Android VPN над VPN на рутер е, че е лесно да активирате и деактивирате VPN според изискванията. Но има някои съображения, които трябва да се вземат предвид, ако изберете този метод.

Проверете съвместимостта

Естествено, Netflix преустанови поддръжката на приложения за някои по-стари смарт телевизори там. За някои има решение, но само ако устройството ви е сертифицирано Google. За да избегнете потенциални проблеми, не забравяйте да проверите съвместимостта преди да закупите.

Помислете за закупуване на Fire TV стик или устройство за Android TV

Ако вашият умен телевизор няма операционна система, базирана на Android, може сериозно да помислите за закупуване на Android TV устройство или Amazon TV Stick. Чрез просто включване на един в HDMI порта на вашия телевизор с голям екран, ще подобрите значително неговата функционалност.

Поток в 4K

Само много ограничен избор на сертифицирани устройства ще възпроизвежда съдържание на Netflix при 4K резолюция (ако имате правилен план и поне 25 Mbit / s честотна лента за изтегляне). Така че, ако искате 4K стрийминг, не забравяйте да проверите дали всичките ви устройства са съвместими.

VPN не се поддържа на Fire TV

Ако вашата VPN услуга не се поддържа от магазина на Amazon Fire TV Store, тогава можете да заредите всяко VPN приложение за Android на устройство с Fire TV. Моля, вижте най-добрия VPN за Fire Stick за пълно ръководство за това как да направите това.

Гледайте Netflix на Smart TV, като споделяте вашата Windows или macOS VPN връзка

Възможно е да споделяте VPN връзка от вашия компютър с Windows или Mac с вашия Smart TV. Това е най-сложният вариант за настройка и му липсва определена елегантност. Но ако нямате маршрутизатор, поддържащ VPN или хардуер за Android / Fire TV, това е решение.

Тъй като методиката е много по-задълбочена, ние сме посветили цяло отделно ръководство за нея. Вижте нашето ръководство за споделяне на VPN връзка за повече информация относно това как да направите това в Windows и macOS, използвайки различни комбинации WiFi / Ethernet.

Как да конфигурирате интелигентен DNS на смарт телевизор, за да гледате Netflix

Умните DNS услуги могат да отблокират Netflix в САЩ, като разрешат DNS заявките на вашия смарт телевизор в Съединените щати.

Спецификите варират в зависимост от марката и модела на вашия телевизор, но DNS настройките обикновено се намират, като се насочите към менюто „Настройки“ и отидете до секцията „Мрежа“. На телевизорите на Samsung, например:

 1. Натиснете Menu на вашия отдалечен > мрежа > Състояние на мрежата > IP настройки > Настройки на DNS

 2. Изберете „Въведете ръчно“.

 3. Забележете текущите си настройки на DNS (за всеки случай!)

 4. Въведете DNS адреса, даден ви от вашия доставчик на SmartDNS.

 5. Щракнете върху OK и рестартирайте телевизора си.

 6. Запалете приложението Netflix.

  Няма значение дали вашият акаунт не е регистриран в САЩ, сега трябва да видите пълния американски каталог на Netflix заглавия.

Някои съображения

Както при другите методи, обсъдени в това ръководство, има някои съображения, които трябва да се вземат предвид, ако решите да използвате този метод.

Трябва ли да променя регионалните си настройки на телевизора?

Не, Netflix вече е достъпен навсякъде по планетата (с изключение на Китай, Сирия и Северна Корея), така че вече няма нужда да променяте регионалните настройки на вашия телевизор, за да изтеглите приложението.

Smart DNS е по-надежден от VPN?

Има аргумент, че IP-адресите на VPN сървъра са по-лесни за блокиране на Netflix, отколкото DNS разделителите, използвани от Smart DNS услугите. Но в действителност много такива услуги също са блокирани от Netflix.

Плюсовете

Най-голямото предимство на използването на Smart DNS над VPN е, че е възможно да конфигурирате Smart DNS на почти всяка машина с възможност за интернет. Това включва игрови конзоли и, да, умни телевизори.

Друг плюс е, че Smart DNS е по-бърз от VPN, тъй като за защита на връзката не се използва криптиране, изискващо ресурси.

Минусите

Ако вашите локални поточни услуги не се поддържат от вашия доставчик на Smart DNS, може да ги намерите блокирани, когато интелигентният DNS е конфигуриран. И няма лесен начин на Smart TV просто да включите и изключите интелигентния DNS.

Умните DNS услуги са полезни само за стрийминг на неща. За подобна месечна такса, VPN ще ви позволи да предавате Netflix, да защитавате от правилното наблюдение, да предпазвате от проследяване на уебсайтове, да съхранявате историята на сърфирането си частна, когато използвате обществена WiFi, да ви позволява да осъществявате достъп до цензурирани уебсайтове, да ви позволява безопасно да използвате торент и други.

Полезни ръководства за Netflix

Най-добър VPN за Netflix 2020 | ИЗСЛЕДВАНИЯ & Проверен [Ежедневно]

Разблокиране на Netflix - Как да промените вашата страна в Netflix

Как да получите US Netflix на Android, iPhone и iPad

Имате проблеми?

Ако установите, че имате проблеми с някой от горепосочените методи, може да има редица причини. Препоръчваме ви да разгледате нашето ръководство за отстраняване на неизправности в Netflix VPN, като първият ви порт, преди да се свържете с екипа за поддръжка на вашия доставчик на VPN..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me