Netflix се предлага почти навсякъде, можете да получите достъп до тяхната услуга в над 190 страни по света. В резултат на това повечето хора могат да влязат в Netflix, без да е необходимо да правят нещо специално.


За съжаление много работни места, училища, университети и колежи блокират Netflix в техните WiFi мрежи. Всъщност, тъй като Netflix е такова свиване на честотната лента, дори обществените WiFi горещи точки започват да ограничават достъпа до Netflix.

Ако имате проблеми с деблокирането на Netflix в училище или на работа, продължете да четете, за да разберете как да получите достъп до него.

Какво ти е необходимо?

Разблокирането на Netflix в училище или на работа е изключително лесно, всичко, от което се нуждаете, е евтина онлайн услуга, наречена виртуална частна мрежа (VPN).

VPN е онлайн инструмент, който ви позволява да избягвате интернет блоковете и ограниченията. С VPN можете лесно да заобиколите блоковете, поставени от мрежовите администратори, за да гледате любимите си предавания на Netflix, както и да имате достъп до други уебсайтове.

За повече информация вижте нашето ръководство за начинаещи за VPN мрежи.

Как да деблокирате Netflix в училище или да работите с VPN

За да гледате Netflix в училище или на работа, просто следвайте тези прости стъпки по-долу:

 1. Изберете VPN, който работи с Netflix.

  Моля обърнете внимание: Много VPN се блокират от Netflix, поради което е важно да се придържаме към много специфични услуги.

 2. Абонирайте се за VPN услугата.

  Препоръчваме ви да се регистрирате за ExpressVPN, тъй като те са бързи, което е от съществено значение за стрийминг в HD, имат сървъри по целия свят и те са надеждни.

  Има и други VPN услуги, които могат да деблокират Netflix, вижте нашата страница за VPN за Netflix за списък на най-добрите.

 3. Изтеглете софтуера за VPN и го инсталирайте на вашето устройство.

  За да помогнем, имаме някои специфични ръководства за инсталиране на устройства, налични за Windows, Mac, Linux, iOS, Android и Fire TV Stick.

 4. Влезте в VPN, използвайки вашите идентификационни данни.

 5. Свържете се с VPN сървър или във вашата страна - или в друга държава, която има Netflix.

  Знаеше ли? Можете да деблокирате допълнително съдържание на Netflix, като се свържете със сървър в друга държава!

 6. Отворете Netflix и започнете поточно предаване - въпреки че все още е на място, където е блокирано!

  Имате проблеми? Вижте нашето ръководство за отстраняване на неизправности в Netflix VPN за общи корекции.

Не всички VPN работят с Netflix

Важно е да знаете, че не всички VPN услуги деблокират Netflix. Всъщност само малък брой VPN са в състояние да заобиколят забраната за VPN на Netflix. За списък на услугите, за които гарантирано деблокирате Netflix, вижте нашето ръководство за VPN на Netflix.

Полезни ръководства за Netflix

Как да получите US Netflix на Android, iPhone и iPad

Най-добър VPN за Netflix 2020 | ИЗСЛЕДВАНИЯ & Проверен [Ежедневно]

Разбийте Netflix VPN блока - Съвети за отстраняване на проблеми за съобщението за грешка в прокси сървъра на Netflix

Как VPN деблокира Netflix в училище или работи WiFi?

Свързването с VPN установява криптирана връзка между вас и сървъра на доставчика. Това може да се мисли като тунел, който крие вашата онлайн активност от мрежовите администратори и ви позволява да заобикаляте филтри, наложени от защитни стени, като деблокирате ограничени уебсайтове като Netflix.

Не забравяйте, че докато всеки уважаван VPN може да обещае поверителност от всеки, който наблюдава интернет трафик, само конкретни VPN ще могат да преминат през прокси откриването на Netflix, така че изберете вашия доставчик.

Мога ли да отблокирам Netflix в училище или да работя безплатно?

Вероятно не. Въпреки че съществуват някои безплатни VPN услуги, те обикновено са ограничителни по отношение на скоростта на връзката и ограниченията за изтегляне. Това ги прави неподходящи за поточно предаване в Netflix. В допълнение, изключително ограничен брой VPN мрежи действително работят с Netflix, а повечето безплатни услуги попадат в тази категория.

Но там, където има воля, има начин. Ако искате да заобиколите ограниченията на вашата интернет връзка безплатно, някои VPN услуги предлагат гаранции за връщане на пари или безплатни изпитания. ExpressVPN, която е една от най-добрите услуги на пазара, предлага безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Имате проблеми?

VPN доставчиците са в постоянна игра с котки и мишки с Netflix, а VPN услугите, които имат достъп до Netflix, непрекъснато се развиват. Ако се сблъсквате с проблеми, опитайте някои от методите по-долу или вижте нашето ръководство за отстраняване на неизправности в Netflix VPN за допълнителни корекции.

Свържете се с друг VPN сървър

Ако сте се регистрирали в един от VPN-ите в това ръководство и не можете да получите достъп до Netflix, това може да е, защото трябва да се свържете с конкретен сървър.

Netflix редовно блокира VPN IP адреси, поради което повечето VPN се отказват да се опитват да го деблокират. Малкото доставчици, които деблокират само конкретни каталози. По този начин ще трябва да проверите с вашия VPN, за да разберете кой сървър трябва да използвате.

Скриване на вашия VPN трафик

Ако вече се свързвате с правилния VPN сървър за Netflix, но все още срещате проблеми, възможно е вашият локален мрежов администратор да блокира VPN трафик. Ако случаят е такъв, препоръчваме ви да използвате опитайте да използвате функцията за обфускация на VPN.

Това е технология, предназначена да ви позволи да заобиколите тези видове администраторски блокове. Ако продължите да имате проблеми, ще си струва да се свържете с поддръжката на вашия доставчик, тъй като мнозина предлагат помощ чрез изчерпателни чат на живо и имейл услуги. За повече информация вижте нашето ръководство за скриване на VPN трафик.

Друг вариант е да опитате да използвате Netflix VPN, който предоставя Shadowsocks, тъй като това е известно, че е работил за някои потребители. Shadowsocks е алтернативен метод за създаване на тунел към прокси сървър (HTTP прокси), който предоставят няколко VPN. Заслужава да се отбележи, че Shadowsocks не е същото като SOCKS5. Единственият Netflix VPN, който в момента предоставя Shadowsocks, за които знаем, е PrivateVPN .

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me