Преминаването в друга държава е вълнуващо. Движението ви запознава с нови житейски преживявания и нова култура. Това е приключение, което чака да се случи. Въпреки това, след като се отърсите от забавянето на струята, може да останете и с някои сериозни домове. Естествен начин за борба с това е да се качите на WhatsApp или Skype, за да разговаряте със семейството и приятелите си. Може дори да получите желание да гледате телевизия от дома си.

За съжаление, когато отидете да правите тези неща, може да изпитате някои проблеми. Много държави блокират приложения като WhatsApp и Skype. В допълнение към това, вероятно домашните телевизионни станции ще бъдат гео ограничени поради причини за авторско право. За щастие, VPN може да ви позволи да се преструвате, че сте вкъщи - така че да можете да използвате интернет, както обикновено.

Какво е експат?

Изселване живее в чужбина

Емигрант, съкратен за емигрант, е човек, който живее на друго място, от което е роден. Има десетки причини, поради които човек може да избере да стане експатрица - от възможности за работа и образование - да се влюби в лице от друга държава. Каквато и да е причината, емигрантите се озовават в нов дом с нова култура и нова среда.

Докато експатите често се наричат ​​една хомогенна група, важно е да запомните, че всеки експат е сам по себе си. Поради това не е рядкост емигрант да търси нещо, което да им напомня за тяхната родна страна. Това „нещо“ може да бъде различно за всеки индивид, въпреки че в повечето случаи това е храна, традиция или дори телевизионно предаване.


За съжаление, животът в чужбина, сякаш си у дома, не винаги е лесен. Едно от най-големите неща е работа с блокове на уебсайтове и гео-ограничено съдържание. Докато храните и традициите обикновено са лесни за пресъздаване, достъпът до определени телевизионни предавания и уебсайтове е друга история. За щастие е възможно с използването на VPN за експат.

А VPN може да даде възможност на експатите от цял ​​свят да деблокират поточна услуга. С правилния VPN абонатите на Netflix могат да получат достъп до версията на услугите в САЩ, която има хиляди повече филми и телевизионни предавания от всички други страни Netflix каталог. Можете също така да получите достъп до други услуги, например, можете да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство и други!

Какво е VPN за expats?

Експедиционният VPN ви позволява да осъществявате достъп до гео ограничено съдържание и блокирани уебсайтове, като подправяте местоположението си. Използвайки VPN за експатриране, имате достъп до телевизионни предавания от вашата страна по защитен и личен начин. В допълнение към това, VPN на експатрите може да ви помогне да получите достъп до уебсайтове като WhatsApp и Facebook, които са блокирани в някои страни.

Моята VPN на Expat

В проучване за 2017 г. близо 13 000 експатри са били помолени да класират 43 различни аспекта на живота в чужбина. Това включва водещите държави за експатри, които да се преместят в. Докато САЩ и Обединеното кралство отпаднаха доста от проучването през 2016 г., Мексико, Испания и Колумбия бяха в първите десет решения от 65-те изброени страни. Поради тази причина решихме да консултираме емигранти в следните страни: Испания, Мексико, Колумбия, САЩ и Великобритания.

VPN за Expats в Испания

Въпреки че Испания е отворена и демократична страна със строги закони за поверителност на данните, испанското правителство участва в някои интензивни политики за борба с пиратството, които ограничават вашите телевизионни възможности. Освен това услугите за стрийминг на телевизия ограничават достъпа до съдържание на други страни - което означава, че сте затънали с всичко, което Испания може да предложи.

За щастие, VPN експат може да реши този проблем. Освен достъп до телевизионните предавания, до които не сте могли да получите достъп, VPN за експатриране също ще ви помогне да защитите вашите цифрови отпечатъци и връзки - дори чрез обществени точки за WiFi достъп. Освен това, ако искате да изтеглите нещо, докато пребивавате в Испания, VPN за експатри може да ви помогне да направите това, без да се компрометирате от вашия доставчик на интернет услуги, правителството или местната мрежа.

За повече информация относно най-добрите VPN за експатрите за Испания, посетете нашето ръководство за 5 най-добри VPN за Испания.

VPN за Expats в Мексико

Ако испанският е език, на който можете да говорите, в Мексико има безкрайни възможности за забавление, за които имате достъп. Ако обаче сте експедит, живеещ в Мексико, може да ви е трудно да бъдете в крак с интензивните атрибути на мексиканските сапуни. В допълнение към това, Мексико е страна, която предлага много скъпи възможности за широколентов достъп. Това означава, че ако сте експедит, живеещ в Мексико, може да честите безплатни обществени WiFi горещи точки, вместо да плащате за собствената си интернет услуга.

Въпреки че това определено е удобно, то също е опасно. Публичните точки за WiFi са идеални места за хакерите да компрометират вашите пароли, данни за кредитни карти, вход и друга чувствителна информация: да не говорим за надзора на мексиканските власти. От светла страна, решението на тези проблеми е просто: използвайте VPN за експат. Използвайки VPN за експатриране в Мексико, вие сте в състояние да защитите онлайн дейностите си от наблюдение и хакери, докато достъпвате до любимите си телевизионни предавания от дома си.

За повече информация относно най-добрите VPN за експатрите за Мексико, посетете нашето ръководство за 5 най-добри VPN за Мексико.

VPN за Expats в Колумбия

Колумбия

Ако сте експедит, живеещ в чужбина в Колумбия, може да ви е трудно да получите достъп до телевизионните предавания, които искате да гледате от дома си. В допълнение към това законите за поверителност в Колумбия онлайн са малко мъгляви. Макар че няма специални наказания за клевета, клевета, безотговорна журналистика или слух в интернет, има няколко случая с висок профил с противоречиви заключения.

Например през 2014 г. Гонсало Лопес беше изпратен на съд за обида на държавен служител в секцията за коментари на онлайн вестник. Въпреки, че Лопес го направи анонимно, неговият IP адрес беше проследен до него и той беше осъден на 18 месеца затвор с глоба от 5 200 долара. Въпреки че това не е така за всеки гражданин на Колумбия, достатъчно е да накарате да искате решението: експресен VPN.

Използвайки VPN за експатриране в Колумбия, вие сте в състояние да запазите личните си данни и онлайн дейностите си в безопасност от любопитни очи. Освен това можете да получите достъп до гео ограничено съдържание от услуги за стрийминг на телевизия - като се преструвате, че сте в страна, която има по-добър каталог.

За повече информация относно най-добрите VPN-та на експатрите за Колумбия, посетете нашето ръководство за топ 5 VPN за Колумбия.

VPN за Expats в Обединеното кралство

Ако сте експедит, живеещ във Великобритания, може да не сте наясно с интензивното правителствено наблюдение, което се осъществява от властите в Обединеното кралство. В допълнение към разрешението на правителството да прониква в компютрите на своите граждани, Обединеното кралство също принуждава някои компании да отслабят сигурността на своите криптирани продукти, като качват заден ход на сървърите. Какво е по-лошо? Тези дружества са задължени по закон да мълчат, ако бъдат инструктирани да го направят (поръчка за дриги).

Използвайки VPN за експатриране в Обединеното кралство, вие упражнявате правото си на онлайн поверителност и сигурност. Когато използвате правилния VPN, предотвратявате правителствените възможности за наблюдение, докато достъпвате до географски ограниченото съдържание на телевизионните поточни услуги. Освен това използването на VPN за експатриране ще ви помогне да се предпазите от любопитни погледи на трети страни като хакери и киберпрестъпници в публичния WiFi.

За повече информация за най-добрия VPN за експатрите за Обединеното кралство, посетете нашето ръководство за най-добър Великобритания за VPN.

VPN за Expats в Съединените щати

За емигранти, живеещи в САЩ, е необходим VPN за експатриране. За начало, използването на VPN за експат ще ви предпази от любопитни очи на NSA. Освен това, тъй като САЩ са член на алианса за наблюдение на Five Eyes. Освен това той изпълнява варанти и поръчки за поръчки, които принуждават фирмите да предават всички потребителски данни, като същевременно пазят това в тайна. Освен това на интернет доставчиците е разрешено да задържат и продават на потребителите навици за сърфиране в интернет за неопределено време, печалби.

Използвайки VPN за експатриране, можете да сърфирате в интернет в защитена, частна настройка, докато осъществявате достъп до любимите си телевизионни предавания от специфични за страната библиотеки на услугите за стрийминг на телевизия. В допълнение, можете да участвате в P2P дейности, без притеснения относно наблюдението.

Това е само началото. Използването на VPN за експатриране също може да ви помогне да заобиколите блокове, поставени на място от училище, хазяин или работно място. В днешния свят, особено в САЩ, има само един начин да останете максимално лични: използвайте VPN.

Разгледайте VPN съображения

Има много неща, които трябва да имате предвид при избора на VPN за експатриране - от бързината и сигурността на сървърите до броя на предлаганите локации. Поради това е важно да се вземат предвид всички фактори, преди да се установите на един VPN. В крайна сметка каква полза е използването на VPN за достъп до специфични за отделните страни библиотеки, ако техните сървърни местоположения не включват държавата, до чиято библиотека искате да получите достъп? Някои неща, които да търсите, включват:

  • Производителност (скорост / течове / и т.н.)
  • Брой сървъри
  • Местоположение на сървъра
  • Правила за регистрация (не се предпочитат дневници)
  • Country VPN е базиран в
  • Ниво на криптиране / предлагани протоколи
  • Допълнителни функции за сигурност

Ръководство за експатри: Заключение

Ако сте експедит, живеещ в чужбина, VPN на емигрантите може да ви помогне да се почувствате повече у дома си на непознато място. Нещо повече, VPN за експатри може да ви помогне да получите достъп до любимите си телевизионни предавания в домашни условия, като същевременно защитава поверителността ви онлайн. Независимо в коя страна живеете, практикуването на сигурност и поверителност онлайн е изключително важно.

VPN ще ви помогне да защитите от правителствено наблюдение и опити за хакерство на WiFi. За да намерите VPN за конкретно местоположение, моля, погледнете тук. Най-важното е, че VPN на експедицията може да ви помогне да упражни правото си на безплатен интернет.

Кредитна снимка: Shutterstock, Алекс Брилов, ID: 254895751

Кредитна снимка: Shutterstock, BlueBoeing, ID: 651570313

Кредитна снимка: Shutterstock, Gokhan Bozkaya, ID: 583977184

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me