Със стотици безплатни комунални услуги на пазара може да бъде трудно да изберете подходящия.

За щастие за вас, направихме нашите изследвания и избрахме най-добрите безплатни комунални услуги в над 30 категории.

Ще ви покажа най-добрите безплатни комунални услуги, вариращи от прости защитни стени до разархивиране и много повече между тях.

Contents

Списък на най-добрите безплатни комунални услуги

Превъртете този списък или използвайте индекса по-долу, за да преминете към категорията, която ви е най-интересна.

Повечето от тези безплатни помощни програми ще работят за всички съвременни операционни системи, включително Windows 10 и Mac OSX.


Един добър безплатен VPN - TunnelBear

TunnelBear е най-добрият безплатен VPN наоколо със сигурност. Има голямо количество данни, които можете да използвате, те имат сървъри по целия свят и имат някои от най-добрата сигурност.

Ние обаче няма да навлизаме в пълните подробности, тъй като ако искате да разберете повече за безплатни VPN мрежи, трябва да разгледате нашия невероятен списък за най-добри безплатни VPN! Ако търсите VPN за Android или VPN за iPhone, тогава имате късмет! TunnelBear има приложения и за двете устройства.

Най-добър безплатен VPNS

 1. TunnelBear
 2. скрий ме
 3. ZoogVPN

Най-добра безплатна защитна стена - ZoneAlarm

Въпреки че антивирусните и зловредните програми са страхотни, още по-добре е да избягвате проблемите на първо място. Тъй като хакерите и ботовете стават по-умни, значението на защитните стени непрекъснато нараства. Тъй като Интернет на нещата непрекъснато се разраства, той ще стане още по-важен, тъй като ще трябва да се уверим, че всички наши устройства са защитени. Най-добра безплатна защитна стена - ZoneAlarm

ZoneAlarm е най-добрата безплатна защитна стена наоколо. Не само че изминава далеч от предотвратяването на нежелани връзки, но и ви помага да станете невидими за хакерите. На всичкото отгоре те създадоха допълнителни слоеве, които помагат да защитите вашата безжична мрежа и дори докато използвате WiFi на обществено място. Само за всичко отгоре, те могат дори да ви осигурят защита на идентичността и сигурно резервно решение. Трябва да кажа повече?

Най-добрите безплатни защитни стени

 1. ZoneAlarm
 2. Comodo
 3. OpenDNS

Най-добър безплатен компютър за почистване - CCleaner

Опитах доста търговски продукти, предназначени за почистване на неизползвани, временни и ненужни файлове от вашия твърд диск, но трябва да кажа, че безплатната програма CCleaner се нарежда като най-добрият безплатен компютър за почистване на компютър / компютър.Най-добър безплатен компютър за почистване - CCleaner

Бързо се настройва и ви позволява да настроите доста настройки, за да можете да премахнете малко или много временни файлове. Освен това, ако искате да видите кои файлове заемат вашето място на твърдия диск, препоръчвам да използвате SpaceSniffer.

Най-добрите безплатни почистващи компютри

 1. CCleaner
 2. FileCleaner
 3. Wise Disc Cleaner

Най-добра безплатна програма Unzip - 7ZIP

Когато за последно разгледах unzip програми, проверих шест помощни програми: QuickZip, ICEOWS, IZArc, TUGZip, ZipGenius и 7-Zip. Продуктът, който ме впечатли най-много беше програмата Open Source 7-Zip. Това беше единственият продукт в групата, който можеше да разопакова многочастен RAR обем, вграден в ZIP архив, и единственият продукт, който дава смислено съобщение за грешка при опит за разопаковане на 256-битов шифрован WinZip архив.

Той поддържа 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM, DEB и още няколко типа файлове, но за съжаление няма ISO поддръжка. Като цяло, надежден и безплатен архиватор на файлове и определено най-добрата свободна програма за разархивиране

Най-добрите безплатни програми за разархивиране

 1. 7Zip
 2. PeaZip
 3. WinRAR

Най-добър безплатен стикер за изображения - Microsoft ICE

Въпреки че днес повечето редактори на изображения имат функции за зашиване на изображения, понякога се нуждаете от специализиран инструмент. Или може би все още нямате редактор и, като сте сигурни, че шиенето е единственото нещо, което някога ще правите, бихте предпочели да научите просто и постно приложение, което е напълно достатъчно за работата в момента. Във всеки случай, ако търсите най-добрия стикер за изображения на пазара, Microsoft ICE ви покрива.Microsoft Image Composite Editor

Ако се интересувате от цялостно редактиране на изображения или преглед на пакет, превъртете по-надолу.

Най-добрите стикери за безплатни изображения

 1. Microsoft ICE
 2. AutoStitch
 3. Hugin

Най-добър безплатен редактор на изображения - GIMP

Цифровите специалисти се кълнат в Photoshop и другия софтуер на Adobe. Ако имате Mac и имате парите, тогава наистина това е най-добрият вариант, който можете да изберете. За съжаление, повечето от нас не могат да си позволят този лукс.Безплатен редактор на изображения - GIMP

Ето защо има GIMP. GIMP е безплатен и с отворен код дигитален редактор на изображения, който е солиден конкурент на премиум предложенията. Неговото оформление е подобно на Photoshop и тъй като интерфейсът с отворен код има богат набор от възможности с генерирани от потребителя плъгини, създадени през цялото време за още повече функционалност.

Най-добрите безплатни редактори на изображения

 1. ширит
 2. Paint.net
 3. Photo Pos Pro

Най-добър безплатен преглед на изображения - XnView

Всички операционни системи сега се предлагат с преглед на изображения по подразбиране. За съжаление, всички те са ограничени по начин или форма. Много от нас средните потребители искат преглед на изображения, който позволява бързи промени в изображенията без необходимите познания за Photoshop.Най-добър безплатен преглед на изображения

Точно тук влиза XnView. Той може да отвори стотици типове изображения, да ги експортира в над 70 формата, да прави бързи редакции, групово редактиране и много други. Ако искате най-добрият безплатен зрител на изображения, не е нужно да търсите повече.

Най-добрите безплатни зрители

 1. XnView
 2. IrfanView
 3. FastStone

Най-добрият безплатен редактор на икони - Free-Icon-Editor

Тъй като сега има толкова много редактори на изображения, редакторите на икони се превръщат в някакво далечно минало. Въпреки това те все още имат своето приложение. Както подсказва името им, Free-Icon-Editor, определено е най-добрият в своя клас, няма нежелани звънци и свирки и прави точно това, което пише на тенекия.

Най-добрите безплатни редактори на икони:

 1. X-редактор на икони
 2. aaIco
 3. Икона за разработчици (30-дневна безплатна пробна версия)

Най-добър уеб браузър - Chrome

Google Chrome доминира на пазара на браузъри, тъй като е лесен за използване, сигурен, много адаптивен и съвместим с различни устройства. Последното е от първостепенно значение, тъй като никой друг браузър не го е приложил успешно.Най-добър уеб браузър - Google Chrome

Недостатъкът е интензивен с ресурси, така че ако имате стар компютър, той може да не е най-добрият. Ако обаче поверителността е важна за вас (подобно на нас), тогава бих препоръчал да използвате вместо Firefox като отворен код.

Firefox остава стабилен втори избор и въпреки че Edge на Microsoft все още е сравнително нов, той вече придоби култ следвайки своята лекота и красота.

Най-добри уеб браузъри:

 1. Chrome
 2. Firefox
 3. Microsoft Edge

Най-добрият безплатен антивирусен софтуер - Bitdefender

Най-добрият безплатен антивирус - Bitdefender

С новите вируси, злонамерен софтуер и опасен код, които се появяват всеки ден, става все по-важно да имате стабилен антивирусен софтуер, работещ не само на вашия компютър, но и на мобилните ви устройства.

В момента Bitdefender е най-добрият безплатен антивирусен софтуер. Той е бърз, чист и изключително ефективен. Като намалена версия на платения брат, той поддържа компютъра ви сигурен денонощно и ще извърви дълъг път, за да ви помогне да избегнете нежелани пътувания до сервиз за ремонт на компютър..

Ако имате малко пари, които да похарчите за антивирус, тогава платената версия на Bitdefender също е най-добрата на пазара, след малко следвана от F-Secure и Kaspersky.

Най-добрият безплатен антивирусен софтуер

 1. Bitdefender
 2. Avast
 3. AVG

Най-доброто премахване на зловреден софтуер - Malwarebytes

Най-добра безплатна защита от злонамерен софтуер - Malwarebytes

Ако антивирусът ви не е хванал парче злонамерен софтуер, рекламен софтуер или друг шпионски софтуер, може да бъде трудно да го премахнете. Въпреки че много AV инструменти имат вградено премахване на зловреден софтуер, установих, че те са по-малко ефективни от специализирания софтуер.

Malwarebytes е посветил живота и душите си на това да се отърват от зловредния софтуер. Въпреки че бих казал, че твърдението им за превръщане на AV е прекалено заявено, тяхната гладка платформа, многопластовата защита и отстраняване вършат фантастична работа.

Освен това, като оператор номер едно в областта, те са склонни да идентифицират и премахват злонамерен софтуер преди всяка друга компания, като гарантират целостта на вашите данни и на тези около вас. Да не говорим за факта, който е съвместим с повечето от вашите устройства, нещо, което не може да се каже за повечето други безплатни инструменти за премахване на зловреден софтуер.

Ако търсите платени опции, тогава Malwarebytes е победител и с Bitdefender и AVG малко по-назад.

Най-добрите безплатни премахващи злонамерен софтуер

 1. Malwarebytes
 2. Без Bitdefender
 3. Ad-Aware

Най-добрата безплатна програма за защита на браузъра - Bitdefender

Въпреки че уеб браузърите стават все по-интелигентни и по-сигурни, всичко, което може да отнеме, е настойчив уебсайт или зареден споделен софтуер за вашия Chrome или Internet Explorer, за да отидете навсякъде и да бъдете пълни с изскачащи прозорци.

Не е изненадващо, тъй като се класира страхотно като зловреден и антивирусен инструмент, най-добрият вариант за защита на вашите дейности при сърфиране ще бъде Bitdefender. Той ви осигурява сигурна среда за сърфиране и също така осигурява система за светофар за уебсайтове, така че имате ясна индикация дали сайтът е защитен или не.

Най-голямата ви защита обаче ще бъде да поддържате браузърите си актуализирани, като използвате само надеждни и необходими плъгини и използвате предпазливост и здрав разум при сърфиране. Освен това можете да предприемете допълнителни стъпки, за да защитите уеб сърфирането си.

Най-добрите безплатни помощни програми за защита на браузъра

 1. Bitdefender
 2. Kaspersky
 3. Интернет сигурност на McAfee

Най-доброто премахване на троянски програми - Malwarebytes

Троянските коне не са толкова голям проблем, колкото преди. Въпреки това те все още са наоколо и не бива да ги забравяме, тъй като те могат да бъдат едно от най-проблемните неща, които трябва да премахнете от компютъра си. Трояните са зловреден софтуер, който се инсталира под прикритие на друг софтуер, в някои иронични случаи антивирусен и след това заразява вашия компютър с още по-вредно съдържание.

Най-добрият начин да избегнете Trojans е винаги да се уверите, че можете да се доверите на софтуера, който изтегляте, особено сте го получили чрез P2P или Torrenting. За щастие, същият набор от инструменти, които бих препоръчал за премахване на злонамерен софтуер, ще работи и за троянци.

Най-добрите безплатни премахване на троянски коне

 1. Malwarebytes
 2. Без Bitdefender
 3. Ad-Aware

Най-добрият скенер / отстраняване на Rootkit - Avast aswMBR

Когато откриването на злонамерен софтуер, вируси, троянски коне и друг вреден софтуер е станало по-напреднало, за съжаление, както и зловредният софтуер и техните разработчици. Едно от най-големите предизвикателства са руткитите.

Rootkits са специален вид софтуерен инструмент, използван за скриване на троянски коне, вируси и друг зловреден софтуер от вашия антивирусен скенер и други продукти за сигурност. Така че дори и да четете това и да мислите, че сте в безопасност, може да грешите напълно.

Въпреки че шансовете да се заразите са малки (особено ако вече използвате добро ниво на защита), отнемането на пет минути до 100% е повече от заслужава времето. AswMBR на Avast е експертно разработен и използва допълнителни стъпки, като например технология за виртуализация, за да се опита да открие още повече руткити.

Най-добрите безплатни Rootkit отстраняване

 1. Avast aswMBR
 2. Премахване на Bitdefender Rootkit
 3. Malwarebytes Anti-Rootkit Beta

Най-добрият софтуер за предотвратяване и откриване на проникване - Snort

Така че сега, когато на вашия компютър имате антивирусни и антишпионски продукти, смятате, че сте в безопасност. Въпреки че те драстично намаляват вероятността от заразяване, за съжаление, те работят само след като заплахата е през вратата.Безплатен софтуер за предотвратяване на проникване - SNORT

Софтуерът за откриване на проникване (IDS) работи, като наблюдава мрежовата ви активност в реално време и я изключва, ако открие заплаха. Въпреки че те са от решаващо значение за бизнеса, това е по-малък проблем за собствениците на жилища, но както се казва „всяко малко помага“.

Snort е най-добрият безплатен вариант там. Той има голяма общност от потребители, за да ви помогне и е сравнително лесен за настройване и стартиране с него. За съжаление, той няма GUI, така че ако нямате технически опит, това може да ви създаде проблеми. Въпреки че изброих още две опции по-долу, ако търсите лесен за използване и сигурен софтуер за откриване на проникване, препоръчвам да получите платената версия на Webroot Internet Security Plus.

Най-добрият безплатен софтуер за откриване на проникване

 1. сумтене
 2. Suricata
 3. OpenWIPS-нг

Най-добрата безплатна анонимна сърфираща услуга - Tor

Има много причини да искате да сърфирате анонимно, от просто самосъхранение до желание да избегнете правителства и хакери. Нашите VPN за начинаещи и крайни ръководства за поверителност разполагат с обширна информация защо анонимното сърфиране е толкова важно за всички.

За безплатен вариант за анонимно сърфиране, Tor остава най-добрата алтернатива. Чрез маршрутизиране на връзката ви през няколко слоя (оттук и логото на лука) става изключително трудно да разберете откъде идват данните. За съжаление, това идва с недостатъка, че е изключително бавен и само защитава уеб сърфирането ви. Ако се отнасяте сериозно към анонимното сърфиране, препоръчвам ви да разгледате нашия най-добър VPN списък. Въпреки че никоя услуга няма да ви даде истинска анонимност (особено ако използвате някоя социална мрежа или Google), VPN и анонимното сърфиране ще изминат дълъг път.

Най-добрите безплатни анонимни сърф услуги

 1. възвишение
 2. VPNGate
 3. CyberGhost

Най-добрият безплатен софтуерен пакет -Ubuntu

Ако можете да мислите за приложен софтуер, има повече от вероятно безплатна версия на него. Много от тези безплатни заместват своите търговски колеги. Въпреки че могат да изминат дълъг път към създаването на едно и също преживяване, важно е да имате предвид, че те може да не са най-добрите.Безплатен софтуерен пакет - Ubuntu

Например, има OpenOffice вместо MS Office, GIMP вместо Photoshop, VLC вместо Windows Media Player и списъкът продължава.

Ubuntu е една от най-популярните версии на Linux, която съдържа много от тези софтуери, и отива дълъг път, за да ви помогне да създадете безплатен софтуерен пакет, независим от големи съвместни операции. Също така бих препоръчал да разгледате проекта за Деня на свободата на софтуера, който има за цел да запознае света с FOSS и това е важно.

Най-добрият мениджър на безплатни файлове - FreeCommander

Windows Explorer е добре за лесни дейности по управление на файлове, но когато имате сериозна работа, имате нужда от двупанелен файлов мениджър. Въпреки че има много възможности, открих, че FreeCommander е най-добрият. Той е лесен за използване, интуитивен, има добра гама от функции и най-важното, поддържан актуален и без грешки.

Най-добрите безплатни файлови мениджъри

 1. FreeCommander
 2. TotalCommander
 3. Multi Commander

Най-добър безплатен имейл клиент - eM клиент

Ако сте като нас, вероятно имате поне пет различни имейл акаунта, а не непременно със същия доставчик на имейл. Още по-лошото е, че може да имате някои, които са POP, и други, които са IMAP. Така или иначе проследяването на вашите имейли, срещи и контакти може да стане изтощително.Най-добър безплатен клиент за електронна поща - eM клиент

За щастие, eM Client е тук, за да ви помогне. За разлика от повечето други опции, той е красиво проектиран, лесен за използване, интегриран чат и много, много повече. Естествено, той също се интегрира с огромен набор от имейли

Най-добрите безплатни клиенти за електронна поща

 1. Em Клиент
 2. Mozilla Thunderbird
 3. Без имейл

Най-добрата помощна програма за подмяна на клипборда - PhraseExpress

Редовният клипборд в Windows има ограничения. Един елемент по време и без задържане след излизане от системата. Помощните програми за подмяна на клипборда осигуряват възможността да държат няколко предмета и да ги съхраняват за бъдеща употреба, дори след излизане от системата. Има много безплатни помощни програми за подмяна на клипборда, включително PhraseExpress.

PhraseExpress е достъпен на множество платформи и има сигурна облачна синхронизация, за да ви помогне да следите елементите, които сте копирали на много други устройства. Въпреки че имат сигурно криптиране, важно е да се има предвид, че всяка помощна програма за подмяна на клипборда създава проблем със сигурността, тъй като ако някой получи достъп до него, той може да може да открадне паролите ви.

Най-добрите безплатни комунални услуги

 1. PhraseExpress
 2. ArsClip
 3. 1Clipboard

Най-добрият безплатен HTML редактор - CoffeeCup

Безплатен HTML редактор - CoffeeCup

Въпреки че става все по-лесно да създадете уебсайт, с инструменти като WordPress, Squarespace и много други редактори на WYSIWYG, изучаването на HTML и кодирането на собствен уебсайт все още може да бъде предизвикателство.

За съжаление, много начинаещи и любители не могат да си позволят цената на неограничен HTML редактор. За щастие, има много добри опции там, като CoffeeCup несъмнено е един от най-добрите.

Той се предлага предварително с много полезни функции, има полезни уроци и е достъпен както за Windows, така и за Mac. На всичкото отгоре те имат и страхотни уроци и форуми, които да ви помогнат.

Най-добрите безплатни HTML редактори

 1. Чаша за кафе
 2. възвишен
 3. Notepad++

Най-добрият безплатен филтър за спам - SPAMFighter

Тази категория може да се счита за почти несъществуваща, тъй като повечето доставчици на електронна поща вече имат вградено филтриране на спам. Те обаче не винаги са най-точните и ако изтеглите имейлите си на пощенски клиент на вашия работен плот, тогава може да влезе филтър за спам. сръчен.

SPAMfighter е най-добрият в тази категория. Той е лесен за използване, поддържа повечето имейл пощенски кутии и повечето имейл клиенти. За съжаление не поддържа официално Windows 8 или по-нова версия (въпреки че работи на нея), така че ако това е операционната система, която използвате, разгледайте другите опции по-долу.

Най-добрите безплатни филтри за спам

 1. SPAMfighter
 2. Cloudmark
 3. Начало на CleanMail

Най-добър безплатен изскачащ блок - Adblock

Необходимостта от изскачащи програми за спиране отпадна през последните месеци, тъй като много браузъри като Firefox вече имат тази функция. Вградените изскачащи прозорци и AdBlockers вършат много по-ефективна работа - AdBlock е най-добрият кръг на всички.

Има обаче много други проблеми с проследяването и поверителността, когато става въпрос за вашия браузър. По-рано създадохме статии за най-добрите приставки за Chrome и Firefox, така че ако искате да разберете повече за това как да спрете цифровия си отпечатък, препоръчвам ви да прочетете тези.

Най-добрите безплатни блокове за изскачащи прозорци

 1. AdBlock
 2. AdblockPlus
 3. Поверителност Badger

Най-добрият безплатен инструмент за търсене на работния плот - Lookeen

Въпреки че алгоритмите за търсене по подразбиране както на Windows, така и на Mac се подобряват през годините, аз все още усещам, че могат да бъдат бавни. Когато се опитвате да намерите файл или имейл, последното нещо, което искате да направите, е да седите там и да очаквате да се заредят резултатите. Да не говорим, че в повечето случаи резултатите се зареждат в неразбираем формат.Безплатен инструмент за търсене на работния плот - Lookeen

Lookeen помага да се преодолее това, като се интегрира с вашата платформа, търси по-бързо и показва резултатите в лесен за гледане формат. Също така ви предоставя предварителен преглед на файла, за да можете да определите дали е това, което търсите или не. Просто казано, Lookeen е най-добрият инструмент за търсене на работния плот наоколо.

Най-добрите безплатни инструменти за търсене на работния плот

 1. Lookeen
 2. Коперник
 3. Listary

Най-добър безплатен организатор на снимки - Google Photos

Google Photos, след като Picasa, е новото предложение от Google, което ви помага да поддържате изображенията си в синхрон. Въпреки че съм съгласен, че Photos е чудесно, ако имате Mac, ако не всичките ви устройства са Apple, тогава това може да доведе до проблем. Подобно на Google Chrome, Google Photos е собственост на Google и следователно може да навлезе в поверителността ви, така че можете да помислите вместо това за XnView, ако това е важно за вас.

Google Photos е наличен за всички операционни системи и може да ви помогне лесно да управлявате и архивирате снимките си едновременно.

Най-добрите безплатни организатори на снимки

 1. Google Photos
 2. XnView
 3. Phototheca

Най-добрата безплатна подмяна на тефтер - бележник++

Има много текстови редактори и замени на Notepad. Някои от тях се стремят да бъдат редактори за програмиране, докато други се опитват да бъдат текстови процесори. Това, което обичам в Notepad ++, е, че за разлика от останалите, той се концентрира върху това да бъде просто по-добър редактор на обикновен текст и в тази роля той успява блестящо. Той има интерфейс, подобен на Notepad, комбиниран с прозорци на документи с раздели и възможност за отваряне на колкото се може повече документи, без ограничения за размера на файла.Безплатна подмяна на тефтерче - Notepad ++

На всичкото отгоре той има приставки, които ви помагат да преглеждате текста си по-лесно, като например за езици за програмиране, и ако затворите прозореца, той ще запише всички незапазени текстови файлове за бъдеща употреба.

Най-добрите безплатни замества на тефтерчетата

 1. Notepad++
 2. Elfima Notepad
 3. PSPad

Най-добрата безплатна услуга за бързи клавиши - AutoHotkey

Клавишните комбинации и клавишните комбинации са отличен начин да ускорите начина, по който работите. Всички сме наясно с класовете Ctrl + C, Ctrl + V за копиране и поставяне на елементи, а има и много други, вградени в операционни системи Windows и Mac.Безплатна програма за бързи клавиши - AutoHotkey

С AutoHotkey можете да добавите още клавишни комбинации. Въпреки това не само ще можете да изпълнявате прости предварително зададени задачи, но и ще можете да създадете код за изпълнение на по-сложни задачи с едно натискане на бутон!

Най-добрите безплатни помощни клавиши

 1. AutoHotkey
 2. Hotkey Utility
 3. Qliner

Най-добър безплатен регистър за почистване - CCleaner

Често вашият регистър може да бъде пълен с неясни и нежелани записи. Макар че като цяло не ви причинява никаква вреда, е добър навик да го изчиствате всеки толкова често, тъй като може да ускори вашия компютър и да премахнете нежелани файлове.

CCleaner на Piriform е най-добрият инструмент, който съм използвал. Има преносима версия, която дори не изисква инсталация. Той е лесен за използване и бързо и ефективно почиства системния регистър и дори временните ви файлове - както на Windows, така и на Mac.

Най-добрият безплатен регистър Чистачи

 1. CCleaner
 2. RegSeeker
 3. Wise Registry Cleaner

Най-добрият безплатен BitTorrent клиент - qBitTorrent

Безплатен клиент за Bittorrent - qBitTorrent

Удивително е колко бързо BitTorrent се превърна в един от основните формати за изтегляне. И с основателна причина също: това е бързо, справедливо и ефективно. Ако все още не сте инсталирали BitTorrent клиент на вашия компютър, трябва, тъй като има няколко страхотни безплатни биторент клиенти на разположение.

qBitTorrent е бърз и ефективен от ресурси BitTorrent клиент, който се опитва да предостави пълна функционалност на uTorrent или Vuze в рационализиран пакет с отворен код. Той не е толкова пълнофункционален като другите, но qBitTorrent разполага с приоритет на торентите, заявки за торент, избирателно изтегляне на съдържание, създаване на торенти, отдалечен достъп, RSS абонамент, медиен плейър и вградено търсене на торент. Може би най-важното е, че този софтуер, разработен от доброволци, няма реклами и не се опитва да сглобява crapware в инсталацията. За списък на VPN мрежи, които са чудесни за торент, разгледайте нашето най-доброто ръководство за VPN за Torrent сайтове.

Най-добрите безплатни клиенти на BitTorrent

 1. qBitTorrent
 2. трансмисия
 3. Vuze

Най-добрият безплатен FTP клиент - FileZilla

Може да не изглежда много, но FileZilla е най-добрият безплатен FTP клиент наоколо. Той е съвместим с многоплатформа и е изключително адаптивен според вашите нужди. На всичкото отгоре има всичко, което очаквате от висококачествен FTP клиент, включително криптиране и много гъвкаво прехвърляне на файлове.

Най-добрите безплатни FTP клиенти

 1. FileZilla
 2. FireFTP
 3. Cyberduck

Най-добрият безплатен мениджър Chrome - SuperSorter

Ако сте като мен, всеки път, когато видите нещо полезно, го запазвате в отметките си. Въпреки че може да се върнете към някои от тях в бъдеще, много от тях ще станат безполезни. Точно там идва SuperSorter. Той автоматично сортира вашите отметки, изтрива дубликати и ви помага да изчистите всички нежелани връзки. По този начин папката ви с отметки ще съдържа само жизненоважни за вас връзки.

Най-добрите безплатни мениджъри на отметки

 1. SuperSorter
 2. Мениджър на отметки и преглед
 3. Бърз скенер за отметки

Най-добрият безплатен инструмент Traceroute - Monitis Visual Trace

Visual Trace Route графично показва информация за интернет маршрута. Можете да го използвате за технически задачи, като диагностициране на бавни връзки или за обичайно проследяване като определяне на местоположението и собственика на уебсайт или проследяване на спамерите.

Най-добрите безплатни инструменти за проследяване

 1. Monitis Visual Trace Route Tool
 2. Отворете Visual Traceroute
 3. VisualRoute

Най-добрият безплатен софтуер за заснемане на екран - PicPick

Някога искали ли сте бързо да изпратите пояснена снимка на приятел или колега? Знам, че имам. Може да е болка в **.Безплатен софтуер за заснемане на екран - PicPick

С PicPick можете бързо да направите екранна снимка на екрана си, да я редактирате и поясните и да я изпратите на приятелите си, социалните мрежи или да управлявате, без да се налага да отваряте няколко типа софтуер. Той е бърз и лесен за използване и много персонализиран.

Най-добрият безплатен софтуер за заснемане на екран

 1. PicPick
 2. Дзин
 3. Greenshot

Най-добрият мениджър за безплатни изтегляния - Ninja Download Manager

Ninja Download Manager е сравнително нов на сцената на инструменти за управление на изтегляния. Той обаче бързо се превърна в един от най-важните. Той е особено идеален за любителите на мултимедията, тъй като може да помогне за по-бързо изтегляне на видеоклипове и музика, като ги разбие на по-малки парчета.Безплатен мениджър за изтегляния - NinjaDownloadManager

Освен това има вградено изтегляне на YouTube и Vimeo, така че не е необходимо да имате друг инструмент само за това. На всичкото отгоре със своята последователна настройка ще можете да възпроизвеждате файл, докато той все още се изтегля.

Най-добрите безплатни мениджъри за изтегляне

 1. Ninja Download Manager
 2. Безплатен мениджър за изтегляне
 3. Internet Download Manager

Най-добър безплатен монитор за ресурси - Rainmeter

Има много инструменти като CPU-Z и GPU-Z, които могат да помогнат за наблюдение на използването на ресурсите на нашето устройство. За съжаление, много от тях са интензивни и не показват данни на заден план.Безплатен монитор за ресурси - Rainmeter

Точно тук идва Rainmeter. Той ви позволява да поставяте джаджи на работния си плот, които наблюдават всичко - от температурите до използването на твърдия диск, за да разменяте пространството. На всичкото отгоре има стотици други джаджи, които можете да изтеглите и интегрирате и като цяло да направите фон, който ви дава всичко, за което някога бихте могли да мечтаете.

Най-добри монитори за безплатни ресурси

 1. Rainmeter
 2. Измерватели на лентата на задачите
 3. TinyResMeter

Най-добрият безплатен сигурен инструмент за изтриване - Eraser

Eraser е безплатна, лицензирана програма за лицензиране на GNU, която ще изтрие сигурно файлове, папки или дори цели дискове от всеки компютър с Windows или DOS. Eraser презаписва областта на данни с избираеми произволни модели на данни, а също така изтрива данни във файла за пейджинг, кеш на Интернет, временни файлове, интернет бисквитки, неизползвано дисково пространство и някои други места, където данните могат тайно да дебнат. Той обработва и FAT16, FAT32 и NTFS дялове. Изтриването на файлове с висока сигурност винаги ще бъде предизвикателна и отнемаща време задача и никога не може да предложи абсолютна 100% безопасност. Въпреки това, Eraser прави работата лесна, с ниво на сигурност над повечето възможни изисквания.

Най-добрите безплатни сигурни помощни програми за изтриване

 1. гума
 2. Безопасен ластик
 3. CCleaner

Най-добрият безплатен редактор на системния регистър - мениджър на системния регистър

Използвах пълната версия на редактора на системния регистър от години и никога не съм имал причина да търся алтернатива. Като начало, тя работи напълно надеждно - съществена функция за всеки редактор на системния регистър. На всичкото отгоре потребителският интерфейс е прост, функционалността отлична и може би най-важното е, че има бързо търсене. Ако някога имате нужда от нещо по-добро от стандартния RegEdit, с който се предлага Windows, няма да е необходимо да търсите по-нататък.

Най-добрите безплатни редактори на системния регистър

 1. блясък
 2. Regmagik
 3. регентство

Най-добрият софтуер за мрежови инвентаризации - Инвентар за подправки

Spiceworks е напълно безплатен за използване софтуер, който ви помага да наблюдавате вашия компютър и вашата мрежа.Софтуер за мрежови инвентаризации - подправки

Той ще следи всичките ви устройства, промените и точно какво работи и къде.

Въпреки че е полезно у дома, ако работите в офис, този инструмент е незаменим.

Най-добрите безплатни софтуерни мрежи за инвентаризация

 1. Списък на SpiceWorks
 2. ManageEngine
 3. Open-одит

Най-добра безплатна групова преименуване на помощна програма -Повишен реномер

Някога искали ли сте да преименувате цял набор от файлове наведнъж? Знам, че имам. Advanced Renamer прави точно това. Това е бърз, лек и лесен за използване софтуер, който ви позволява да преименувате всички файлове въз основа на правилата, които сте предоставили.

Най-добрите безплатни комунални услуги за преименуване

 1. Усъвършенстван Renamer
 2. Обемен ренамер
 3. PFrank

заключение

Надявам се да ви хареса да четете тази статия и да намерите някои от тези помощни програми за полезни.

Има ли помощна програма, която бихте искали да видите, която не сме споменавали? Оставете коментар по-долу и ще го добавим в списъка.

Ако сте се радвали да четете този списък, уверете се, че се регистрирате в нашия бюлетин или го споделите с приятелите си.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me