MBSZ

 • Árazás

  Tól től $ 3.99
  / hónap

 • Elérhető:


  • ablakok

  • Mac operációs rendszer

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks:


  • Netflix

  • iPlayer

A HMA (korábban Hide My Ass) VPN egy ismert VPN szolgáltató, nagy ügyfélkörrel. Népszerűsége ellenére kissé középszerű hírnevével rendelkezik a VPN-iparban. Ez egy megfizethető, az USA-ban székhellyel rendelkező VPN szolgáltatás, amely bizonyos csatlakozási naplókat (de nem használati naplókat) tárol. Ez egy szolgáltatás, amelyet több százezer ember használ a tartalom problémamentes feloldására. Ebben a HMA-áttekintésben a VPN összes aspektusát áttekintjük, ideértve a sebességet, a magánélet védelmét, az árazást és még sok más.

ProPrivacy.com Pontszám
7.8 tízből

összefoglalás

A HMA (korábban HideMyAss) VPN több mint 890 szerverrel rendelkezik egy óriási 190 országban, szerte a világon. Ez vakító opcióvá teszi a tengerentúli tartalmak elérését. A HMA rendelkezik szoftverrel minden platformon, és a szoftver rendkívül egyszerűen használható. Ez a HMA VPN kiváló lehetőséget kínál a kezdők számára. A szoftver akár 5 egyidejű eszközön is használható; ami azt jelenti, hogy ez a VPN alkalmas családoknak vagy sok eszköz használatával rendelkező embereknek. És mivel ez a VPN erős OpenVPN titkosítást valósít meg; megvédi adatait az internetszolgáltató és a kormány szimatolása ellen.

Gyors statisztika

 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • Országok
  190
 • igazságszolgáltatás
  UK
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  63,26 Mbps

Ár


36 hónap

3 évente 143,64 dollár számlázásra kerül

66% kedvezmény

$ 3.99
havonta

24 hónap

119,76 dollár számlázásra kerül 2 évente

58% kedvezmény

$ 4.99
havonta

12 hónap

Minden évben számlázunk 71,88 dollárt

50% kedvezmény

$ 5.99
havonta

A HMA VPN három prémium előfizetési tervet értékesít. A havi terv 11,99 USD, ami egy kicsit a drága oldalon. Az árak azonban jelentősen csökkennek, ha egy évre elkötelezi magát (83,88 dollár - havi 6,99 dollár egyenértékű) - vagy két évre (119,76 dollár - havi 4,99 dollár felel meg). (Az írás idején a HMA különleges Valentines ajánlatot kapott, amely havonta 2,99 dollárra csökkenti a VPN költségét).

A HMA VPN összes előfizetési terve ugyanazokkal a szolgáltatásokkal rendelkezik; csak az ár változik. Az ügyfeleknek lehetősége van a szolgáltatás tesztelésére egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia révén.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy a felhasználók nem haladhatják meg a 10 Gb letöltési felhasználást a visszatérítés kérése előtt, mivel ez érvényteleníti azt. Ezen felül nem kaphat visszatérítést, ha az iTunes vagy a Google Play segítségével fizet: tehát vásárolja meg a VPN-t közvetlenül a HMA-tól, ha lehetősége van meggondolni magát. Sokan arról számolnak be, hogy nem tudnak visszatéríteni pénzüket, ezért kérjük, emlékezzen erre, hogy biztosítsa a támogathatóságát.

Az előfizetések automatikus megújítása alapértelmezés szerint engedélyezve van, így ha nem akarja megújítani, akkor a tag webhelyére való bejelentkezés után törölnie kell a tag alterületét a tag területének kezelőpaneljén..

A fizetés hitel- vagy betéti kártyával történhet. PayPal, iDEAL, banki / banki átutalás, UnionPay és SOFORT banki szolgáltatások is elfogadottak. A HMA nem fogadja el a Bitcoin fizetéseket.

Feloldja a Netflix blokkolását?

Netflix
iPlayer

A VPN streamingje az a szolgáltatás, amely megfelel az arany szabványnak. Képes felszabadítani a televíziós stream sokaságát a világ minden tájáról, és képes felszabadítani az olyan igényes szolgáltatásokat, mint például a BBC iPlayer és a Netflix USA. Sokan úgy döntenek, hogy ezt a szolgáltatást kapják, mert ezt nagyszerű lehetőségnek tekintik a streamingnek.

HMA VPN szolgáltatások

torrentezés-
Egyidejű kapcsolatok 5
Router támogatás
Kikötőszállítás
Port kiválasztása
Országok 190
Összes kiszolgáló 930
Támogatott útválasztók Asus útválasztók, Tomato, DD-WRT, Vilfo
Csupasz fém vagy virtuális szerverek Egy kombináció

A HMA előfizetés a következő fontos funkciókkal jár:

 • 930 VPN szerver 280+ helyen, több mint 190 országban

 • Öt egyidejű kapcsolat

 • Támogatja az OpenVPN, a pont-pont alagút protokoll (PPTP) és a 2. réteg alagút protokoll (L2TP) VPN protokollokat

 • Killswitch (csak Mac és Windows esetén)

 • 24/7 élő chat támogatás

 • 30 napos pénz-visszatérítési garancia (mindaddig, amíg a 30 napos időszak alatt nem tölt be 10 Gb-nál több adatot és közvetlenül megvásárolja a VPN-t a HMA webhelyéről)

Talán a legjobb dolog ebben a VPN-ben a kiszolgálók nagy száma a világ minden tájáról. A HMA szerverei vannak olyan szokatlan helyeken, mint a Falkland-szigetek, Pápua Új-Guinea, Malawi, Szerbia és még sok más. Ha fontos a számodra a tartalom feloldása szokatlan helyeken; ez a szolgáltatás érdekes lehet.

Sebesség és teljesítmény

A ProPrivacy.com webhelyen a VPN-eket tudományos szerver-alapú rendszer segítségével teszteljük. Saját szabadalmi rendszerünk naponta háromszor teszteli a VPN-ket az OpenVPN protokollon keresztül csatlakoztatva (a szolgáltatók közötti tisztesség szempontjából). Egy brit szervert tesztelünk a helyi sorozat (maximális) sebesség szempontjából. És Honk Kong, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az ausztrál szerverek az átlag letöltésére.

a hidemyass VPN sebességének áttekintése

Teszteink során felismertük az átlagos letöltési sebességet 36,6 Mbps, a burst sebesség eredménye pedig 293,9 Mbps. Ezek a kiemelkedő csatlakozási sebesség eredményei, amelyek aláhúzzák a VPN hatékonyságát streaming vagy játék VPN-ként. Ez a VPN probléma nélkül feloldhatja a HD streameket.

IP-szivárgások, WebRTC-szivárgások és DNS-szivárgások

Az IPv4 szivárgás észlelve?
WebRTC szivárgás észlelve?
Adat korlátozások
Sávszélesség korlátozások
ProPrivacy.com SpeedTest (max / sorozat) 177,87
ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos) 63,26

Az ipleak.net használatával alaposan teszteltük a VPN-t IP-szivárgásokra és DNS-szivárgásokra. Nem fedeztünk fel IPv4 WebRTC, IP vagy DNS szivárgást. Ez nagyszerű, mert valójában nem látnánk aktív DNS-szivárgásvédelmet az ügyfelek között (csak azt gondolhatom, hogy alapértelmezés szerint mindig engedélyezve van).

A HideMyAss IP szivárgások áttekintése

Ugyanakkor felfedeztük az IPv6 WebRTC szivárgásokat mind a Windows, mind a Mac esetén. Ez azt jelenti, hogy le kell tiltania az asztali számítógépen az IPv6-ot, használnia kell egy WebRTC blokk kiterjesztést, vagy le kell tiltania a WebRTC kapcsolatokat a böngészőben.

Az összes módszer rögzíti a szivárgást; ami azt jelenti, hogy nem súlyos (ha kezeli és javítja a szivárgást).

Adatvédelem és biztonság

Zavarodás (lopakodás)
IPv4 szivárgás elleni védelem
IPv6 szivárgás elleni védelem
WebRTC szivárgásvédelem
Öld meg a kapcsolót
Saját házigazda / Proxied DNS meghatalmazott

A HMA-t tavaly a cseh Avast Software vállalat szerezte meg. Az Egyesült Királyságban azonban továbbra is kezeli és működteti.

Az Egyesült Királyságban való tartózkodás elegendő ahhoz, hogy néhány ember lekapcsolja ezt a VPN-t. Az Egyesült Királyság egy olyan hely, ahol a GCHQ nagy hatalommal rendelkezik. Az Egyesült Királyság hírszerző ügynöksége híres, hogy sok megfigyelést végez. Ezen túlmenően a kormány képes engedélyeket kiadni, amelyek arra kötelezik a vállalatokat, hogy adjanak át minden adatot, amely a szerverükön található.

Ez aggodalomra ad okot, és még problematikusabbá teszi azt a tényt, hogy a HMS a felhasználói IP-címek mellett tárolt időbélyegzővel ellátott kapcsolati naplókat tartja fenn. Ezek a naplók elegendőek az időkorrelációs támadás felállításához; ami azt jelenti, hogy elegendő erőfeszítéssel lehetséges az embereket a tevékenységeikhez kapcsolni a VPN használata közben.

Bár a fentiek valóságosak, érdemes megjegyezni, hogy a gyakorlatban ez nem érinti a HMA VPN előfizetők túlnyomó többségét. Az időkorrelációs támadás erősen célzott támadás, és valószínűtlen, hogy a kormány valójában bármit is végrehajtson, csak a legkeményebb bűnözőktől..

Ez azt jelenti, hogy a mindennapi felhasználóknak, akik adatvédelmet akarnak az ISP-től (Torrentinghez, streaminghez vagy bármi máshoz) - vagy megszerezni a hackerek biztonságát nyilvános WiFi--en keresztül - nincs oka aggódni a HMA használatával kapcsolatban..

A HMA nem vezet nyilvántartást az emberek online tevékenységeiről, ezeket a használati naplókat mindig törli. Ezenkívül a HMA azt állítja, hogy legfeljebb három hónapig tárolja a kapcsolat időbélyegzőit az IP-címek mellett. (Ez egy szokatlan állítás, mert közvetlen ellentmondásban áll az Egyesült Királyság nyomozati törvényeivel, amely szerint minden vállalkozásnak 12 hónapig kell nyilvántartást vezetnie).

Végül érdemes megjegyezni, hogy voltak olyan események, amikor a HMA a naplókat átadta a rendõrségnek. 2011-ben a HMA átadta a zsaruknak internetes nyilvántartásokat és személyes adatokat Cody Kretsingerről. Kretsinger a LulzSec tagja volt, akit vádoltak a Sony Pictures webhely feltöréséért; bebörtönzés miatt börtönbe vonták (részben a HMA segítségével bizonyították). 2017-ben a texasi Galveston megyei bírót tartóztattak le ex-barátnőjének zaklatása miatt. Olyan HMA felhasználó volt, akinek IP-címét a kapcsolat időbélyegeivel fedezték fel.

Titkosítás végrehajtása

IKEv2
OpenVPN
SSTP
L2TP / IPsec
PPTP
Egyéb protokollok UDP, TCP

A HMA webhelye szerint a titkosítást az alábbiak szerint hajtja végre:

“Az OpenVPN az OpenSSL-t használja a vezérlőcsatorna 3DES, AES 256, RC5, 256 bites titkosításával (például jelszó, hitelesítés stb.) Az algoritmusokkal.”

Sok ásatás után azonban rájöttem, hogy a HMA a következőképpen valósítja meg a titkosítást:

 • Adatcsatorna: egy Blowfish 128 bites rejtjel HMC SHA-1 hash hitelesítéssel.

 • Vezérlő csatorna: egy AES-256 rejtjel RSA-2048 kézfogás-titkosítással és SHA-1 hash-hitelesítéssel. A Diffie-Hellman kulcscsere jóvoltából biztosítja a tökéletes titoktartást.

Ez a titkosítási megvalósítás valójában egy kicsit gyenge. Egyrészt - a vezérlőcsatorna erős és tökéletes előremeneti titoktartást valósít meg - ami nagyszerű. Az adatcsatorna (amelyet a vezérlőcsatornához külön lehet csapkodni) gyenge a 128 bites Blowfish rejtjel miatt.

A Blowfish 128 nem áll közel a 256 bites AES rejtjel által biztosított védelemhez (amelyet manapság kínál a prémium VPN-ek túlnyomó többsége). El kell ismernünk, hogy ez a VPN érzékeny lehet az állami szponzorált hírszerző ügynökségek, például az NSA és a GCHQ általi támadásokra..

Ezenkívül az L2TP / IPsec kapcsolat a HMA-val egy előre megosztott kulcsot használ a kapcsolatok hitelesítéséhez. Általánosságban véve ez a biztonság szempontjából szörnyűnek tekinthető, azonban a HMA biztosította bennünket, hogy ez nem jelent problémát, mert a felhasználóneved és jelszavad további hitelesítést biztosít.

A VPN-titkosítással kapcsolatos további információkért olvassa el a VPN-titkosítás: Teljes útmutató című cikket.

Javasoljuk, hogy tartsa be ezt a VPN-t alacsony szintű adatvédelmi követelményekhez, például a WiFi biztonsághoz és a webes forgalom elrejtéséhez az internetszolgáltatójától. Mindenkinek, akinek fokozatos adatvédelmi szintet kell igénybe vennie (ügyvédek, újságírók, politikai disszidensek stb.), Azt tanácsoljuk, hogy keressen biztonságosabb szolgáltatást naplómentes politika és erősebb titkosítás mellett..

Vevőszolgálat

Pénzvisszafizetési garancia
24 órás támogatás
Élő chat
Pénz-visszafizetési garancia hossza 30
Ingyenes próbaverzió Nem

A HMA kiváló lehetőségeket kínál ügyfélszolgálat terén. Az élő csevegés elérhető a weboldalán a nap 24 órájában, ügynökei segítőkészek és tájékozottak. Az ügynök néha néhány percet vett igénybe a válaszolással, de általánosságban úgy találtuk, hogy elég érzékeny és gyors. Mindent összevetve, nagyon jó, ha gyors válaszokat szeretne kapni a tartalom feloldásáról és a telepítési segítségről.

Igaz, hogy néhány, a legtechnikusabb kérdést, amelyet feltettünk, egy idősebb tech alkalmazottra kellett emelnünk. Ezt az ügyfélszolgálat készítette, aki azt mondta nekem, hogy e-mailen választ fogunk kapni. Sajnos ez a válasz nem érkezett.

Felhasználói tapasztalat

ablakok
Mac operációs rendszer
Android
Linux
iOS
Windows Phone

A HMA webhelye kitűnő munkát végez azzal, hogy vonzza a felhasználókat és meggyőzi őket a VPN megvásárlásában; anélkül, hogy sok értékes információt adnának nekik. Ez kissé bosszantó, de tartalmaz néhány hasznos beállítási útmutatót (például a VPN beállításához egy útválasztón), valamint egy blogrészt, amely segít az embereknek megtanulni, hogyan lehet felszabadítani bizonyos online szolgáltatásokat, megszerezni az adatvédelmet nyilvános WiFi-n keresztül, és egyéb hasznos információk. Ezt a blogot meglehetősen rendszeresen frissítik szezonális cikkekkel.

A Windows kliens

A Windows alkalmazás hasznos ügyfél, amelyet könnyű használni. A jó hír az, hogy egy gyilkos kapcsolóval megakadályozzuk az adatok szivárgását az IS-re, ha a VPN-kapcsolat kiesik. Ez azt jelenti, hogy felhasználhatja torzításhoz (annak ellenére, hogy a HMA adatvédelmi politikája figyelmezteti a felhasználókat, hogy ne használják illegális kínzáshoz).

A felhasználók választhatnak OpenVPN vagy L2TP / IPsec titkosítást. Sajnos azonban annak ellenére, hogy (a weboldalán) állítások szerint a titkosítás AES 256 katonai osztályú - az adatcsatorna valójában 128 bites Blowfish (amely nem olyan biztonságos) védelemmel van védve. A felhasználók választhatnak az OpenVPN UDP és az OpenVPN TCP között Windows rendszeren.

Pozitívabb tény, hogy ez a VPN gyors, és sok tartalmat felszabadít a világ minden tájáról. Be kell vallanunk, hogy sok ember számára ez a VPN megkapja a munkát.

Érdemes megkérdezni, hogy elégedett-e ilyen sokat fizetni a korlátozott funkciókkal rendelkező VPN-ekért, ha hasonló árat fizethet a többet kínáló VPN-ért. Ez nagyrészt annak következménye, hogy csatlakozni kell-e a HMA egzotikusabb szerverhelyeire.

A Mac kliens

Mint a Windows megfelelőjéhez, a HMA Mac kliensnek hiányoznak a szolgáltatások. Ennek ellenére van egy gyilkos kapcsolója, ami azt jelenti, hogy ha akarsz, akkor minden rendben leszel a kínzás ellenére (bár a HMA adatvédelmi politikájában pontosítja, hogy soha ne használja a szolgáltatását illegális kínzó tevékenységekhez).

Összességében a Mac OS X alkalmazás könnyen használható, és úgy találtam, hogy összeomlás nélkül működik. Hasznos a kiszolgálói helyek széles választéka, és mivel ez a VPN jó a Netflix és az iPlayer feloldásához; méltó választás lehet azok számára, akik szeretnek adatfolyamot közvetíteni.

Az OpenVPN titkosítás elérhető, azonban érdemes megjegyezni, hogy a rendszer nem olyan erősen valósul meg, mint a piacon sok versengő VPN esetén..

A mobilalkalmazások (iOS és Android)

Ha biztonságos VPN-t jelent az Android vagy iOS számára, akkor kissé csalódott lehet a HMA-ban. A VPN nem rendelkezik beépített DNS-szivárgásvédelemmel az ügyfelekbe, és a mobil VPN-alkalmazásoknak nincsenek olyan további funkciók, mint például a killswitch.

hidemyass Android kliens

Az Android VPN-felhasználók OpenVPN-titkosítást kapnak. IOS rendszeren a felhasználóknak be kell számolniuk az L2TP / IPsec használatával. A kiszolgálók széles választéka minden bizonnyal hasznos, és azok számára, akik nem különösebben paranoidok a biztonság szempontjából, ez a VPN alkalmas lehet (feloldja a Netflix USA és az iPlayer feloldását).

Ha a mobilkészülék VPN-jének igénybevételének elsődleges oka az, hogy adatait védi a nyilvános WiFi-n - ez a VPN jól fogja elvégezni a feladatot -, és megállítja a hackereket az adatok szippantásában..

Végső gondolatok

Ha olyan VPN-t keres, amelyet nagyon tiszteletben tartanak a magánélet védelme szempontjából, érdemes máshol keresni. Az Egyesült Királyságban való tartózkodás nem ideális, és mivel ez a VPN a felhasználói IP-címek mellett a kapcsolatnaplókat (időbélyegeket és használt sávszélességet) tárolja: ez a VPN nem vízálló. Ezenkívül a VPN mobilalkalmazásai nem rendelkeznek DNS-szivárgásvédelemmel vagy killswitch-rel. A gyilkos kapcsoló elérhető az asztali verziókban is, de ezek nem reagálnak, hanem rendszerszinten; ami azt jelenti, hogy ha a VPN összeomlik, szivárog az adat.

Noha a HMA lehetővé teszi a torzítást, felkéri a felhasználókat, hogy soha ne vegyenek részt illegális letöltésekkel a szolgáltatás használata közben. Ha elsősorban a torrentinghez keres VPN-t, akkor máshol keresünk.

Szóval, miért kap HMA? A HMA egy szolgáltatás, amely nem drága, és ha kifejezetten egzotikusabb / ritkább helyen lévő szervert igényel (amelyet más VPN szolgáltatók nem fednek le), akkor ez a VPN az Ön számára lehet..

Biztonsági szempontból ez a VPN megvédi Önt a nyilvános WiFi-n. Feltételezve, hogy nem valaki igényel rendkívül magas szintű adatvédelmet, a HMA által biztosított adatvédelem valószínűleg több mint elegendő. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a WebRTC szivárgásokat észlelték a Windows és a Mac rendszeren - tehát ezeket manuálisan kell javítania (kiterjesztéssel vagy a WebRTC letiltásával a böngészőben)..

A sebesség-teszt eredményei kitűnőek voltak, ami azt jelenti, hogy ez a VPN jó adatigényes feladatok elvégzésére, mint például HD formátumban történő streaming vagy játék. Ne felejtse el azt sem, hogy ez egyike azon kevés VPN-eknek, amelyek feloldhatják a BBC iPlayer és a Netflix USA blokkolását.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me