VPNht

 • Ценообразуване

  от $ 3.34
  / месец

ProPrivacy.com резултат
6.9 от 10

резюме

VPN.ht е доставчик на виртуална частна мрежа (VPN), който се фокусира основно върху подпомагане на потребителите за достъп до уебсайтове, които са блокирани в техните страни. VPN.ht твърди, че предоставя достъп до уебсайтове като Netflix, Spotify, Gmail, Skype и дори Google. На такава достъпна цена VPN.ht може да бъде крайното решение, ако твърденията им се окажат верни. Като се има предвид, че VPN.ht е използван автоматично да бъде включен във вилицата за Popcorn Time PT.io (вече не е наличен), може само да се предполага, че има истина в техните думи. Ако искате да разберете, продължете да четете нашия подробен преглед на VPN.ht по-долу!

Бързи статистики

 • компетентност
  Хонг Конг
 • Едновременни връзки
  3
 • Държави
  24
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  0 Mbps

Характеристика

Едновременни връзки 3
Държави 24


VPN.ht предлага различни полезни функции, като например:

 • 128 сървъра в 24 държави
 • Неограничени данни & честотна лента
 • 100% анонимна регистрация
 • P2P поддръжка
 • До 3 едновременни връзки
 • Неограничени скорости
 • Неограничена смяна на сървъра

С количеството сървъри, предлагани от VPN.ht, не би трябвало да имате проблеми с достъпа до съдържанието на страната, до която искате да получите достъп. Освен това, с неограничена смяна на сървъри, можете да проучите кои сървъри работят най-добре за вашите нужди.

Що се отнася до протоколите, VPN.ht предлага стандартни протоколи TCP и UDP чрез OpenVPN, както и PPTP и L2TP.

Умен DNS

Smart DNS се използва най-вече за деблокиране на гео ограничено съдържание - мислете за уебсайтове като Netflix и Hulu. Въпреки че Smart DNS не предлага функции за сигурност или поверителност, той може да бъде изключително полезен, когато се сдвоява с VPN.

Като такъв, VPN.ht е един от малкото VPN доставчици, който включва безплатен Smart DNS с покупката на един от техните планове. Това е изключително полезно, тъй като VPN.ht вече е един от най-достъпните VPN. За повече информация относно Smart DNS услугите, посетете нашия уебсайт, изцяло посветен на темата, като щракнете тук.

Посетете VPN.ht »

Скорост и производителност

Важна част от избора на най-добрия VPN е тестване на неговата производителност за неща като скорост и течове. За да видите как VPN.ht отбелязва в тази част на ревюто, продължете да четете по-долу!

Тестване на скоростта

Интегрирахме научен и обективен начин за измерване на скоростите на различни VPN в нашите рецензии. Въпреки че VPN.ht е тестван едва през месец март, неговите резултати до момента са доста добри. VPN.ht отбеляза средна скорост на изтегляне от 25,6 Mbps и максимална скорост на изтегляне от 97,3 Mbps. Очаквайте скоро повече сравнения на скоростта.

За повече информация как се правят тези тестове за скорост, посетете тук.

Тестове за теч

ProPrivacy.com SpeedTest (макс. / Спукване) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (средно) N / A

Използвайки уебсайта ipleak.net, тествах VPN.ht за течове - включително IP, DNS и WebRTC течове. За щастие, VPN.ht се върна отрицателен за всички течове. За повече информация за IP течовете вижте пълното ръководство за IP течове.

Цена

1 месец

$ 3.34
на месец

VPN.ht се предлага на толкова ниска цена, че липсата им на безплатна пробна версия дори не си струва да се спори. Можете да избирате между две различни опции за плащане (месечно) & на годишна база). Вариантите са:

 • Месечно - 1,00 долара за първия месец & след това $ 4,99 / месец
 • Годишно - 39,99 долара / годишно

В допълнение към ниските си цени, VPN.ht предлага и 100% гаранция за връщане на парите за първите 30 дни от услугата. Това е особено полезно, ако изберете годишната опция, тъй като можете да почивате спокойно, ако в крайна сметка не харесвате услугата.

VPN.ht предлага асортимент от различни методи за плащане, включително биткойн! Трябва да сте наясно обаче, че използването на биткойн не е напълно анонимно; доставчикът на VPN пак ще има вашия IP адрес. Начините за плащане, предлагани от VPN.ht включват:

 • Основни кредитни карти (Visa, MasterCard, Amex, Discover)
 • PayPal
 • Cryptocurrencies
 • PaymentWall
 • идеален
 • И още!

Лесно използване

Уебсайтът VPN.ht е изключително лесен за използване и лесен за навигиране, въпреки че претенцията му е такава "напълно анонимен" е невярно (няма VPN да е напълно анонимен). Всички основни връзки се предлагат в горната част на всяка страница, а началната страница предлага подходяща и полезна информация. Освен това можете да получите достъп до гаранционния канал на доставчика и Условия за ползване в долната част на всяка страница - както и полезни инструменти и статии в блогове.

Друга страхотна характеристика на уебсайта VPN.ht е възможността да се променя езика на текста на уебсайта. Можете да избирате между английски, холандски, френски и немски език.

VPN.ht Поддръжка на клиенти

VPN.ht не предлага чат на живо, но неговата система за поддръжка на базата на билети предлага бързи времена за реакция с полезни решения. В допълнение към това, VPN.ht предлага и голямо разнообразие от различни помощни статии и ръководства за настройка.

Процеса

Регистрацията за VPN.ht е не само изключително лесна, но изисква само имейл и парола. Освен това VPN.ht не изисква адрес за фактуриране и заглави фактурата на „Анонимен клиент“. Това е изключително идеално, ако не искате вашето VPN да има вашето пълно име.

Клиент на Windows

Настройката за VPN.ht е изключително лесна, а използването й е още по-лесно. Ще разгледам подробно как да използвате VPN.ht с Windows OS по-долу.

 1. Изтеглете подходящия файл за вашата ОС
 2. Следвайте инструкциите за инсталиране
 3. VPN.ht интерфейсът ще се появи
 4. при Влизане, влезте в акаунта си
 5. Изберете Свържете се с VPN за да се свържете
 6. при Сървъри, изберете сървъра, който искате
 7. Изберете Предпочитания
 8. при Encryption, изберете падащото меню
 9. Изберете криптирането, което искате (препоръчва се 256-битов AES)
 10. при Общ, можете да проверите или премахнете отметката от различни настройки

Това е! Официално управлявате VPN.ht.

Моля обърнете внимание: VPN.ht клиент за десктоп в момента е в етап на тестване и може да бъде нестабилен.

Други платформи

VPN.ht е наличен за Windows, Mac OSX, Android и iOS.

андроид & IOS

При опит да изтеглите приложението VPN.ht на устройството си iOS, в магазина за приложения бях оставена с безкрайна икона за зареждане. Не съм сигурен дали това е проблем на устройството ми или изобщо по-широк проблем. Донякъде се очаква обаче, тъй като приложенията все още са във фази на тестване.

Поверителност и сигурност

VPN.ht е базиран в Хонконг, което очевидно означава, че те не са подчинени на закони като Закона за патриоти в САЩ. Нещо повече, Хонконг също е дом на някои от най-добрите мерки за борба с цензурата в света. Хонконг не само се отклонява от цензурата, но предоставя на своите граждани предимно отворен и безплатен интернет. Властите в Хонг Конг и правителствените служители позволяват на гражданите правото им на свобода на словото (и печата) Освен това, те също не изискват базирани в Хонконг VPN за съхраняване на регистрационни файлове.

И макар Хонконг да криминализира интернет дейности, включващи защитени с авторски права материали или разпространение на нецензурни изображения, не е необичайно дадена държава да се съобрази с криминализирането на нарушенията на авторските права и разпространението на нецензурни изображения е силно фокусирано върху детската порнография. В заключение, Хонконг все още е идеалното място за базиране на VPN.ht, особено за потребители, загрижени за поверителността.

Проследяване на уебсайтове

VPN.ht ви проследява като използвате няколко различни услуги на Google (като двойно кликване). Ако искате да избегнете проследяване от други уебсайтове, прочетете за разширението Privacy Badger тук.

За повече информация как да спрете уебсайтовете да ви следят, щракнете тук.

Платежен процесор

След няколко опита за идентифициране на платежния процесор на VPN.ht, престанах съобщенията си да се поддържат. По някаква причина VPN.ht не иска да отговори на въпроса. Ако получа някакви новини относно платежния процесор за тяхната услуга, ще го актуализирам тук.

Протоколи за криптиране

VPN.ht предлага 64-битово криптиране на Blowfish, 128-битово AES криптиране и 256 битово AES криптиране за неговото шифър за контролен канал. Най-добрият и най-сигурен избор е 256-битовият AES, тъй като той предлага военно криптиране, когато е сдвоено с него 256-битов шифър за AES канал за данни. Той също така осигурява RSA-2048 за ключове и HMAC SHA1 (160-битов) за аутентификация на SHA хеш.

В допълнение към силните си функции за защита, VPN.ht предлага и тестване на течове на DNS чрез уебсайта им, безплатен прокси и функция „Какво е моето IP“, достъпна и чрез уебсайта им.

Заключителни мисли

Преминавайки от интегрирана VPC Време VPN до собствена VPN услуга, VPN.ht определено си проправя път по отношение на най-добрия VPN избор. И все пак приложенията му са в тестови фази, което означава, че VPN услугата може да не е толкова сигурна и поверителна, колкото искате да бъде.

В заключение, VPN.ht определено си струва да следите, тъй като обновяват и надграждат VPN услугата и функциите си. Най-малкото твърденията им са верни: можете лесно да получите достъп до блокирано съдържание.

Изпробвайте услугата за себе си, като кликнете върху бутона по-долу!

Посетете VPN.ht

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me