VPNGhost


 • Ценообразуване

  от $ 1.45
  / месец

ProPrivacy.com резултат
7.5 от 10

резюме

Актуализиране на декември 2016 г. VPNGhost вече не е. Уебсайтът и страницата му във Facebook са отпаднали, а ProPrivacy.com е получил следното съобщение от един от своите съоснователи:

VPNGhost - Истината:

Чувствам се като единственото си честно, че информирам потребителите защо VPNGhost се е разпуснал. Бях оригинален съосновател на VPNGhost. Когато започнахме да печелим много потребители, „Casper“ реши, че приходите са по-важни от UX. Не се съгласих, след няколко аргумента относно надеждността на услугата бях отрязан от собствения си уебсайт, така че нямах достъп до никакви акаунти или нищо. Загубих пълен контрол над уебсайта и резултатът беше ужасната измама с пари измамник vpn. Бих искал лично да се аплодирам на всички потребители за неудобство, което „Casper“ може да ви е причинил. Това беше извън моя контрол и ако зависи от мен, сайтът все още ще работи с пълна функционалност, с която го оставих. Истината е, че "Casper" е гладен за пари и никога не се интересува от услугата или потребителите, за да започнете с това, дори и сега. Затова моята дължимост е да споделя това с вас.
Публична информация за “Casper”

Декстър Дейвид Трос
1 587 585 9095
16 Spring Haven Close Airdrie T4B 0B5

- Фантом".

VPNGhost е процъфтяващ доставчик, който изглежда намалява основите на скритост, производителност и удобство за потребителя. С местоположението на сървъра в подем и високо конкурентните цени, съчетано с привидно благоговетелно отношение към поверителността, ние сме развълнувани да видим по-нататъшното развитие на VPNGhost.

Ценообразуване & планове

VPNGhost е наличен в три ценови нива, като се започне от $ 4 на месец и се покачи до мащаб от $ 9,75 за полугодишен абонамент, или $ 17,50 за цели 12 месеца. Интересно е, че никой план не се различава в включените функции, а само цената и продължителността на ангажимента, което води до решаващ въпрос: категорично няма възстановяване на суми, веднъж абонирани за план, след като сте платили (независимо от начина на плащане), както е ясно посочено в Условията за ползване на VPNGhost.

Разбира се, липсата на политика за възстановяване на суми или безплатен план за изпробване на нещата може да бъде възпиращ ефект за много потенциални потребители и това би могло да бъде разбираемо. Въпреки това, подкрепата беше повече от адекватна и ще бъде разгледана в съответния раздел.

От друга верижна бележка, която си струва да се има предвид обаче, и трите варианта на плана са на по-ниската скала на цените на по-широкия пазар на VPN, което по същество е чудесно, ако услугата струва паричната стойност на практика, която ще изчерпателно обсъдете по-долу. Можете да плащате чрез PayPal, BitCoin и впечатляващо Litecoin.

Характеристика

Списъкът на сървърите на VPNGhost ви дава общо 16 възможности за избор, като Амстердам, Лондон и швейцарските сървъри имат всеки близнак. P2P е приемлив, но само на специализираните два швейцарски сървъра. За съжаление все още няма сървъри в Африка или Южна Америка, но предстоят актуализации. Компанията е регистрирана в Алберта, Канада, под Ghost INC.

В полза на по-широката база от потребители, очевидно VPHGhost се абонира за - „не пускайте военно положение за всички, за недискретност на един човек“ - принцип на прозрачност в повече от един начин.

Те последователно информират своите клиенти и който и да обръща внимание на всяко действие, предприето срещу тяхната услуга, обикновено под формата на известия за DMCA. Едновременните връзки на до две устройства на сървъри са щастливо разрешени, както се вижда в раздела за ценообразуване.

Сигурност & поверителност

VPNGhost не оставя въпроса за сигурността на случайността, като използва ключ 4096 DH, 256-битово AES криптиране и доста здрав SHA-512 за удостоверяване на данни - по целия OpenVPN протокол - от което не бихме могли да бъдем по-впечатлени. IP адресите са споделени. Въпреки че твърдението, че не се съхраняват дневници по никакъв начин, форма или форма, е най-приятното нещо, което се чува (струва си да се отбележи, че много доставчици също отправят това твърдение невярно, макар че нищо не води директно към тази идея в конкретния случай).

Докато Канада, за съжаление, може да е част от алианса за наблюдение на Five Eyes (останалите три са САЩ, Великобритания, AUS и NZ), следващият цитат от поддръжка кратко очертава ангажимента на VPNGhost към конфиденциалност на потребителите и потвърждава позицията им в един ход..

"Ние изобщо не регистрираме данни. Ние дори не регистрираме IP адреси чрез нашия уебсайт, единствената информация, която вземаме от нашата потребителска база, е информацията за плащанията, която автоматично се взема при покупка (която може да бъде премахната по всяко време по заявка на потребителите). Имайки предвид това, ние просто нямаме никакви данни, които да бъдат разкривани пред всеки правен или корпоративен орган."

Достъпността на уебсайта VPNGhost, използвайки Tor, и използването на биткойн или Litecoin методи на плащане, споменати по-горе, трябва теоретично да ви предпази от всички, освен от най-отдадените и най-високо ниво на противниците (мисля, че правителството).

Уебсайтът

Ужасно! Ghostly определено е подходящо прилагателно, когато описва белия и черния мотив на уебсайта на VPNghost, точно в съответствие с марката на компанията. Още по-добре, навигацията е ветрец. За перспективни клиенти страниците с често задавани въпроси, функции и цени са на едно кликване и са достъпни чрез горния банер. Политиката за поверителност и TOS се намират в долната част на всяка страница или чрез връзка в секцията „Често задавани въпроси“, което е доста приятно, когато се съчетават с много конкуренти, криещо тези основни документи чрез множество кликвания.

Междувременно, клиентът е също толкова ефикасен, като информацията за вашите услуги, таксуване, поддръжка и състоянието на сървъра на VPNGhost се прехвърля към лявата страна на лентата. Удобната линия в червено обозначава вашия (изтрит) IP адрес и местоположение, докато алармите за новини текат в долната част на екрана и могат да бъдат превъртани надолу през доста удобно.

поддържа

Подкрепата не беше само адекватна - беше отлична. И двете взаимодействия, съответно с Каспър и Фантом, ме оставиха доволни от тяхното любезно отношение и задълбочен професионализъм. Поради географски несъответствия (които може да изпитвате или да не изпитвате) не успяхме да комуникираме много чрез LiveChat. Взаимодействията с имейлите обаче бяхме леки и изрязани ефективно в основата на проблемите ми по това време.

Добре би било да разгледате по-подробен и илюстриран раздел за често задавани въпроси и може би потребителски форум за неспокоен обмен на идеи срещу обмен на подкрепа един на един..

В съответствие с съобщенията, които видяхте в показаната по-рано актуализация на Facebook, VPNGhost използва своите FB и Twitter акаунти, за да поддържа потребителите в крак с прекъсванията или актуализациите на услуги и полезни статии, свързани с поверителността.

Процеса

Записвам се

Регистрацията е ограничена само до имейл (и кредитна карта, ако това е вашият начин на плащане) - това е всичко. Следователно е възможно почти съвършена анонимност при регистрация и използване на услугата.

VPNGhost на VPNGhost Windows

За съжаление потребителите ще трябва да се справят с използването на GUI на OpenVPN засега, тъй като VPNGhost все още няма активния им клиент, който работи по поръчка, все пак той работи.

Производителност (тестове за скорост, DNS, WebRTC и IPv6)

Speedtest бяха пуснати на нашата 30 Mbps тестова връзка, докато бяха свързани към UK, NL и US сървъри - първите два от които бяха тествани срещу лондонски сървър, а вторите New York. Testmy.net е мястото, където можете да направите една и съща скорост, независимо дали използвате VPN или просто за целите на любопитството.

Скоростта е средно добра в средния 10-12 Mbps DL обхват по време на тестване, като американските сървъри са половината от тази сума, макар че шипове не съществуват - софтуерът VPNGhost OpenVPN работи като буквален призрак на заден план, докато стриймингът на видеоклипове и плейлисти паралелно пишат този отзив.

Най-впечатляващото е, че услугата работи точно както се рекламира, DNS безплатно. Проверките бяха извършени с помощта на ipleak.net и test-ipv6.com и никога не се върнаха, показвайки IP адреса на тестовото устройство. Направете си услуга и проверявайте периодично, тъй като някои течове на DNS могат да бъдат причинени от сили извън контрола на доставчика и вероятно да ви хванат неочаквано.

Други платформи

VPNGhost планира да пусне по поръчка VPN клиент на Windows и Mac - в крайна сметка ще разгърне колеги за iOS и Android. Защитата от течове на DNS ще бъде вградена в софтуера, надяваме се, заедно с Killswitch и автоматично стартиране, за да поддържате връзката си под опаковки и без проникване по всяко време.

Други / Безплатни услуги

VPNGhost любезно предоставя безплатен прокси сървър (разположен в Холандия), за тези, които търсят гео-измама и / или минимални ползи за поверителност (в сравнение с VPN, което включва криптиране), докато се занимават с онлайн дейности.

Заключение за преглед на VPNGhost

харесвах

 • БЕЗ регистрация
 • Бизнес модел Forthright
 • Разумни цени
 • P2P е разрешен на швейцарски сървъри
 • Безплатен прокси
 • Лъскав уебсайт

Не бях толкова сигурен

 • Ограничена база знания
 • Липса на потребителски форум

Мразех

 • Няма по поръчка клиент

Общите впечатления от използването на VPNGhost бяха няколко малки крачки далеч от приказно, което вероятно е въпрос на време, за да се преодолее разликата с актуализации. Добавете специален VPN клиент към надеждността, ненатрапчивостта и цялостния прозрачен бизнес модел и може да имате джунгнаут на услуга, при условие че еволюцията върви както е интимирана. Това, което е по-уместно, е, че настоящото състояние на VPNghosts услугата все още е над по-голямата част от конкуренцията, освен много елита, опитайте се да разберат..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me