VPN Неограничен


 • Ценообразуване

  от $ 2.78
  / месец

 • деблокира:


  • Нетфликс

  • iPlayer

  • Hulu

VPN Unlimited е услуга, базирана в САЩ, която по принцип се счита за добър всеобхватен. Да бъдеш със седалище в САЩ не е идеално за услуга за поверителност. Въпреки това, VPN не поддържа инвазивни регистрационни файлове - и внедрява OpenVPN криптиране - което трябва да направи VPN достатъчно сигурен за повечето хора.

VPN има богат избор от сървъри в 70 страни, което го прави добро за деблокиране на много съдържание по целия свят. От друга страна, изтичането на WebRTC на macOS и Windows ще трябва да се включи ръчно, за да се направи тази VPN сигурна в IPv6. Що се отнася до скоростите, този VPN работи добре - осигурява скорости на връзката, които са достатъчно добри за стрийминг в HD.

ProPrivacy.com резултат
7.4 от 10

резюме

Както при другите доставчици на VPN, VPN Unlimited имат няколко нива на абонамент, като ползите и отстъпките се предоставят на клиентите, които се ангажират за по-дълъг период от време. Приятно нещо за VPN Unlimited е, че той деблокира популярни стрийминг услуги като Netflix US и BBC iPlayer. Също така потенциалните абонати могат да тестват VPN, използвайки 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Бързи статистики

 • компетентност
  САЩ
 • Държави
  70
 • Едновременни връзки
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  56.64 Mbps

Цена

3 година

$ 2.78
на месец

Една година

$ 5.00
на месец

1 месец

$ 9.99
на месец

VPN Unlimited промени съществено ценовата си схема, след като последно прегледахме услугата. Първоначално Keepsolid VPN Unlimited беше евтин VPN с бюджет за един месец. Днес това е услуга, която отговаря на по-стандартната VPN схема на цените.

За да бъдете справедливи VPN Unlimited все още е изключителна стойност, ако поемете ангажимент в продължение на три години - само $ 2,78 на месец, това може да се счита за сделка. Въпреки това, при равностойността на 5 долара на месец на годишната тарифа (заплаща се в една вноска от 59,99 долара) и 9,99 долара за един месец, честно е да се каже, че VPN Unlimited е VPN със средни цени за своята скоба.

Ново, тъй като последно прегледахме услугата, VPN Unlimited сега позволява на потребителите да купуват абонамент за пет или десет симултантни устройства. Потребителите, които искат да свържат до 10 устройства (например семейства), могат да плащат 14,99 за един месец, 89,99 щ.д. годишно или 149,99 щ.д. за тригодишен договор.

Потребителите могат също да изберат доживотен абонамент на цена 199 долара за 5 устройства или 299 долара за 10 устройства. Въпреки това, както винаги се случва, ние сме склонни да препоръчваме спрямо житейските планове, тъй като е невъзможно да гарантираме, че услугата ще бъде налична (или че тя ще продължи да предоставя надеждна и доверие достойна услуга в бъдеще).

Поддържани платформи за плащане


Visa / MasterCard

VPN Неограничен достъп до плащания чрез Paypal и кредитна карта, както и биткойни за всеки, който предпочита да плаща с добавена поверителност. VPN предоставя и 7-дневна гаранция за връщане на парите, която, макар и да не е най-щедрата гаранция, с която се сблъскахме, определено е достатъчна за тестване на услугите.

Разблокира ли VPN Unlimited Netflix?

VPN Неограничен
NordVPN
ExpressVPN

Нетфликс
iPlayer
Hulu

Добрата новина е, че VPN Unlimited е над номинала, когато става дума за стрийминг. Ако търсите VPN, който работи с Netflix, тази услуга си струва да се обмисли. VPN Unlimited също може да деблокира BBC iPlayer извън Обединеното кралство, както и един куп други услуги. Има и достъп до Hulu, което е чудесно. Тази VPN също ще ви позволи да деблокирате Youtube vidoes, които са ограничени във вашия регион.

Техният агент за поддръжка ни каза, че потребителите на VPN Unlimited не могат да получат достъп до Netflix UK. Това обаче всъщност не е проблем, тъй като е много по-добре да имате достъп до каталога на САЩ.

Когато става въпрос за достъп до стрийминг сайтове като Putlockers, 123 Movies и др., Този VPN работи перфектно и ви позволява да ги деблокирате насаме. И тъй като осигурява адекватна скорост на свързване за поточно предаване - вие трябва да можете да гледате съдържание, без да страдате от проблеми с буферирането.

Характеристика

VPN Unlimited осигурява добре закръглена услуга по отношение на функциите. Ето какво получават абонатите:

 • 400+ сървъра в 70 страни

 • Killswitch (Android, iOS, Windows и Mac)

 • 5 или 10 едновременни връзки (в зависимост от това, което плащате)

 • Без политика на регистрационни файлове (и само изключително минимални и неинвазивни дневници за връзка)

 • Силно OpenVPN, L2TP / IPSec и IKEv2 криптиране

 • KeepSolid Wise (объркване за скриване на VPN употреба и заобикаляне на защитни стени)

 • Разблокирайте Netflix, Hulu и iPlayer

 • P2P Torrenting е разрешен на избрани сървъри

 • Изключително приложение за iOS (с OpenVPN и Killswitch)

 • Специализирани IP адреси (добавяне на функция с добавена цена)

 • Поддръжка на чат на живо

 • 7-дневна гаранция за връщане на парите

Скорост и производителност

Ние тестваме VPN скорости три пъти на ден, използвайки нашата научна система, базирана на сървър за тестване на скоростта. Нашите специализирани сървъри за VPN тестване проверяват сървърите на Обединеното кралство, САЩ, Хонг Конг и Австралия, както за средна скорост на изтегляне, така и за бързи скорости. По-долу можете да видите VPN Unlimited средни скорости за изтегляне за последните шест месеца.

VPN тест за неограничена скорост

През последните шест месеца VPN Unlimited се появява, че страда от някои проблеми. Въпреки това, въпреки че на пазара има по-бързи VPN (и някои, които също са малко по-евтини), това не е лошо работещ VPN. Средната скорост на изтегляне от 22,5 Mbits в секунда означава, че тя трябва да бъде достатъчно добра за streamig в HD. От друга страна, изглежда, че VPN е средно по-близо до 15 Mbps от април.

За да бъдем справедливи, не получаваме много оплаквания, че този VPN има проблеми с скоростта, което означава, че VPN трябва да изпълнява добре за нуждите на повечето хора. Ако обаче имате особено интензивни изисквания към данните, може да искате да го тествате, като използвате 7-дневната гаранция за връщане на парите (за да сте сигурни, че нямате проблеми).

Имайки предвид цената на тази VPN услуга, бихме склонни да съветваме, че на пазара има по-бързи опции, които почти сигурно ще се представят по-добре за поточно HD съдържание.

IP, DNS и WebRTC течове

Тествахме настолните клиенти на този VPN за течове на IP с помощта на тестващия уебсайт ipleak.net. Не открихме течове на IPv4, течове на IPNS DNS или IPv4 WebRTC течове.

Въпреки това, когато тествахме на IPv6 връзка, открихме течове на WebRTC в Windows и Mac. По този начин, за да направите тази VPN сигурна на IPV6 връзки, ще трябва или да деактивирате напълно IPv6, или да деактивирате WebRTC (или в самия браузър, или като използвате разширението Easy WebRTC Block за Chrome или Firefox).

Още по-притеснително, когато тествахме Mac клиента с IPv6 връзка, получихме правилни IPv6 IP течове в допълнение към течовете на WebRTC. Това е много проблематично изтичане и в резултат на това ще трябва да деактивирате конкурентно IPV6 на Mac, за да използвате безопасно тази VPN. Ако не го направите, това означава, че изтегляте своя IP адрес към уебсайтовете и услугата, която използвате. В резултат на това е много по-трудно да препоръчам този VPN на потребители на Mac.

поверителност

VPN Unlimited е базиран в Ню Йорк, което може да изключи някои хора от VPN доставчика. За САЩ обикновено се смята, че е място, което е лошо за личния живот, защото е дом на НСА и ЦРУ. В допълнение, САЩ е място, където властите могат да обслужват техническите фирми (включително VPN) с поръчка и поръчка.

Това означава, че VPN Unlimited теоретично може да бъде принуден да започне да влиза тайно (и дори да влиза в своите международни сървъри и да изпраща тези данни обратно в САЩ). Въпреки че това е истинско притеснение, което може да спре някои хора от услугата, нямаме причина да смятаме, че VPN Unlimited всъщност е бил принуден да прави това. Така че за повечето хора услугата вероятно ще осигури повече от адекватни нива на поверителност. Това наистина зависи от вашия личен модел на заплаха.

Въпреки че VPN Unlimited твърди, че има политика на нулев дневник на своя уебсайт, реалността е, че изглежда, че поддържа някои ограничени дневници за връзка (използвана честотна лента). Въпреки това, той твърди, че никога не съхранява времеви марки с IP адреси, което означава, че този VPN може да се счита за изключително близък до no-log и, което е по-важно, напълно сигурен.

„Ние не пазим дневниците на уебсайтовете, които посещават нашите клиенти, ние съхраняваме само данните, свързани с количеството на трафика, изтеглено от потребителя. Тази информация е достъпна за преглед само в неговия акаунт. Също така е от съществено значение да се отбележи, че всеки път, когато клиент влиза в VPN Unlimited, системата назначава динамични IP адреси. Те не са статични и няма начин да регистрираме точните IP адреси или конкретни времеви марки на VPN неограничени клиенти. “

Encryption

VPN Unlimited е един от малкото VPN, който предоставя OpenVPN на четирите популярни платформи. OpenVPN е наличен в iOS, Android, Windows и Mac OS X. Това е чудесно и означава, че можете да използвате VPN сигурно на всяко устройство (стига да включите формираните течове).

Харесва ни също, че VPN Unlimited не предоставя PPTP криптиране на никоя от своите платформи. И двете L2TP / IPSec и IKEv2 (другите протоколи, които предоставя) са известни като сигурни, което е добра новина. Ето как се реализира криптирането на OpenVPN:

 • AES-256-CBC / GCM, SHA1 за удостоверяване на HMAC и ръкостискане RSA-2048.

 • Перфектната секретност за напред се осигурява с Diffie-Hellman (DH) с 4096-битов ключ.

Удостоверяването на SHA1 е най-слабата част от този протокол, но все още се счита за достатъчно сигурна, за да осигури цифрова поверителност в предвидимото бъдеще. В заключение, внедряването на VPN Unlimited на протокола OpenVPN се счита за сигурно.

Обслужване на клиенти

VPN Неограничен
NordVPN
ExpressVPN

24-часова поддръжка
Чат на живо
Гарантирано връщане на парите
Дължина на гаранцията за връщане на парите 7 30 30

VPN Unlimited има избор на 24/7 поддръжка за чат на живо или на система за билети за задаване на въпрос по имейл. Намерихме персонала на VPN Unlimited да бъде изключително запознат. Освен това екипът успя да се свърже бързо (и по време на разговора) с вторични агенти за техническа поддръжка, за да ни предостави по-подробна информация.

VPN Unlimited също има информационна страница на своя уебсайт, това включва блог, раздел с често задавани въпроси и ръководства за настройка за получаване на VPN на различни платформи. Тези ресурси са чудесно допълнение към услугата, която определено получава 5/5 от нас за поддръжка на клиенти.

Потребителски опит

VPN Unlimited има уебсайт, който е лесен за навигиране и предоставя много полезна информация. Подробности за това как прилага им криптиране могат да бъдат намерени на уебсайта (макар че това прави тези детайли леко объркващи случайно). Абонирането за VPN също е лесно, а софтуерът е лесен за достъп и инсталиране без проблеми.

Едно нещо, което забелязахме, е, че VPN Unlimited има пет тракера на своя уебсайт, включително facebook.net, yandex.ru и google-analytics. Не е идеално, но е доста нормално в днешно време.

Приложение за Windows

Windows VPN клиентът е отлично приложение, което се предлага изцяло с Killswitch и OpenVPN криптиране. В допълнение, потребителите могат да се свързват с помощта на собствения протокол за обфускация на VPN KeepSolid Wise (TCP или UDP). Казват, че този протокол е изключително сигурен, но само „умерен“ по отношение на производителността.

Фактът, че KeepSolid Wise идва с UDP или TCP, предполага, че всъщност е OpenVPN. Затова решихме да притиснем агента му за поддръжка, който потвърди, че е OpenVPN над порт 443 за укриване на VPN употреба като HTTPS. Това ни каза агентът:

„Благодарение на използването на TCP 443 и UDP 443 портовете и с OpenVPN протокола, формиращ гръбнака му, той е много по-криптиран и става изключително трудно да се открие и блокира.“

Това, което е объркващо, е, че обсебеният OpenVPN всъщност е само TCP над порт 443 (не UDP над порт 443, който би изпъкнал като болезнен палец, ако трафикът беше анализиран). По този начин ние сме на загуба да разберем защо VPNUnlimited дори имат UDP като опция за протокола KeepWise. Те трябва само да имат TCP и UDP като опция за редовен OpenVPN. По този начин, ако възнамерявате да използвате функцията за обфускация на KeepSolid Wise - придържайте се към TCP!

И накрая, заслужава да се отбележи, че OpenVPN TCP над порт 443 не е висок клас обфускация (като Stunnel, Xor или Obfsproxy). По този начин изглежда изключително подвеждащо за VPN Unlimited да дава на OpenVPN TCP над порт 443 собственото име „KeepSolid Wise“ - няма нищо патентовано в това.

Като цяло установихме, че това е клиент, който работи добре и има всички важни функции, необходими за получаване на цифрова поверителност. По този начин можем да препоръчаме тази Windows VPN за изпълнение на задачи като Torrenting чрез P2P. Въпреки това си струва да се има предвид, че VPN Unlimited разрешава торентинг само на пет сървъра: САЩ-Калифорния 1, Канада-Онтарио, Румъния, Люксембург и Франция.

Приложение за Mac OS X

Приложението Mac VPN не се различава много от колегата си за Windows. Шифроването на OpenVPN е достъпно и потребителите могат да изберат да използват OpenVPN TCP през порт 443 (протокол KeepSolid Wise), за да скрият VPN трафика като обикновен HTTPS. IKEv2 се предлага и от клиента.

В клиента е наличен Killswitch, което означава, че този VPN е добър за изтегляне чрез BitTorrent. Въпреки това, както е в Windows, Torrenting е разрешен само на пет сървърни места.

Хареса ни факта, че приложението ни показа процента на натовареност на всеки сървър; което ни позволява да изберем сървър, който страдаше от по-малко задръствания.

За съжаление, когато тествахме тази VPN на IPv6 връзка, претърпяхме правилни IPv6 IP течове, както и IPv6 WebRTC течове. Това е ужасно и означава, че ще трябва да деактивирате напълно IPv6, за да накарате тази VPN да работи сигурно на macOS.

Приложение за Android

Приложението за Android VPN е лесно за използване и дава възможност на потребителите да се свързват с IKEv2, OpenVPN и KeepSolid Wise (OpenVPN TCP over port 443) също са достъпни. Освен това на тази платформа е наличен Killswitch.

Функцията за автоматично свързване на WiFi позволява на хората да бъдат в безопасност, докато се движат и използват обществен WiFi; това ги спира случайно да се свържат с ненадеждна (и незащитена) WiFi гореща точка (като зла точка за близнаци, принадлежаща на престъпник).

Функцията Trusted Networks е достъпна в мобилни версии, която позволява на хората да се включат в бели списъци, които са познати на потребителя. Това е доста впечатляващ списък от функции за мобилно VPN приложение.

приложение за iOS

Приложението iOS VPN дава на потребителите избор на IKEv2, OpenVPN и KeepSolid Wise (TCP и UDP) протоколи. Това е добре и включването на OpenVPN в iOS е отлично; защото е доста рядко.

Потребителите получават и добавянето на функция, наречена Connect on Demand, която по същество е Killswitch (но която работи само докато е свързана чрез протокола IKEv2). За да го включите, изпълнете следните стъпки:

 • Отидете на началния екран на iOS > Настройки > VPN > Докоснете синя информационна икона на VPN неограничен профил > активирайте Connect On Demand.

Заключителни мисли

KeepSolid VPN Unlimited е VPN, който е добър всеобхватен. Който търси VPN, който е солиден по отношение на криптирането, няма да се обърка с VPN Unlimited и е честно да кажем, че това е услуга с добра цена, която не може да се счита за скъпа. Въпреки това, изтичанията на IPN6 на VPN са загрижени и наистина означават, че потребителите на Mac вероятно трябва да изглеждат другаде.

Този VPN поддържа някои ограничени регистрационни файлове, включително дневници за използване на честотна лента. Тези регистрационни файлове обаче са изключително минимални и не включват IP адреси до времевите марки. Това означава, че VPN е толкова близо до VPN без регистрация, колкото е възможно да се получи, и ние обикновено считаме услугата за сигурна по отношение на поверителността. От друга страна, той е базиран в САЩ, което в зависимост от вашия модел на заплаха може да е достатъчно, за да ви откаже от услугата.

Що се отнася до скоростите на връзката, този VPN не е нищо, за което да се свържете по телефона. Средните изтегляния за период от шест месеца показват, че е VPN, който няма да има проблеми с потока в HD, което е добре. Много ни харесва и фактът, че този VPN осъществява достъп до повечето популярни стрийминг услуги. Вярно е обаче също, че скоростите скорости се изплъзват, което може да се превърне в проблем, ако се запази.

И накрая, ако се абонирате за три години, този VPN става изключително евтин, което може да е подходящо за хората на бюджет. Интересни са и плановете за абонамент за цял живот - дори ако VPN остава в бизнеса само 5 години повече; ще спестите малко пари. Вероятно обаче бихме препоръчали да не извършвате поръчки за толкова дълъг период от време, тъй като има по-добри услуги на подобна ценова точка - и е хубаво да имате възможност да оставите услуга, ако започне да губи път.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me