TotalVPN

 • Ценообразуване

  от $ 5.99
  / месец

ProPrivacy.com резултат
4 от 10

резюме

TotalVPN е нов доставчик, който иска да направи плясък на VPN пазара. Благодарение на своята простота и добра стойност, няма да се изненадаме, ако до няколко години постигне целта си. От март 2017 г. TotalVPN, както и сестринската компания SaferWeb не приемат нови потребители. Дали това ще означава или не окончателният край на TotalVPN и SaferWeb остава да видим, но междувременно силно препоръчваме да проверите някои надеждни, алтернативни VPN. Кликнете върху бутона по-долу, за да видите нашите най-добри препоръки!

Актуализиране на 8 март 2017 г .: Към тази дата TotalVPN, както и сестринската компания SaferWeb не приемат нови потребители. Дали това ще означава или не окончателният край на TotalVPN и SaferWeb остава да видим, но междувременно силно препоръчваме да проверите някои надеждни, алтернативни VPN. Кликнете върху бутона по-долу, за да видите нашите най-добри препоръки!


Актуализиране на 11 август 2016 г.: Тъй като извършихме преглед на тази услуга, получихме няколко тревожни отрицателни коментара, някои от които включват неочаквани плащания, взети от клиентски акаунти. Възнамеряваме да разгледаме това и да преразгледаме тази услуга. Междувременно ви препоръчваме да прочетете рецензията по-долу изцяло, както и да разгледате секцията за коментари, за да вземете информирано решение.

Ако търсите безплатна VPN услуга, тук имаме безплатен VPN списък с няколко добри алтернативи.

Характеристика

 • 25 сървъра
 • 3 едновременни връзки
 • Безплатна опция
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Без регистрационни файлове
 • Поддръжка за всички устройства
 • Без ограничения на честотната лента или данни

Скорост и производителност

За щастие, нищо не беше добре по време на проверката за течове на DNS, включително IPv6 и грешката WebRTC. Тестовете и на двете трябва да се изпълняват периодично като защита и за да се провери дали вашата VPN услуга работи според стандарта, за който сте платили.

Тестовете за скорост бяха малко странни. Производителността беше постоянно доста добра до страхотна, но когато реалните данни се появиха, скоростите между един и два Mbps не бяха рядкост (което е разбираемо донякъде притеснително). След това отново Soundcloud, множество раздели и стрийминг на филми за повече от два часа всички изчезнаха без повече от незначително хълцане тук-там (а тези бяха малко и далеч между тях). Отново си струва да използвате безплатния план, за да разгледате нещата, ако се притеснявате от това, докато периодично тествате с помощта на testmy.net. Това е най-вероятно, защото TotalVPN анонимно следи мрежата си за използване и ви осигурява само ширината на лентата, която ви е необходима.

Цени и планове

TotalVPN предлага на абонатите две опции: Безплатно или 7,79 долара на месец за Total Premium план. Първият се предлага само с три възможности за избор на сървър, докато вторият включва 30+ сървъра и не е възпрепятстван от ограничението на скоростта, включено в безплатната опция. И двата плана са разгледани с по-нататъшни технически подробности по-нататък в този преглед.

Ако решите да отидете с Total Premium план, ще бъдете третирани със специална 20% отстъпка на ProPrivacy.com! Въпреки това, това промоционално ценообразуване е ограничено до първия кръг на плащане. След това ще ви бъде начислена стандартната сума.

Нито един план обаче няма вероятност да наруши банката. Безплатният план - макар и ограничен - безспорно е привлекателен, докато планът за общо премия е сред най-конкурентните цени на пазара. Можете да се регистрирате и да платите и за двете, като използвате кредитна карта. Криптовалутите като биткойн за съжаление все още не са опция.

Ако решите да отидете с Total Premium план, вие също ще бъдете третирани с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Тази гаранция, в комбинация с безплатния план, ви дава възможност да тествате услугата два пъти, за да сте сигурни, че тя е тази за вас. Доста спретнато!

Поверителност и сигурност

TotalVPN предлага четири протокола за криптиране: IKEV2, IPsec, PPTP и OpenVPN - последният от които препоръчваме най-много за сигурност и за всичко друго, но не за изключителна скорост. Споделянето на файлове на P2P не е изрично забранено, нито изрично се насърчава, но е позволено, ако сте съгласни с техните Общи условия.

Местоположението на компанията във Великобритания повдига някои знамена по отношение на спазването на органите и TotalVPN ще направи това, ако бъде призован от правителствена агенция. Това каза, ако не се занимавате с някаква опасна дейност от незаконния сорт онлайн, трябва да сте добре.

Също така трябва да се отбележи, че споровете за продажбите се уреждат от американските закони съгласно прецедента на щата Масачузет. Записването на връзката не е идеално, но достатъчно поносимо за много хора и често срещано - за съжаление.

Шифроването по време на използване на OpenVPN се извършва с помощта на AES-128 битов CBC, със сертификат за удостоверяване 4096. Би било хубаво да видите надграждане до AES 256 в бъдеще и SHA-1, може би, въпреки че наличното криптиране в никакъв случай не е изтъркано.

Заключителни мисли

Всяко дете има нарастващи болки, както и всеки бизнес, включително Total VPN. Въпреки че, както показва нашият преглед, той надминава очакванията на този ранен етап с достъпен клиент с няколко ощипвания, недостигнат от величието, гладък уебсайт, изключително икономични опции за ценообразуване и безплатен план. Посетете уебсайта му днес, за да видите дали TotalVPN е правилната VPN услуга за вас!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me