TorGuard


 • Ценообразуване

  от $ 4.16
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • андроид

  • Linux

  • IOS

ProPrivacy.com резултат
8.2 от 10

резюме

TorGuard е добре уважавана и високо абонирана Виртуална частна мрежа (VPN), която считаме за доста над средното ниво. Сървърите са разположени в над 50 страни, което дава на абонатите повече от достатъчно избор за деблокиране на уебсайтове и заобикаляне на цензурата. Шифроването е силно и абонатите получават множество опции. И тъй като има политика за нулева регистрация, поверителността е гарантирана (въпреки че е базирана в САЩ). Ако се купува ежегодно, TorGuard VPN предоставя услуга на разумни цени с висока скорост на връзката и изключителна грижа за клиентите.

Бързи статистики

 • Държави
  55
 • Едновременни връзки
  5
 • компетентност
  САЩ
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  0 Mbps

Видео ревю

Разберете какво сме мислили за TorGuard в нашето удобно видео ревю или продължете да превъртате за по-подробен поглед.

Преглед на TorGuard | ProPrivacy

Преглед на TorGuard | ProPrivacy

Преглед на TorGuard | ProPrivacy

Характеристика

Общо сървъри 3000
Държави 55
Едновременни връзки 5
Torrenting
Поддръжка на рутери
Препращане на порт
Избор на порт
Поддържани рутери DDWRT Домат OpenWRT Asuswrt-Merlin
Голи метални или виртуални сървъри Чист метал

TorGuard сървърите са разположени в 50+ страни. Това дава на абонатите много възможности за избор и им позволява да деблокират почти всяко съдържание от цял ​​свят. В допълнение, това означава, че независимо къде се намират потребителите, TorGuard ще има сървър близо до тях (за получаване на по-добри скорости на връзка).

TorGuard позволява на абонатите да използват пет едновременни връзки. Въпреки това, потребителите могат да закупят повече за много разумната ставка от 1,00 долара на месец (за допълнителна връзка с VPN). Това е отлична опция, която позволява на хората да покриват толкова устройства, колкото желаят (и е фантастично за семейства, които имат много устройства, които трябва да защитават).

Превключвател за убийство е наличен на платформите OS X и Windows, но не и в мобилните версии на клиента. По подобен начин защитата от течове на система от имена на домейни (DNS) е налична в Windows и OS X. Тя може да бъде включена и изключена в софтуера.

Скрити връзки за заобикаляне на защитни стени (като Великата защитна стена на Китай) също са налични във всички VPN планове на TorGuard. Освен това има блокер за реклами и блокер за злонамерен софтуер, които могат да бъдат включени и изключени в софтуера.

P2P

TorGuard позволява изтеглянето на P2P на всички споделени сървъри. Така че, ако торентингът е важен за вас, TorGuard е перфектен (Tor в името е налице заради фокуса си върху BitTorrenting, за разлика от каквато и да е принадлежност към проекта Tor). За повече информация вижте нашите най-добри VPN сайтове за торент.

пълномощник

TorGuard предоставя основна прокси услуга с 200 сървъра в осем държави за тези, които не се нуждаят от пълна VPN услуга. Този по-евтин вариант ще осигури известна поверителност, но няма да осигури нивото на сигурност, което VPN прави. Той обаче е идеален за деблокиране на гео ограничено съдържание и споделяне на P2P файлове (за което е оптимизиран).

Услуга за анонимен имейл

TorGuard има анонимна имейл услуга с четири различни плана, най-евтиният от които е 6,95 долара на месец. Имайте предвид, че получавате безплатна версия на анонимната имейл услуга, когато се регистрирате в един от VPN плановете. Безплатният план осигурява 10mb офшорно съхранение на имейл и можете да го използвате във всяка ОС. Това е полезна, безплатна болт услуга за абонати на VPN, която си струва да се възползвате.

Платените планове за анонимната имейл услуга идват с шифровано пространство от 30 GB с приложения за синхронизиране на работния плот за Windows, iOS и Android. G / PGP Шифроване на имейли, Задачи / Бележки / Календар, POP3 / IMAP поддръжка, Съхранение на файлове, Филтриране на имейли, Адресна книга и други.

Специализирани IP адреси за поточно предаване

За хората, които искат да предават US Netflix, Hulu, BBC iPlayer - и други стрийминг услуги - основните VPN планове няма да са достатъчни.

След като сте се абонирали, е необходимо да получите и план за специални поточни IP адреси. Добрата новина е, че потребителите могат да използват код за отстъпки (TGLifetime50), за да намалят значително разходите за годишен абонамент със специален IP адрес. С помощта на кода е възможно да получите целогодишен IP адрес за поточно предаване само за $ 27,50. Ако обаче искате да платите за специален IP за iPlayer на Обединеното кралство и за Netflix в САЩ, ще трябва да платите и за двете, които считаме за доста скъпи.

Torguard интерфейс

TorGuard предлага и премиум услуга „Residence IP VPN“. Доставчикът отдава под наем наследени жилищни IP адреси директно от големи интернет доставчици в САЩ и Великобритания, което дава вид, че потребителите се свързват, използвайки стандартен жилищен IP адрес. Доставчикът казва, че това прави практически невъзможно за уебсайт или трета страна да определи дали потребителят тунелира чрез известен VPN доставчик.

Посетете TorGuard »

Скорост и производителност

Задръжте курсора на мишката върху графиката по-долу, за да видите актуални резултати за скорост за най-бързите VPN мрежи на пазара

Тестовете за скорост на TorGuard бяха проведени с помощта на нашата научна (базирана на сървъра) система за тестване на скоростта. В таблицата по-долу ще видите средните стойности за всичките четири сървъра, които тестваме: Хонконг, Австралия, Великобритания и САЩ.

Както можете да видите от графиката, TorGuard се представя сравнително добре в сравнение с други първокласни VPN. Скоростта на изтегляне за месеците октомври и ноември е средно 28,7 Mbps със скорост на разрушаване от 114,6 Mbps. Тези скорости са страхотни предвид цената на годишен абонамент.

Изтеглете графика на скоростта

Реших да разгледам всеки от сървърите поотделно, за да видя как се държат. Открих, че сървърът в Обединеното кралство се представя малко по-ниско от средното със средни скорости на изтегляне 23,9 Mbps. Въпреки тази малко по-бавна средна скорост, скоростите бяха достатъчно добри за стрийминг в HD - което е чудесно.

графика за скорост на изтегляне

Добрата новина за абонатите на TorGuard е, че скоростта на връзката на VPN се подобрява напоследък. Това е добър знак и показва, че услугата инвестира в по-добри сървъри и инфраструктура.

Скорост на Torguard досега

Тестове за теч

Открит е теч на IPv4?
Установено е теч на WebRTC?
Ограничения на данни
Ограничения на лентата
ProPrivacy.com SpeedTest (средно) N / A

Тествах TorGuard за течове на IP с помощта на ipleak.net. Добрата новина е, че открих няма течове на IP, няма течове на DNS и няма течове на WebRTC. Torguard използва собствените си DNS разделители по подразбиране. Въпреки това, абонатите могат да избират от следните опции за DNS в настройките на приложението TorGuard: Level3, Google, OpenDNS, Cloudflare, Quad9 или DNS за блокиране на реклами TorGuard. Това е приятно допълнение към услугата, но по причини за поверителност и сигурност обикновено препоръчваме да се придържате към собствените DNS сървъри на TorGuard.

Цена

Потребителите могат да закупят TorGuard на множество различни планове за плащане. Първият е прокси услуга, струваща 5,95 долара на месец. Тя позволява на абонатите да използват Socket Secure (SOCKS5) и Hypertext Transfer Protocol (HTTP) / защитен сокет слой (SSL) прокси на пет устройства. Абонатите могат да използват прокси услугата за достъп до всеки торент клиент. В допълнение, прокси услугата осигурява достъп до 200+ прокси интернет адреси (IP) адреси в осем държави. Достъпът не е ограничен нито за използване, нито за честотна лента.

Ценови лист за прокси

Ако прокси услугата не е вашата чаша чай, можете да закупите пълната премия VPN услуга за $ 9,99 на месец ($ 11,54, ако е закупена в пакет с прокси услугата, хвърлена). Тези цени значително намаляват, ако поемете ангажимент за по-дълъг период от време: 20,97 долара на тримесечие или 64,00 долара годишно (което работи само с 5 долара на месец).

Всички планове осигуряват едно и също ниво на обслужване, което е много по-малко объркващо от много VPN. Единствената разлика е, че TorGuard възнаграждава абонатите за ангажименти за по-дълги периоди от време.

Абонатите също могат да изберат да платят за специален IP адрес и пренасочване на порт. Тези услуги са доста скъпи: 7,99 долара на месец, 18,99 долара на тримесечие, 36,99 долара за шест месеца или 54,99 долара годишно. Въпреки това, потребителите могат да използват кода за отстъпка "TGLifetime50" за да получат VPN абонамента си и специален IP за стрийминг на половин цена. Това ще намали разходите за годишен VPN с един отделен специален IP на само 57,50 долара (което е изключително добра цена).

Плащанията се приемат с кредитна карта, PayPal, биткойн или огромен брой други методи за плащане онлайн. TorGuard предлага повече възможности за плащане от почти всички други VPN. TorGuard също предлага редица анонимни методи за разплащане с криптовалути, включително Monero. Те също така приемат плащания за биткойн и Litecoin чрез BTCpay (за допълнителна поверителност в сравнение с BitPay). TorGuard беше първият доставчик на VPN, който започна да приема плащания за Bitcoin и Litecoin Lightning Network в началото на 2018 г..

Гарантирано връщане на парите

Също така чудесно: TorGuard предоставя седемдневна гаранция за връщане на парите, така че можете да тествате услугата напълно безрискова. Тази гаранция обаче не е достъпна за всеки, който плаща с криптовалути. Освен това TorGuard не предлага възстановяване на средства за клиенти, които изберат да получат специален IP адрес. Това са условия, които си струва да имате предвид - ако искате да избегнете разочарование.

Лесно използване

Windows
MacOS
андроид
Linux
IOS
Windows Phone

Записвам се

Регистрацията в TorGuard е хубава и лесна. За да се регистрират с кредитна карта, потребителите ще трябва да предадат имейл адрес, пълно име, адрес за фактуриране и парола. Хората обаче могат да използват невярна информация и биткойни, за да плащат, като по този начин се предпазват допълнително със слой анонимност на етапа на абонамента.

Абонатите имат огромно количество опции за плащане: Visa, Amex, Mastercard, Discover, PayPal, Altcoins, Alipay, CashU, PaySafeCard, карти за подаръци и Bitcoin (което далеч не е най-доброто за анонимност). TorGuard изпраща имейл, който обяснява как да започнете, след като клиентът се е абонирал.

След като се абонират, потребителите могат да влязат в зоната на членовете и да изтеглят клиента, който им трябва. Клиентите изтеглят бързо и инсталират с голяма лекота. След като бъде инсталиран, това е просто случай на стартиране на софтуера, влизане в системата, избор на предпочитаните опции за криптиране и свързване със сървър.

TorGuard Windows VPN клиент

Въпреки че е прост и незабравим, клиентът на TorGuard разполага с всички необходими функции, които бихте очаквали от VPN услуга от най-висок клас.

Превключвателят убива спира потребителите да изтичат данни към своя доставчик на интернет услуги (ISP), като прави всички данни да преминават през VPN тунела по подразбиране (когато се прилага). Освен това има вградена защита в реално време за комуникация в реално време (WebRTC), DNS и интернет протокол версия 6 (IPv6), които могат да бъдат включени и изключени в настройките. Нещо повече, TorGuard вече е добавил Stunnel (объркани сървъри) към своите настолни клиенти (както на Windows, така и на Mac)

Абонатите могат да се свържат, използвайки или протокол за контрол на предаването (TCP) или протокол за потребителска дейтаграма (UDP). UDP е по-добър за поточно предаване, тъй като е по-бърз. Абонатите могат да избират нивото на криптиране, което желаят - предлагаме ви да изберете AES-256, тъй като това е най-сигурната опция (и вече е достъпна на всички сървъри на TorGuard).

Свързването със сървърите на TorGuard е изключително лесно - просто изберете местоположението на сървъра и щракнете върху Свързване. VPN отнема около двадесет секунди и се изяснява, когато е установена връзка.

Други платформи

TorGuard е достъпен и за Android, iOS, OS X и Linux. Има персонализирани приложения за мобилни устройства. TorGuard VPN също продава флаширани рутери и има водачи за мигащи DD-WRT и Tomato рутери със своя софтуер (за свързване с OpenVPN), заедно с Boxee рутери (само PPTP). Това е чудесно допълнение и е хубаво да видите предварително премигван рутер в продажба.

андроид

Изтеглих и използвах платформата Android. Въпреки факта, че е доста по-минимален от софтуера на Windows, той работи без проблеми. Скоростите на връзката бяха същите като тези, които срещнахме на Windows клиента. OpenVPN е наличен от клиента и потребителите могат да променят настройките за криптиране и да изберат до AES 256 с 512 SHA (което е изключително здрава форма на криптиране).

За съжаление няма Killswitch на Android. Какво още; Не срещнах никакви течове на DNS при използване на Android клиента и аз TorGuard ми казаха, че клиентът включва защита от течове на DNS. Също така отлично: Torguard е добавил Stunnel (обсебени сървъри) към Android клиента. Това позволява на хората да скрият използването на VPN от интернет доставчика и им позволява да заобикалят защитните стени в страни като Китай и Иран.

IOS

Приложението за iOS осигурява само IPsec или IKEv2 криптиране. По този начин, за да се свържете с OpenVPN, ще трябва да използвате приложението OpenVPN Connect на трета страна. Добрата новина е, че TorGuard има ръководства, които да ви помогнат да настроите тази настройка.

За съжаление няма Killswitch на iOS. Той обаче използва DNS защита от теч.

Linux

TorGuard е единственият доставчик на VPN, който предоставя на VPN клиентско приложение с графичен потребителски интерфейс (GUI) за всички дистрибуции на Linux. Това прави TorGuard отлична опция за Linux потребители.

Други / Безплатни услуги

Основната допълнителна услуга, налична в TorGuard, е нейният анонимен имейл акаунт. Това е достъпно за различни разходи, но се предлага безплатно с VPN абонамент. Безплатната версия дава достъп до 10mb криптирано имейл съхранение. Можете да го използвате във всяка ОС.

Обслужване на клиенти

Гарантирано връщане на парите
24-часова поддръжка
Чат на живо
Дължина на гаранцията за връщане на парите 7
Безплатен пробен период Не

Поддръжката на клиенти в TorGuard се обслужва чрез денонощна чат услуга на нейния уебсайт. Ако по някаква причина изглежда чатът на живо е изключен - отидете на "Вземете TorGuard сега" страница - където чатът на живо е винаги достъпен.

Чатът на живо е превъзходен ресурс, който позволява както на потенциалните абонати, така и на клиентите да задават въпроси относно услугата. Представителите са силно ангажирани, знаещи и дружелюбни. В допълнение, те общуват бързо и имат всички връзки, които са им необходими под ръка. Резултатът е, че те могат бързо да посъветват потребителите как да решават проблеми и могат да ги свържат с ръководства, които да ви помогнат да свършите работата.

Освен това абонатите могат да използват билетна система за задаване на въпроси, на които TorGuard отговаря по имейл. Исках да задам някои високо технически въпроси относно криптирането, затова се свързах с тях чрез системата за билети. Получих отговор след по-малко от 24 часа от техния екип, който ми каза всичко, което трябва да знам за последните подобрения в услугата.

TorGuard също така предоставя ръководства за настройка и ръководства, за да помогне на хората да настроят всичко - от мигащи рутери до OpenVPN с помощта на приложения на трети страни. Освен това уебсайтът има подсекции за всяка различна платформа, така че потребителите да могат да получат ръководствата, които се отнасят за тях.

Поверителност и сигурност

Затъмнение (стелт)
IPv4 защита срещу теч
IPv6 защита срещу теч
Защита от течове на WebRTC
Kill Switch
Самостоятелно хостван / прокси DNS да

TorGuard е регистрирана в САЩ компания. Това означава, че на теория правителството на САЩ може да издава заповеди и поръчки за принуда, принуждавайки TorGuard да спазва разследванията, без да информира абонатите си. За съжаление, това важи за всички базирани в САЩ фирми, поради което САЩ се считат за ифийно място по отношение на поверителността.

Политиката за поверителност на TorGuard гласи, че не съхранява журнали за използване или връзка, което е идеално. А нулева политика за регистрация е отличен. Това означава, че ако TorGuard бъде подхождан от правителството със заповед, няма какво да предаде. Единственото нещо, което TorGuard съхранява във файла, е платежна информация. Въпреки това, тъй като е възможно да се плаща с биткойни - дори тази част от процеса може да се извърши с фалшиво име, ако е необходимо.

Това казва TorGuard за попадането под юрисдикцията на САЩ:

„Нашето юридическо представителство в момента е удобно с настоящото корпоративно структуриране в САЩ, но не бихме се колебали да преместим всички активи в международен план, ако земята се измести под краката ни. Цялата основна инфраструктура за фактуриране, сървърите за удостоверяване и инженерният персонал вече са разположени в международен план. “

Протоколи за криптиране

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
Други протоколи Shadowsocks, Stunnel, SSH тунелиране, OpenConnect / AnyConnect, SSL Proxy

Всички платформи могат да се свържат с TorGuard с помощта на OpenVPN (препоръчителният ни протокол). Обаче OpenVPN е само в Windows и OS X. В iOS защитата на интернет протокола (IPsec) и Internet Key Exchange версия 2 (IKeV2) се предоставя по подразбиране и трябва да инсталирате OpenVPN Connect, за да използвате OpenVPN. В Android е необходимо да се използва софтуер на OpenVPN на трети страни (наличен в Google Play Store). Въпреки че това е малко болка, реалността е, че софтуерът на OpenVPN на трети страни е безплатен, сигурен и много лесен за инсталиране.

Абонатите също така могат да избират между протокол за тунелиране от точка до точка (PPTP) и протокол за тунелиране на слой 2 (L2TP), ако желаят (чрез свързване с вискозитет). Ние обаче препоръчваме да стоите далеч от PPTP, тъй като той вече не е защитен - така че официалният клиент с вграден OpenVPN е перфектен. Това, което наистина харесвам в тази услуга, е, че абонатите могат да избират между много различни сили на шифроване на OpenVPN:

TorGuard също така предоставя възможност за активиране на „скрит прокси“ (намира се в приложението TG lite>още настройки>пълномощник>TorGuard Stealth Proxy). Потребителите могат да избират от пет японски или пет американски сървъра, които са свързани чрез шифрован прокси тунел SOCKS5. Това добавя втори слой от AES-256 (Advanced Encryption Standard) криптиране. Тази опция е чудесна за хората, които искат да заобиколят защитните стени като Великата защитна стена на Китай.

Това казва TorGuard за предлагането на различни нива на криптиране на платформата:

„Когато кажете, че има известни уязвимости към BF - CBC, може да се предположи, че той е напълно разбит. Това не е така (все още) и ако има подкрепящи доказателства за това, ние ще премахнем опцията от нашия софтуер. Чрез добавяне на множество опции за криптиране към ВСИЧКИ сървъри на OpenVPN (BF CBC, AES128, AES 256), това ще позволи на потребителя да направи свой избор по отношение на сигурността на връзката. “

Скандалът VPN.ac

Преди две години VPN.ac обвини TorGuard в кражба на кода му. Въпреки че някои хора може да не виждат това като проблем, проблемът (според VPN.ac) е, че TorGuard не е копирал правилно кода и е оставил потребителите с уязвимост на защитата. TorGuard отрече, че е направил нещо нередно нарочно, твърдейки, че трети производител му е предал проблема..

Според TorGuard проблемът е отстранен много бързо и платформата TorGuard е напълно сигурна, тъй като уязвимостта е зашита. В допълнение TorGuard сега управлява всички свои сървъри. По този начин няма за какво да се притесняват абонатите, когато използват клиентите на TorGuard.

Заключителни мисли

Опциите за криптиране на OpenVPN на TorGuard са страхотни. Абонатите получават услуга, която осигурява някои от най-високите нива на криптиране на пазара, с възможност да се спуснат до нищо за задачи, които не изискват толкова поверителност. Това дава на потребителите огромен избор, което им позволява да използват услугата по различни начини по различно време, което е фантастично.

Скоростите се справят много добре дори и при най-силните настройки за криптиране и политиката за поверителност на нулевите логове говори сама за себе си. Избор на сървъри в 50+ страни завършва услугата прекрасно. Този VPN има отличен екип за поддръжка, превъзходни водачи, той продава флаш рутер (и има водачи за настройка на мигащи рутери). В допълнение, тя осигурява полезна 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Въпреки че е малко скъпо за едномесечен абонамент, той е в съответствие с горния край на VPN пазара, а цените са много по-разумни на годишна база. Впечатляваща VPN услуга.

Посетете TorGuard »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me