SwitchVPN


 • Ценообразуване

  от $ 9.95
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • андроид

  • IOS
 • деблокира:


  • Нетфликс

  • Hulu

  • iPlayer

ProPrivacy.com резултат
7.5 от 10

резюме

SwitchVPN е VPN услуга, която твърди, че предоставя 145+ високоскоростни сървъри в 35 различни глобални локации. В допълнение, SwitchVPN се гордее и с достъпни цени, неограничена честотна лента и множество различни протоколи за криптиране.

Бързи статистики

 • Държави
  24
 • Едновременни връзки
  5
 • компетентност
  Съединени щати

Ценови план

SwitchVPN предлага две различни опции за абонамент. Въпреки че компанията е предлагала повече възможности в миналото, двата варианта, които са останали, все още са с доста добра цена:

 • 12 месеца VPN - $ 79.95 ($ 6.66 / m)
 • 1 месец VPN - $ 9.95

Двете опции за абонамент включват всички функции на SwitchVPN и пълна 30-дневна гаранция за връщане на парите. В допълнение към това, SwitchVPN предлага и еднодневна безплатна пробна версия. Въпреки че това не е идеално по отношение на тест за надеждност, можете поне да тествате ефективността на VPN.

Безплатният пробен период за един ден също е малко труден за намиране. В ProPrivacy.com се стремим да направим нещата малко по-лесни за вас - изпробвайте SwitchVPN за 1 ден
.

Освен това SwitchVPN предлага и различни опции за плащане, включително повечето кредитни карти, PayPal и Bitcoin.

Функции на SwitchVPN

SwitchVPN твърди, че е изграден в мрежа от 145+ високоскоростни сървъри в 35 различни глобални локации. Местоположението на сървъра варира от Северна и Южна Америка до Европа и Азия / Тихия океан. В допълнение, SwitchVPN може да се похвали с DNS технология с висока сигурност, която достига до Китай.

SwitchVPN също твърди, че предлага мулти-гигабитни скорости, които са идеални за игри и стрийминг, заедно с възможността да се свързват пет устройства едновременно. Още по-добре е, че услугата предлага безплатен достъп до всички VPN протоколи и неограничена честотна лента.

Комбинирайте всичко по-горе с претенцията на SwitchVPN, за да деблокирате гео ограничено съдържание от всяка точка на света и вие си взехте нещо, което звучи като доста добър VPN доставчик.

SwitchVPN Поддръжка на клиенти

Поддръжката на клиенти на SwitchVPN е отлична. За начало се предлагат множество подробни ръководства за настройка веднага от началната страница. Движейки се напред, SwitchVPN предлага поддръжка 24/7/365 по най-различни начини, включително чат на живо, до който можете да получите достъп без регистрация.

Когато тествах времето за реакция, бях приятно изненадан от това колко бързо представителят на поддръжката на клиенти в чата на живо ми отговори - приблизително една до две минути. Освен това информацията, която ми предостави, беше изключително полезна и отговори на повечето ми въпроси (ако не на всички).

След поддръжката на клиенти на чата на живо идва информационната банка на SwitchVPN. Това съдържа ръководства за отстраняване на проблеми, правна информация и подробен FAQ. И накрая, в допълнение към чата на живо и информационната банка, SwitchVPN предлага и опция за поддръжка на клиенти на базата на билети.

Поверителност на SwitchVPN & Сигурност

SwitchVPN предлага различни опции за криптиране; включително до 256-битово криптиране за OpenVPN протокола. По подразбиране за OpenVPN е 128-битов Blowfish за криптиране на потока от данни и RSA-1024 (с 2048-битов статичен ключ) за ръкостискане.

В допълнение към OpenVPN, потребителският клиент на SwitchVPN предлага и L2TP / IPsec. Освен това, ако случайно се намирате в Китай, вие също имате достъп до SSTP - протокол, който е идеален за страни, блокиращи VPN технология.

Придвижвайки се, SwitchVPN предлага също виртуална защитна стена и вътрешна DNS система. През последните години SwitchVPN също е включило компанията си в Съединените щати. Това означава, че те вече не са обект на сложна комбинация от закони и разпоредби в Индия.

Вместо това SwitchVPN официално предлага VPN, който съхранява абсолютно никакви дневници - не връзка, не честотна лента, нищо! Това е изключително идеално; което превръща SwitchVPN във фантастичен избор за VPN доставчик. В допълнение, SwitchVPN предлага и P2P поддръжка.

Уебсайт SwitchVPN

Въпреки че уебсайтът SwitchVPN е визуално привлекателен и достатъчно лесен за навигация, ние предпочитаме тяхната по-стара, елегантна версия. Изтласквайки това настрана, началната страница на SwitchVPN показва общата цел на компанията „поддържане на интернет безплатен“ веднага. Отдолу можете да щракнете върху „Научете повече“ или „Опитайте SwitchVPN.“

Превъртайки надолу, можете да видите опциите за ценообразуване и информация за цялостната услуга. В края на страницата е достъпно множество връзки. Те включват връзка за проверка на вашия IP адрес, както и връзки към официалния и редовно актуализиран блог SwitchVPN и техните профили в социалните медии.

Единственото ни оплакване от уебсайта SwitchVPN е колко трудно е да се намери техният еднодневен безплатен пробен период. Въпреки че можете лесно да го намерите чрез Googling, би било полезно, ако го рекламират по-свободно на своя уебсайт.

Използване на SwitchVPN в Windows OS

Регистрацията за безплатен еднодневен пробен акаунт на SwitchVPN е доста проста. След като кликнете върху безплатната пробна връзка, вие въвеждате своя имейл и парола. Линк за активиране, съдържащ гигантски бутон за потвърждаване на акаунт, се изпраща на имейл адреса, който доставяте. След като кликнете върху бутона, ще бъдете насочени към страница, съдържаща потребителското име и паролата на пробния ви акаунт.

Що се отнася до регистрацията след изтичане на пробния период, SwitchVPN е много анонимен; изисква само вашият имейл (и парола). Ако желаете, можете да посочите вашето име, държава и име на компанията. След регистрацията, SwitchVPN ви изпраща имейл с данни за вход и полезни съвети за това как да започнете с тяхната услуга.

Използване на SwitchVPN

След кацане на пробната страница на пробния акаунт на SwitchVPN, можете да започнете много лесната настройка за клиента на SwitchVPN Windows.

 1. Изтегли & инсталирайте клиента SwitchVPN Windows
 2. Интерфейсът SwitchVPN се появява
 3. Въведете потребителското име & парола от страницата на пробния ви акаунт
 4. Натиснете Login
 5. SwitchVPN ще покаже текущото ви IP
 6. Натиснете гигантския бутон за захранване
 7. Вашият текущ IP ще отразява промяната
 8. Използвайте SwitchVPN, за да сърфирате безопасно!

Като цяло, потребителският клиент SwitchVPN Windows е лесен за използване и привлекателен за окото. Има няколко различни настройки за конфигурация, включително различни опции за протокол. В ProPrivacy.com горещо препоръчваме да използвате OpenVPN.

Други полезни опции SwitchVPN, които си струва да се споменат, включват превключвател за убийство, функция за автоматично възстановяване на връзката и списък с изключения на сайта.

Производителност на SwitchVPN (тест за скорост / течове)

В миналото тестване скоростите за изтегляне / качване на SwitchVPN се оказаха бързи и надеждни (вижте снимката по-горе). В моето собствено скорошно тестване бях щастлив да видя как SwitchVPN върви в крак със своите високи скорости и надеждност.

Използвайки препоръчания американски сървър по време на връзка, скоростта на изтегляне на моя SwitchVPN достигна 33,90 Mbps. Качването също беше впечатляващо при 5.53 Mbps. За щастие тази скорост остана вярна по време на стрийминг, изтегляне и сърфиране.

Що се отнася до теста за течове, аз също се радвах, когато видях, че няма течове. За да тествате собствения си SwitchVPN за течове, посетете уебсайтове като ipleak.net, test-ipv6.com и / или doileak.net.

Наличност на SwitchVPN устройство

SwitchVPN се предлага за потребители на Windows, Mac, iOS и Android.

SwitchVPN за iOS

Приложението SwitchVPN за iOS е почти идентично с приложението за Windows както във външен вид, така и в употреба. За да използвате приложението iOS с пробния си акаунт, изтеглете приложението и въведете пробното си вход и парола. За да се свържете със сървър, изберете местоположение.

Вашият телефон ще поиска вашето разрешение за добавяне на VPN конфигурация - всичко, което трябва да направите, е да натиснете да и след това да изберете гигантския бутон за захранване. Бам! Вие сте готови да отидете!

Преглед на SwitchVPN: Заключение

Ние харесахме

 • Предлагани множество протоколи
 • Голямо разнообразие от ръководства за настройка
 • Високи скорости
 • Широка гама от възможности за сървър
 • Няма запазени дневници

Не бяхме толкова сигурни в това

 • Обновеният уебсайт е разочароващ в сравнение със стария

Мразехме се

 • Нищо

SwitchVPN е страхотна VPN опция с голямо разнообразие от сървъри и надеждни, бързи скорости. Освен това, поддръжката на клиенти е отлична, а протоколите за сигурност са добри. Освен техния разхвърлян актуализиран уебсайт, SwitchVPN определено си струва да проверите и определено достатъчно достъпни. Ако решите да изпробвате SwitchVPN, не забравяйте да оставите потребителското си изживяване в секцията за коментари по-долу!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me