SmartDNSProxy преглед

SmartDNSProxy


 • Ценообразуване

  от $ 2.08
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • IOS

  • андроид
 • деблокира:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Нетфликс

  • iPlayer

Smart DNS Proxy е услуга, която сега включва VPN услуга в цената на абонамента. Това означава, че услугата е подходяща както за деблокиране на огромни количества съдържание, но и за придобиване на поверителност и сигурност, докато сте на обществен WiFi. Услугата е достъпна за всички популярни платформи, с приложения за Windows, Mac, iOS и Android.

ProPrivacy.com резултат
5.5 от 10

резюме

Smart DNS Proxy е една от най-добрите SmartDNS услуги, които сме тествали и е абсолютно фантастична за стрийминг! Имайте предвид, че като SmartDNS услуга, тя не предоставя никаква сигурност като VPN (можете да прочетете за разликата между двата типа услуги тук). По този начин ще трябва да се абонирате за VPN услугата, за да получите сигурност и поверителност.

Бързи статистики

 • компетентност
  Сейшелските острови
 • Едновременни връзки
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  17 Mbps
 • Държави
  37

Забележка: Наскоро стартирахме цял уебсайт за SmartDNS. Моля, проверете това за по-подробна информация за услугите на SmartDNS.

Цени и планове

Smart DNS Proxy, подобно на 90% от доставчиците на VPN и SmartDNS, има един комплект план с отстъпки, които се увеличават в зависимост от това колко дълго се регистрирате. 24-месечният план, който идва само с 2,08 долара на месец, е изключително евтин вариант, който съперничи на едни от най-евтините VPN мрежи на пазара. Това наистина е страхотна цена за комбинирана услуга SmartDNS и VPN.

SmartDNSProxy_Pricing

Smart DNS Proxy предоставя и фантастична безплатна пробна версия за 14 дни, която не изисква да въвеждате чувствителна / платежна информация. Годишните абонаменти също идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да тествате услугата безрисково. Единственото нещо, за което трябва да внимавате, е, че след изтичане на годишния абонамент, той ще се промени към повтарящ се месечен план.

Характеристика

Smart DNS Proxy е марка на Global Stealth Inc, която е базирана на Сейшелите, за да защити своите клиенти. Global Stealth Inc е част от Cakinberk Telekom, който по-рано управлява BoxPN и също притежава GetFlix - което означава, че имат много опит в управлението на VPN и DNS мрежи.

Smart DNS Proxy ви предоставя деблокиране на много популярни уебсайтове, включително Facebook, Twitter, Vevo и YouTube. Заедно с това те предоставят достъп до 133 поточни услуги за видео и музика в 32 страни - включително, разбира се, Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

За да могат да постигнат всичко това страхотно отключване, те имат 400 сървъра по целия свят с 4 DNS IP, които са балансиращи натоварването. Сървърите също помагат за излишъка и за поддържане на надеждността на скоростите и достъпността на услугата

Можете да използвате SmartDNS с произволен брой устройства, стига да имате един и същ IP адрес (свързан към една и съща мрежа), но ако искате да го използвате на няколко места едновременно, ще трябва да закупите друг акаунт.

За разлика от услугата SmartDNS, VPN услугата не се заключва към вашия IP адрес, което означава, че можете да я използвате за свързване на обществен WiFi или на друго място, което изберете. VPN може да се използва на до 5 устройства едновременно и торент е разрешен за тези, които искат да изтеглят чрез P2P.

Посетете Smart DNS прокси »

Сигурност и поверителност

Услугата Smart DNS не предоставя никакво криптиране, така че ще трябва да използвате пълната VPN, за да получите поверителност от вашия интернет доставчик и уебсайтовете, които посещавате.

Както Политиката за поверителност, така и Условията за ползване са добре изложени и дават голяма яснота за дейността на компанията. В него фирмата ясно подчертава информацията, която събират и защо. Едно нещо, което си струва да се има предвид, е че фирмата събира вашия IP адрес, когато се присъедините, за да заключи Smart DNS услугата към тази резиденция.

За да ви проследява, той трябва винаги да проверява вашия IP адрес, когато се свързвате. Тези регистрационни файлове могат да позволят на властите да монтират атака за корелация на времето върху услугата, което би разрушило поверителността ви. Въпреки че това е изключително насочена атака, която би била извършена от властите само в хода на разследването на престъпление, в зависимост от вашия модел на заплаха, може да е достатъчно, за да ви изключи от услугата.

Интересно е също, че адвокатската му кантора е базирана в Канада и именно там всички спорове ще бъдат решавани. Това означава, че въпреки че е регистрирана на Сейшелите на хартия, тя всъщност е изчерпана от Канада. Отново, това може да изключи някои хора поради услугата на инвазивния надзор в Канада.

Encryption

VPN услугата на Smart DNS Proxy осигурява достъп до редица различни протоколи за криптиране; PPTP, L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2 и OpenVPN. Както Mac, така и iOS осигуряват достъп до IKEv2 и L2TP / IPSec, което означава, че ще трябва да използвате клиент на трета страна, за да се свържете чрез OpenVPN.

Както Windows, така и Android предоставят достъп до криптиране на OpenVPN от персонализираните клиенти и потребителите могат да избират между UDP и TCP. Потребителите могат също така да изберат да преминат към TCP през порт 443, за да скрият използването на VPN като обикновен HTTPS трафик.

Тези опции за криптиране са силни и наличието на .ovpn файлове означава, че всеки може да се свърже към сървърите си, използвайки OpenVPN, ако желае. OpenVPN се реализира със стандартни настройки по подразбиране, което означава, че е подходящ за целите на поверителността и сигурността, но не е толкова сигурен, колкото другите VPN мрежи на пазара. Тези настройки са:

Канал за данни: Blowfish-128 с HMAC SHA1 хеш авт
Канал за управление: Blowfish-128 с ръкостискане RSA-2048 и HMAC SHA1 хеш аут. Няма перфектна секретност напред.

Уебсайтът

Уебсайтът на Smart DNS Proxy е наистина добре проектиран - не само е лесна за навигация, но и е лесно да намерите много полезна информация за услугата. Те също така актуализират социалните си мрежи с полезна информация за услугата, както и новини за стрийминг и телевизионни серии.

SmartDNSProxy_HomePage

Раздел Блог ви позволява да четете статии, събрани от всички в мрежата, а полезните ръководства ви позволяват да настроите услугата Smart DNS или VPN на номер за устройства.

поддържа

Smart DNS Proxy има 2 вида поддръжка: чат на живо и билет / имейл.

Чатът на живо е много бърз за отговор и е много полезен, но те не знаят по-добре техническите аспекти на компанията и там са главно за общи въпроси. Поддръжката на билети запълва тази пропаст чрез многостепенна система за поддръжка и е също толкова полезна и подкрепяща.

SmartDNSProxy_Support

Процеса

Записвам се

Регистрирането в Smart DNS Proxy изисква вашето пълно име, имейл адрес и парола. За 14-дневния безплатен пробен период не е необходимо да въвеждате никаква информация за плащане, но след това ще трябва. Bitcoin не се приема, така че ще трябва да плащате или чрез Paypal, или с дебитна или кредитна карта.

Windows VPN клиентът

За разлика от някои други доставчици на SmartDNS, Smart DNS Proxy няма собствен клиент за подправяне на DNS. Това е добре, защото означава, че компютърът ви не се запушва с ненужен софтуер, но е лош, защото ако вашият IP се промени (честотата на това зависи от вашия интернет доставчик), трябва да посетите уебсайта им. За да се реши последният проблем, те имат уеб страница, която можете да маркирате, която автоматично ще актуализира вашия IP адрес.

Отлична характеристика на Smart DNS Proxy, която не сме виждали другаде, е, че след като се свържете с избрания от вас сървър, можете да гледате всякакви стрийминг услуги, без да се налага да променяте настройки. Както споменахме, те имат редица сървъри по целия свят, за да ви помогнат да осигурите най-добрите скорости.

SmartDNSProxy_Setup

Когато става въпрос за услугата VPN, клиентът на Windows е на разположение и, въпреки това, което пише на уебсайта му, той вече не е в бета версия.

Клиентът позволява на потребителите лесно да превключват между протоколи за криптиране и да се свързват със сървъри в 37 държави. В допълнение, приложението се предлага с Killswitch, за да ви спре да изпускате всякакви данни към вашия интернет доставчик, ако случайно VPN връзката изпадне. Защитата от течове на DNS е включена по подразбиране и потребителите могат да се свързват чрез TCP през порт 443, за да скрият VPN използването като HTTPS и да заобиколят ISP защитни стени, предназначени да блокират VPN.

Други платформи

Smart DNS Proxy има приложения за macOS, iOS и Android. Клиентът Android осигурява пълен достъп до криптиране на OpenVPN и позволява на хората да превключват протоколи и портове. Потребителите на Mac и iOS ще трябва да използват клиент на OpenVPN на трети страни (TunnelBlick или OpenVPN Connect), за да преминат през OpenVPN. Родните клиенти на Apple предоставят само l2TP и IKEv2.

Производителност (тест за скорост, DNS и IP)

Когато използвате функцията Smart DNS, услугата не предоставя поверителност. Така видяхме собствен IP адрес, когато тествахме за течове, използвайки ipleak.net. Въпреки това бяхме много доволни от теста за теч на DNS, тъй като за разлика от някои други доставчици, единственият резултат беше DNS адресът, даден ни от услугата.

Тъй като няма шифроване на услугата Smart DNS, не беше изненада, че на практика нямаше спад на скоростта в системата и това остана последователно, независимо какво устройство или стрийминг услуга използваме.

SmartDNSProxy_PureSpeed SmartDNSProxy_SmartDNS_Speed
Родна скорост SmartDNS скорост

Що се отнася до скоростите на VPN, потребителите обикновено се оплакват, че услугата е на бавна страна. Поради тази причина, ако искате VPN, който може да осигури светкавична скорост на връзката, бихме искали да препоръчаме да потърсите другаде. На пазара има много по-бързи VPN за подобна цена.

Интелигентен DNS за всички устройства

Голямото предимство на SmartDNS пред VPN е, че той е в състояние да поддържа по-голям набор от устройства, поради това, че го прави всеки ден. Smart DNS Proxy използва напълно този факт и затова е създал ръководства за голяма гама от устройства, включително рутери, компютри, приемници, конзоли за игри и дори Smart TV.

Тествахме го както на нашия SmartTV, така и на рутера, и двата от тях бяха лесни за настройка и, както се очакваше, не предизвика абсолютно никакви проблеми и не забелязахме разлика в скоростта на интернет или качеството на потока..

заключение

Като цяло Smart DNS Proxy е може би най-добрата компания SmartDNS, която тествахме благодарение на ниските си цени, лекотата на използване и страхотната поддръжка. Въпреки че някои хора могат да бъдат отложени от липсата на софтуер / приложения по отношение на SmartDNS (особено начина, по който са го внедрили), ние смятаме, че това е чудесно.

Нещо повече, добавянето на пълна VPN услуга, включена в рамките на една и съща цена на абонамент, е огромно предимство за тази услуга, което я прави идеална за всеки, който се нуждае от VPN за придобиване на поверителност и сигурност, докато е на обществен WiFi. Въпреки че евентуалната база на фирмата в Канада може да накара някои хора да се откажат, реалността е, че тази VPN вероятно ще осигури адекватна поверителност за повечето хора.

Въпреки това, регистрационните файлове за връзка, които съхранява до IP адреси, може да изключат някои хора в зависимост от техния модел на заплаха. Като цяло можем да препоръчаме тази услуга на всеки, който иска да деблокира много съдържание от 37 страни, където има сървъри.

Може би единственият недостатък на тази услуга е бавните скорости на връзка, отчетени на VPN. Ако обаче деблокирането на съдържание евтино чрез Smart DNS е вашата основна необходимост и вероятно ще използвате VPN само за да получите сигурност на обществен WiFi, тази услуга си струва да се обмисли.

Посетете Smart DNS прокси »

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map