on на


 • Ценообразуване

  от $ 4.17
  / месец

ProPrivacy.com резултат
6.5 от 10

резюме

Базирайки се в Кишнау, столицата на Молдова, HideIPVPN е срещу много впечатляващ местен талант на пазара на VPN. Румъния е дом на някои от най-добрите световни VPN услуги, а съседна Молдова е гореща по петите.

Подобно на повечето VPN услуги в региона, HideIPVPN създаде широк спектър от планове. Ще отнеме известно време, за да прочетете всички опции, които услугата представя. За щастие свършихме цялата тежка работа за вас. Научете за плановете за обслужване на HideIPVPN, как да го закупите и как да се възползвате максимално от него, като прочетете този отзив.

Бързи статистики

 • компетентност
  Молдова
 • Едновременни връзки
  3
 • Държави
  8

Характеристика

Характеристиките на пакета на компанията са:

 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 24-часов безплатен пробен VPN
 • Седемдневна интелигентна безплатна пробна версия за DNS
 • Три едновременни връзки
 • Самостоятелно инсталиращо приложение
 • Лесен за използване интерфейс
 • Неограничена пропускане на данни
 • Отстъпки за няколко пакета
 • Kill превключвател
 • Тестове за скорост на сървъра при поискване
 • P2P е разрешен на някои сървъри
 • HTTPS прокси
 • Приема PayPal и Bitcoin, както и кредитни карти
 • OpenVPN, IKEv2, L2TP, SSTP, SoftEther и PPTP
 • Приложения за Windows, Mac OS X, macOS, iOS и Android

Компанията оперира 28 сървъра в осем страни. В САЩ има шест сървъра, два в Канада, шест във Великобритания, три в Германия, четири в Холандия, три в Полша и по един в Сингапур и Франция.

Допускането за едновременно свързване има някои ограничения. Не можете да се свържете с един и същ сървър два пъти едновременно. Въпреки това, тъй като повечето местоположения в страната, предлагани от услугата, имат множество сървъри, просто трябва всеки път да се свързвате с различен сървър в същата държава, за да се класирате за максимум три едновременни връзки.

Умната DNS услуга позволява "неограничен" едновременни връзки. Всички тези връзки обаче трябва да идват от един и същ IP адрес, което означава от един и същ рутер.

Посетете HideIPVPN »

Скорост и производителност

Проведох тестове за скорост на приложението HideIPVPN с протокола на системата, зададена на OpenVPN, използвайки UDP. Използвах IPLocation.net, за да открия физическото местоположение на сървърите, до които се осъществява теста. Установено е, че US1 е в Манасас, Вирджиния. Вторият тест в Северна Америка беше проведен чрез сървъра на Canada1 на HideIPVPN, за който IPLocation отчете, че е в Монреал. Всички тестове в Северна Америка бяха измерени на връзка с тестов сървър в Маями.

За тест на трансатлантическите характеристики се свързах с тестов сървър в Лондон. Тези тестове преминаха през UK1` сървъра на HideIPVPN, за който IPLocation ми каза, че е в Госпор, Хемпшир.

Във всеки случай, пет тестови стадия бяха извършени с testmy.net от Доминиканската република с незащитена връзка, работеща към всеки тестов сървър, използван за сравнение на базова линия. Графиките показват най-висока, най-ниска и средна скорост за всеки сървър и местоположение. Вижте нашето обяснение за тест с пълна скорост за повече подробности.

Скриване на скороститеIPVPN

Тези скорости вероятно ще ви се струват бавни. Това е така, защото редовната интернет услуга в Доминиканската република е много по-бавна от наличната интернет в Европа или Северна Америка. Ако обаче сте на почивка или се оттегляте в по-топла държава, това са местните условия, с които вероятно ще се сблъскате, когато се свързвате с интернет телевизионни услуги от дома.

HideIPVPN не доведе до забавяне на скоростите твърде много. Това беше уважавано представяне.

Докато бях свързан със сървъра UK1, аз получих достъп до тестовия сайт ipleak.net отчете моето местоположение като във Великобритания и забелязах обаждания към 60 различни DNS сървъра. Четири от тези DNS сървъри бяха в Грузия, САЩ, а останалите бяха в Белгия.

Друг тестов сайт, doileak.com ме настани в Обединеното кралство и също видях, че компютърът ми има достъп до DNS сървъри в САЩ и на друго място. DoILeak съобщи за другите DNS сървъри, че са в Холандия.

Моят доставчик на интернет услуги не използва IPv6 адреси и затова не успях да тествам за течове на IPv6.

Цени и планове

HideIPVPN има пет различни сервизни планове. Във всеки случай можете да изберете да изтеглите абонамент за услугата за един месец, три месеца или една година. Най-горният пакет включва достъп до всички сървъри, управлявани от компанията.

Скриване на цените за IPVPN

Ако знаете, че никога няма да имате нужда от достъп до всички тези сървърни местоположения и искате само VPN да влезе в една конкретна държава, можете да спестите пари, като изберете план за конкретна държава. Първият от тях ви дава достъп до HideIPVPN сървърите в Съединените щати. Компанията има сървъри във Вашингтон, Лос Анджелис, Сан Хосе, Бъфало, Тексас и Чикаго.

Можете да изберете план, за да получите достъп до сървъри във Великобритания. Общо са седем - четири в Лондон и три в Мейдънхед. Специфичният план за третата страна дава достъп само до трите сървъра HideIPVPN в Полша, два от които са във Варшава и един е в Катовице.

Ако просто искате да използвате VPN за защита при изтегляне със системата BitTorrent, можете просто да изберете достъп до немския и холандския сървъри на HideIPVPN. Това включва общо осем сървъра - три в Германия и пет в Холандия. Можете също така да получите достъп до тези сървъри с пакета Ninja, така че това е единственият друг план, с който P2P активността е разрешена.

HideIPVPN изпълнява и интелигентна DNS услуга. Можете да прочетете за концепцията за интелигентни DNS по-късно в този преглед. Ако просто искате начин да влезете в телевизионни услуги в чужбина, интелигентната DNS опция може да бъде най-доброто ви решение.

Няма ограничение за броя на връзките, които можете да направите с DNS услугата. С всеки VPN план можете да свържете три устройства едновременно към услугата. Въпреки това нямате право да споделяте акаунт.

Умен DNS е включен в пакета Ninja и всеки от трите специфични за страната VPN пакети включва използването на интелигентен DNS само за тази държава.

HideIPVPN приема плащания с кредитна карта, PayPal и Bitcoin. Фирмата предлага 30-дневен срок за възстановяване. Съществуват обаче условия за тази любезност. Възможно е да получите възстановяване само на първия месец, когато някога сте се абонирали за HideIPVPN. Така че, ако сте имали абонамент преди, не получавате гаранция за връщане на пари със следващия абонамент. По същия начин, ако плащате по споразумение за повторно фактуриране, само за първия период на това споразумение отговаряте на условията за възстановяване.

Можете да получите възстановяване само ако използвате Windows, Mac OS или Linux. Няма споразумение за възстановяване на средства за потребителите на мобилни операционни системи. Въпреки че можете да инсталирате VPN и интелигентен DNS на маршрутизатори и приставки, няма гаранция, че услугата ще работи на всички видове тези устройства, така че не можете да получите възстановяване поради причината, че сте инсталирали услугата на рутер и той не работи.

Като се имат предвид ограниченията на правилата за възстановяване, е по-добре да се възползвате от безплатната пробна версия, предложена от HideIPVPN, преди да изтеглите абонамент. Безплатната пробна версия за VPN трае един ден и ви дава достъп до пакета Нина. Интелигентният DNS пакет може да бъде изпробван в безплатна седемдневна пробна версия.

Поверителност и сигурност

HideIPVPN предлага шест различни протокола за криптиране: OpenVPN, IKEv2, L2TP, SSTP, SoftEther и PPTP. От тях ние от ProPrivacy.com препоръчваме OpenVPN като най-добрата опция. Това е може би най-пълната налична VPN система, тъй като не само включва добри процедури за защита на данните, но и нейните методи за удостоверяване на отдалечени сървъри се борят с опасността връзките ви е възможно да бъдат прихванати от някой, който се представя за този сървър.

Полезна функция за защита, съдържаща се в приложението, е "Приложение убиец." Това наричат ​​други VPN-та "убийте превключвател." Тази програма всъщност не прекратява приложенията, работещи на вашия компютър. Това обаче блокира достъпа им до интернет. Това е важна мярка за поверителност, защото спира тези приложения само да се свързват, когато VPN не е ангажиран. При тези обстоятелства всяка комуникация извън вашия компютър ще носи вашия истински IP адрес и ще ви компрометира защитата на поверителността.

Encryption

OpenVPN е библиотека от процедури, а не един твърд протокол. Внедряването на системата може да използва една от редица шифри за защита на данните. Най-силният шифър, наличен за OpenVPN, е AES, това е системата за криптиране, която HelpIPVPN използва. Силата на криптирането се състои в дължината на ключа, използван за кодиране на данни. Най-горните VPN използват 256-битов ключ. Това е дължината на ключа, използвана от HideIPVPN за нейното AES криптиране.

Установяването на сесията и ключовите процедури за разпространение на AES на OpenVPN използват втори шифров шифър. HideIPVPN използва RSA криптиране с 2048-битов ключ. Това създава силна сигурност, но компанията използва много по-силен метод за създаване на сесия за своята SoftEther реализация, която е RSA с 4096-битов ключ.

плащане

Много VPN организират събирането на плащания от клиенти чрез отделна компания, така че да не им се налага да запазват лични данни за своите потребители в рамките на своя бизнес. HideIPVPN не е така. Ако плащате с кредитна карта или дори с PayPal, трябва да ви дадете истинско име при регистрация. Това е така, защото тези данни се използват като част от процедурите за проверка на плащанията. HideIPVPN също ще получи вашия домашен адрес. Ако искате да избегнете разкриването на тези подробности, трябва да използвате Bitcoin, за да платите за услугата.

Също така трябва да посочите имейл адрес, за да създадете акаунт. Това трябва да е истински адрес, защото компанията ще ви изпрати имейли за потвърждение на акаунта. Ако обаче не искате да давате своя редовен имейл адрес, създайте акаунт в уеб пощата за горелка за комуникация с компанията.

Компанията е със седалище в Молдова, която е извън рестриктивните режими, като например съюзът за сигурност „Петте очи“ или ЕС. Молдова няма закони за запазване на данни и HideIPVPN декларира, че не съхранява данни за дейностите на своите клиенти на своите VPN сървъри: "Ние не съхраняваме IP адреси, история на сърфиране, дестинация за трафик или DNS заявки. HideIPVPN не може да бъде задължен да предоставя данни, които не съществуват поради нашата политика за регистрация." Това допълва перфектната Декларация за поверителност.

Лесно използване

Логото на HideIPVPN е маскираното лице на карикатура Война Нина. Тази тема за Ninja преминава през целия сайт, образувайки основната тема за своите илюстрации. Сайтът изглежда много добре и е добре планиран. ИТ обяснява добре концепциите за VPN и дори включва много технически подробности, разпръснати по текста.

Като цяло уебсайтът на HideIPVPN е атрактивен и приятелски настроен, но все още демонстрира компетентност. Компанията е успяла да създаде впечатление, което ви дава увереност в способностите му, като същевременно е достъпна и забавна.

Основната навигационна среда на сайта е меню в горната част на екрана. Това остава фиксирано в прозореца, докато превъртате надолу по страницата. В долната част на страниците на сайта има още навигационни връзки.

Компанията поддържа блог на сайта. Това дава интересен прочит за онлайн поверителността, а също и допълнения към услугата HideVPN. Блогът получава нови публикации около три пъти месечно.

Компанията има и профил във Facebook, който можете да следвате. Това обикновено просто насочва вниманието на обществеността към новите публикации в блога, достъпни на сайта на компанията. Въпреки това, HidePVPN провежда случайни промоции в своите социални медии и можете да спечелите безплатна услуга с някои от тях. Тези оферти са достъпни и в емисията на Twitter в компанията. HideIPVPN също има акаунт в Google+.

поддържа

Можете да получите достъп до прозорец за чат на живо, като кликнете върху сивата продълговата в долната лява част на всяка страница в сайта. Ако има някой от сервизния персонал, който управлява услугата за чат на живо, ще видите съобщението "Чат на живо" в това поле.

Ще трябва да въведете вашето име и имейл адрес, за да започнете разговор. Ако в чата на живо няма никой на разположение, в раздела за достъп има съобщението "Свържете се с нас." Когато щракнете върху това поле, отваряте прозорец със съобщение.

Операторите на бюрото за поддръжка на чат на живо нямат много познания. Зададох прям въпрос за криптирането, използвано в VPN, и човекът, който трябваше да помогне с моя проблем, не можа да отговори.

Елементът от менюто Поддръжка ще ви отведе до страницата с често задавани въпроси на уебсайта. Отговорите на тази страница са много изчерпателни и трябва да ви предоставят цялата информация, от която се нуждаете, за да се чувствате комфортно при регистрацията. Бутоните в горната част на страницата ви водят до уроци и упътване за това как да инсталирате различни елементи от сервизния пакет - т.е. VPN, интелигентния DNS и прокси сървъра.

Има малка форма за контакт в долната част на страницата с често задавани въпроси. Въпросите, въведени в този раздел, не се регистрират като билети за поддръжка. Въведох въпрос под тази форма и никога не получих отговор.

Можете да стигнете до по-подробна форма за билет за поддръжка чрез линка Контакт с нас в долния колонтитул на сайта или през клиентската зона. Постигате Клиентската зона от връзката Вход в горното меню на сайта. Билетите за поддръжка, издигнати по този път, се регистрират и можете да видите напредъка на всеки от тях в секцията Отворени билети за поддръжка на таблото за управление.

Кликнете върху името на вашия активен пакет услуги, за да получите потребителското име и паролата за VPN приложението. Можете да промените и двете. Тази страница с подробности за пакета също е мястото, където получавате софтуера за VPN. Можете да инсталирате

Процеса

Тъй като HideIPVPN поставя ограничения в своята политика за възстановяване, по-добре е да тествате системата с безплатна пробна оферта на компанията, преди да се регистрирате за абонамент. Уверете се, че имате ясен дневник в деня, в който се регистрирате, защото трябва да сте сигурни, че услугата ви предоставя цялата функционалност, която търсите.

Безплатен пробен период

Можете да стигнете до формата за безплатна пробна версия от началната страница на сайта. Потърсете "Вземете моята безплатна пробна версия сега" бутон. Въведете вашето име и имейл адрес във формата и кликнете върху големия зелен бутон в долната част.

Имейл адресът трябва да е истински, защото идентификационните данни се изпращат там. Те са за клиентската зона на уебсайта, където изтегляте приложението. Потребителското име и паролата за VPN са различни.

Записвам се

За да платите за услугата, отидете на страницата Цени, изберете период на абонамент и щракнете върху "Поръчай сега" бутон под описанието на избрания от вас план. Това ще ви отведе до количката.

Въведете имейл адреса си. Ако вече имате акаунт след получаване на безплатната пробна версия, кликнете върху бутона за вход и вместо това въведете потребителското си име и парола.

Кликнете върху типа плащане, поставете отметка в полето Условия за ползване и натиснете зеления бутон, за да продължите. Форматът на екрана за плащане варира в зависимост от избрания от вас вид на плащане.

Ще получите потвърждение на акаунта си по имейл. Ако вече сте изпробвали безплатната пробна версия, платената услуга ще се изпълнява по същия акаунт. Ще видите обаче, че датата на изтичане на Вашия достъп е удължена.

Инструкциите за изтегляне и инсталиране на софтуер са достъпни от страницата за поддръжка или чрез подробности за пакета в клиентската зона.

Windows VPN клиентът

Съветникът за инсталиране ще инсталира пряк път на вашия работен плот. Кликнете върху прекия път, за да отворите приложението. При първия достъп до системата ще трябва да въведете вашето VPN потребителско име и парола. Проверете "Запомни паролата" , така че да не се налага да въвеждате тези идентификационни данни при всяко отваряне на приложението.

Приложението може да използва пет различни VPN методологии и можете да изберете коя предпочитате за връзката, като натиснете един от бутоните на VPN протокола в горната част на прозореца.

Страничното меню ви дава достъп до страницата с настройки. Удобствата в този раздел на приложението ви позволяват да диктувате дали приложението се стартира при стартиране на Windows, както и дали трябва да се свърже автоматично към VPN сървър по подразбиране.

Опцията OpenVPN Protocols в долната част на прозореца ви позволява да решите дали искате да стартирате връзките си към VPN сървър, използвайки протокола за контрол на предаването или протокола User Datagram. UDP е по-лек и е по-добър за съвременни приложения, които изискват бърз трансфер на данни, като IP телефония, онлайн игри и видео стрийминг.

Превключвателят за убиване на приложението HideIPVPN е малко сложен. Много VPN компании, които решат да включат превключвател за убийство в своите приложения, просто създават опцията да наложат общосистемен блок за достъп до интернет, докато VPN не е активна. В реализацията на HideIPVPN трябва да номинирате всяко приложение, което искате да контролирате. Тази функция е достъпна от "Приложение убиец" бутон в лявото меню на приложението.

Върнете се на главния екран на приложението, трябва да изберете сървър, преди да се свържете. Кликнете върху един от бутоните, украсени със знаме, за да изберете държава, преди да получите достъп до падащия списък на наличните сървъри.

Този списък просто показва имената на сървърите по азбучен ред. Можете да получите този списък да бъде реорганизиран, така че поръчката да се основава на кой сървър е по-бърз за достигане от вашето местоположение, който най-бързият първи в списъка. Това пренареждане получавате, като кликнете върху "Сортиране по скорост" бутон до падащия списък на сървъра.

Кликнете върху бутона Connect, за да се свържете с избраната от вас услуга. Процесът на свързване отнема известно време, но след като VPN връзката е активна, бутонът Connect се променя, за да се покаже етикета "Прекъсване на връзката.

Други платформи

HideIPVPN има персонализирани приложения за Windows, Mac OS X, macOS, Android и iOS устройства. Можете също така да инсталирате приложения на трети страни, за да използвате VPN на Linux машини. Услугата може да бъде инсталирана и на рутери и приставки. Гаранцията за възстановяване обаче се отнася само за внедряването на Windows, Mac и Linux.

Други услуги

Интелигентният достъп до DNS и прокси сървър на HideIPVPN ви дава други възможности за влизане в сайтове в чужбина, които ограничават достъпа до хора в същата държава.

Прокси услуга маршрутизира връзките ви през посреднически сървър, представяйки вашата заявка за уеб страници от неговия адрес, а не от вашия. Тъй като сайтове с регионални ограничения проверяват адреса на източника на заявка, прокси услуга трябва да ви позволи да заобиколите ограниченията.

Умна DNS услуга маршрутизира вашия трафик по желание. Уеб адресите всъщност не съществуват в интернет, така че преди вашият браузър да отиде и да извлече страница от уеб сървър, той трябва да знае интернет адреса на този хост. Интернет адресът е известен като IP адрес, а сървърът за имена на домейни съхранява IP адресите за всички имена на уебсайтове (домейни) в света.

Интелигентният DNS заменя IP адресите на регионално ограничени уеб услуги с адреса на неговия прокси сървър. Така че, когато използвате интелигентна DNS услуга, достъпът до BBC iPlayer ще бъде отклонен чрез прокси сървъра, докато достъпът до други уебсайтове, като този на Yahoo.com, ще пътува по обичайния маршрут.

Понякога можете да се сблъскате с трудности при използване на прокси сървъри, защото някои прокси системи премахват потенциално рискови елементи в уеб страница, която може да включва всичко с програма зад нея, например бутони или видео плейъри.

VPN е тип прокси. Той обаче има допълнителни функции за защита, тъй като напълно криптира цялата връзка между вашия компютър и прокси сървъра. Ако живеете в Китай или друга държава, която блокира или следи интернет трафик, се нуждаете от VPN, защото трябва да се промъкнете пред правителствения контрол. Дори вашият доставчик на интернет услуги не е в състояние да гледа вашия интернет трафик, когато използвате VPN. В някои случаи, при достъп до услуги за стрийминг на видео, това ниво на поверителност е необходимо, тъй като някои интернет доставчици практикуват дроселиране, което е умишленото забавяне на някои видове интернет трафик.

Така че дали VPN, интелигентен DNS или прокси е най-добре изцяло зависи от вашите конкретни обстоятелства. Безплатната пробна версия, предлагана от HideIPVPN, ви дава възможност да изпробвате и трите опции.

Streaming

Тествах способностите на интелигентния DNS, прокси сървър и VPN услуга на HideIPVPN, за да видя дали всеки от тях може да ме вкара в популярни сайтове за стрийминг на видео.

Когато осъществявах достъп до Netflix чрез интелигентната DNS услуга, получих местната библиотека за моето местоположение, а не за страната, която бях номинирал в приложението HideIPVPN. Въпреки това тази услуга ще ви позволи да деблокирате видеоклипове в Youtube, ограничени във вашия регион, заедно с други сайтове, които може да са блокирани във вашата страна, като Facebook и Twitter.

Заключителни мисли

HideIPVPN предлага компетентно VPN решение и също така включва алтернативни методи за влизане в регионално ограничени сайтове. Това е чудесна услуга за тези, които искат да гледат поточни услуги от чужбина. За съжаление, нито един от наличните методи не успя да ме вкара в задгранична версия на Netflix.

HideIPVPN вложи много мисли в своята услуга. Уебсайтът е добре проектиран и пълен с информация. Включването на интелигентната DNS услуга в персонализираното приложение беше наистина добра идея и прави тази функция наистина лесна за използване. Персоналът в HideIPVPN ми казва, че и те ще пречупят проблема с Netflix. Да се ​​надяваме, че го правят.

Ще следим тази VPN, защото изглежда бързо развива услугите си. Междувременно, имайте предвид, че има много предупреждения към нейната политика за възстановяване. По този начин, не забравяйте да извадите безплатната пробна версия и проверете дали тя ви въвежда във всички сайтове, до които искате да получите достъп, преди да поемете пари за абонамент..

Посетете HideIPVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me