SecureVPN


 • Ценообразуване

  от $ 7.99
  / месец

ProPrivacy.com резултат
6.5 от 10

резюме

Нашият SecureVPN преглед разкри новоизграден доставчик с големи намерения, но някои големи провали по отношение на приложението и шифроването на Windows. Очакваме SecureVPN да се подобри с времето, но в момента това е завишена VPN, която не се доставя. Добре в Android, но трябва да се избягва в Windows!

Бързи статистики

 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  29 Mbps
 • компетентност
  НАС
 • Едновременни връзки
  5
 • Държави
  5

Характеристика

SecureVPN все още няма много сървъри за избор. Опциите са ограничени до САЩ, Холандия, Люксембург, Русия или Сингапур. Това за съжаление означава, че не можете да се преструвате на места като Австралия, Великобритания, Южна Америка и повечето други. Като се има предвид цената, това е лошо. Компанията е регистрирана в САЩ под юрисдикцията на Тексас, но странно има някаква връзка с „Californiani (a)“, както е показано възпроизведено от Общите условия и Политиката за поверителност, които със сигурност трябва да разгледате. Да бъдеш от САЩ далеч не е идеален заради варанти и поръчки за гафове.

Не е ясно веднага дали SecureVPN има посветен или споделен IP адрес, мисленият торрент е разрешен, въпреки написаното по-долу за правни цели. Това каза, че проблемите с регистрирането остават до степен - която ще обсъдим по-долу. Кликнете върху връзката, за да посетите SecureVPN. За повече информация относно торентирането вижте нашето най-доброто ръководство за VPN за торент сайтове.

Посетете SecureVPN »

Ускорение и изпълнение

Аз се сблъсках с някои усложнения при опит да пусна тестове за скорост, използвайки testmy.net. Първо, скоростите бяха недостатъчни за провеждане на тест. Всъщност единственият успешен тест, който проведох, показа скорост в Килобайти, докато останалата част разби страницата поради изтичане на времето. Всъщност това означава, че скоростта на SecureVPN не е достатъчна, за да разглеждате повече от най-простите уеб страници.

Още по-притеснително беше това: Опитах да провеждам тестове за скорост на всичките пет налични сървъра (САЩ, NL, LX, SA, RU), само за да разбера, че VPN изходният възел винаги е бил открит в Тексас, така че единственият работещ VPN сървър е в НАС. Това означава, че всеки, който мисли, че са свързани някъде другаде, може да бъде за груба изненада. Надявам се да разгледам този сериозен въпрос възможно най-скоро.

Като беше казано, за щастие не бяха открити течове на DNS - което е добре. Въпреки това, предвид гореизложеното, винаги е добра практика да провеждате периодични тестове и да се уверите, че всичко е в изправно състояние, както трябва да бъде. Можете да използвате ipleak.net за проверка на течове на DNS и грешка WebRTC, докато test-ipv6.com търси течове на IPv6. Има и doileak.net, комбиниращ битове и парчета от другите два теста за допълнително спокойствие.

Цена и планове

SecureVPN предлага два ценови нива като част от модела на freemium. Безплатният план не позволява използването на P2P и има 1GB трансфер на данни на месец. Освен това позволява само едно устройство да бъде свързано към VPN услугата във всеки даден момент. Ако изберете за сметка Premium веднага - или след изпитателен период - няма да имате P2P ограничения, неограничен достъп до данни и до 5 връзки на устройства. това означава, че можете да покриете всичките си устройства или да споделите със семейството срещу $ 7,99 на месец или $ 49,99 за година ангажимент.

Ценообразуване на SecureVPN

Ценообразуването със сигурност не е най-икономичното, но е в съответствие с повечето VPN от по-висок клас (с тази дефиниция донякъде зависи от вашите индивидуални предпочитания).

Поверителност и сигурност

"Ние можем да събираме и разкриваме лична информация, включително вашите данни за ползване, на правителствени органи или агенции, включително правоприлагащи органи, по тяхно искане или съгласно съдебно разпореждане, призовка или друг правен процес, ако има добросъвестно убеждение, че такова събиране или разкриването се изисква от закона."

Цитатът по-горе, съчетан с факта, че SecureVPN регистрира вашите вътрешни и външни IP адреси, прави торентинг изглежда като не се ходи с тази VPN. SecureVPN казва, че би разкрила информация само според съдебна директива, което е притеснително, защото е в САЩ. За съжаление пакетът за криптиране не повишава точно доверието. По подразбиране както в мобилните, така и в настолните приложения е 3DES-EDE3-CBC 192 бита. Не е разтягане да маркира остарялото кодиране на DES като уязвимост. Когато се сплита с клавиши Diffie-Hellman, това е малко по-добре, впоследствие намалява с 192-битови клавиши, оставяйки най-ниския общ вкус на знаменателя в небцето на защитата. По принцип този VPN не е много сигурен. Отново, за парите, които плащате - това е провал.

Лесно използване

Уебсайтовете на SecureVPN са минималистична афера, като връзките към клиентската зона, ползите за поддръжка и обслужване ясно са обозначени в горния панел на началната страница. Точно отдолу има връзка към "Първи стъпки" или "изтеглете клиента на SecureVPN Windows."

Долната част на началната страница има допълнителни връзки към PP и TOS, както и до секцията с често задавани въпроси и социални медии. Уебсайтът на SecureVPN също включва блог, който обхваща новини за сигурността и поверителността в индустрията, както и актуализации на услугите и VPN съвети, като част от добре закръгления уебсайт.

Поддръжка на SecureVPN

В момента поддръжките са ограничени до заявки на базата на билети. Освен това отговорите могат да отнемат до няколко дни, което не е страхотно. Отговорите, които получих, бяха учтиви и информативни.

Регистриране в SecureVPN

Регистрирането за SecureVPN изисква вашето име, работещ имейл адрес и информация за кредитна карта. След това просто изтеглете подходящото за вас приложение и след това следвайте инструкциите за инсталиране. Целият процес отне приблизително десет минути.

SecureVPN Windows VPN клиент

В съответствие с други аспекти на услугата, клиентът на Secure VPN Windows не е толкова широк. Можете да изберете към кой сървър да се свържете от падащото меню, показано по-долу. Докоснете бутона Connect / Disconnect, за да се свържете със сървър.

Свързването с някой конкретен сървър изглежда не представлява проблеми. Няма никакви допълнителни полезни (и често стандартни за индустрията) функции, като Killswitch в случай, че свържете капки, или опция за автоматично зареждане, за да се свържете със SecureVPN в момента, когато захранвате компютъра си. Въпреки това, SecureVPN клиентът е наред, въпреки че определено ще се възползва от някои актуализации, тъй като ще разгледаме следващото в секцията за ефективност по-долу. Отново това е доста тънък клиент, като се има предвид какво плащате.

SecureVPN: Други платформи

SecureVPN има специални приложения за Mac OSX, iOS, таблети и Android OS, в допълнение към платформата на Windows, която покрихме по-рано.

SecureVPN за Android

Клиентът на SecureVPN Android не се различава много от версията за десктоп. Странно изглеждаше да се свърже с правилните сървъри, за разлика от версията на Windows. Все още не съм сигурен какъв е проблемът с клиента на Windows. Да се ​​надяваме, че скоро ще бъде адресирано.

Заключителни мисли

SecureVPN се разпорежда с извиненията, открити в много други доставчици, но това привидно идва за сметка на стабилното криптиране, което бихте очаквали от доставчик на най-висок клас VPN. По същия начин, минималистичният обжалване може да е само за критериите за модел на покупка на някои потребители или за тези, които търсят деблокиране. Този VPN не работи добре в Windows, но на Android беше добре. Защо обаче да плащате толкова много за нещо толкова лошо?

Посетете SecureVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me