UnblockUs


 • Ценообразуване

  от $ 4.99
  / месец

ProPrivacy.com резултат
4.6 от 10

резюме

UnblockUs предлага чудесна VPN алтернатива - „SmartDNS”- това променя маршрута ви DNS. В допълнение към своето удобство и наличност на много различни устройства, UnblockUs също твърди, че това няма да забави вашата интернет връзка както понякога могат да правят и други традиционни VPN.

Характеристика

UnblockUs е чудесна алтернатива на VPN, която твърди, че пази данните си безопасни, без да забавя интернет в процеса. Основният фокус на UnblockUs е да отблокира географски ограничено съдържание. Вярно на думата си, UnblockUs определено е ефективно решение, когато става въпрос за достъп до гео-ограничено съдържание.

Разблокирайте SmartVPN

UnblockUs предлага и VPNtechnology, наречен „SmartVPN“. UnblockUs SmartVPN предоставя на потребителите „слой сигурност“ за техните онлайн връзки. В допълнение, UnblockUs SmartVPN твърди, че „запечатва съдържанието на вашите данни“, за да предпазва от любопитни очи.

Когато се абонирате за SmartDNS, автоматично ще включите SmartVPN в пакета. Настройката се намира, като отидете в раздела им SmartVPN.

Скорост и производителност

UnblockUs твърди, че има скорост, която бие тази на повечето традиционни VPN мрежи. С радост разбрах по време на собственото си тестване, че не лъжат.

При тестване без настройки на DNS UnblockUs скоростта на изтегляне ми беше 38,53 Mbps, а скоростта на качване - 5,85 Mbps. С настройките на UnblockUs DNS скоростта на изтегляне беше 37.07 Mbps, а скоростта на качване - 5.70 Mbps.

Цена

Абонаментните планове за UnblockUs могат да бъдат закупени ежегодно или месечно. И двете опции са доста достъпни, идват на:

 • $ 4.99 / месец
 • $ 49,90 / година (10 $ отстъпка)

В допълнение към двата си абонаментни планове UnblockUs предлага и седемдневна безплатна пробна версия както за SmartDNS, така и за SmartVPN (повече информация за това по-късно). За съжаление, UnblockUs е ограничен, що се отнася до опциите за плащане. Можете да плащате само с кредитна карта, по-специално Visa и MasterCard.

Обслужване на клиенти

UnblockUs предлага няколко опции за поддръжка на клиенти, включително както поддръжка по имейл, така и помощен форум. За щастие, поддръжката им по имейл е сравнима с чата на живо, тъй като времето им за реакция е много бързо (приблизително 15-20 минути).

За да дадат на претенциите си известна достоверност, UnblockUs също публикува оценки за поддръжка на клиенти на своя уебсайт, за да могат всички да ги видят. И накрая, ако личната поддръжка не е първият ви избор, UnblockUs също има Център за поддръжка, който предлага голямо разнообразие от информация - от множество често задавани въпроси и статии, до ръководства за настройка и премахване.

Лесно използване

Настройката на UnblockUs е лесна.

 1. Въведете и натиснете Настройки в лентата за търсене на Windows
 2. Изберете Мрежа & интернет
 3. Изберете WiFi или Ethernet (в зависимост от вашия тип връзка)
 4. Превъртете и изберете Промяна на опциите на адаптера
 5. Щракнете с десния бутон върху връзката си
 6. Изберете Свойства
 7. Премахнете отметката от Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6)
 8. Маркирайте Internet Protocol Protocol версия 4 (TCP / IPv4)
 9. Изберете Свойства
 10. Попълнете вашите DNS сървъри, за да съответстват на снимката по-долу
 11. Обновете уебсайта UnblockUs
 12. Настройката на DNS трябва да казва Проверено

Други устройства

UnblockUs е наличен на широк набор от устройства, включително:

 • Mac OSX
 • Windows XP / Vista / 7/8/10
 • PS3, PS4 & PS Vita
 • ексбокс 360 & Xbox One
 • Wii & Wii U
 • Sony TV
 • Panasonic Viera
 • Samsung TV
 • LG SmartTV
 • Apple TV
 • Roku
 • Google TV
 • Boxee
 • WD TV
 • iPhone
 • Ipod
 • Ай Пад
 • андроид
 • Amazon Kindle

Разблокиране за iOS

Настройката на UnblockUs за iOS е лесна и бърза, с конфигурация много подобна на тази на Windows. За да настроите UnblockUs на iOS устройството си, изпълнете следните указания:

 1. Отворете вашите настройки
 2. Изберете WiFi
 3. Изберете текущата си връзка
 4. Превъртете до DNS
 5. Изберете Конфигуриране на DNS
 6. Превключване към ръчно
 7. Изберете Добавяне на сървър
 8. Добавете следните сървъри: 64.145.73.5, 209.107.219.5
 9. Рестартирайте iOS устройството си
 10. Отворете началната страница на UnblockUs
 11. Настройката на DNS трябва да показва проверен iOS VPN и вашата ще работи

Поверителност и сигурност

Преди да се установите на UnblockUs, важно е да разберете какво точно е - и какво не е. UnblockUs не е VPN услуга. Вместо това работи като маршрутизира всичките си DNS заявки през сървърите UnblockUs, променя местоположението ви въз основа на сайтовете, които посещавате.

По отношение на истинската поверителност и сигурност UnblockUs твърди, че предлага „пълна сигурност“, филтрирайки само „малък процент данни“ през своите сървъри. Като се има предвид, UnblockUs е толкова сигурен, колкото и VPN алтернатива. Ако търсите традиционна VPN услуга с висока сигурност и няма съхранени регистрационни файлове, вероятно ще потърсите другаде.

Заключителни мисли

Като цяло UnblockUs е чудесна алтернатива на използването на VPN. Услугата прави точно това, за което твърди, че прави: предоставя ви високоскоростен достъп до гео-ограничено съдържание. В този аспект UnblockUs определено си струва да закупите. Като се има предвид, UnblockUs все още не е VPN и поради това неговата сигурност и поверителност не са в съответствие с традиционните VPN услуги.

В заключение, ако всичко, което търсите, е да заобиколите блокираното съдържание, UnblockUs вероятно е точно това, от което се нуждаете.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me