ПРОМЕНИХМЕ КАК ДА СЪХРАНИМ ПРЕГЛЕДИТЕ!
Наскоро актуализирахме нашия процес на оценка за всички отзиви на ProPrivacy.com. Подробности за нашите нови критерии за оценка можете да намерите тук


PrivateVPN

 • Ценообразуване

  от $ 1.89
  / месец

 • Достъпно на:


  • андроид

  • IOS

  • Windows

  • MacOS

  • Linux
 • деблокира:


  • Нетфликс

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

Наградите ProPrivacy.com вече са признати като водещо събитие в света за възнаграждение за постижения в рамките на VPN индустрията. На тазгодишното ексклузивно събитие в Лас Вегас, PrivateVPN бе присъдено на второ място в Най-добър VPN за обслужване на клиенти награда. Това е доказателство за тяхната фантастична услуга за чат на живо и знаещ персонал! Прочетете, за да разберете всичко, което трябва да знаете за тази изключителна VPN.

ProPrivacy.com резултат
9.8 от 10

резюме

PrivateVPN е установена VPN със седалище в Швеция. Това е сигурна услуга с поръчан клиент, която може да се използва на до шест устройства едновременно. Това е VPN услуга без регистрация, която има 100+ сървъра в 56 страни по света. Това е огромно количество сървъри, които редовно се увеличават.

Бързи статистики

 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  50.41 Mbps
 • компетентност
  Швеция
 • Едновременни връзки
  6
 • Държави
  60

Видео ревю

В нашето удобно видео ревю на PrivateVPN, ние разглеждаме някои от техните плюсове и минуси.

PrivateVPN преглед | ProPrivacy

PrivateVPN преглед | ProPrivacy

PrivateVPN преглед | ProPrivacy

Характеристика

Torrenting
Избор на порт
Препращане на порт
Едновременни връзки 6
Общо сървъри сто
Държави 60
Поддръжка на рутери
Голи метални или виртуални сървъри Комбинация

PrivateVPN разполага с всички усъвършенствани функции за поверителност и сигурност, от които е вероятно да се нуждаете. Независимо дали искате VPN да деблокира чуждо съдържание или да спре ISP и правителството да прониква върху навиците ви на сърфиране - PrivateVPN покрива ли ви:

Сървъри

PrivateVPN оперира сървъри в 56 страни. Тези места включват пет града в САЩ (включително Западно и Източно крайбрежие), Обединеното кралство, в цяла Европа (включително Холандия и Швейцария). Плюс: Бразилия, Австралия, Канада, Южна Корея, Япония, Сингапур и Русия. Единствените места, които всъщност не се разглеждат, са Африка, Близкия Изток и Китай. Като такива, ако тези локации са от особен интерес за вас, ще трябва да потърсите другаде.

Въпреки броя на обхванатите държави, общият брой на наличните сървъри е забележимо нисък в сравнение с други доставчици. Това обаче е така, защото PrivateVPN е по-млада фирма, която има много по-малко клиенти от тези конкуренти. В действителност, PrivateVPN е популярна услуга, която активно разширява броя на сървърите, които има, докато расте. Поради тази причина не е проблем.

Едновременни връзки

Абонатите могат да свържат до шест устройства към PrivateVPN наведнъж. Това е наистина изключително и много малко VPN на пазара предлагат повече. Имайки това предвид, PrivateVPN може да се счита за много полезен VPN за големи семейства, които имат VPN изисквания на редица телефони, таблети и лаптопи, както у дома, така и при използване на обществен WiFi.

Torrenting

Torrenting на PrivateVPN е не само позволен, но е наслада благодарение на бързите скорости на връзката. Услугата предоставя и силни опции за криптиране, за да запазите торентите си сигурни и лични.

Разблокира ли PrivateVPN Netflix и други поточни услуги?

Нетфликс
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

PrivateVPN е в елитния клуб от VPN доставчици, който все още деблокира впечатляващ брой стрийминг услуги по целия свят. Всъщност той може да осигури достъп до почти всяка услуга за стрийминг!

Това е фантастичен VPN за абонати на Netflix, тъй като ще деблокира съдържание на Netflix от цял ​​свят. Също така дава възможност на потребителите да гледат BBC iPlayer в чужбина. Това се дължи на факта, че PrivateVPN осигурява достъп до безплатни динамични специализирани IP адреси всеки път, когато потребителите се свързват, използвайки протокола по подразбиране (OpenVPN TUN + UDP + 1194) на следните места: Швеция, Норвегия, Германия - Франкфурт 1, Холандия 1, Украйна , Швейцария, Обединеното кралство - Лондон 2, Франция - Париж, САЩ - Бъфало и САЩ - Лос Анджелис. PrivateVPN ще ви позволи също да деблокирате видеоклипове в Youtube, които са ограничени във вашия регион.

Това е страхотно и означава, че PrivateVPN е един от малкото VPN, които ще ви дадат достъп до почти всички онлайн поточни услуги! Това е доста умопомрачително, защото повечето VPN таксуват допълнително за специализирани IP адреси, които работят с поточни услуги.

Скорост и производителност

Скорости за изтегляне на PrivateVPN

Тестовете бяха извършени с помощта на нашата най-добра система за научни тестове за скорост. Средните скорости на изтегляне са 52,59 Mbit / s, което е много бързо и се сравнява благоприятно с върховите част от VPN на гамата на пазара. Скоростите на избухване (Максималните скорости на изтегляне) достигат 139,62 Mbit / s, което като се има предвид цената на този VPN, е чудовищно бързо. Всъщност не мисля, че е възможно да се постигне по-добро съотношение между скорост и цена, отколкото получавате с PrivateVPN.

Тестове за теч

Ограничения на данни
Ограничения на лентата
ProPrivacy.com SpeedTest (макс. / Спукване) 118,93
ProPrivacy.com SpeedTest (средно) 50.41
Открит е теч на IPv6?
Установено е теч на WebRTC?
Открит е теч на IPv4?

PrivateVPN е преминал всички тестове за IP течове, течове на DNS и WebRTC с летящи цветове, което е чудесна новина за техните абонати. (Няма IPv4 или IPv6 течове.)

Цена

24 месец

Спестете 83% при двугодишен план!

83% отстъпка

$ 1.89
на месец

3 месеца

$ 4.20
на месец

6 месеца

$ 5.99
на месец

1 месец

$ 6.95
на месец

Раздавате едно от най-добрите неща за PrivateVPN е фактът, че получавате първокласна VPN услуга за бюджетна цена.

Този евтин VPN не се забърква с разделянето на услугата си в различни планове, което е освежаващо. Въпреки това VPN се цени малко по-евтино за хората, които решат да се ангажират за по-дълги периоди от време: възнаграждаване на лоялността на клиентите с отстъпка.

Изпитания и гаранция за връщане на парите

За разлика от много доставчици на пазара, PrivateVPN предлага богата 7-дневна безплатна пробна версия на тяхната услуга. Това говори много за доверието, което компанията има в своя продукт и способността му да предоставя ослепителна услуга, тъй като тестовете за безплатни VPN са трудни за намиране.

PrivateVPN също предлага изключително щедра 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това е много по-добре от много VPN мрежи на пазара. Гаранцията за безсмислици означава, че абонатите могат да променят мнението си, ако искат.

PrivateVPN приема всички основни методи на плащане - както може да очаквате от първокласна VPN услуга. Но нещо, което би могло да заинтересува по-осъзнатия от личния живот потребител, е че той също приема биткойн за плащане. Това означава, че можете да платите за VPN с добавена анонимност, ако желаете.

Лесна употреба

андроид
IOS
Windows
MacOS
Linux
Windows Phone

PrivateVPN определено се опитва да направи всичко възможно най-просто за своите абонати. Софтуерът за VPN е естетически приятен и лесен за използване. В допълнение, PrivateVPN е пълен с опции за протокол за криптиране и функции за поверителност от най-висок клас, за да запази абонатите си сигурни.

Налични платформи

Клиентът на Windows

Windows VPN клиентът е ясен. Той дава възможност на потребителите да превключват много опции на протокола и е вградена защита от течове на DNS. Клиентът PrivateVPN наистина включва превключвател за убиване, наречен "Защита на връзката" (което не позволява интернет трафик да пътува извън VPN тунела). Превключвателят kill дори ви позволява да изберете конкретен софтуер, който трябва да бъде прекратен, ако VPN връзката отпадна.

Като цяло клиентът беше превъзходен и със сигурност толкова добър, колкото всеки друг, който някога съм използвал по отношение на лекота на използване и функционалност. Той дори има функция за автоматично свързване, която ще свърже VPN последователно с Killswitch ако връзката.

Клиентът на Mac

Mac VPN клиентът изглежда подобно на другите версии и реализира защитен OpenVPN протокол с AES / GCM за шифър на данни. За съжаление клиентът не е вграден Killswitch. Въпреки това, ключ за убийство може да се разгърне, ако имате технически умения, използвайки вградения в командния ред инструмент, наречен pf. От друга страна, можете просто да се свържете с помощта на Tunnelblick (в който сега е вграден Killswitch), тъй като това ще намали много от допълнителната работа.

Въпреки че няма вградена активна защита от течове на DNS, по време на нашите тестове не са регистрирани течове на DNS. Ето какво ми каза PrivateVPN:

"Разполагаме със собствен DNS за всеки сървър, който се избутват автоматично към вашия OpenVPN клиент, когато се свържете с него. Причината, поради която не публикуваме тази информация публично, е, че те са само в тунелите на DNS сървъри на имена и не работят като Public DNS сървъри на имена. Това е така, има два от нашите статични DNS сървъри на имена, които се избутват заедно със специфични за сървъра DNS сървъри на имена: 108.59.1.193 & 95.211.121.23"

Мобилните клиенти

PrivateVPN предлага Android VPN (4.0.3 и по-високи), както и iOS VPN приложение (9.0 и по-нови). Той е достъпен както в Google Play Store, така и в App Store. Може да се изтегли и като .apk файл за Android директно от PrivateVPN.

Приложението е ново допълнение (януари 2017 г.) към семейството PrivateVPN. Точно като настолното приложение, приложението за Android е интуитивно проектирано и работи отлично. Също така страхотна новина, открих никакви течове на DNS при използване на Android клиента.

Обслужване на клиенти

Дължина на гаранцията за връщане на парите 30
Безплатен пробен период Да - 7 дни
Гарантирано връщане на парите
24-часова поддръжка
Чат на живо

PrivateVPN има 24/7 поддръжка, която се обработва чрез имейли и функция за чат на живо на своя уебсайт. Опитах функцията за чат на живо през уикенда и открих, че тя е недостъпна. Обаче ме подкани да изпратя съобщение, на което ми беше отговорено навреме. Ето защо подозирам, че докато функцията за чат не е 24/7, те имат помощен персонал, който работи денонощно.

За да бъда абсолютно сигурен, опитах чата на живо отново в понеделник сутринта (по време на европейското работно време) и установих, че той работи и работи. Представителят беше приятелски настроен и направи всичко възможно да отговори на всички мои въпроси. В заключение подозирам, че чатът на живо вероятно е наличен само в европейските часове. Като такъв, ако живеете на друго място, ще трябва да общувате по имейл (което всъщност не е проблем, защото те отговарят бързо).

Поверителност и сигурност

Самостоятелно хостван / прокси DNS пълномощник
Kill Switch
Затъмнение (стелт)
IPv4 защита срещу теч
IPv6 защита срещу теч
Защита от течове на WebRTC

PrivateVPN е базирана в Швеция. Поради факта, че Швеция има закони за запазване на данни, това далеч не е идеално. Въпреки това, след дискусия по този факт с PrivateVPN, те ми обясниха директно, че причината, поради която остава базирана в Швеция, е, че той има пълен достъп до централния си център за данни, където притежават целия хардуер и дори контролират рутера. Поради тази причина PrivateVPN е в състояние да бъде по-уверен от повечето за своите искания без регистрация.

Политика за регистрация

Въпреки че Швеция не е най-идеалното място за базиране на VPN компания. Добрата новина е, че това е VPN без регистрация, те не поддържат никакви регистрационни файлове. Поради това, ако бъде поискано да спазва разследване (използвайки заповед), PrivateVPN всъщност не може да предостави на властите нищо за абонатите си. Всъщност това се е случвало в миналото и е трябвало да каже на властите, че няма нищо.

Попитах PrivateVPN директно за това как се заобикаля местните закони за запазване на данни и IPRED и ми каза, че IPRED се прилага само за интернет доставчици и че не е задължен да поддържа никакви регистрационни файлове. Фирмата също беше достатъчно честна, за да ми признае, че са били подложени на натиск „получаваме оплаквания“, ми каза нейният представител, но тъй като „няма такава информация за нашите клиенти“, не може да помогне за разследвания.

В допълнение, PrivateVPN ме информира, че има 100% запис за осигуряване на поверителност за своите клиенти. Зададох го следния въпрос: някой някога ли е имал проблеми с пиратството - или нещо друго - използвайки вашата услуга? И ми даде решаващия отговор: „Не, никога“.

Като се имат предвид, изглежда, че абонатите наистина са безопасни, като използват PrivateVPN. Неговата политика за нулеви дневници е водонепроницаема, а нейната политика за поверителност, която включва никога споделяне на данни с трети страни, е много похвална. По този начин даваме на PrivateVPN палец за поверителност.

Също така положително: VPN ми каза, че ако някога се случи нещо, което да компрометира операциите им в Швеция - тя ще се премести извън страната.

Протоколи за криптиране

IKEv2
OpenVPN
Други протоколи IPSec, Shadowsocks
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP

От техническа гледна точка, криптирането, използвано от PrivateVPN за OpenVPN връзки, е фантастично с AES-256 шифър, RSA-2048 ръкостискане и използвано HMAC SHA256 данни за автентичност. 2048-битовите DHE клавиши осигуряват перфектна тайна за напред.

В допълнение, редица други протоколи за криптиране са налични изначално в клиента PrivateVPN. PPTP е сред тях, но тъй като той вече не е достатъчно силен, за да защити поверителността на потребителите, горещо препоръчваме да го направите. Вместо това ви препоръчваме да изберете един от другите (за предпочитане OpenVPN). Наличните протоколи са OpenVPN (UDP и TCP), L2TP, PPTP, IPSec, IKEv2, HTTP Proxy и SOCKS5.

PrivateVPN обработва DNS заявки чрез собствените си сървъри, а клиентите му предоставят IPv6 защита от теч и защита от течове на DNS, което го прави всестранно чудесен вариант за поверителност и сигурност.

Функции за сигурност

Софтуерът PrivateVPN е добре проектиран и има превключвател за убиване, за да прекъсне интернет, ако VPN връзката се загуби. Това е полезна функция, която позволява на своите абонати да гарантират, че не случайно изтичат уеб трафика си към своя интернет доставчик. В допълнение, потребителите могат да определят софтуер, който да бъде включен във функцията за превключване на убийствата. Killswitch е базиран на WFP и има два слоя на сигурност: превключвател за убиване и убиване на приложение. Това дава възможност на клиентите да използват приложението убие само ако предпочитат. Това е изпитан Killswitch, за който можем да дадем гаранция.

В допълнение, пренасочването на пристанища се поддържа и от PrivateVPN. Въпреки че ще трябва да проверите списъка му със сървъри или да комуникирате директно с тях, за да разберете кой сървър или сървъри имат функциите, необходими за настройка на определено устройство.

Stealth сървърите са бонус функция за всеки, който живее в ограничителен режим и трябва да прикрие всеки трафик, който може да свърже VPN обратно към тях.

И накрая, услугата предлага и DNS под формата на прокси, което е удобно, когато става дума за деблокиране на съдържание. В действителност обаче динамичните IP адреси вероятно ще ви обхванат.

За всеки, който иска да се възползва от допълнителната поверителност, предоставена от споделени IP адреси, моля, изберете настройките на OpenVPN - TUN + TCP + 443 в настройките за криптиране. Възможността за превключване между специализиран динамичен IPS (OpenVPN TUN + UDP + 1194) и споделени IP е изключителна част от услугата.

Encryption

Други функции за поверителност

HQN сървъри

Висококачествените мрежови сървъри са достъпни в мрежата PrivateVPN. PrivateVPN казват, че има за цел „да закупи интернет капацитет директно от доставчика на IP транзит“. Тези сървъри от първи ред позволяват на PrivateVPN да няма посредници в мрежата си, което според него му позволява да предоставя по-добри скорости на връзки. Моля, проверете секцията за скоростта на връзката в прегледа за резултатите от тестовете за скорост.

Дистанционно

За истинските технофоби е налична функция за отдалечена инсталация. Когато бъде внедрен, той ще позволи на техник за поддръжка на клиенти PrivateVPN да дистанционно да поеме абонатната машина, за да им помогне да настроят VPN. Това не трябва да се налага, тъй като VPN е много лесно да се настрои. Функцията обаче е отлично допълнение, което със сигурност може да се счита за точка на продажба, което я отличава от конкурентите си. Функцията е достъпна и за обща поддръжка и се обработва със софтуер за отдалечена поддръжка на TeamViewer. PrivateVPN дори предоставя ръководство за настройване на дистанционно управление в областта на ресурсите му.

Заключителни мисли

PrivateVPN е услуга, която съществува от само няколко години. По това време тя е създала услуга от световна класа. Абонатите получават достъп до първа мрежа от сървъри, отлично разположени по целия свят. Скоростите на връзката се представят добре на всички сървъри, само с лек спад в производителността, когато са свързани. Това прави VPN идеален за поточни и други интензивни данни.

Поверителността с VPN е страхотна, а политиката за нулеви регистрации говори сама за себе си. Шифроването също е силно, а възможността за превключване между UDP и TCP в клиента е фантастична. Наличието на HTTP Proxy, SOCKS5 и пренасочване към порта също е огромно предимство. Плюс безплатен достъп до динамични специализирани IP адреси. И накрая, функциите за автоматично свързване и Killswitch са приятно допълнение, което ще осигури поверителност, дори ако VPN изключи за момент.

Със сървъри, разположени по целия свят, цялостното ми впечатление от PrivateVPN е, че той е отлична VPN услуга, която си струва добре исканите пари (особено ако се регистрирате за една година). Благодарение на седемдневния си пробен период и 30-дневна гаранция за връщане на парите всеки може да го тества безрисково, за да се увери, че отговаря на техните нужди. Впечатляващ VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me