преигравам


 • Ценообразуване

  от $ 4.95
  / месец

ProPrivacy.com резултат
7.8 от 10

резюме

OverPlay е американска VPN компания със седалище в Winter Park, Флорида. Въпреки че услугата се намира в Съединените американски щати, тя одобрява торент, стига изтеглянията да са само за лична употреба.

Освен че привлича торентъри, тази компания ще представлява голям интерес за тези, които искат да гледат поточно видео, особено за тези, които обичат да използват Kodi.

Бързи статистики

 • компетентност
  Съединени щати
 • Държави
  50

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Петдневна гаранция за връщане на парите
 • Страхотно за Kodi
 • P2P е позволено
 • Добри скорости
 • VPN сървъри в 45 държави

CONS

 • VPN не може да влезе в Netflix UK или BBC

Посетете OverPlay »

Цени и планове

Не можете да вземете абонамент за OverPlay, ако сте в Куба, Иран, Либия, Северна Корея, Судан, Сирия, Нигерия или Гана. Компанията има интелигентна DNS услуга и можете просто да се абонирате за това. Втори план комбинира VPN със смарт DNS.

Получавате надбавка от три едновременни връзки с VPN услугата, но споделянето на акаунт не е позволено.

Можете да плащате с PayPal или кредитни карти.

Характеристика

Характеристиките на пакета на компанията са:

 • Петдневна гаранция за връщане на парите
 • Седемдесет сървърни места в 45 държави
 • OpenVPN L2TP и PPTP
 • AES криптиране
 • Персонализирано приложение
 • Няма дневници за активност
 • Разрешаване на три едновременни връзки
 • Няма ограничения за пропускане на данни
 • Kill превключвател
 • P2P е позволено
 • Интелигентен DNS за поточно видео

Изтеглянето на P2P е позволено в мрежата, стига да е за лична употреба. Компанията не позволява връзки към услугата чрез друга VPN система, през Tor или от виртуален сървър, например облачна услуга.

Overplay има голям брой сървъри, които са разположени в 45 държави. Сървърната мрежа има местоположения в Европа, Азия, Африка, Австралазия и Северна и Южна Америка. Сървърите в САЩ са разположени в девет града. Четири града във Великобритания са домакини на сървър на Overplay и канадската мрежа включва Монреал, Торонто и Ванкувър. Има сървъри в два града във всяка Австралия, Испания, Турция, Австрия, Бразилия и Естония.

Въпреки че в Русия няма сървъри, клиентите в западната част на страната се обслужват от близките локации в Латвия, Литва, Естония, Финландия и Украйна. Китайските клиенти могат да се свържат със сървъри в Хонконг и Южна Корея.

Това не е една от най-големите сървърни мрежи в бранша, но е много добре разпределена и присъства в страни, които много VPN компании пренебрегват.

Посетете OverPlay »

Сигурност

Приложението OverPlay внедрява OpenVPN, който е VPN протокол, който ние от ProPrivacy.com одобряваме. Приложението дава възможност за избор на сила на криптиране и също така ви позволява да решите дали да използвате TCP процедури или UDP методи.

Протоколът за контрол на предаването е методологията за комуникация, която традиционно се използва по интернет. Процедурите за установяване на сесията и проверките на последователността на предаването създават забавяния, които забавят интерактивните приложения, като интернет телефония и системи с голям обем, като стрийминг на видео. Тези приложения работят по-добре с протокола User Datagram, който е UDP - много лек протокол за трансфер, който има много малко процедури.

Encryption

Реализацията на OpenVPN на OverPlay използва AES криптиране. Можете да изберете дължината на ключа, използван за тази шифър. По-дълъг ключ създава криптиране, което е по-трудно да се напука. Дълъг ключ за криптиране обаче прави процеса на криптиране много по-сложен. Това създава закъснения и обвързва повече време на процесора. Така че, някои хора предпочитат да използват по-къс ключ за скорост и ефективност. Опциите за криптиране в приложението OverPlay са AES с 256-битов ключ или с 128-битов ключ.

AES изисква и изпращачът, и получателят на криптирано съобщение да притежават един и същ шифров ключ. Това е така, защото същият този ключ криптира и дешифрира съобщението. Тази необходимост е потенциална слабост, защото съобщенията, които разпространяват шифровия ключ за AES, трябва да бъдат защитени. OpenVPN използва RSA за тази цел. RSA е асиметрична система. Шифроването и декриптирането се извършва с различен ключ. Не можете да извлечете ключа за декриптиране от ключа за криптиране и така ключът за криптиране може да бъде публично достояние.

OverPlay използва RSA с 2048-битов ключ. Това е характерно за индустрията. Най-добрите VPN услуги обаче използват по-дълъг ключ от 4096 бита.

поверителност

Политиката за поверителност на OverPlay е много кратко изявление: "Overplay, Inc. не събира или регистрира никакъв трафик или използване на своята услуга за виртуална частна мрежа." Това представлява изявление, че компанията не води дневници за дейността. Въпреки това, регистрационните файлове за връзка могат да бъдат също толкова разкриващи и компанията не допуска никаква допускане в своята политика за тази категория записи.

Една от защитите, които клиентите имат, е, че компанията ясно заявява, че позволява използването на мрежата си за изтегляне на P2P. Това изявление няма да ви предпази от затвора, ако органите на реда успеят да ви проследят чрез регистрационни файлове за призовка. Това обаче потенциално инкриминира компанията като съучастници, така че законната черна дупка ще мотивира компанията да защити услугата, за да защити идентичността на своите клиенти. В крайна сметка единствената защита е липсата на записи, така че нека се надяваме, че компанията поддържа минимални или анонимни записи за връзка. Няма обаче гаранция.

поддържа

Достъпът до Центъра за поддръжка е от елемента Поддръжка в горното меню на сайта. Основната страница на Центъра за поддръжка е заета от Базата знания.

Тази страница с често задавани въпроси е добре организирана с въпроси, организирани в категории. Всяка категория съдържа най-много пет броя с връзка към по-дълъг списък в долната част на всеки раздел. В базата знания може да се търси, което ви помага да стесните статиите в Центъра за поддръжка, за да намерите онези, които имат отношение към вашия проблем.

Достъпът до формата за контакти е чрез връзка вдясно на страницата на Центъра за поддръжка. Това е единственият наличен канал за връзка с поддръжката.

Отговорите на запитванията се доставят по имейл. Можете да очаквате отговор в рамките на половин час след изпращане на заявка.

Процеса

Записвам се

За да се абонирате за OverPlay, трябва да отидете на страницата с цени или да кликнете върху един от бутоните за регистрация на началната страница. Кликнете върху "Изберете План" бутон в описанието на услугата, която искате - или интелигентната DNS услуга или VPN и интелигентния DNS пакет.

На следващия екран трябва да решите дали искате да се възползвате от услугата за един месец или една година.

Въведете своя имейл адрес и след това изберете дали искате да платите с кредитна карта или чрез PayPal. Разделът за плащане на формуляра за регистрация се разширява веднага след като изберете вид на плащане.

Избрах да платя с PayPal.

Фазата на плащане е доста права. Ако имате промоционален код, трябва да го въведете тук. Тези, които плащат с кредитна карта, трябва да въведат данните на картата. Тези, които плащат с PayPal, просто трябва да кликнат върху бутона Абониране, за да продължат. След приключване на плащането ще ви бъде представена страница с благодарности. Важният документ на този етап е имейл, който ще получите, за да потвърдите акаунта си. Трябва да кликнете върху бутон в този имейл, за да активирате абонамента.

Имейлът включва също вашето потребителско име, което е вашият имейл адрес, и генерирана парола. Тази парола не работи за мен, така че след като инсталирах приложението, трябва да отида в секцията Моят акаунт и да променя паролата, преди да мога да получа достъп.

OverPlay Windows VPN клиент

След като инсталирате VPN за Windows, ще откриете нов пряк път на вашия работен плот. Кликнете върху това, за да отворите приложението OverPlay.

Първият път, когато отворите приложението, трябва да въведете потребителското си име и паролата.

Когато пробвах услугата, не успях да вляза, докато не отидох в клиентската зона на сайта и не промених паролата си от генерирания произволен низ от символи, който ми беше изпратен в приветствения имейл.

След първото влизане в приложението няма да се налага да влизате отново. При следващи посещения ще бъдете отведени направо в главния екран на приложението. Тоест, освен ако изрично не излезете от приложението. Функцията за излизане се осъществява чрез икона, която прилича на врата със стрелка, излизаща отдясно и се намира в горната граница на приложението.

Разделът Свързване на екрана с настройки дава достъп до някои важни функции. На тази страница можете да изберете дали да използвате TCP или UDP за вашите връзки и имате избор на портове - 443 или 1194. В тази страница можете също да включите ключа за убийство. Това е функция, която ще попречи на други приложения на вашия компютър да се свързват към интернет, преди VPN да е активна.

Голямото решение, което трябва да вземете, преди да включите VPN, е да изберете VPN сървър. За да стигнете до списъка за избор на сървър, трябва да кликнете върху полето за местоположение.

Списъкът със сървъри включва показатели, които показват текущото натоварване на всяка машина и времето на стандартно обръщане на съобщение към него (ping). Когато натиснете Запазване, избраният в момента сървър ще бъде копиран в полето за местоположение в главния прозорец на приложението. Можете също така да решите дали да използвате AES криптиране с 256-битов ключ или 128-битов ключ. Можете също да изберете да няма криптиране на връзката.

Натиснете бутона за свързване, за да включите VPN. След като връзката е осъществена, бутонът Connect се променя в бутон Disconnect. Ще видите и някои подробности за състоянието на връзката.

В приложението няма метър за пропускане на време или данни, така че няма нужда да се притеснявате дали да оставите VPN включен.

Производителност (тестове за скорост, DNS, WebRTC и IPv6)

Свързах се към VPN от местоположение в Испания и използвах приложението OpenVPN с протокола UDP.

Докато сте свързани с лондонския сървър, се регистрирах в сайта IPLocation.net. Този сайт разглежда пет отделни бази данни за местоположение. В този случай един сървър съобщи, че IP адресът ми се намира в Лондон. Обаче никой от останалите четирима не ме настани там - двама не можаха да дадат място, единият ме настани някъде в ЕС, а другият ме настани в Fair Lawn, New Jersey в Съединените щати. Свързах се със сървъра в Ню Йорк и след това проверих отново с IPLocation.net. Два от панела от пет бази данни разположиха моето местоположение в Ню Йорк. Останалите три не можаха да разберат къде съм.

Използвах ipleak.net и doileak.com за тест за IP и DNS течове. И двамата съобщиха за моето местоположение като във Великобритания. Тестовете на ipleak.net не можаха да разположат моето местоположение и откриха обаждания само до един DNS сървър, който беше в близост до открития IP адрес, който също не можеше да бъде поставен до географско местоположение. Тестовете на doileak.com поставиха IP адреса в САЩ и откриха повиквания към DNS сървъри в САЩ.

Това е трудна ситуация, тъй като ако оценката на doileak.net беше правилна и местоположението ми не можеше да бъде проследено, тази ситуация би ми затруднила да влизам в услуги с ограничен достъп. Ако doileak.com беше правилна, връзката ми със сървър в Лондон нямаше да ме вкара в услуги за стрийминг на видео във Великобритания. Въпреки това нямаше течове на IP, които дават истинското ми местоположение и нямаше обаждания към DNS сървърите в Испания, за да привлека вниманието към използването на услуга за маскиране на идентичност.

Услуги за стрийминг

Тествах достъпа до задгранични поточни услуги, докато използвах OverPlay VPN услугата. Това бяха стрийминг услуги във Великобритания и САЩ, които иначе нямаше да ми дадат достъп до видеоклипове от Испания.

За съжаление сървърът на BBC забеляза, че не съм във Великобритания и отказа да ме пусне да гледам предаванията му. ITV Hub и Channel 4 имаха по-малко строги проверки за местоположението и аз бях в състояние да гледам видеоклипове на тези сайтове благодарение на връзката ми чрез OverPlay. Netflix UK има обширни процедури за откриване на местоположение и също така сканира заявки за доказателства за VPN активност. Този сайт няма да ми доставя видеоклипове, докато бях свързан от Испания чрез OverPlay сървър в Лондон.

Когато се свързах със сървъра на OverPlay в Маями, успях да гледам видеоклипове в Netflix. ABC забеляза VPN, но NBC ме остави да гледам.

Опитах достъп до Netflix и други гео-ограничени видео услуги чрез Kodi. Особено ми беше интересно да видя дали VPN ще ми осигури достъп до каналите на BBC чрез Kodi.

Не успях да осъществя достъп до видеоклипове нито с Netflix UK, нито с Netflix USA чрез Kodi, използвайки VPN сървърите в Лондон и Ню Йорк на OverPlay. Лондонският сървър ми даде достъп до пряк поток на BBC One и BBC 2 чрез добавката TVPlayer в Kodi.

Други платформи

Персонализираното приложение OverPlay е достъпно за компютри с Windows. Потребителите на Windows устройства могат също да изберат да се свържат с услугата с PPTP и L2TP VPN протоколите. Тези връзки трябва да бъдат настроени ръчно.

Потребителите на Mac OS X могат да инсталират персонализирания клиент на OpenVPN или да използват приложението Tunnelblick за достъп до услугата OpenVPN. L2TP и PPTP могат да се настройват и ръчно. Тези опции са същите за Mac VPN, с изключение на това, че PPTP не е наличен.

VPN за Android и iOS VPN устройствата могат да имат достъп до VPN с L2TP и PPTP, но тези връзки трябва да бъдат настроени ръчно.

OpenVPN може да се настрои на DD-WRT и Tomato рутери.

Други услуги

Умната DNS услуга е основният продукт на OverPlay. Когато се абонирате за VPN, вие също получавате достъп до интелигентната DNS услуга. Понякога интелигентните DNS системи имат по-голям успех в заобикалянето на ограниченията за геолокация на уебсайтовете, отколкото VPN. Умните DNS системи обаче не включват криптиране и защита на идентичността, които предлагат VPN. Така че, интелигентната DNS услуга няма да ви осигури защита при изтегляне с P2P мрежи. Те също така не са много ефективни за заобикаляне на правителствения контрол върху достъпа до интернет, като например наложените в Китай, Иран и Саудитска Арабия.

В зависимост от вашите обстоятелства може да откриете, че работи добре, за да използвате понякога VPN и интелигентния DNS в други ситуации.

За да използвате интелигентния DNS, трябва да промените настройките на DNS за вашия обикновен интернет адаптер. Това е проста задача и на сайта има изчерпателни инструкции, които да ви преведат през тази задача. След това трябва да влезете в клиентската зона на уеб сайта OverPlay. Банер под раздела Smart DNS ще ви каже, че вашият компютър не е настроен. Кликнете върху "Провери отново" връзка. Когато банерът стане зелен, интелигентната DNS система е на мястото си.

Разделът Smart DNS в клиентската област има чудесна функция, която ви позволява да изберете местоположение за достъп до различни сайтове. Това средство решава един от големите проблеми с интелигентните DNS комунални услуги - някои сайтове, като Netflix имат един универсален уеб адрес. Интелигентните DNS системи избирателно пренасочват вашия трафик към прокси сървъри в различни страни според уебсайта, който искате да посетите. Така че, ако сте в Германия и искате да гледате видеоклипове на уебсайта на BBC, интелигентният DNS ще изпрати заявката чрез сървър във Великобритания. Ако след това искате да посетите уебсайта на ABC, интелигентният DNS ще пренасочи този трафик през прокси сървър в САЩ. Не е нужно да номинирате държава, защото интелигентната DNS система се грижи за всичко това вместо вас.

Избиращият местоположението в страницата на Smart DNS на уебсайта OverPlay се грижи за онези няколко обстоятелства, при които интелигентната DNS система не може да знае в коя държава трябва да се появи. Netflix е пример за това. Ако сте в Германия и искате да получите достъп до Netflix UK, интелигентната DNS система не може да знае този избор на страни, тъй като Netflix.com дава достъп до видео потоци във всяка страна по света, с изключение на Северна Корея и Сирия. Така че задавате предпочитаното от вас място за Netflix в инструмента за избор на местоположение и тогава интелигентната DNS система OverPlay ще пренасочи вашите заявки през сървър в страната, която сте номинирали.

Тествах достъпа до гео ограничени услуги за стрийминг на видео с услугата OverPlay smart DNS и той даде по-добри резултати от VPN. Успях да гледам видеоклипове на уебсайтовете на британските телевизионни станции на BBC, ITV и Channel 4 с интелигентния DNS. Аз също успях да вляза в Netflix UK, тъй като номинирах тази държава за Netflix в инструмента за избор на местоположение на уебсайта OverPlay. След това превключих тази настройка в САЩ и получих достъп до Netflix USA, само като напишете същия уеб адрес както преди, когато влязох във Великобритания версията на услугата. Успях да вляза и в уебсайтовете на ABC и NBC в САЩ, с които VPN не можа да ми помогне.

Умният VPN не се представи толкова добре в Kodi. Въпреки че ме вкарваше във всеки географски ограничен канал, който пробвах, имаше едно изключение от това изпълнение. Не успях да ме вкарам в Netflix нито за Обединеното кралство, нито за САЩ чрез Kodi.

Заключение за преглед на OverPlay

Обичах да използвам приложението OverPlay. Нивото на детайлност в интерфейса е достатъчно достатъчно, за да ви даде контрол над атрибутите на VPN, без да изисква от вас да вземете курс по мрежова технология, за да го използвате. Информацията, дадена в списъка за избор на сървъри, също е чудесна, особено за онези страни, в които компанията управлява сървъри на много места.

Услугата не включва моментна услуга за чат на живо за комуникация с екипа за поддръжка на клиенти. Моите запитвания обаче бяха разгледани бързо и компетентно.

харесвах

 • Петдневен безплатен пробен период
 • Приема PayPal
 • Браво на Коди
 • P2P е позволено
 • Компетентна интелигентна DNS услуга

Не бях толкова сигурен

 • Няма онлайн чат за поддръжка

Мразех

 • Не мога да вляза в Netflix на Kodi

OverPlay предлага добра комбинация от интелигентен DNS и VPN. С употребата типичният потребител ще установи процедури, за да реши кога да използва VPN и кога да използва интелигентния DNS. Този пакет ще ви осигури сигурност и защита, когато имате нужда от него и ловкост в интернет по всяко време.

Посетете OverPlay »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me