ПРОМЕНИХМЕ КАК ДА СЪХРАНИМ ПРЕГЛЕДИТЕ!
Наскоро актуализирахме нашия процес на оценка за всички отзиви на ProPrivacy.com. Подробности за нашите нови критерии за оценка можете да намерите тук


ZoogVPN

 • Ценообразуване

  от $ 1.75
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • андроид

  • IOS
 • деблокира:


  • Нетфликс

  • iPlayer

ProPrivacy.com резултат
7.8 от 10

резюме

ZoogVPN е доставчик със седалище в Гърция, държава от ЕС, която има история на прилагането на директиви за запазване на данни. Не се смята обаче, че това се отнася за или засяга VPN услугите, базирани в страната. ZoogVPN първоначално беше известен като „ZoogTV“ - услуга, насочена основно към деблокиране на съдържание чрез Smart DNS. В наши дни Zoog разшири услугата си в пълноценна VPN услуга. Той предоставя избор на протоколи, включително OpenVPN и има непромокаеми правила за нулева регистрация. Скоростите също са доста бързи - това означава, че този VPN е добър за стрийминг.

Бързи статистики

 • Едновременни връзки
  5
 • компетентност
  Гърция
 • Държави
  25
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  57,35 Mbps

Цена

24 месец

$ 1.75
на месец

12 месец

$ 2.99
на месец

1 месец

$ 7.99
на месец

ZoogVPN предлага два различни плана - безплатен план и платен план. Платеният план е пълнофункционален премиум VPN, докато на безплатния план липсват редица функции и има слабо криптиране.

Платеният ZoogVPN план може да бъде закупен в множество различни периоди на абонамент: две години, една година, шест месеца и месечно. Двугодишната опция предлага огромна отстъпка, струваща само $ 29,99. Това е еквивалентът само на 1,25 на месец. Това безспорно е изключително евтино предложение. Особено като се има предвид, че се очаква да отблокира много стрийминг услуги.

Странно казано, едногодишен абонамент струва повече от двугодишен абонамент 35,88 годишно; така че може и напълно да забравите за този план.

Един месец ще ви върне $ 6,99, докато шестмесечният план ще ви струва $ 19,99 (еквивалентът на 3,33 $ на месец). Като цяло двугодишният план е изгоден, така че ако възнамерявате да закупите абонамент, бихме препоръчали да се придържате към това.

ZoogVPN предлага следните методи на плащане: Visa, MasterCard, PayPal, Bitcoin и Paymentwall. ZoogVPN предлага и 7-дневна гаранция за връщане на парите. Така че, ако по някаква причина не сте доволни от платения план, можете да промените решението си.

Поддържани платформи за плащане


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Характеристика

 • 40+ сървъра в 25+ страни
 • P2P поддръжка
 • Без трупи
 • Неограничена честотна лента и използване
 • 5 едновременни устройства
 • Удобни за потребителя приложения
 • Killswitch за Mac OS X и Windows (без killswitch iOS или android)
 • SOCKS5 прокси
 • 7-дневна гаранция за връщане на парите
 • OpenVPN UDP 1194 / TCP 443, IKEv2, PPTP и L2TP / IPsec протоколи
 • 24/7 поддръжка на клиенти
 • Безплатен план (3 сървъра, 2 GB ограничение за изтегляне, с 128-битово криптиране)
 • Затъмняване на Android (функция ZoogShadowing)

Както можете да видите от списъка по-горе, Zoog VPN е адекватно представен с повечето важни настройки, от които вероятно се нуждаете.

Torrenting
Едновременни връзки 5
Поддръжка на рутери
Препращане на порт
Избор на порт
Поддържани рутери Vilfo рутер предварително инсталиран с домати ZoogVPN DD-WRT
Голи метални или виртуални сървъри Комбинация
Общо сървъри 40
Държави 25

Разблокирайте Netflix?

ZoogVPN е услуга, която осигурява достъп до поточни услуги като US Netflix, BBC iPlayer и ITV Hub на много разумна цена. Въпреки че не е най-бързият VPN на пазара, той се представя тясно с други премиум VPN мрежи, които разгледахме. По този начин, определено трябва да бъде достатъчно бързо за повечето хора да се наслаждават на поточно предаване без буфериране.

Нещо повече, ZoogVPN излезе от пътя си към масово увеличаване на пула от IP адреси, налични за стрийминг, което означава, че трябва да получите много по-малко задръствания и по-бързи скорости в резултат.

Всъщност ZoogVPN ни увери, че сега успешно деблокира либерациите на САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Индия Netflix. Това е изключително груба гама от опции на NEtflix.

Вземете най-доброто Netflix VPN

Вземете най-доброто VPN за iPlayer на BBC

Нетфликс
iPlayer

Скорост и производителност

Тук в ProPrivacy.com тестваме VPN скорости 3 пъти на ден, използвайки базирана на сървъра научна система за тестване на скоростта. Тестваме сървъри, разположени в Австралия, Хонконг, САЩ и Великобритания, както за международни, така и за местни средни стойности и скорости на спукване. На графиката по-долу можете да видите резултатите от тези тестове през месеца през лятото на 2020 г. Както можете да видите, VPN осигурява отлични средни скорости за изтегляне от около 43 Mbits в секунда, с максимална "избухвам" скорост от около 259 Mbits в секунда. Това са изключително добри скорости, които правят този VPN чудесен за стрийминг на HD видео или сваляне на файлове.

Тест за скорост на ZoogVPN

IP, DNS течове и WebRTC течове

Тествахме тази VPN за течове с помощта на IPLeak.net и не открихме никакви данни за течове на IP или DNS на Mac или Windows. Въпреки това открихме изтичане на WebRTC в Windows, което означава, че ще трябва или да деактивирате WebRTC или да използвате разширение за блокиране на WebRTC в браузъра си. Като цяло това е сравнително малък проблем (стига да включите теча по един от тези два начина и да проверите дали течът вече не е постоянен).

Поверителност и сигурност

Затъмнение (стелт)
IPv4 защита срещу теч
Защита от течове на WebRTC
Kill Switch
Самостоятелно хостван / прокси DNS да

ZoogVPN е базиран в Гърция. Наблюдението не се смята за проблем и като цяло това е Добре място за разполагане на VPN доставчик. Въпреки че, разбира се, всяка държава от ЕС, която прилага директиви за запазване на данни, може справедливо да бъде наблюдавана със степен на съмнение.

Добрата новина е, че ZoogVPN поддържа нулеви дневници - няма регистрационни файлове или регистрационни файлове за връзка. Това означава, че VPN теоретично трябва да няма какво да предаде, дори ако властите дойдат да почукат на вратата му.

ZoogVPN предлага отлично OpenVPN криптиране с платения план чрез 256-битов шифър AES (както за канали за контрол, така и за данни) и HMAC SHA1 (канал за данни) / HMAC SHA256 (канал за управление) за удостоверяване. Zoog също използва RSA-2048 ръкостискане и DHE-2048 PFS или Perfect Forward Secret. Това го прави много добра услуга по отношение на поверителността.

Въпреки това, заслужава да се отбележи, че в свободния план OpenVPN е защитен с по-слаб 128-битов шифър, който макар и да не е толкова силен - все още е доста добър безплатно. След като каза това, възможно е и други части на свободното криптиране (auth, ръкостискане, PFS) също да са по-слаби; така че обикновено препоръчваме да не използваме безплатната версия за поверителност.

За съжаление, Zoog не предоставя убиец на нито едно от мобилните си приложения.

Потребителски опит

Уебсайтът и клиентите на Zoog VPN са изключително лесни за използване. Имайки това предвид, определено бих препоръчал този VPN за начинаещи VPN начинаещи.

Той също е VPN, който предоставя много върхови функции. Потребителите могат да превключват чрез различни протоколи за криптиране Наличието на SOCKS5 прокси за всички първокласни потребители е предимство.

Много ми харесва и неговото "Ръчна резолюция на API" особеност. Тази функция е предназначена да позволи на хората да заобикалят VPN защитни стени в страни като ОАЕ, Катар, Русия, Турция и Китай. Това им позволява да влязат във VPN, дори ако домейнът за VPN е в черен списък от техния ISP.

Mac OS X

Този VPN вероятно е най-подходящ за потребители на Mac. Mac клиентът е напълно оборудван с DNS защита от теч и превключвател за убийство. Това прави Zoog перфектен за потребители на Mac, които искат да могат да изтеглят чрез P2P. OpenVPN и IKEv2 са достъпни в клиента; което прави това единственият клиент на ZoogVPN, където потребителите могат да превключват между протоколи. Потребителите на Mac OS X също получават достъп до "Ръчна резолюция на API" функция за влизане в VPN в страни, които защитават стената на VPN URL адреси.

Windows

Клиентът на Windows осигурява достъп до ръчна разделителна способност на API и защита от течове на DNS. Клиентът на Windows се предлага с Killswitch, което означава, че този VPN е безопасен за изтегляне чрез P2P за торент. В Windows потребителите получават избор на OpenVPN UDP и TCP, както и IKEv2.

андроид

Клиентът Android е лесен за използване и е идеален за деблокиране на стрийминг платформи или за заобикаляне на цензурата. Клиентът Android реализира OpenVPN криптиране (UDP и TCP). Той няма убиец, но със сигурност е достатъчно добър, за да защити личния живот на повечето хора както у дома, така и на обществения WiFi. Приложението за Android също има функция за объркване на VPN, наречена ZoogShadowing. Това ще помогне на потребителите да заобикалят защитни стени и VPN блокове в страни, където ISP блокират използването на VPN.

IOS

Клиентът на iOS по подразбиране реализира IKEv2. По този начин всеки, който иска да се свърже чрез OpenVPN, ще трябва да го направи, като използва приложението за трета страна OpenVPN connect. Въпреки това, IKEv2 е бърз и сигурен протокол, който е идеален за нуждите на деблокиране на повечето хора. Липсата на Killswitch не прави този VPN идеален за водонепроницаем личен живот. За деблокиране на потоци обаче този iOS VPN е добър.

Обслужване на клиенти

Гарантирано връщане на парите
24-часова поддръжка
Дължина на гаранцията за връщане на парите 7
Чат на живо
Безплатен пробен период Да - безплатно завинаги

ZoogVPN има денонощна поддръжка на клиенти в чат на живо, онлайн често задавани въпроси и блог. Това са страхотни начини потребителите да намерят решение на проблемите, с които може да се сблъскат. Когато става въпрос за поддръжка на чат на живо, тази VPN се отличава; осигуряване на бързи технически отговори на въпроси с лекота. Един от най-добрите екипи за поддръжка на клиенти, които съм срещал.

цялостен

ZoogVPN е услуга, която маркира много кутии, особено като се има предвид цената. Базирането в Гърция е доста добро за поверителност и тъй като поддържа нула дневници, на този VPN може да се вярва. Това е изключително, като се има предвид, че ZoogVPN се предлага основно на потребители, които искат да деблокират потоци.

Имайки предвид поверителността, заслужава да се отбележи, че липсата на Killswitch за Android и iOS е малко разочароващо - но едва ли прекъсвач на сделката за повечето хора.

От друга страна, този VPN има Killwitch за Mac OS X и Windows, така че този VPN е подходящ за Torrenting на настолни машини. И в Mac и Windows този VPN е изключително добре закръглен и лесно може да се счита за невероятен вариант за цената.

Харесва ни, че този VPN разполага със сървъри, посветени на деблокиране на услуги за стрийминг на телевизия, и на цената от едва 29,99 долара за две години, не може да се отрече, че изтрива пода с много подобни услуги. Нещо повече, можем да гарантираме от все сърце за екипа му за обслужване на клиенти.

Ако искате да опитате преди да купите, можете да използвате безплатната версия на ZoogVPN, за да го направите. Въпреки това, заслужава да се отбележи, че поточните сървъри не са достъпни безплатно. Добрата новина е, че можете да тествате VPN за стрийминг на Netflix, като използвате 7-дневната си гаранция за връщане на парите! Отличен VPN, който вероятно е чудесен избор за големи групи от населението.

Посетете ZoogVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me