VPNac


 • Ценообразуване

  от $ 4.80
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • андроид

  • Linux

  • IOS
 • деблокира:


  • Нетфликс

  • iPlayer

ProPrivacy.com резултат
9.4 от 10

резюме

VPN.ac е доставчик на VPN, базиран в Румъния, започнал работа през 2012 г. Оттогава ProPrivacy.com проверява отново с услугата, за да следи нейния напредък. Виртуалната частна мрежа (VPN) продължава да се подобрява и сега има собствено приложение за родния клиент - системата, използвана за използване на общ клиент на OpenVPN GUI клиент. Прочетете, за да разберете повече за важните промени в VPN.ac.

Тази компания е базирана в Румъния, която благодарение на защитата на поверителността на данните, предоставена от нейния Висш съд, е чудесно място за VPN. Услугата включва криптирана прокси система, която може да ви помогне да заобиколите регионални ограничения.

Бързи статистики

 • компетентност
  Румъния
 • Едновременни връзки
  6
 • Държави
  20

Характеристика

Torrenting
Едновременни връзки 6
Голи метални или виртуални сървъри Чист метал
Поддръжка на рутери
Поддържани рутери Asus / AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT, pfSense, Tomato / Advanced Tomato
Препращане на порт
Избор на порт
Общо сървъри 150
Държави 20

Всички планове имат следните характеристики:

 • 79 VPN сървъра в 21 държави
 • Прокси сървъри в 32 страни
 • Разрешение на шест едновременни връзки
 • P2P / торенти са позволени
 • VPN приложения за Windows, Mac OS, iOS и Android
 • OpenVPN за протокол за контрол на предаването (TCP) и протокол за потребителска дейтаграма (UDP), протокол за тунелиране на ниво 2 (L2TP) / сигурност на интернет протокола (IPSec) и протокол за тунелиране от точка до точка (PPTP)
 • Ръчна настройка за Linux, рутери и приставки
 • Криптирани разширения за прокси браузъри за Chrome, Opera и Firefox
 • Силно 4096-битово криптиране на установяване на RSA сесия
 • Онлайн тест на скоростта на сървъра и проверка на капацитета
 • Kill превключвател
 • Шифрована DNS резолюция
 • Частен DNS сървър
 • Предотвратяване на IP течове
 • Обща услуга за IP адреси

Сървърната мрежа на компанията не е толкова голяма, колкото тази, предоставена от конкурентните румънски VPN услуги CyberGhost и ibVPN. Сървърната мрежа обаче се увеличава с година на година. Следващия път, когато ProPrivacy.com се свърже отново с компанията, може да има повече от настоящата мрежа от 79 сървъра в 21 държави.

Тези тестове са проведени от Нотингам във Великобритания, използвайки интернет услугата Virgin Media. Тестовете за скорост бяха проведени с уебсайта testmy.net. Всяка от категориите резултати, които виждате в тестовите графики за изтегляне и качване, беше съставена от пет теста.

Скоростите за изтегляне и качване бяха тествани без приложен VPN към линията. След това тестовете са извършени с връзката, която протича през VPN.ac сървъра в Ковънтри, който е най-близкият сървър, който компанията има до мястото за тестване. Вторият тест за местоположение проверява на скорости, когато е свързан през VPN.ac сървъра в Париж. VPN.ac е оптимизирал сървъри за изтегляне на P2P. Във Великобритания няма P2P сървъри. Следователно, този сървър в Париж е най-близкото до P2P оптимизирано съоръжение до мястото за тестване.

Ще видите също и резултати за връзка с Маями от Великобритания, без VPN, приложен към връзката, и с връзка през VPN.ac Miami сървъра. Във всички тестове за VPN настроих приложението да се изпълнява с OpenVPN през UDP, използвайки AES криптиране с 256-битов ключ.

Скорости за изтегляне на VPNac

Графиката показва най-висока, най-ниска и средна скорост за всеки сървър и местоположение. Вижте нашето обяснение за тест с пълна скорост за повече подробности.

Интернет услугата Virgin Media произведе широк диапазон от скорости, от 23 Mbps до 41,8 Mbps по време на теста за изтегляне. Резултатите на европейските сървъри на VPN.ac последователно бяха в този диапазон, така че прилагането на VPN към линията не забави връзките. Въпреки това забележителната информация, получена от тези европейски тестове за изтегляне, е разликата, която може да направи оптимизация за конкретни задачи за ефективността на VPN сървъра. Парижният сървър последователно доставяше скорости, които бяха на върха на основните възможности на интернет услугата, въпреки че местоположението на сървъра караше всеки пакет да пътува по-нататък по отклонен маршрут, който се въртеше в чужбина и обратно. В тестовете за качване както сървърите на Ковънтри, така и на Париж дадоха уважавано представяне.

Изпълнението на VPN.ac на трансатлантическата връзка беше различна история. Средната скорост за петте теста с VPN беше по-ниска от най-бавната скорост, срещана в американска връзка без VPN. При тестовете за качване VPN.ac не можа да достигне най-ниските скорости, които свързваше Virgin Media без VPN.

Тестове за теч

Открит е теч на IPv4?
Установено е теч на WebRTC?
Ограничения на данни
Ограничения на лентата

Тестовете на ProPrivacy.com за течове на IP имат за цел да проверят ефективността на маскиране на IP адреси както за IPv4, така и за IPv6 адреси. За съжаление Virgin Media не използва IPv6 адреси, така че не успях да тествам дали услугата VPN.ac може да маскира този тип адрес. Тествах за течове на IPv4, използвайки услугите на ipleak.net и doileak.net. Достъпих до тези сървъри, докато имах OpenVPN връзка с Лондон през сървъра VPN.ac Coventry. Услугата премина всички тестове.

Цена

12 месец

$ 4.80
на месец

6 месеца

$ 6.00
на месец

3 месеца

$ 8.00
на месец

1 месец

$ 9.00
на месец

VPN.ac има един абонаментен пакет. Можете да го закупите за различни периоди, като по-дългата продължителност ви носи по-ниски цени. Месечната ставка за годишен абонамент работи по-евтино, отколкото ако просто плащате за един месец. Трябва обаче да платите за услугата през цялата година.

Получавате седемдневна гаранция за връщане на парите с всички тези опции за абонамент.

Ценови VPNac

Всички тези планове ви дават помощ от шест едновременни връзки. Компанията предлага и едноседмична пробна версия за $ 2. В този план получавате само три едновременни връзки.

Във всички случаи, вашият VPN абонамент също ви получава достъп до услугата SecureProxy на VPN.ac. VPN работи чрез и приложение. SecureProxy се реализира като разширение за браузър за Chrome, Firefox и Opera - няма версии за Microsoft Edge или Internet Explorer. Този преглед ще се фокусира върху възможностите на VPN услугата на компанията.

Освен че приема кредитни и дебитни карти, компанията позволява на клиентите да плащат с широк спектър от системи за обработка на плащания, включително PayPal, UnionPay, iDeal, WebMoney и Alipay. Ако искате анонимност, можете да платите с биткойн или с карти за подаръци. Можете също да платите чрез банков превод SEPA.

SecureProxy

Бонус от услугата VPN.ac е безплатна услуга SecureProxy. Компанията управлява прокси сървъри в повече страни за своите криптирани прокси услуги, отколкото за своите VPN. SecureProxy използва HTTPS протокола, за да осигури криптиране на съдържанието на връзката и пренасочва връзки чрез посреднически сървър. Тези трикове се изпълняват, за да заблудят регионалните ограничения за стрийминг услугите. Теорията зад тази система е, че нямате нужда от пълно уединение, само за да заобиколите регионалните ограничения. Фактът обаче, че трафикът ви е пренасочен към прокси сървър, означава, че всички заявки към поточните сървъри ще бъдат представени от ваше име от прокси сървъра. По този начин ще се окажете в необходимата държава, за да получите достъп до видео съдържание.

Прокси сървърът препраща към отговора от поточния сървър, така че да можете да гледате избраното шоу в браузъра си.

Тествах VPN услугата VPN.ac с Netflix и BBC iPlayer. Тествах и VPN.ac SecureProxy с тези два медийни сайта. И двете услуги ме заобиколиха регионалните ограничения на Netflix и BBC iPlayer.

Лесно използване

Windows
MacOS
андроид
Linux
IOS
Windows Phone

Основната страница на сайта VPN.ac съдържа карта на света, показваща местоположението на VPN сървъра на компанията. Главното меню е на лентата с менюта на втория ред на началната страница. Над това ще видите каишка с поредица от преки пътища до услуги на сайта, включително достъп до клиентската зона.

Когато превъртите надолу, главното меню скочи нагоре, за да замени лентата за пряк път и остава видимо по всяко време. В края на страницата е раздел за бързи връзки. Клиентската зона съдържа връзки за изтегляне на файлове, ръководства и информация за билети за поддръжка.

поддържа

Безплатен пробен период Не
Гарантирано връщане на парите
24-часова поддръжка
Чат на живо
Дължина на гаранцията за връщане на парите 7

Можете да се свържете с екипа за поддръжка, като кликнете върху "поддържа" в менюто на клиентската зона, след което изберете "Отворен билет" от падащото меню. Като алтернатива можете да щракнете върху "Отвори нов билет" бутон в основния екран на клиентската зона.

Има "Свържете се с поддръжката" връзка в приложението. Това отваря страница в уеб браузъра по подразбиране, за да даде достъп до центъра за поддръжка. Най- "Изпратете билет" Бутонът в този екран е друг маршрут до формуляра за поддръжка.

Веднага щом натиснете бутона Изпращане във формуляра за поддръжка, ще получите автоматичен имейл за отговор, за да потвърдите получаването на вашия въпрос. Ще получите и имейл, когато член на персонала отговори на вашия въпрос. Можете да видите текущото състояние на всички запитвания, които сте направили на екипа за поддръжка, като изберете Билети от менюто за поддръжка в клиентската зона или превъртете надолу до секцията за поддръжка в главния екран на данните на вашия акаунт..

Процеса

Ако искате да опитате $ 2-седмичната пробна версия, трябва да отидете на страницата с често задавани въпроси и да кликнете върху връзка в обяснението за пробен акаунт..

За да стигнете до страницата за регистрация за обикновен абонамент, трябва да кликнете върху един от "Включи се сега" бутони, които се появяват на редовни интервали в целия сайт или отидете на страницата за ценообразуване. След това щракнете върху "Вземи го сега" бутон под абонаментния план, който искате да закупите.

Записвам се

Първо трябва да създадете потребителски акаунт с услугата, преди да преминете през стъпката за обработка на плащанията. По-долу можете да видите страницата за регистрация за едноседмичното изпитание. Компанията изисква само имейл адрес и местоположение от вас. Ще трябва да имате проверяем адрес, за да изчистите изискванията на компанията за обработка на плащания, която сте избрали по-късно. Ако обаче искате да бъдете напълно анонимни, можете да създадете акаунт в уеб поща, който да се справя с VPN и да плащате с биткойн или с карта за подаръци в магазина.

След като завършите процеса на регистрация, ще получите три имейла от VPN.ac. Имейлът с темата "VPN активиране" съдържа идентификационни данни за вход, които са ви необходими, за да накарате VPN клиента да работи. Имейл адресът, който сте въвели в страницата за регистрация, е вашето потребителско име за клиентската област. Паролата, която сте задали по време на създаване на акаунт, ще работи само за клиентската област, а не за VPN.

Върнете се в сайта, завършването на плащането ще доведе до показване на страница за потвърждение на поръчката. Кликнете върху връзката клиентска зона в тази страница, за да стигнете до таблото за управление. Връзките за изтегляне за VPN софтуера са достъпни в секцията за бързи връзки на клиентската област.

Windows VPN клиентът VPN.ac

Трябва да въведете потребителското име и паролата във VPN клиента при първото използване. Уверете се, че сте напуснали "Запази паролата" поставете отметка в квадратчето, така че не е нужно да продължавате да се позовавате на имейл добре дошли всеки път, когато искате да използвате VPN.

Процесът на използване на VPN е много лек. Избирате местоположение на сървъра от падащ списък и избирате VPN протокола, който искате да използвате. След това имате възможност да решите дали искате да изпълните връзката през UDP или TCP. Разликата между тези две опции е, че TCP установява сесия, докато UDP е a "конекция" методология. UDP е предпочитан за интерактивни и поточни приложения.

След като настроите настройките си, щракнете върху бутона Connect, за да включите VPN.

Разделът Разширени на приложението включва поредица от настройки за защита. Най-важните от тях са ключа за убийство и знамето на потребителя в Китай. Превключвателят kill предотвратява приложенията на вашия компютър да се свързват към интернет, ако VPN не е включен. Това е важна характеристика, ако сте на място, където откриването на вашите интернет дейности може да има правни последици.

Най- "цензурирана страна" флагът ви осигурява допълнителна защита от откриване, когато сте в Китай или друга репресивна страна.

Ако сведете до минимум приложението, VPN продължава да работи и може да бъде достъпен чрез икона в системната област на вашия работен плот, долу в долната дясна част на екрана, близо до датата. Не е нужно да връщате приложението обратно, за да контролирате VPN. Контролите на системата са достъпни като изскачащи менюта извън тази икона.

Кликнете върху иконата, за да получите контролното меню на VPN.ac. Опцията Меню за връзки ви получава пълен списък на наличните сървъри. Вашата текуща връзка на живо се показва с удебелен шрифт. За да преминете към друг сървър, просто кликнете върху името на това ново местоположение.

Други платформи

Приложението VPN.ac е достъпно за Windows, Mac OS X, iOS и Android устройства. Уебсайтът VPN.ac включва инструкции за настройка на услугата на рутери, работещи с DD-WRT, Tomato, pfSense и AsusWRT. VPN може да се инсталира и ръчно на Linux компютри и кутии Kodi.

Поверителност и сигурност

Затъмнение (стелт)
Самостоятелно хостван / прокси DNS да
IPv4 защита срещу теч
IPv6 защита срещу теч
Защита от течове на WebRTC
Kill Switch

Румъния е добро място за VPN услуги и е дом на три от най-добрите - CyberGhost, ibVPN и VPN.ac. Върховният съд на страната изхвърли правителствените закони за запазване на данни. Тези закони са приети под принуда на директива на ЕС. Резултатът е, че Румъния не налага изискванията за запазване и разкриване на данни, които налагат други държави от ЕС.

Оперативните изисквания на VPN налагат картографиране между IP адреса на клиента и адреса на заместителя, който VPN сървърът разпределя на този клиент за сесията. Следователно всички VPN трябва да водят записи за дейностите на потребителя по време на сесия. Ключовият момент, при който трябва да се внимава при избора на VPN, е дали компанията поддържа тази информация във файла, след като сесията се прекрати. VPN.ac не пази никакви журнали за активност. Въпреки това, компанията поддържа журнали за връзка с цел наблюдение за злонамерени дейности.

Протоколи за криптиране

IKEv2
OpenVPN
Други протоколи прокси през HTTPS
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP

Потребителите на персонализираното приложение за Windows, Mac OS X и Android могат да изберат предпочитан VPN протокол от интерфейса. Това дава избор на OpenVPN, PPTP и L2TP с IPSec. Клиентите, които искат да използват VPN на iOS устройство, трябва да изтеглят стандартен OpenVPN клиент, който е достъпен безплатно от уебсайта на организацията, която изпълнява OpenVPN протокола. Приложението iOS VPN.ac има изпълнение на протокола IKEv2.

В рамките на приложението имате избор на нива на сигурност за внедряването на OpenVPN. Препоръчваме ви да изберете 256-битовата версия на ключовете. Това използва системата за криптиране на Advanced Encryption Standard (AES). Можете да изберете да използвате по-кратък клавиш. Това е по-малко сигурно, но ще изтощи батерията ви по-малко, ако използвате системата на смартфон.

Криптирането на RSA с 4096-битов ключ предлага много силно криптиране, което предлагат само най-сигурните VPN-та в момента. Това е особено важно за тези, които искат VPN в Китай, където властите се носят слухове, че работят върху разбиването на криптирането на сесията за VPN системи.

Заключителни мисли

VPN.ac подобри услугата си от създаването си и продължава да се подобрява. Силното представяне на сървърната мрежа в Европа го прави чудесен VPN за този континент. Ускоренията за САЩ бяха малко нарушени от VPN. Ако обаче просто искате да заобиколите регионалните ограничения за поточните услуги в САЩ, разширението на браузъра SecureProxy може да ви вкара в избрания от вас сайт, без да забавя връзките.

Румъния има три страхотни VPN: CyberGhost, ibVPN и VPN.ac. Въпреки че бих поставил този VPN на трето място в момента, непрекъснатите подобрения в услугата на VPN.ac означават, че тази компания е на път към номер едно място.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me