VikingVPN


  • Ценообразуване

    от $ 9.99
    / месец

ProPrivacy.com резултат
6.7 от 10

резюме

С изключително сигурно AES 256 CBC битово криптиране и високоскоростни гигабитни (1 Gbps) връзки, VikingVPN е добър избор, ако търсите VPN, който се фокусира основно върху ефективността. VikingVPN стартира до страхотен старт през 2018 г., с нови местоположения на сървъра и допълнителни мерки за сигурност.

За повече информация относно VikingVPN продължете да четете нашето ревю за VikingVPN за 2018 по-долу.

Характеристика

VikingVPN е наличен за следните устройства: Windows PC, Mac, Android, iOS и / или Ubuntu Linux. Освен това можете да използвате VikingVPN с DD-WRT и Tomato Routers. За съжаление на Windows версията на VikingVPN донякъде липсва функционалност, но все още е ефективна като цяло.

Що се отнася до опциите на сървъра, VikingVPN предлага клъстерирани сървъри. Наличните местоположения на сървъра - с наскоро добавени опции - са следните: САЩ Чикаго, САЩ Лос Анджелис, САЩ Далас, САЩ Ню Йорк, САЩ Сиатъл, САЩ Маями, Амстердам Холандия и Букурещ Румъния.

Вие автоматично ще бъдете поставени на сървър с най-добрата сурова честотна лента в момента на връзката ви. Освен това VikingVPN използва само голи метални сървъри. Това означава, че виртуалните сървъри и виртуалните машини не са в ход, давайки ви „100% от ресурсите“.

Движейки се напред, VikingVPN е добре известен с високите си скорости. Всеки сървър е даде своя собствена 1 Gbps връзка. И накрая, VikingVPN предлага напълно оптимизирани настройки на OpenVPN с постоянни актуализации на производителността. Ето защо продължаваме да изпитваме някои от най-добрите скорости, докато използваме VikingVPN.

Посетете VikingVPN »

Скорост и производителност

Важно е да тествате вашата VPN за скорост и течове. Както можете да видите от тестовете за изтегляне по-долу, VikingVPN е малко смесена торба. Европейските сървъри се представиха доста добре и вероятно биха позволили HD стрийминг. Нюйоркският сървър обаче беше на бавна страна със скорост от само няколко мегабайта в секунда.

Скорости за изтегляне на VikingVPN

За щастие, по време на моето тестване не бяха открити течове за IP, DNS или WebRTC. Това означава, че VPN се представя добре по отношение на поверителността.

Цена и планове

VikingVPN предлага три различни опции за абонамент. Цената се основава на периода на абонамент, който искате да закупите (един месец, шест месеца, 12 месеца). Цените са следните:

  • $ 14,95 / месец при плащане месечно
  • 11,95 щ.д. / месец или 71,70 щ.д. при плащане на всеки шест месеца
  • $ 9,99 / месец или 119,88 $ при плащане годишно

Докато VikingVPN е малко скъпо, те са верни на думата си предлагайки висока скорост и неограничена употреба. Можете да свържете до пет устройства едновременно с един акаунт. Като допълнителен бонус, VikingVPN също дарява 1 долар от всеки абонаментен план на Фондацията за електронни граници.

Освен това VikingVPN също предлага биткойн и тире като опции за плащане (както и големи компании за кредитни карти). Въпреки че VikingVPN не предлага безплатна пробна версия, те предлагат гаранция за връщане на парите, ако скоростта или връзката ви не са оптимални.

Поверителност и сигурност

VikingVPN предлага някои от най-добрата сигурност, когато става въпрос за виртуални частни мрежи. с супер сигурно кодиране на AES 256 CBC бит и 4096 битово RSA кодирано ръкостискане, Тунелът на VikingVPN е невъзможно да проникне, да го пресече, промени или дори да наблюдава.

Освен това VikingVPN ви предоставя и обичайния анонимен IP адрес, като същевременно редовно създава фалшив трафик, за да засили още повече вашата онлайн сигурност. Още повече, че наскоро VikingVPN добави своите напреднала 2048 битова HMAC защитна стена за да се предотвратят неизвестни връзки.

Този допълнителен слой сигурност, комбиниран с Правилата на VikingVPN няма регистрация, само допълнително доказва, че VikingVPN е чудесен избор за VPN, ако търсите поверителност и сигурност.

Канала на варанта на VikingVPN

Тъй като VikingVPN е базиран в САЩ, те са принудени да спазват юрисдикцията на САЩ. Това означава, че ако VikingVPN е обект на правни действия, които съдържат поръчка за гаф, ще бъдем уведомени чрез канала им на заповед.

Законово VikingVPN не може да говори за предприети действия. Всъщност те не могат да признаят, че програмата или правното действие дори съществуват. За щастие, тук идва канала за заповед. Ако VikingVPN някога е компрометиран, цветът на логото на началната им страница ще се промени по "много очевиден начин".

Освен това е полезно да знаете, че VikingVPN извършва регистрация на данни от сървъра само за поддръжка. Що се отнася до P2P, той не се рекламира открито, но също така не е против политиката на VikingVPN. С други думи: действайте внимателно.

Лесно използване

Уебсайтът за VikingVPN е изключително удобен за употреба с налична информация и връзки веднага от началната страница. Освен това VikingVPN е много прозрачен в това, което предлагат. Това включва блог, който активно предоставя съвети и новини, включващи света на киберсигурността.

Допълнително нещо, което VikingVPN предоставя на началната си страница, е линк към отзивите на клиентите. Особено ми харесва това, тъй като ви позволява да видите как се чувстват другите потребители към услугите, преди да харчите парите за тях сами.

VikingVPN & Поддръжка на клиенти

За начало VikingVPN предлага често задавани въпроси с много полезна информация за техните услуги и други теми. Това е удобно, тъй като единственото нещо, което VikingVPN не предлага, е поддръжката на чат на живо. Вместо това те предлагат поддръжка на базата на билети. VikingVPN може да отнеме до 24 часа за да дадете отговор на вашия въпрос.

Това се казва, техният екип за поддръжка на клиенти все още е изключително полезен и само ограничава чата на живо, за да осигурете на клиентите възможно най-добрата поддръжка. Освен това техният уебсайт също предлага подробни ръководства за настройка за различните платформи, на които е достъпна тяхната услуга. И накрая, VikingVPN също има акаунт в Google+, който се актуализира активно с новини, актуализации и друга подходяща информация.

VikingVPN за Windows

Регистрацията за VikingVPN беше бърза и безболезнена, отне около 2 минути. Инсталацията отне малко повече време, около 3-5 минути. Самият процес изискваше минимални подробности: потребителско име, парола и информация за плащане.

Използване на VikingVPN Windows Client

Използването на VikingVPN е изключително просто. Това е толкова лесно, колкото да изберете един от изброените подредени сървъри и да изберете бутона за свързване. Свързването към VikingVPN сървър е лесно и бързо, както и прекъсването на връзката - просто изберете бутона за прекъсване!

Тази удобна за потребителите VPN услуга определено е в списъка ми с препоръчани VPN мрежи - особено що се отнася до скоростта и общата производителност. В ProPrivacy.com искаме да намерите VPN, който да ви подхожда най-добре. Ако искате надеждна и сигурна VPN, която ви позволява да разглеждате, изтегляте и предавате поточно - понякога едновременно - не търсете повече! VikingVPN е страхотен мач.

Наличност на платформата VikingVPN

Въпреки че персонализираният клиент VikingVPN е достъпен само за Windows, все пак можете да постигнете същия резултат, като следвате едно от предоставените ръководства за настройка на VikingVPN за други устройства. Това е просто инсталиране на OpenVPN на вашето устройство и настройването му с VikingVPN. Надяваме се, в бъдеще VikingVPN да обмисли добавяне на допълнителни клиенти за други платформи.

Заключителни мисли

VikingVPN е нисък на сървърните местоположения и е голям при ценообразуването, но въпреки тези негативи, те все още са чудесен избор за VPN услуга. Сигурността и скоростите, предлагани от VikingVPN, са отлични и продължават да растат само с напредването на годините.

Ако ан ефективна VPN услуга е това, което търсите, не търсете повече! VikingVPN е точно това, от което се нуждаете. Ако решите да вземете шанс на VikingVPN, споделете опита си в секцията за коментари по-долу!

Посетете VikingVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me