TigerVPN

 • Ценообразуване

  от $ 4.16
  / месец

ProPrivacy.com резултат
8.2 от 10

резюме

Основана през 2011 г., TigerVPN е словашка VPN услуга, току-що възобновена през май 2016 г. Нов двигател, нов уебсайт и нови приложения дават лек фейслифт на TigerVPN. Сравнително кратка история на компанията означава, че не се знае много публично за качеството на услугата, затова реших сам да дам на TigerVPN тест. Продължете да четете този преглед на TigerVPN, за да разберете дали те правят рязането!

Бързи статистики

 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  26 Mbps
 • компетентност
  Словакия
 • Едновременни връзки
  5
 • Държави
  42

Характеристика

TigerVPN оперира от словашката столица Братислава. Словакия е чудесна страна за VPN доставчик, от който да работят. Това е така, защото наскоро словашкият конституционен съд постанови, че всяко масово наблюдение на гражданите е противоконституционно. TigerVPN е добре заоблен VPN със следните премиум функции:

 • 300 сървъра в 42 страни
 • 5 едновременни връзки - за годишни абонати. (Две връзки, ако плащате месечно)
 • Без регистрационни файлове
 • Приложения за Windows, Mac, iOS и Android
 • безплатен StickyPassword (Premium план)
 • Shimo VPN Manager (с годишния план)
 • 500 Mb безплатна пробна версия
 • Поддръжка на базата на билети

Скорост и производителност

Всички тестове за скорост са проведени от място в Централна Европа. Сървърите са тествани пет пъти, за да се установи средната стойност. Средната ми скорост без VPN се регистрира като 70 Mbps в деня на тестовете. Тествани са немски, американски източни брегове и британски сървъри. Немският сървър се представи най-добре, като осигури средна скорост на изтегляне от 32 Mbps. И сървърите на Обединеното кралство и на САЩ средно достигат около 15 Mbps, като Великобритания е малко по-бърза (вероятно поради близостта си).


Всички сървъри се представиха достатъчно добре, за да поток в HD. Въпреки това, спадът от 40 до 50 Mbps е доста масивен - и хората с по-бавна интернет връзка за начало - може да открият, че не могат да текат без да буферират. Скоростта на качване остана много по-стабилна и спадна само с малко количество в сравнение с базовия ми тест. Не открих IP течове, DNS течове или WebRTC течове при тестване на Tiger VPN, което е чудесна новина. Въпреки това, не тествах за течове на IPv6, тъй като понастоящем нямам IPv6 връзка.

Цени и планове

2 години

$ 4.16
на месец

12 месец

$ 6.67
на месец

6 месеца

$ 8.33
на месец

TigerVPN следва стандартния за индустрията път, когато става въпрос за ценообразуване и планове. Клиентите могат да избират между 1, 6 или 12-месечен срочен договор. Все по-големи отстъпки се предлагат при по-дълги ангажименти. Цените на TigerVPN са доста средни. 6,67 долара на месец за най-ниско ценообразуване (годишен абонамент) не е твърде лошо и се сравнява благоприятно с други VPN мрежи - макар че, трябва да се каже, че е възможно да получите нещо по-добро за по-малко.

Годишният план ви дава до пет едновременни връзки. От друга страна, 11,99 долара за едномесечен абонамент е доста стръмен и получавате само две връзки. TigerVPN предлага безплатна пробна версия за нови клиенти, които да експериментират с услугата. Пробната версия е ограничена до само 500 MB данни и избрани местоположения. Въпреки това, това е добре дошло за тези, които искат да опитат преди да купят. Опциите за плащане са нормални с обикновените кредитни / дебитни карти и PayPal като опции. Бях щастлив да видя възможността да плащам и в биткойн. Това означава, че може да се постигне допълнителна степен на анонимност.

Поверителност и сигурност

OpenVPN е протоколът по подразбиране. Това предлага най-голяма сигурност за потребителите. TigerVPN също така дава възможност на потребителите да преминат към L2TP. TigerVPN използва индустриалното стандартно криптиране AES-256-CBC с протокола OpenVPN, зададен по подразбиране. За съжаление, TigerVPN не поддържа Perfect Forward Secret, което означава, че вероятно не е безопасно от подобно на NSA. TigerVPN ясно заявява, че не се съхраняват журнали за използване. Някои подробности за връзката, включително времеви печати и честотна лента, обаче са "временно съхранявани".

Като се има предвид, че Словакия няма задължителни закони за съхраняване на данни, това е разочароващо. Тези с високи нужди за поверителност вероятно ще се намръщят на регистрационните файлове на връзката и трябва да потърсят другаде. Въпреки това, за огромното мнозинство от хората, регистрационните файлове за връзка не трябва да са проблем. TigerVPN позволява споделяне на файлове и има сървъри, оптимизирани за това. TigerVPN позволява P2P торент на повечето сървъри, въпреки че те искат да се въздържат от тази дейност на техните американски сървъри. Като цяло, TigerVPN използва доста прилично криптиране, въпреки че все още не достига нивото на ExpressVPN,
например.

Заключителни мисли

TigerVPN е Окей VPN, който се цени подобно на много други VPN мрежи на пазара (ако плащате годишно). Въпреки това, заслужава да се отбележи, че е възможно да се получи нулев дневник VPN, който деблокира Netflix US за по-малко. VPN работи добре на всички популярни платформи и има доста прилична грижа за клиентите. Макар че, за съжаление, той няма поддръжка за чат на живо като много VPN в своя ценови диапазон. TigerVPN твърди, че деблокира US Netflix, но в моите тестове, той се провали.

Въпреки това той успешно деблокира iPlayer по време на писането. С някои дневници за връзка, без Perfect Forward Secret в неговия пакет за криптиране и липсата на Killswitch - този VPN далеч не е на върха на VPN поверителността. Бавните скорости също са малко загриженост и потребителите се оплакват от различна скорост в сървърите. Всички, взети под внимание, трябва да заключа, че този VPN е надценен. Потърсете другаде.

Посетете TigerVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me