SpyOff

 • Ценообразуване

  от $ 11.50
  / месец

Актуализация: SpyOff вече не приема нови регистрации на клиенти.

ProPrivacy.com резултат
6.2 от 10

резюме

Изглежда SpyOff се опитва да предостави качествена услуга. За съжаление обаче не успяхме да получим необходимата информация за криптиране, която да ни позволи да препоръчаме тази VPN за поверителност. Според нашия опит доставчиците, които са трудни за подробности за криптиране, обикновено имат какво да крият. Установено е, че скоростите на връзката са адекватни, а VPN клиентът е лесен за използване във всички платформи.


Характеристика

Sareta S.r.l (компанията-майка на SpyOff) е базирана в Сан Марино. Сан Марино се счита за добър за уединение, защото не е нация с 5 очи. Sareta има немски офиси и служители, а уебсайтът SpyOff и VPN клиентите са достъпни на английски или немски.

 • Без трупи
 • Три едновременни връзки
 • Над 21 000 IP адреси в 21 страни
 • Killswitch
 • Приложения за всички платформи
 • Избор на криптиране, включително OpenVPN
 • Надеждна производителност (деблокира Netflix US)

Скорост и производителност

Скоростите бяха тествани на 30 Mbps интернет връзка. VPN предизвика скоростта на връзката да спадне с две трети, като сървърите на Обединеното кралство и Френската република са средно сянка под 10 Mbps. Американските сървъри показаха подобен спад до около 9 Mbps. Въпреки че тези скорости са добре за стрийминг, те едва ли са умопомрачителни и вероятно ще причинят някои проблеми с игрите и интензивния HD. По този начин това може да не е най-добрият вариант за Netflix.

Не са открити течове на IP, течове на DNS или течове на WebRTC с помощта на тази VPN. Въпреки това не успях да тествам за IPv6, тъй като доставчикът ми не предоставя IPv6 връзки.

Цена

1 месец

$ 11.50
на месец

SpyOff има три абонаментни плана, които се различават само по цена. $ 11.50 ще ви купи един месец "стартер" обслужване. Цената пада до 8,10 долара на месец, ако плащате годишно. Всеки план се предлага с всички налични сървъри. Като алтернатива можете да изберете да платите 12,50 долара за план Premium Plus - също таксуван веднъж годишно - който включва Premium Поддръжка и "VPN трикове" (изглежда не струва допълнителните пари).

Като цяло SpyOff може да се счита за скъпа VPN услуга, която изглежда изненадваща. Лично. Бих предпочел да получа най-добрия VPN в света на по-ниска цена. Или, един от най-добрите, за повече от половината разходи.

Абонатите могат да плащат за SpyOff само с основна кредитна карта. Не са разрешени Bitcoin или Paypal. И накрая, въпреки предлагането на 30-дневна гаранция за връщане на парите, заслужава да се отбележи, че много абонати се оплакват, че VPN отказва да спази политиката си за възстановяване - вместо това, насочвайки потребителите към финия шрифт в своята политика.

Поверителност и сигурност

SpyOFF има нулева политика за регистрация. Това означава, че няма данни, които да предаде на властите, ако към него се подходи със заповед.

Потребителите на SpyOFF VPN могат да избират между PPTP, L2TP и OpenVPN криптиране. За съжаление молбата ми за точна информация относно внедряването на OpenVPN беше отказана, което означава, че не мога да проверя дали тази VPN е добра за целите на поверителността.

"Връзката със SpyOFF е защитена чрез SSL криптиране на всяка система. Не можем да ви предоставим пълен пакет за криптиране."

Заключителни мисли

Като се има предвид цената на тази VPN, е трудно да не бъдете критични. Скоростите бяха добре, но определено не бяха бързи. И въпреки факта, че беше установено, че успешно деблокира Netflix, вероятно ще е твърде бавно, за да се насладите на HD потоци. Базирано в Сан Марино и провеждане на политика с нулеви регистрации е победител, но без конкретни подробности относно неговото внедряване на OpenVPN, не мога да преценя дали този VPN е добър за поверителност.

Поддръжката на клиенти не е достъпна чрез чат на живо, въпреки астрономическите разходи за абонамент. Освен това открих, че фирмата бавно отговаря на заявките по имейл, което беше разочароващо. Клиентите са лесни за използване и имат превключвател за убийство - така че не всичко е лошо. И не открих никакви течове, което е обещаващо.

Общото ми впечатление е, че този млад VPN има потенциал. В момента обаче диво е завишена за това, което получавате. Може би след време VPN ще разбере защо е важно да бъдем прозрачни по отношение на криптирането му; което определено би подобрило този преглед. Човек може само да се надява.

И накрая, ние призоваваме VPN да започне да спазва политиката си за възстановяване, но не го прави, само ще омаловажава репутацията.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me