ProxySH

 • Ценообразуване

  от $ 3.33
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • IOS

  • андроид

  • Linux

ProPrivacy.com резултат
8.8 от 10

резюме

Proxy.sh е компетентна VPN услуга, която можете да използвате за достъп до сайтове в голям брой държави. Или можете да изберете версия с отстъпка с ограничен достъп до сървъра. Тази VPN услуга се управлява от дружество с нестопанска цел със седалище на Сейшелите. Персоналът на VPN компанията е разпределен по целия свят, което предоставя услугата денонощно посещение.

Бързи статистики

 • Държави
  57
 • Едновременни връзки
  3
 • компетентност
  Сейшелските острови
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  0 Mbps

Характеристика

Torrenting
Общо сървъри 300
Държави 57
Едновременни връзки 3
Поддръжка на рутери
Поддържани рутери DD-WRT, Tomato, SH VPN, AsusWRT
Голи метални или виртуални сървъри съчетание


Характеристиките на пакета на компанията са:

 • Възможни са възстановявания
 • Разрешаване на три едновременни връзки
 • OpenVPN, L2TP и PPTP протоколи
 • Персонализирано приложение за OpenVPN
 • Без трупи
 • Анонимни опции за плащане
 • Няма ограничения за пропускане на данни
 • P2P е позволено
 • Многоезичен уебсайт и приложение
 • Работи в Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android и Linux
 • Може да се инсталира на рутери и приставки
 • Може да се свърже с Tor

Условията за ползване на уебсайта Proxy.sh изрично забраняват изтеглянето на материали, защитени с авторски права, без разрешение от притежателя на авторските права. Тази забрана ефективно изключва възможността за използване на VPN за защита на идентичността при споделяне на файлове с протокола BitTorrent. Въпреки това, базата знания включва статии, които имат съвети как да използвате VPN с uTorrent, Vuze и BitTorrent. Няма изрично изявление на основните страници на сайта, което да посочва дали е разрешено или не споделянето на файлове.

Абонатите на пакетите Solid и Pro получават достъп до цялата мрежа от сървъри в 57 държави. Пакетът Basic ви предоставя сървъри в САЩ и Холандия, а пакетът Basic ви предоставя сървъри в САЩ, Великобритания, Холандия, Франция и Германия.

Посетете Proxy.sh »

Ускорение и изпълнение

На страницата VPN тестване на скоростта Done Right има пълно обяснение на нашата нова научна система за тестване на скоростта.

Времената за търсене на DNS могат да намалят скоростите на зареждане на уеб страница. Това е така, защото всеки уеб адрес, който въвеждате във вашия браузър, трябва да бъде преведен на интернет адрес от DNS сървър, преди компютърът ви да отиде и да извлече страницата.

Скорости на ProxySH

Proxy.sh се представи много добре в това отношение в сравнение с трима от основните играчи в бранша: ExpressVPN, Buffered и IPVanish. В показания по-горе набор от данни Proxy.sh се конкурира с ExpressVPN за най-бърз и той често печели.

Въпреки това, прегледът на диаграмата за времето, което всяка VPN услуга отнема за установяване на връзка, показва, че Proxy.sh има някои проблеми в този отдел.

Скорости за качване на ProxySH

Най-новите данни, показани на графиката, показват, че компанията може да е изгладила проблемите си с установяването на връзка, тъй като в последната дата на проучването тя влезе само малко по-бавно от IPVanish и по-бърза от ExpressVPN и буферирана.

Свързах се с хъб Proxy.sh United Kingdom. Открих истинското местоположение на сървъра с IPLocation.net. Този сайт изброява резултати от пет различни бази данни за местоположение. Всички тези доклади са разположени на сървъра в Лондон.

Тестове за теч

Ограничения на данни
Установено е теч на WebRTC?
Ограничения на лентата
Открит е теч на IPv4?
ProPrivacy.com SpeedTest (макс. / Спукване) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (средно) N / A

Тестовите сайтове ipleak.net и doileak.com съобщават за открития IP адрес на моята връзка и DNS сървърите, до които системата е достъпна. IPLeak видя местоположението ми като в Лондон, но отбеляза обаждания към 60 DNS сървърни адреса, всички в Белгия. DoILeak също ме намери в Лондон, но отбеляза, че всички DNS сървъри, достъпни от моя компютър, са всички в Холандия. Това е често срещана ситуация с IPLeak отчитащи DNS сървъри в Белгия, като DoILeak забелязва DNS сървъри в Холандия. Нито един от тези тестове обаче не съобщи за истинското ми местоположение, което беше в Доминиканската република.

Моят доставчик на интернет услуги не използва IPv6 адреси и затова не успях да тествам за течове на IPv6.

Цени и планове

1 месец

$ 3.33
на месец

Основният пакет, предлаган от Proxy.sh, ви дава достъп до мрежа със скорост до 1Gbps. Можете също така да платите за по-скъпия Pro пакет, който има някои възли, които работят на 50Gbps. Ако не се нуждаете от достъп до всичките 57 държави за местоположение на сървъра, предлагани от пакета Solid, можете да получите по-евтина версия на услугата, която включва само няколко места. Пакетът Basic получава достъп до сървъри в САЩ, Великобритания, Холандия, Франция и Германия. Още по-евтиният вариант е пакетът Quick, който има достъп до сървъри само в две държави - САЩ и Холандия.

Ценообразуване на ProxySH

Всеки пакет има определени опции за период на абонамент. Pro пакетът може да бъде изваден с месечен абонамент за годишен план. С пакетите Solid и Basic получавате избор на регистрация на месечна, годишна или двугодишна база. Бързият пакет е наличен само за период от 72 часа (три дни).

Ако извадите пакета Solid, можете да доплатите за по-бързи връзки по някои маршрути, както и да получите опцията за преминаване на връзката през два сървъра, това се нарича "двоен хоп" - това допълнително обсеменя действителното местоположение на потребителя. Тези опции са включени в пакета Pro.

Proxy.sh приема много видове плащания, някои от които ви дават анонимност. Можете също да изберете да купувате "жетони" които са кредити, които могат да бъдат надарени, търгувани или използвани. В случай на жетони, изобщо не давате никакви лични данни, когато създавате VPN акаунт. Proxy.sh не запазва информация за купувачите на маркери, така че няма нищо за тези клиенти. Тази анонимност обаче ви губи правото на поддръжка на клиенти. Тази VPN приема много различни криптовалути, включително Bitcoin, Litecoin, Ether и Dogecoin.

Поверителност и сигурност

Затъмнение (стелт)
Kill Switch
Защита от течове на WebRTC
IPv4 защита срещу теч
Самостоятелно хостван / прокси DNS да

Proxy.sh положи много работа, за да направи своите процедури съвместими с поверителността. Компанията се обади в експертиза от Фондацията за електронни граници и Беркманския център на Харвард, за да подобри политиката си за поверителност.

Политиката за поверителност на компанията се отнася повече до данните, събрани от посетителите на уебсайта, отколкото информацията, запазена на връзките на потребителите. Компанията заявява, че окачва своите записи за ползване на идентификатор, формиран от имейл акаунта на потребителя и начина на плащане. Това означава, че тези, които създават "горелка" акаунти за уеб поща или тези, които плащат с жетони, не могат да се проследят. Компанията не съхранява своите дневници с препратка към IP адреса на клиента. Това е много добра новина. Ако играете умно, плащате с анонимен вид плащане и използвате непроследяем имейл акаунт, на теория никога не можете да бъдете проследени.

Жалко е, че компанията не позволява споделяне на файлове. Като се има предвид обаче, че компанията заявява, че не проследява дейностите на потребителите, е трудно да се разбере как би разбрала, когато клиентите изтеглят файлове със системата BitTorrent. Изглежда вероятно те не го правят и че уговорката е просто там, за да покрие гърба си законно.

Превключвателят kill защитава вашата идентичност, защото блокира интернет на вашето устройство, ако VPN не работи. Това звучи като неудобство, но всъщност ще се отрази само на вашия достъп до интернет в продължение на няколко минути наведнъж. Тази функция е особено необходима, ако вашата интернет връзка се откаже и след това се върне бързо. Това прекъсване на услугата може да бъде достатъчно, за да изключите VPN. Всички приложения, които комуникират в интернет обаче, ще продължат с работата си. Ако VPN не е на място, тези предавания ще бъдат изпратени с вашия истински интернет адрес, а не с фалшивия адрес, който ви е определен от VPN. И така, ключът kill поддържа всички тези съобщения, докато не могат да бъдат изпратени надолу по възстановения тунел към VPN сървъра. Така че, въпреки че можете да изрежете приложението Safejumper и да използвате интерфейса OpenVPN, не е добра идея да го направите.

Протоколи за криптиране

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
Други протоколи ECC, змия

Услугата Proxy.sh има много опции за защита, включително PPTP и L2TP VPN протоколи, които могат да бъдат настроени на компютър или мобилно устройство ръчно. Най-добрият вариант за криптиране, който компанията предлага, е OpenVPN. Това е най-доброто VPN криптиране на пазара и препоръчаният от нас протокол в ProPrivacy.com.

Proxy.sh има собствено приложение, наречено Safejumper. Това обаче изисква инсталирането на стандартния OpenVPN интерфейс, който се произвежда от организацията, която управлява стандарта OpenVPN. Можете просто да получите достъп до VPN чрез този интерфейс и да не се притеснявате с приложението Safejumper. Обаче, заобикаляйки Safejumper, ви отказва достъп до важна допълнителна мярка за сигурност, която Proxy.sh вгради в тяхното персонализирано приложение - превключвател за убийство.

Криптирането, използвано в реализацията на Proxy.sh OpenVPN, е много силно. Стандартът OpenVPN предлага много опции за криптиране, а Proxy.sh избра най-доброто. AES беше поръчана от правителството на САЩ, което трябваше да намери метод за защита на чувствителните комуникации. Някои хора са подозрителни към AES, защото предполагат, че мошениците на тайните служби биха наредили да се вгради бекдорд в методологията. Ако държите на тези съмнения, трябва да използвате вместо това услугата L2TP. Този VPN протокол е достъпен само за ръчна настройка. Другата система, предлагана от Proxy.sh, е PPTP. Това е стара методология на VPN, която вече не се счита за сигурна.

Лесно използване

Windows
MacOS
IOS
андроид
Linux

Началната страница на уебсайта Proxy.sh е поразителна, но кратка. Няма да получите много информация от тази страница, защото това е витрината на услугата. Сайтът Proxy.sh не поддържа последователно оформление. Началната страница има кратко меню, което не е фиксирано в прозореца, така че го губите, докато превъртате надолу по страницата. Има връзки към много повече страници, до които можете да получите достъп, като щракнете върху елемента Още в главното меню.

Докато главното меню е може би малко твърде кратко, това допълнително меню вероятно е малко прекалено подробно. Страниците „Как работи“, „Ценообразуване“ и „За нас“ поддържат топ менюто по всяко време. Тези страници също имат много голям раздел на футера. Във всички колонтитули имате възможност да промените езика на сайта. Промяната на езика използва Google translate - така че вероятно не е страхотна.

Опцията Меню за клиентска зона може да бъде достъпна само от тези, които са се абонирали за услугата. Удобствата в клиентската зона обаче могат да бъдат достъпни от менюто Още или от долния колонтитул на задните страници - всички с изключение на "Моята сметка" страница. Едно от удобствата на клиентската зона, до което всеки може да получи достъп, е блогът на компанията. Тази новина се актуализира периодично с обяснения за прекъсвания на услугите и разширения.

поддържа

24-часова поддръжка
Чат на живо
Гарантирано връщане на парите

Една от страниците на клиентската зона, която може да бъде достъпна от всеки чрез долния колонтитул или менюто Още, е базата знания на сайта.

Базата знания интегрира раздел за често задавани въпроси, който има кратки отговори на редица често срещани въпроси. Има и по-дълги статии с подробни инструкции как да настроите VPN и да накарате вашите приложения да го използват правилно.

Формата за контакт е проста и това е единственият канал, който трябва да получите подкрепа. Службата за помощ не отговаря много бързо и може да се наложи да изчакате един ден, преди да получите отговор.

Процеса

Записвам се

Когато сте готови да се регистрирате за услугата, отидете на страницата Цени и кликнете върху "Изберете пакет" бутон под плана, който ви харесва. Така ще влезете в процеса на касата. На първия екран на касата трябва да изберете цикъл на таксуване.

Ще се покаже обобщение по ваш избор. Ако резюмето на поръчката изглежда ОК, натиснете бутона Checkout, за да закупите пакета. Първо трябва да настроите акаунт или да получите достъп до съществуващия си акаунт. След това трябва да изберете вашия начин на плащане. Когато натиснете процеса на пълна поръчка, трябва да въведете данните си за плащане. Потвърждението на вашата поръчка ще пристигне по имейл. След като акаунтът ви е активен, можете да отидете на страницата за изтегляне, за да получите достъп до инсталатора на приложението.

Windows VPN клиентът на Proxy.sh

Получавате опции за изтегляне на OpenVPN интерфейс или приложението Proxy.sh, което се нарича Safejumper. Изберете за Safejumper, както беше обсъдено по-горе. Инсталаторът ще създаде пряк път към приложението на вашия работен плот.

Ще трябва да влезете в системата при първото отваряне на приложението. Данните за вход за VPN са същите като тези за клиентската зона на уебсайта Proxy.sh. Вашият имейл адрес е вашето потребителско име, а паролата е тази, която сте номинирали при създаването на акаунта си.

Уверете се, че "Помни ме" полето е отметнато, така че не е нужно да въвеждате тези данни отново. Приложението е малко и има само няколко полета с информация. За да промените стойност в едно от тези полета, трябва да кликнете върху нея. Ако щракнете върху полето за местоположение на сървъра, ще бъдете отведени до заден екран, където повечето от настройките на главния екран могат да бъдат коригирани. Единственото главно екранно поле, което тук не може да бъде променено, е системата за криптиране. Ако щракнете върху това, ще бъдете отведени до екрана с настройки.

В екрана с главни настройки ще видите карта на света с текущото местоположение на сървъра, маркирано върху него. Първият списък за избор в този екран ви дава възможност да изберете към кой порт на сървъра ще отидат вашите връзки и кой транспортен протокол трябва да се използва - TCP или UDP.

По-добре е да изберете UDP порт за тази настройка. Другата функция, която трябва да зададете на този екран, е местоположението на сървъра. Когато изберете ново местоположение в списъка със сървъри, маркерът на картата ще се промени, за да покаже къде в света е това място. За да се върнете към главния екран на приложението, кликнете върху логото на цветния кръг. Кликнете върху бутона Настройки, за да разгледате още опции. Сред опциите в този екран е превключвателят за убийство, който ще попречи на приложенията на вашия компютър да се свързват към интернет, без VPN да е на мястото си. Друга опция на този екран е възможността за избор на стандарт за криптиране на сесията.

Любопитното е, че не можете да изберете типа криптиране, който да използвате за данните във вашата VPN връзка, само за контролния канал, който поддържа връзката. Въпреки че има някои интересни опции в този списък, като Tor, по-добре е да оставите тази настройка като "RSA 4096-битов."

Кликнете върху логото на Safejumper, за да се върнете на главния екран. Просто трябва да натиснете бутона Connect, за да активирате VPN. Гледайте съобщенията за състоянието в горната част на приложението, за да видите кога е свързан VPN. Бутонът Connect се заменя с бутон Отказ, което е необходимо да натиснете, за да прекъснете VPN връзката.

Бутонът Jump в приложението е уникална помощна програма на Safejumper и е функция за подпис на приложението. Това ще ви свърже към произволно избран сървър. Малко вероятно е обаче някога наистина да се възползвате от тази функция. Повечето хора се нуждаят от VPN, за да се появят на определено място, а с опцията Jump губите контрол над мястото, където VPN ще се свърже.

Ако щракнете върху "х" в горния десен ъгъл на приложението програмата не се изключва. Вместо това, той преминава в минимизиран режим. Погледнете системната си лента за иконата Safejumper. Може да се наложи да кликнете върху стрелката нагоре, за да я намерите. Ако щракнете двукратно върху иконата, отново отваряте приложението. Ако кликнете върху иконата веднъж, ще получите менюто с минимизиране.

Първото меню, което ще видите, дава достъп до VPN чрез настройките му по подразбиране. Можете също така да получите достъп до екрана за настройки на приложението от тук. Ако задържите курсора мишката "Свържете се с," ще получите дълъг списък от местоположения на сървъра. Приложението показва само всяко местоположение като "главина." Въпреки това, в менюто с минимален режим можете да пробиете още една стъпка, за да изберете отделен сървър. Кликването върху един от тези сървъри стартира процеса на свързване. Символ за проверка се появява до активния сървър, след като е установена връзка.

Услуги за стрийминг

Тествах възможностите на услугата Proxy.sh, за да видя дали свързването към неговия сървър на Обединеното кралство ще ме накара да се превъплати в британските услуги за поточно видео. VPN не можа да премине през прокси системите за откриване на Netflix и BBC. Въпреки това успях да гледам видеоклипове, доставени от уебсайтовете на Канал 4 и ITV.

Тествах производителността на Proxy.sh с американски услуги за стрийминг на видео, като се свързвах към Илинойския хъб. Netflix USA забеляза VPN и така направи и уебсайта на ABC, така че не успях да гледам видеоклипове от тези два уебсайта. Имах по-голям късмет в уебсайтовете на NBC и CBS, все пак. И двата сайта смятаха, че съм в Съединените щати и не открих VPN.

Разгледайте нашите ръководства по-долу, за да деблокирате горните поточни услуги

 • Най-добър VPN за BBC iPlayer 2018
 • VPN, който работи с Netflix
 • Най-добър VPN за Hulu

Други платформи

PPTP и L2TP услугите могат да бъдат настроени на почти всяка операционна система. PPTP обаче не е наличен в macOS или iOS след версия 10, тъй като операционната поддръжка не е налична в тези системи.

--ProxySh OS--

Приложението Safejumper е достъпно за Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android и Linux. Графиката по-горе показва, че можете също да използвате OpenVPN GUI за Windows и Linux. Има и приложение за Macs, наречено Tunnelblick, което е общ интерфейс на OpenVPN. Компанията не го споменава, но можете също така да получите достъп до OpenVPN на iOS устройства с приложение, наречено OpenVPN Connect. Потребителите на Android могат да изтеглят OpenVPN за Android от Arne Schwabe от Google Play.

OpenVPN, PPTP и L2TP също могат да бъдат инсталирани на мигащи рутери.

Заключителни мисли

Proxy.sh има отлични функции за поверителност и компанията, която управлява услугата, изглежда по-отдадена на свободата в интернет, отколкото на собствената си печалба, защото е организация с нестопанска цел.

Услугата Proxy.sh е добре обмислена. Той има всички функции, които са ви необходими от VPN. Цената на основния пакет, план Solid, е на разумни цени, като се имат предвид характеристиките на услугата.

Посетете Proxy.sh »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me