Прокси сървър


  • Ценообразуване

    от $ 7.99
    / месец

ProPrivacy.com резултат
6.4 от 10

резюме

Актуализация: Тази VPN услуга вече не работи. ProxyServer е купен от NordVPN и уеб страницата насочва посетителите към страницата на NordVPN.

ProxyServer е все по-голям доставчик на VPN, изграждайки своята марка върху двойните стълбове на удобство за ползване на потребителите и клас VPN, с няколко очевидни недостатъци, привидно поради възрастта, а не заради лошите намерения. С вече впечатляващата сървърна мрежа и прост, но функционален клиент, ProxyServer може да е правилната VPN, с която да се развивате.

Характеристика

Основан в средата на 2012 г., ProxyServer е подчинен на законите на САЩ и под тази юрисдикция, включително непрекъснато натрапчивия NSA. Понастоящем те управляват 36 сървъра в 23 държави (с разликата се състои от 13 американски сървъра), с превъзходно географско покритие за по-голямата част от земното кълбо. Сървърите в Хонконг, Австралия и Исландия, както и Европа и Израел хвърлят широка мрежа. Бъдещите актуализации вероятно ще включват Африка и Южна Америка.

За момента споделянето на файлове и торент са а-ок. Периодично проверявайте страницата на мрежовия сървър, тъй като бъдещите актуализации могат да ограничат споделянето на файлове до определени сървъри за съображения за трафика.

Скорост и производителност

Скоростите бяха тествани на 30 Mbps връзка и като цяло бяха над средното, превъзходно. Свързването към всеки конкретен сървър, освен тестваните, беше безпроблемно и почти мигновено (същото е и с прекъсването на връзката с този въпрос).

Скорости на ProxyServer

За съжаление е установено, че клиентът на ProxyServer липсва по отношение на грешката WebRTC (която можете бързо да коригирате тук), въпреки че много доставчици все още не са отчели тази форма на изтичане на DNS. От друга страна, беше чудесно да не видя нито обикновен DNS, нито IPv6 изтичане, последният от които повечето конкуренти все още не са длъжни да отчитат - поздравленията са в надлежния ред на тази фронта. Препоръчваме ви да проверявате периодично за изтичане на IPv6 (тук) и DNS течове, включително грешката WebRTC (тук).

Цени и планове

В момента можете да изберете само един VPN пакет, тъй като в момента ProxyServer предлага пакета Premium VPN за $ 7,99 на месец. Едновременните връзки са разрешени на две устройства наведнъж, въпреки че можете да инсталирате ProxyServer на толкова устройства, колкото желаете. Най-хубавото е, че има 30-дневна гаранция за връщане на пари, която трябва да опитате, преди да се ангажирате с нещо дългосрочно.

Ценообразуване на ProxyServer

Ефектната „сделка“ в действителност се отнася до отчитане на грешки. Ако попаднете на грешка, която не се отчита в тяхната обща част на бъгове в секцията Често задавани въпроси, ще получите един месец безплатно! Изобщо не е лоша сделка (също от това писане, единственият доставчик, предлагащ такава взаимно изгодна сделка).

Поверителност и сигурност

ProxyServer предлага връзка само чрез протокола OpenVPN, но вижда как това е най-сигурният стандарт за криптиране, който е повече от подходящ. Шифроването се извършва с помощта на 128-битов ключ, който не е на същата максимална равнина на сигурност като 256-битов ключ, въпреки че, отново, няма грешка.

L2TP е планиран за бъдещи актуализации, ако сте насочени към производителност над сигурност, за нужди на игри или поточно предаване, може би. Още дума за други протоколи.

Условията за ползване на услугата и Политиката за поверителност са достатъчно стандартни тарифи, с типичните декларации за отговорност, които бихте намерили при всяка итерация на някоя от двете. Неприятно е, имайте предвид, че ProxyServer събира както журнали за използване, така и връзки, които в идеалния случай ще бъдат премахнати. Въпреки че се предполага, че подобряваме качеството на услугите и следим за грешки, политиките за безкрайност са нещо, което ние от ProPrivacy твърдо подкрепяме и бихме искали да видим, че се прилага в цялата индустрия. Въпреки това изглежда, че ProxyServer не прикачва никакви лични идентификатори към данните, които събира, така че повикването на доверие е ваше да направите.

„В допълнение, ние можем да събираме следната информация: времена, когато сме свързани с нашата услуга, избор на местоположението на сървъра и общото количество прехвърлени данни на ден. Ние съхраняваме това, за да можем да ви предоставим възможно най-доброто мрежово преживяване. Ние анализираме тази информация общо и запазваме данните защитени. “

Лесно използване

Уебсайтът на ProxyServer осигурява функционалност, но без да се затруднява чрез дизайн - той е ефективен без допълнителен панаир. Най-горният банер на началната страница залага видно секцията за услуги, поддръжката и клиентските зони, така че не се включва лов. Потребителите, абонирани за услугата, могат да влязат в клиентската зона, за да прегледат информация за фактуриране и състояние на акаунта.

Един малък проблем се появява, когато щракнете върху което и да е от горните менюта от началната страница до „второто ниво“ на сайта. Кликването върху някоя от услугите, поддръжката или падащите менюта за фактуриране прави действителното меню под заглавието на начало и щракването може да бъде малко неудобно. Това не е основен проблем, съобразен с навигацията, вероятно ще бъде коригиран от момента, в който очите ви попаднат на този преглед.

Като се има предвид, цялостната навигация далеч не е проблематична, като изтеглянията, абонаментните връзки и поддръжката са не повече от докосване. Все още няма блог, въпреки че разделът за съобщения изглежда достоен залог, в крайна сметка да се превърне, за да включи някои новини и оферти в отрасъла, освен PSA за услуги. ProxyServer управлява акаунти в Twitter, Facebook и Google+. И трите имат едни и същи публикации, със служебни съобщения и връзки към информационни статии на инфосек.

поддържа

Поддръжката може да бъде повдигната за липсата на 24/7 Livechat система, но това, което е налице, е доста задълбочено. На разположение е бързо и полезно ръководство за настройка, за да продължите с поръчания VPN клиент ProxyServer Pro в Windows (не забравяйте, че ProxyServer VPN е Windows само в момента).

Базата знания е информативна, без да се преуморява. Потребителският форум обаче определено би бил от полза и е нещо, което всички доставчици на VPN трябва да предлагат, за да насърчават прозрачността и да подпомагат управлението на обратната връзка, без да губят потенциално полезни въпроси за голям брой потребители към емисии за поддръжка един на един.

Времето за отговор на билети за поддръжка не беше повече от час и отговорите веднага бяха полезни. Показва, когато хората от другия край са заинтересовани да предоставят цялостно обслужване на клиентите, а не да се отнасят с вас като с безличен портфейл.

Процеса

Записвам се

За съжаление, регистрацията в безплатния пробен план за VPN на ProxyServer (единственият, който в момента предлагат) включва вашето име (можете да използвате фалшив), имейл, информация за кредитна карта, домашен адрес и телефонен номер - въпреки че можете да изберете да фалшифицирате последните две, в допълнение към вашето име - само имайте предвид, че в следващия екран за плащане ще трябва да въведете отново валидна информация за целите на фактурирането. Накратко, този процес изглежда малко излишен и не е в съответствие с индустриалните стандарти, насочени към поверителност. Отлично би било да се види общата процедура на рационализирана - с по-малко инвазивни опции като биткойн, добавени към транзакционния микс.

Веднъж платен, това е няколко стъпки до сърфиране с активиран VPN. Или проверете входящата си поща и следвайте указанията. Или отидете на секцията за изтегляне, отворете клиента на Windows, изтеглете и инсталирайте (отне около три минути, но проверих текстово съобщение, което може да се е придържало от 30 секунди до минута, докато забележа завършването).

Windows VPN клиентът на ProxyServer

Някои VPN клиенти грешат от пламтящата страна, а някои са толкова функционални, че се откъсват малко тромаво, макар че нито едното не е така с ProxyServer. Клиентът е спартански, но стилен в еднаква степен и се чувства интуитивен за кликване. Има дори вградена удобна връзка за поддръжка.

Списъкът със сървъри излиза на преден план в падащо меню и има удобна графика за държава със знамето на реалния Ви IP и флагът на VPN сървъра, към който сте свързани. Бутонът за свързване / изключване е ясно видим и доста отзивчив. Комплимент също е, за да може темата за фона на металик-транзистор да е приятно докосване - това е просто готино. Цялостното клиентско изживяване на Windows определено беше приятно, а бъдещите актуализации (обсъдени до края), само за да го подобрят.

Други платформи

ProxyServer са в процес на въвеждане на актуализации съответно за iOS и Android устройства. Засега има само поръчания клиент на Windows VPN Pro или практически конфигурации на OpenVPN. Убийствен ключ, превключване на протектора за течове на DNS и евентуално скрити сървъри биха били отлични допълнения към предстоящите приложения с мобилна работа и включване в движение на WiFi. Тези функции биха били подходящи за съществуващия клиент на Windows.

Заключителни мисли

ProxyServer донякъде липсва по поръчан софтуер, но това, което те имат, се изпълнява добре, като че ли е в случаите на клас с инкрементално, но стабилно качество, а не бързо, но хазарно количество. Въпреки че правилата за регистрация и регистрация са донякъде неприятни, месечната безплатна пробна оферта, ниската цена на абонамента и отличните скорости може да позиционират ProxyServer като подходящия VPN за вас. Натиснете бутона за скок по-долу, за да ги пуснете.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me