UK Proxy Server


 • Ценообразуване

  от $ 13.93
  / месец

Актуализация: Прокси сървърът на Великобритания вече работи като LibertyShield.com

ProPrivacy.com резултат
5.5 от 10

резюме

Не се заблуждавайте и не се заблуждавайте по името на пакетите или компанията, тъй като те всъщност предоставят добра VPN услуга с голяма поддръжка и бързи скорости. Ако изисквате бърз стрийминг, това може да е нагоре по вашата улица.

Целевите пазари на UK Proxy Server са емигранти и хора, които желаят да гледат телевизионни предавания от чужбина, така че фокусът им върху сигурността не е толкова добър, колкото би могъл да бъде, но вместо това те целят да оптимизират скоростта, производителността и обслужването на клиентите - нещо, което предлагат на фантастично. Имайки предвид това, трябва да споменем, че ако сте настроени да използвате OpenVPN, там има по-добри услуги, но ако искате високоскоростен сигурен стрийминг, UK Proxy Server ще ви осигури това невероятно.

Цени и планове

UK Proxy Server има VPN пакети за 10 различни държави. Четирите пакета във всяка от тези страни са идентични и няма значение коя от тях ще изберете, тъй като така или иначе ще имате достъп до всичките 10 държави. Това допълнително добавя към другите обърквания, които обсъждаме в уебсайта.

UK_Proxy_Server_Locations

UK Proxy Server има 2 различни пакета, които предлагат абсолютно еднакви, с изключение на това, че единият има ограничена честотна лента от 30Gb, докато другият е напълно неограничен. Цените за тях са показани по-долу, за неограничения пакет това е 16,57 долара на месец, като отидете на по-евтини $ 13,82 / месец, ако се регистрирате за цяла година. Това определено е в по-скъпия мащаб на спектъра, но вие получавате разумна услуга за парите си.

UK_Proxy_Server_Pricing

Те също продават на дребно Belkin N600 DD-WRT VPN рутер с PTPP връзка (L2TP при поискване - и силно препоръчително), което означава, че всички устройства във вашето домакинство могат да използват VPN връзката. Цената за тях е много разумна и ако не сте загрижени за това, че не използвате OpenVPN, тогава се препоръчва.

Характеристика

UK Proxy Server наскоро актуализираха своите технологии и сървъри и сега работят на Tier 2 сървъри в 10 държави, които помагат за осигуряване на голяма скорост на връзката. Както споменахме, те минимално поддържат OpenVPN, но това работи на старите им сървъри, така че не очаквайте големи скорости от него.

Десетте държави са идеални места за стрийминг и гледане на онлайн телевизия. Те позволяват P2P на сървърите си във Великобритания, Испания, Ирландия, Германия и Холандия, като, разбира се, последният е препоръчителният за използване. На всичкото отгоре, освен VPN услугата, те предоставят прокси услуга, така че ако желаете само да предавате през уеб браузъра си и не желаете да ограничите другия трафик, тогава това е повече от възможно. На всичкото отгоре те също позволяват да се използват 2 едновременни връзки.

Посетете UK Proxy Server »

Сигурност и поверителност

Както се очаква UK Proxy Server използва 128-битово криптиране за своя PPTP протокол, но използва 256-битови и за техните L2TP и OpenVPN връзки, което е добре да се види, както е в съответствие със стандарта. Заедно с това те използват споделен динамичен IP адрес, който помага за намаляване на атаките, както и подобряване на анонимността в същото време.

Тъй като UK Proxy Server не е насочен към онези, които имат абсолютно 100% поверителност, те извършват известна регистрация и споделят информация с външни лица.

Уебсайтът

Най-лошата характеристика на UK Proxy Server безспорно е уебсайтът. Конфузно е и трудно да се ориентирате с информация, която може да ви е трудно да намерите. Освен това ръководствата за настройка не са много добре направени и не са много обширни за различни устройства, а настройките за OpenVPN по принцип не съществуват..

UK_Proxy_Server_Homepage

Подобно на уебсайта, клиентската зона е леко объркваща, но ви позволява да правите обичайните промени и ви дава много контрол върху вашия акаунт.

поддържа

Изненадващо, но за щастие, и противно на уебсайта им, подкрепата всъщност е страхотна. Те имат много различни видове поддръжка: дистанционна, чат, база знания и билет. Въпреки че поддръжката за чат не е 24/7, тя е на живо от 9:00 до 11:00 (време във Великобритания) 365 дни. Всички видове поддръжка са страхотни и получавате много добър отговор, който ви помага да решите проблема. Те също имат база от знания, но както беше споменато по-горе, това е трудно за навигация и не е много полезно.

Процеса

Записвам се

Регистрацията е процес напред и за щастие не е необходимо да предоставяте подробни подробности, докато всъщност не е необходимо да закупите продукт. При закупуване те нямат анонимна схема на плащане за съжаление, но приемат всички основни видове плащания.

Windows VPN клиентът

Windows VPN клиентът позволява само настройката на PPTP и L2TP връзка, от които бихме препоръчали да използвате само L2TP, тъй като PPTP се счита за изключително несигурен. Тествахме го и той беше приятен прост софтуер, който улеснява превключването на страни, но няма допълнителни функции или функционалност.

UK_Proxy_Server_Software

Производителност (тест за скорост, DNS и IP)

Тествахме скоростите с помощта на L2TP на софтуера, както и с помощта на OpenVPN с OpenVPN клиента. Резултатите са в таблицата, скоростта на L2TP е фантастична. Тъй като OpenVPN работи на техните наследени сървъри, скоростите са много бавни - макар и все още използваеми. Всички тестове за IP и DNS за изтичане се върнаха напълно добре и изобщо нямахме проблеми с него.

UK_Proxy_Pure_Speed UK_Proxy_Server_L2TP_Speed UK_Proxy_Server_OpenVPN_Speed
Чиста скорост L2TP скорост OpenVPN скорост

Други платформи

UK Proxy Service също има клиенти за Mac, iOS и Linux. Тъй като можете да изтеглите .ovpn конфигурационните файлове, е възможно да настроите OpenVPN връзка на повечето устройства, което позволява това, но те не включват никакви ръководства за това. Те обаче предоставят ръководства за L2TP и PPTP, но когато е възможно, препоръчваме да се придържаме към OpenVPN. Тествахме връзката L2TP на нашия телефон с Android (използвайки вградения VPN) и установихме, че резултатите са малко под тези, които постигнахме на компютъра.

Други / Безплатни услуги

Както споменахме UK Proxy Server, изненадващо предлага и прокси решения. Направихме това тест в Google Chrome и IE и той също работи фантастично с минимална загуба на скорост.

заключение

Ние харесахме

 • Фантастична поддръжка на клиенти
 • Страхотни скорости

Не бяхме толкова сигурни в това

 • Ценообразуване
 • Поддръжка на OpenVPN
 • Някои остаряла документация

Мразехме се

 • Лош / объркващ уебсайт
 • Объркващо брандиране

UK Proxy Server има предвид целевата аудитория и те постигат това. Това е бърза скорост и една от най-добрите системи за поддръжка на клиенти, които несъмнено са добре позиционирани, за да предоставят на клиентите това, от което се нуждаят, дори и да нямат техническо ноу-хау. Цената е на малко по-висок край, но с щедрите пари, безплатна пробна версия и поддръжка имате много шансове да определите дали този доставчик е този за вас.

Посетете UK Proxy Server »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me