PrivateInternetAccess

 • Ценообразуване

  от $ 3.49
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • андроид

  • Linux

  • IOS
 • деблокира:


  • Нетфликс

  • iPlayer

Частният достъп до Интернет е базиран в САЩ VPN, който поддържа нулеви дневници; иск, който е доказал в съда. PIA VPN има сървъри в 33 страни, тя осигурява силно OpenVPN криптиране и е една от най-популярните VPN среди сред потребителите на Reddit. В този частен преглед на достъпа до Интернет ние разглеждаме задълбочено този VPN и питаме дали си струва парите.

ProPrivacy.com резултат
8.9 от 10

резюме

Частният интернет достъп (PIA) е VPN услуга, която се уважава в VPN индустрията от много години. Това е базирана в САЩ VPN, която осигурява високи нива на поверителност и надеждност. VPN има политика с нулева регистрация, която доказа в съда. Той също така осигурява силно криптиране и много сървъри по целия свят. PIA също е евтина VPN услуга, което я прави привлекателна опция за всеки, който търси услуги за поверителност и деблокиране на уебсайтове.

Бързи статистики

 • компетентност
  САЩ
 • Държави
  33
 • Едновременни връзки
  10
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  62.2 Mbps

Цена

24 месец

$ 3.49
на месец


12 месец

$ 5.99
на месец

1 месец

$ 9.95
на месец

Частен достъп до Интернет може да бъде закупен в три различни абонаментни планове. Всички тези планове предлагат една и съща функционалност, те се различават само по това, че цената става по-евтина, ако се ангажирате за по-дълъг период от време. С $ 6,95 за един месец, този VPN е сред най-евтините VPN за един месец, които някога сме преглеждали. И плащането на 3,33 долара на месец за една година е наистина отлична ценова точка, която е изключително трудна за преодоляване. За тези, които предпочитат шестмесечен под, опцията е там да плащат равностойността на 5,99 долара на месец (с една вноска от 35,95 долара). Имайки предвид, че сега този VPN твърди, че деблокира потоци, това е изключително евтина VPN услуга.

Абонаментите за PIA могат да бъдат закупени с кредитна карта, PayPal и редица онлайн платежни системи. Абонатите също могат да избират да плащат, като използват различни карти за подаръци, включително Starbucks, Bestbuy и Walmart. Това е чудесно за плащане с повече анонимност (бихте могли да се регистрирате с имейл с горелка). В допълнение, PIA приема биткойни и Z-cash.

За тези, които искат да изпробват PIA, фирмата предоставя солиден 7-дневен гаранционен период за връщане на парите. Това позволява на всеки да тества VPN без риск за цяла седмица.

Наистина не можем да подчертаем колко евтин е едномесечният план за PIA. Тя ви позволява да изпробвате VPN цял месец (или да получите парите си обратно в рамките на 7 дни), за да сте сигурни, че го обичате, преди да се ангажирате с нелепо евтиния двугодишен план, който PIA също предлага. внушителен.

Разблокирайте Netflix?

През октомври 2020 г. PIA обяви, че е възстановила достъпа до големи стрийминг сайтове като Netflix и BBC iPlayer. Това наистина е чудесна новина и означава, че PIA вече трябва да бъде чудесна VPN услуга с всички кръгове. Ако вашето желание е VPN за достъп до стрийминг уебсайтове като putlockers, 123movies, Viooz и т.н., тогава този VPN ще защити вашата поверителност и ще ви позволи да предавате съдържание безплатно - през целия ден.

Като цяло, този VPN вече може да се счита за чудесен вариант за всеки, който търси Netflix VPN, въпреки че, разбира се, способността на VPN да деблокира Netflix е известна като темпераментна, тъй като Netflix работи усилено, за да блокира VPN IPs. По този начин, дали PIA може успешно да продължи да предоставя достъп до официални уебсайтове на пара за значителен период от време, остава да видим! Бихте могли да поемете риск, но на пазара има и други VPN, които са доказали, че продължават да деблокират Netflix и други поточни услуги за popualr година след година...

Характеристика

Torrenting
Общо сървъри 3500
Поддръжка на рутери
Препращане на порт
Избор на порт
Поддържани рутери DD-WRT, домат, PfSense, LEDE, Merlin, AsusWRT
Голи метални или виртуални сървъри Чист метал
Държави 33
Едновременни връзки 10

PIA VPN е пълнофункционален VPN, който предлага много предимства:

 • Няма регистрационни VPN

 • Приложения за всички платформи

 • P2P Torrenting е позволено

 • 3 366 сървъра в 33 страни

 • Много опции за криптиране

 • Шифроване на OpenVPN

 • SOCKS5 прокси

 • 10 едновременни устройства

 • Замразени сървъри / стелт

 • Killswitch на всички платформи

 • Пренасочване на пристанища

 • Функция за автоматично свързване

Нещо, което този VPN прави, че е уникално, е да има данни за броя на сървъра, местоположенията и честотната лента на своя уебсайт. Потребителите могат също така да изберат всеки отделен VPN сървър и да направят проверка на скоростта, за да видят как работи.

Скорост и производителност

Ние тестваме VPN скоростите три пъти на ден, използвайки научна система, базирана на сървъра за тестване на скоростта. Нашите сървъри тестват сървъри в Хонг Конг, Австралия, Обединеното кралство и САЩ за бързи скорости и макс. Последните резултати от тестовете за месец март 2019 г. са показани по-долу.

PIA VPN скорост

Средната скорост на изтегляне от 23 Mbps не е лоша предвид цената на този VPN. Тези скорости на изтегляне ще ви позволят да предавате съдържание в HD формат. Въпреки това е справедливо да се каже, че на пазара има много по-бързи VPN.

От положителна страна, тестовите скорости на теста от UK сървъра до локален тестов сървър на Великобритания бяха бързи (87 Mbps), което спомага за засилването на това VPN да изпълнява удовлетворението на повечето хора.

Сравнихме нашите скоростни резултати с тези на онлайн системата за тестване на скоростта на PIA. Според PIA скоростите на изтегляне са били 42,93 Mbit / s. Нашите тестови сървъри (задаваме средната стойност за последните 24 часа) показани резултати от 21.1 Mbit / s. По този начин открихме характеристиката на PIA да надценява скоростите на VPN в сравнение с нашите тестове за скорост на OpenVPN. Възможно е обаче PIA да тества връзката си с различен протокол - което би могло да доведе до по-бързи скорости (но ид ще бъде истински шокиран, ако ги удвои).

Тестове за теч

Открит е теч на IPv4?
Открит е теч на IPv6?
Установено е теч на WebRTC?
Ограничения на данни
Ограничения на лентата
ProPrivacy.com SpeedTest (макс. / Спукване) 254,93
ProPrivacy.com SpeedTest (средно) 62.2

Тествахме PIA за течове с помощта на ipleak.net. Тестовете ни разкриха, че става въпрос за солиден VPN, който не страда от IPv4 IP течове, WebRTC течове или DNS течове. Не са открити течове на Mac при тестване на IPv6 връзка.

Ние обаче открихме изтичане на IPv6 WebRTC в Windows. За щастие това не предизвиква притеснения, тъй като може лесно да се включи чрез деактивиране на WebRTC в браузъра или с помощта на разширението Easy WebRTC Block. Течът може да се включи и чрез деактивиране на IPv6 връзки в центъра за мрежи и споделяне.

Като цяло доста добър резултат и е хубаво да се види, че този VPN има Killswitch във всички платформи.

поверителност

Затъмнение (стелт)
IPv4 защита срещу теч
IPv6 защита срещу теч
Защита от течове на WebRTC
Kill Switch
Самостоятелно хостван / прокси DNS пълномощник

Да бъдеш със седалище в САЩ не е идеално за услуга за поверителност. Правителството на САЩ прие законодателство, което може да използва, за да принуди американските компании да им предоставят всички данни, които преминават през техните сървъри (не само сървърите в САЩ - но и сървърите по целия свят). За щастие обаче PIA е VPN с нулева регистрация, което означава, че няма записи, които да предостави на властите, дори и да се обърне към него.

От друга страна е възможно властите на САЩ да служат на PIA със заповед и заповед за започване на водене на журнали. Това е проблем за всеки, който се нуждае от водонепроницаема защита на личния живот. Вярно е обаче също, че PIA е една от малкото VPN, които са доказали, че не искат регистрация в съда; няколко пъти.

Тази VPN позволява изтеглянето на P2P чрез BitTorrent, което винаги е знак за доставчик на VPN, който не се притеснява от регистрация на регистрационни файлове от властите.

Encryption

IKEv2
OpenVPN
Други протоколи Cisco iPsec
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP

PIA е една от малкото VPN, която осигурява голям брой настройки за криптиране на своите клиенти. Предлагат се PPTP, L2TP / IPsec и OpenVPN криптиране.

Абонатите могат да преминат през много различни силни шифърни стойности за OpenVPN, като им дадат силата да направят сигурността на VPN по-висока или по-слаба (за да получат по-добра производителност). VPN предоставя всичко - от силна до нелепо силна реализация на OpenVPN (което означава, че тя наистина няма слаби настройки).

Убиецът на всички платформи също гарантира личния живот на хората. Ето стандартите за криптиране за OpenVPN:

Канал за данни: AES-256 шифър, със силен SHA256 за разрешение и ръкостискане на RSA 4096.

Канал за управление: AES-256 шифър с SHA384 удостоверяване. Перфектната секретност за напред се доставя с DHE + RSA обмен за ръкостискане RSA или ECDHE + ECDSA за ръкостискане с ECC.

Това е изключително здраво криптиране, което ще осигури поверителност и сигурност на военния клас на тунела за данни. Въпреки че наличието на много опции за криптиране може да е дребнаво объркващо за начинаещи, в действителност е много лесно да настроите VPN. Също така, наличието на допълнителни опции определено е бонус от тази услуга.

Обслужване на клиенти

Гарантирано връщане на парите
24-часова поддръжка
Чат на живо
Безплатен пробен период Не
Дължина на гаранцията за връщане на парите 7

Когато става въпрос за обслужване на клиенти, вие получавате това, което плащате с PIA. За разлика от много премиум VPN, той няма функция за поддръжка на чат на живо на своя уебсайт. Това може да разсее някои хора. Въпреки това, при такъв надежден VPN е малко вероятно хората да изпитват проблеми много често и фактът, че е възможно да получат поддръжка чрез имейл (билетна система), вероятно ще бъде добре за повечето хора.

По отношение на други ресурси частният VPN за достъп до Интернет е изключителен. Уебсайтът има раздел с често задавани въпроси и блог, който е доста над средния за VPN индустрията като цяло. Това не е изненада, като се имат предвид връзките му с гуруто на личния живот и шведската политическа фигура Рик Фолквинг.

Може би единствената ми спора с поддръжката на PIA е, че тя се рекламира като 24/7 на нейния уебсайт.

Иск за поддръжка на Pia

Установихме, че това е малко нечестно, тъй като аз трябваше да чакам около седем часа (и до един ден по един повод), за да получа отговор, когато тествахме това.

Отново получавате това, за което плащате в живота, и това VPN е евтино. Въпреки това, тъй като повечето хора вероятно никога няма да се нуждаят от подкрепа, това не е задължително да нарушава сделката. Със сигурност препоръчваме да изпробвате този VPN с едномесечна пробна версия и 7-дневна гаранция за връщане на парите. Ако работи безпроблемно в продължение на месец, вероятно ще работи перфектно на вашата система в продължение на две години.

Потребителски опит

Windows
MacOS
андроид
Linux
IOS
Windows Phone

Намерихме потребителското изживяване за фантастично от getgo с този VPN доставчик. PIA е VPN, който всъщност поставя важна информация на своя уебсайт, така че да знаете какво точно получавате по отношение на функциите и внедряването на криптиране. Това е глътка свеж въздух в индустрия, където е обичайно детайлите да бъдат скрити.

Що се отнася до софтуера му, PIA има лесни за използване приложения за всички популярни платформи, включително Android, Windows, Mac, iOS и Linux. Също така има ръководства за инсталирането му върху подбор от рутери (DD-WRT, Tomato, PfSense, LEDE, Merlin, AsusWRT).

PIA също така предоставя ръководства и ръководства за настройка за всяка отделна платформа, което може да помогне на начинаещите да задействат VPN, ако имат някакво объркване.

SOCKS5 прокси също е достъпен за всички абонати на уебсайта на VPN (за всички платформи).

Приложение за Windows

Тяхното приложение за Windows VPN се предлага с Killswitch и обфуксационен технология за заобикаляне на VPN защитни стени. Той също така позволява на хората да скрият използването на VPN в страни, в които са намръщени. За съжаление, ние открихме изтичане на IPv6 WebRTC при тестване на този клиент - така че ще трябва да деактивирате IPv6 връзките или да деактивирате WebRTC, за да спазвате VPN да изпълнява сигурно.

Като цяло установихме, че този VPN клиент е стабилен и надежден. Той осигурява силно OpenVPN криптиране, избор на силните страни на криптиране, както и OpenVPN UDP или TCP. Открихме скоростите, които са достатъчно адекватни за блокиране на видеоклипове в YouTube и други платформи. И той е надежден клиент за изтегляне чрез P2P.

Приложение за Mac

Този Mac VPN клиент не търпя течове на IPV4 или IPv6. Това е отлично и означава, че VPN може да осигури силна поверителност и сигурност направо извън кутията. Наличен е убиец и този клиент разполага с обфуксация. Отличен VPN за Mac, който има всичко, което потребителите на Mac трябва да защитят както у дома, така и на обществен WiFi.

Приложение за Android

Клиентът за VPN на Android е абсолютно същият като неговите колеги за Windows и Mac. Той идва с всички същите функции за поверителност, включително превключвателя kill и богат избор от опции за криптиране. Функцията за автоматично свързване е полезна и за хора, които искат VPN да се свързва всеки път, когато използват интернет (чудесно за хора, които се движат и използват обществен WiFi много, например).

Потребителите могат да избират между протокол за контрол на предаването (TCP) и протокол за потребителски дейтаграми (UDP), който е удобен за хора, които искат да стриймват на своите устройства с Android. Открих, че приложението за Android е стабилно и скоростите не се различават от тези с настолните версии.

приложение за iOS

Приложението iOS VPN осигурява криптиране L2TP / IPsec по подразбиране. Това е отлично приложение, което се предлага с функцията Connect On Demand, която работи в координация с функцията за автоматично свързване, за да осигури функция, подобна на Killswitch. Той работи, като спира какъвто и да е трафик да напусне iPhone, ако VPN се прекъсне.

Въпреки това си струва да се има предвид, че това е реактивна функция в приложението, така че е възможно да изтичате данни към вашия интернет доставчик, ако клиентът се срине. Като цяло установихме, че това е отличен VPN клиент, който е добър за получаване на дигитална поверителност както у дома, така и на обществен WiFi.

Заключителни мисли

PIA е високо абонирана VPN услуга, която често се възхвалява от лицата, които са на поверителност в Reddit. Това е VPN с висококачествени клиенти, които могат да осигурят стабилни нива на поверителност.

Софтуерът за VPN е лесен за използване на всички платформи и притежава необходимите функции за защита на поверителността на данните на потребителите. Грижата за клиентите понякога е критикувана с този VPN и липсата на 24/7 чат на живо го прави под много премия VPN услуги в наши дни. Не забравяйте обаче, че този VPN е по-евтин от повечето от тези услуги - и е надежден, което означава, че вероятно няма да се нуждаете от поддръжка много често.

Това, което изглежда сигурно, е, че PIA е идеален за по-опитни потребители на VPN, които могат да се възползват от някои спестявания, като получат безпроблемна услуга с по-малко активен портал за поддръжка.

Що се отнася до скоростите, този VPN не е ослепителен, така че ако плащате за бърза интернет връзка и сте един от тези хора, които обичат да използват VPN по всяко време, може да искате нещо малко по-бързо. От плюс, скоростите са стабилни и те са достатъчно бързи за стрийминг в HD.

PIA VPN вече деблокира Netflix US или BBC iPlayer. По този начин тази VPN трябва да ви даде това, което трябва да деблокирате успешно тези и други стрийминг услуги от октомври 2020 г. Нещо повече, ако сте щастливи да гледате безплатно съдържание в сайтове като путлокери - или като изтеглите от Pirate Bay - този VPN също е идеален.

Отличен VPN, който е истинска сделка, като се има предвид колко добре е оборудван за осигуряване на дигитална поверителност. За съжаление обаче изглежда, че Comcast в САЩ заглушава потребителите на PIA, което означава, че тези клиенти в САЩ може да искат да търсят другаде.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me