Unlocator

 • Ценообразуване

  от $ 4.96
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • IOS

  • андроид
 • деблокира:


  • Нетфликс

  • iPlayer

ProPrivacy.com резултат
5 от 10

резюме

Unlocator е датска компания, която се фокусира върху методите, за да помогне на хората да заобиколят интернет ограниченията, цензурата и геоблокирането. Компанията предоставя както система за интелигентни имена на домейни (Smart DNS), така и пълноценна VPN услуга. Научете повече за услугите на Smart DNS и виртуалната частна мрежа (VPN) на Unlocator, като прочетете този преглед или отидете директно на сайта на компанията, като кликнете върху бутона по-долу.

Smart DNS е чудесен начин за достъп до онлайн услуги, които са блокирани, но за да се получи поверителност, е необходимо да се използва VPN. Добрата новина е, че Unlocator осигурява достъп до двете технологии, за да даде на абонатите всичко, от което може да се нуждаят.


Бързи статистики

 • компетентност
  Дания
 • Държави
  36
 • Едновременни връзки
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  49.2 Mbps

Характеристика

Държави 36
Едновременни връзки 5
Torrenting

Unlocator се предлага с избора на Smart DNS и VPN услуги и те могат да се използват едновременно за поточно съдържание в една държава и VPN в друга.

Unlocator VPN е наличен за всички популярни платформи и има приложения, които осигуряват OpenVPN криптиране (iOS осигурява само L2TP / IPSec и IKEv2, което е доста стандартна цена). Приложенията на Unlocator VPN имат ключ за убиване и a "щит" функция, която ви спира да се свързвате с интернет, освен ако VPN не е активиран. Ключът за убийство обаче е само за настолни компютри.

Unlocator има сървъри в 36 страни, което е голям избор от държави за деблокиране на съдържание. BitTorrenting е разрешено и фирмата не посочва конкретни сървъри за P2P, което означава, че можете да използвате всеки.

Скорост и производителност

Unlocator VPN не намали скоростта до значителна степен, когато бяхме свързани с неговите сървъри. Това означава, че този VPN трябва да е добре за изпълнение на интензивни данни като поточно предаване и игри. Това има смисъл, тъй като VPN се предлага на пазара като добър за деблокиране на съдържание като Netflix.

Нетфликс

Unlocator е услуга, която може да осигури достъп до US Netflix. Потребителите могат да деблокират Netflix или с помощта на Smart DNS сървърите, или с VPN. Услугата деблокира и много други популярни услуги като BBC iPlayer, Hulu и много други.

Тестове за теч

ProPrivacy.com SpeedTest (средно) 49.2
ProPrivacy.com SpeedTest (макс. / Спукване) 62
Установено е теч на WebRTC?
Открит е теч на IPv4?

Тествахме този VPN за течове на IPv4 връзка и установихме, че няма да има течове на IP, DNS течове или WebRTC течове. Това означава, че ще защити вашата поверителност ефективно.

Ние обаче препоръчваме сами да се насочите към IPLeak.net, за да проверите за течове, особено ако имате IPv6 връзка (не можахме да тестваме IPV6, тъй като нашият доставчик на интернет услуги не го предостави на нашето място по време на прегледа) , Ако получите изтичане на WebRTC или DNS на IPv6, препоръчваме ви да деактивирате напълно IPv6 на вашия компютър.

Цена

2 години

$ 4.96
на месец

Unlocator е доста скъпа VPN услуга в сравнение със средните цени на премиум VPN тези дни. Ако се абонирате за година, ще плащате 98,75 долара (с включено ДДС), което е еквивалентно на 8,30 долара на месец. Откриваме факта, че той цитира цена без ДДС малко подвеждащо.

Едномесечен план струва 12,49 долара. Това са цени от най-висок клас, които лесно могат да бъдат победени. Така че ако получаването на отличен VPN, който също е евтин, е важно за вас, препоръчваме да потърсите другаде.

Всички планове включват 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да тествате внимателно услугата, за да видите дали тя прави всичко необходимо. Това е много щедро, особено защото Unlocator VPN предоставя и 7-дневна безплатна пробна версия, която можете да използвате за тестване на услугата. Безплатната пробна версия дава пълен достъп до услугите на Unlocator, включително VPN и услугата Smart DNS.

Компанията приема всички основни кредитни и дебитни карти, като можете да плащате и с Bitcoin. Не е възможно обаче да платите за услугата с PayPal.

Лесна употреба

Windows
MacOS
IOS
андроид

Записвам се

Седемдневният безплатен пробен период трябва да ви предостави достатъчно време, за да се чувствате удобно с Unlocator и да го тествате старателно. В целия сайт има безплатни пробни бутони, така че не трябва да имате проблеми с влизането във формата за регистрация.

Вашият имейл адрес става вашето потребителско име за системата. Компанията ще изпрати всяка информация за нулиране на паролата на регистрирания имейл адрес. Възможно е да използвате системата с фалшив имейл адрес, тъй като няма стъпка за потвърждаване на имейл по време на процеса на активиране на акаунта. По-добре е обаче да посочите истински имейл адрес. Просто създайте нов анонимен акаунт за уеб поща, ако не искате да дадете на Unlocator истинския си имейл адрес.

Ще бъдете пренасочени директно към страницата на вашия акаунт, след като завършите регистрацията.

Конфигурацията

Приложенията са налични за всички платформи, което означава, че можете да стартирате и стартирате VPN приложението на Windows, Mac, Android и iOS. Всички платформи предоставят OpenVPN освен iOS, който работи на избор на сигурно IKEv2 или L2TP криптиране. Killswitch е достъпен и за двамата настолни клиенти, но не е наличен в мобилни приложения.

Ние открихме, че приложенията са лесни за навигация и лесни за използване, с приятна функционалност с едно щракване за свързване към избор на сървъри по целия свят.

Обслужване на клиенти

Безплатен пробен период 7
Дължина на гаранцията за връщане на парите 30
24-часова поддръжка
Чат на живо
Гарантирано връщане на парите

Можете да стигнете до Центъра за поддръжка на Unlocator, като кликнете върху бутона за поддръжка в горното меню на сайта. Ако трябва да зададете въпрос от екипа за поддръжка, щракнете върху "Свържете се с поддръжката" бутон в страницата за поддръжка. Отварянето на билет за поддръжка включва попълване на стандартен уеб формуляр. Отговорът ще отиде на вашия регистриран имейл адрес.

За потребителите, които го предпочитат, има 24/7 услуга за чат на живо на уебсайта му. Намерихме агентите за поддръжка като цяло добри. Един обаче излезе от разговора ни, когато все още имахме повече въпроси, които искахме да зададем, което означаваше, че трябва да започнем друг разговор в чата; предполагаме, че тя имаше някъде по-важно да бъде. Следващият господин беше много по-добър и присъстваше на чата, докато не приключихме с всичките си въпроси.

Бяхме впечатлени от нивото на техническите познания, които успяха да предоставят при натискане. Харесаха ни и ръководствата за настройка, които включват ръководство за настройка за Windows 10 и други модерни платформи. Както и ръководства за настройка на VPN ръчно.

Поверителност и сигурност

IPv4 защита срещу теч
Kill Switch
Защита от течове на WebRTC

Unlocator е със седалище в Дания, която е европейска страна, която е много силна в личния живот. Нацията няма изисквания за регистрация по датското законодателство, които се прилагат към VPN, а Дания има някои от най-силните закони за защита на потребителите и поверителност в света.

Освен това фирмата съхранява само обобщена статистика, която не може да бъде свързана с IP адрес, и тези регистрационни файлове се чистят в рамките на 24 часа. Това означава, че дори и ако фирмата бъде подходена със заповед, тя няма да има нищо съществено за своите потребители.

Заслужава да се отбележи обаче, че трябва да предоставите на фирмата вашия IP адрес, ако решите да използвате функцията Smart DNS.

Протоколи за криптиране

IKEv2
OpenVPN
L2TP / IPSec

VPN кодират всички данни, идващи и излизащи от вашите устройства. И Unlocator приложения осигуряват силно криптиране на всички платформи, включително OpenVPN (на всяка платформа, но iOS). Помолихме фирмата да ни предостави подробности за внедряването на OpenVPN и те ни казаха, че тя използва:

Шифър: AES-256-CBC. Ръкостискане: ключ RSA-2048. Удостоверяване на хеш: SHA-512. PFS: Да

Това е много силно внедряване на OpenVPN, което е бъдещо доказателство.

VPN регистрация

Unlocator заявява, че изтрива всички записи на дейности в рамките на 24 часа след прекратяването на сесия. В допълнение, той никога не събира никакви данни за това какво правят потребителите, докато са свързани с неговите сървъри (регистрационни файлове). Това е толкова близо до нулев VPN, колкото се получава и е отлична поверителност за нуждите на повечето хора.

Заключителни мисли

Unlocator е услуга, която се предлага както на хора, които искат да отблокират повече съдържание онлайн, така и на хора, които желаят поверителност. Смятахме, че услугата е добра и за двамата. Това обаче е малко от скъпата страна и на пазара има VPN мрежи, които ще ви предоставят идентични функции, с повече сървърни места за около половината от цената. Независимо от това, това е доста добра VPN услуга, която си струва да тествате.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me