Преглед на LeVPN

LeVPN


 • Ценообразуване

  от $ 4.95
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • андроид

  • Linux

  • IOS

Le VPN е услуга, която се предлага на международен пазар - с акцент върху Франция. Това е базирана в Хонг Конг VPN, която предлага комбинация от услуги за VPN и Smart Domain Name System (DNS). Абонатите могат да ги използват в комбинация. VPN реализира силно OpenVPN криптиране на своите настолни клиенти. Тя обаче липсва на мобилните си клиенти, което означава, че потребителите трябва да използват приложение на трета страна, за да се свържат чрез OpenVPN. По отношение на скоростта VPN е средна и поради факта, че лъжливо се рекламира като VPN с нулева регистрация (всъщност поддържа часови марки за връзки до IP адреси), този VPN не е перфектен, що се отнася до поверителността.

ProPrivacy.com резултат
7 от 10

резюме

Бързи статистики

 • Държави
  114
 • Едновременни връзки
  5
 • компетентност
  Хонг Конг
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  63.9 Mbps

Цена

12 месец

$ 4.95
на месец

6 месеца

$ 7.50
на месец

1 месец

$ 9.95
на месец

Le VPN предоставя както VPN, така и Smart DNS услуги с всичките си абонаменти. Той осигурява и двете функции в един план. Можете да намалите месечните разходи за абонамент, като се ангажирате за по-дълъг период от време. Трябва обаче да платите за целия период на абонамента предварително.

Освен стандартните опции на страницата с ценообразуването си струва да държите очите си отворени за сезонни отстъпки при двугодишна сделка, които се публикуват на началната страница на уебсайта.

Поддържани платформи за плащане


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

LeVPN предоставя на абонатите седемдневна гаранция за връщане на парите с всичките й опции за абонамент. Le VPN също приема дълъг списък от видове плащания, включително кредитни карти, PayPal и биткойн. VPN също така позволява на хората да плащат, като използват редица онлайн плащания като OneCard и OpenBux. И накрая, LeVPN използва процесорите за плащане на трети страни: Stripe и Paypal.

Характеристика

Torrenting
Общо сървъри 800
Държави 114
Едновременни връзки 5
Поддръжка на рутери
Препращане на порт
Избор на порт
Поддържани рутери ASUS AC56U DD-WRT, ASUS RT-AC5300 DD-WRT, NETGEAR NIGHTHAWK R7000, ASUS RT-AC68U, ASUS RT-N66U, LINKSYS E2500, NETGEAR WNR-3500L
Голи метални или виртуални сървъри Комбинация

Le VPN е базиран в Хонконг, място, което е признато като добро за поверителност. Територията няма изисквания за запазване на данни.

Основните характеристики на пакета на доставчика са:

 • Общо 800 сървъра в 114 страни

 • Многоезичен уебсайт и приложение

 • Разрешено е Peer to peer BitTorrenting

 • Няма политика за регистрация на използване (но запазва отпечатъци за времето за връзка заедно с потребителските IP адреси, събрани на абонаментна фаза)

 • Smart DNS (сега значително разширена и достъпна за всички абонаментни планове)

 • Автоматична WiFi защита

 • Незадължителна хибридна услуга, включваща Smart DNS

 • OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 и PPTP протоколи

 • Приложения за Windows, Mac OS X, macOS, iOS и Android

 • Ръчно инсталиране на рутери и Linux машини

 • Разделяне на тунели

Впечатляващата сървърна мрежа включва много страни от Карибите и Южна Америка. Силно присъствие има и в страните от Близкия Изток, където цензурата е преобладаваща и санкциите са трудни.

Посетете Le VPN »

Разблокирайте Netflix?

Ако търсите VPN за Netflix, тогава бих препоръчал да потърсите другаде. Le VPN ми каза, че работи в опитите да предостави достъп до услугата, но в момента „не е стабилен“. Да запазите една крачка напред от Netflix не е лесно и ако отблокирането на Netflix е основен проблем за вас, препоръчваме ви да потърсите другаде.

Нетфликс
iPlayer

Добрата новина е, че LeVPN предоставя отблокиране на BBC iPlayer извън Обединеното кралство без проблеми. Канал 4 и Великобритания на Великобритания също ми позволиха да гледам видеоклипове. От американските потоци: не успях да гледам видео на уебсайта на ABC, защото системата му забеляза VPN. Въпреки това, аз имах достъп до видеоклипове в NBC без закачане.

Ускорение и изпълнение

Проведохме тестове за скорост за Le VPN, използвайки нашата научна система за тестване на скоростта, базирана на сървър. Нашата уникална система за тестване на скоростта тества VPN скорости три пъти на ден на сървъри във Великобритания, САЩ, Австралия и Хонконг. Средните стойности се определят, като се вземат 40% от локалните скорости на разрушаване (тествани във Великобритания) и 60% от средната скорост на изтегляне (в Mbps) за всички четири места. Това дава на потребителите най-надеждната и реалистична снимка на VPN скоростите, налични на пазара.

бърз ли е Le VPN?

Изображението по-горе показва резултатите от скоростта на Le VPN за четиримесечен период, който се простира от октомври 2018 г. до 20 януари 2020 г. Както можете да видите Le VPN средно е с 28,7 Mbps за скорост на изтегляне на връзката. Скоростта на спукване е 99,4 Mbps.

Тези скорости са само достатъчно добри за поточно предаване в 4k HD, което вероятно би довело до някакво буфериране. Въпреки това е справедливо да се каже, че скоростите са достатъчно бързи, за да може повечето хора да се наслаждават на поточно предаване на платформи като Netflix или YouTube.

Като цяло, резултатите от тестовете за скорост не са ужасни, но е лесно да видите други VPN на графиката, които се представят на около двойно повече от Le VPN.

IP тестове за течове

Открит е теч на IPv4?
Ограничения на данни
Ограничения на лентата
Установено е теч на WebRTC?
Открит е теч на IPv6?
ProPrivacy.com SpeedTest (макс. / Спукване) 125,67
ProPrivacy.com SpeedTest (средно) 63.9

Тествах за IP течове на IPv4, докато бях свързан със сървъра на Le VPN в Ню Йорк. Не са открити тестове за IP, DNS течове или WebRTC течове за грешки. Тестовете последователно показваха моето местоположение като в САЩ, когато използвах DNS сървър в Джорджия, което означава, че VPN успешно маскира местоположението ми. Използвах ipleak.net за проверка на течове на DNS и грешка в WebRTC. Наех и тестовия сайт doileak.net, за да проверя двойно за течове на WebRTC. Сайтът не можа да открие действителното ми местоположение по време на тези IPv4 тестове.

За съжаление, VPN не се представи и на IPv6. По време на тези тестове се свързах със сървър в Холандия и VPN откри моя истински IP адрес и също показа моето истинско местоположение в течовете на WebRTC. Това демонстрира редовен IPv6 IP теч и WebRTC IPv6 теч. Всички тестове са правени на чиста виртуална машина в режим „инкогнито“, за да се избегнат проблеми с кеша. По време на нашите тестове бе открита грешка WebRTC за IPv6 и на Mac и Windows. Можете да видите резултатите от теста на Windows на изображението по-долу.

Le VPN IP теч

Поверителност и сигурност

Затъмнение (стелт)
IPv4 защита срещу теч
IPv6 защита срещу теч
Защита от течове на WebRTC
Kill Switch
Самостоятелно хостван / прокси DNS пълномощник

LeVPN осигурява силна OpenVPN и политика без регистрация, това наред с местоположението му в Хонконг прави VPN като цяло добро за целите на поверителността. В допълнение, фирмата позволява изтеглянето на P2P чрез BitTorrent.

Политиката за поверителност на LeVPN обяснява, че компанията не записва дейностите на своите потребители, което означава сайтовете, които посещават, докато са свързани. Въпреки това, той поддържа някои дневници за връзка (времеви отметки). Това е изключително проблематично, тъй като фирмата признава в своите Общи условия, че:

„Когато се регистрирате, ние ще събираме вашето потребителско име, имейл адрес, парола (шифрована) и IP адрес.“

Печатите време за връзка, съхранени до IP адреси, позволяват атаки за корелация на времето. Този вид атака може да позволи на властите да разберат какво са направили абонатите онлайн. Наистина, атаката за корелация на времето е силно целенасочен процес, който вероятно ще бъде използван само срещу престъпници от високо ниво. Въпреки това, това е дупка в сигурността на LeVPN по отношение на поверителността.

Encryption

Има шест различни начина за достъп до всеки VPN сървър. Можете да използвате услугата Smart DNS или комбинация от VPN и Smart DNS. Ако искате да поддържате VPN връзка, можете да използвате Open VPN over User Datagram Protocol (UDP) или протокол за контрол на предаването (TCP), L2TP / Security Protocol Security (IPSec), IKEV2 или PPTP.

Реализацията на OpenVPN на Le VPN използва:

 • Канал за данни: AES-256-CBC, HMAC SHA256

 • Канал за управление: AES-256-CBC, HMAC SHA256, DH-2048 за ръкостискане TLS. Фирмата ни каза, че прилага PFS с DHE.

Това е силно криптиране на OpenVPN, което надхвърля нашите минимални стандарти за поверителност. Поради течовете на IPv6 на Mac и Windows потребителите ще трябва да гарантират, че не страдат от течове, за да гарантират поверителност, използвайки тази услуга.

Обслужване на клиенти

Гарантирано връщане на парите
24-часова поддръжка
Чат на живо
Дължина на гаранцията за връщане на парите 7
Безплатен пробен период Да - 7 дни

Членовете имат редица възможности за избор, когато става въпрос за получаване на подкрепа. Базата знания е полезен ресурс, който отговаря на въпроси по много теми и често задавани въпроси. Въпреки това, членовете могат да издигнат билет за поддръжка или да зададат въпроси чрез чат на живо. Всеки може да получи достъп до чата на живо в долния десен ъгъл на своите уеб страници. Ако в момента няма никой, ще бъдете помолени да съберете билет за поддръжка.

За съжаление, установих, че чатът на живо е недостъпен през много време. Един път бях оставен на опашка за час. Въпреки това, когато успях да говоря с поддържащ агент, те винаги бяха полезни и знаещи. Въпреки че, когато попаднах на по-техни въпроси, те леко се разпаднаха.

Базата знания е най-полезна за инструкции за инсталиране. Той няма много съвети за отстраняване на проблеми. Има обаче поле за търсене, което ще ви помогне да ги разгледате, така че винаги си струва да направите бърза проверка, за да видите дали има поддръжка за вашия конкретен проблем.

За да съберете билет за поддръжка, можете да получите достъп до тази уеб страница или чрез менюто на началната страница, или през клиентската зона. Възможна е промяна на езика на формата за поддръжка.

Потребителски опит

Потребителският опит е изключително важен, когато става въпрос за VPN услуги. По-долу ще намерите различни аспекти на тестваната услуга, за да видите как се представя тя в реалната ежедневна употреба.

Записвам се

За да се регистрирате за услугата, кликнете върху бутона за периода на абонамента, който искате да закупите на страницата с цените. Страницата за регистрация е изключително ясна. Той изисква само имейл адрес, за да ви идентифицира. Ако искате да останете анонимни, можете да създадете акаунт в уеб пощата за горелка за комуникация с LeVPN. Важно е обаче да въведете истински имейл адрес, защото Le VPN ще изпрати вашите данни за вход там.

Опциите за плащане чрез PayPal ви позволяват да изберете дали да вземете еднократен абонамент или да настроите повторно споразумение за фактуриране.

След като плащането ви се изчисти, Le VPN ви представя онлайн разписка. Le VPN изпраща потвърждение за поръчка, добре дошъл имейл, разписка от вашия платежен процесор, имейл с вашето потребителско име и парола за VPN услугата и имейл за потвърждение на плащането.

Кликнете върху бутона за вашата операционна система, за да получите инсталатора за изтегляне. Ако имате други VPN на компютъра си, уверете се, че те не работят, преди да стартирате инсталацията. Като абонат получавате достъп до клиентската зона на уеб сайта Le VPN. Кликнете върху "Моята сметка" в горното меню на уебсайта за достъп до страницата.

Le VPN клиент на Windows VPN

За да влезете в Windows VPN, се нуждаете от потребителското име и паролата, които получавате по имейл след като се абонирате. Тези генерирани идентификационни данни не се запомнят лесно. Можете да ги изрежете и поставите от имейла. Добрата новина е, че трябва да ги въведете само при първото използване на приложението.

Оформлението на основния екран на приложението е много просто. Можете да щракнете върху бутона Connect, за да се свържете директно от списъка за избор на сървър или щракнете върху бутона Back и натиснете Connect в главния екран. Настройките на системата са достъпни чрез менюто с три точки в горния десен ъгъл на приложението.

Екранът за настройки има няколко възможности. Приложението обаче включва превключвател за убийство, за да блокира достъпа до интернет, ако връзката към VPN спадне. Възможно е също да промените езика в приложението от това меню.

Приложението дава достъп до сървъри на осем места в САЩ, включително специализиран сървър за стрийминг на медии. Le VPN сега предоставя и безплатна услуга Smart DNS с премиум абонамента си. Това е полезно за хора, които обичат да правят много стрийминг и искат бърза скорост на връзката (но не се нуждаят конкретно от поверителност, за да го направят).

Други платформи

Можете да инсталирате този VPN за Mac, Windows, Android, iOS устройства и телефони с Windows. Можете също да заредите софтуера Le VPN на DD-WRT рутери и Linux машини.

Можете да получите достъп до услугата Le DNS Smart DNS отделно, като промените настройката на мрежата за компютри с Windows, Mac OS X, macOS и Linux. Можете също така да промените мобилни устройства, които работят с Android или iOS, за да използват Smart DNS системата на Le VPN. Освен това можете да получите достъп до Smart DNS от игрови конзоли, смарт телевизори и рутери.

Клиент за Android

Тъй като за последно тествахме LeVPN в края на 2017 г., LeVPN твърди, че е актуализирал своите Android и iOS клиенти. Клиентът за Android обаче все още е изключително оголен, без настройки, които могат да се превключват. Не открих Killswitch, няма възможност за превключване през протоколи за криптиране в клиента и липса на функции като разделяне на тунели.

Добрата новина е, че клиентът за Android VPN използва OpenVPN (UDP 53) по подразбиране. Така че въпреки това, което ви казва, ако щракнете върху "Още протоколи / локации" в клиента (той препраща към страница на уебсайта му, която ви казва да изтеглите третата част OpenVPN клиент) - получавате OpenVPN криптиране.

iOS клиент

Подобно на Android, и този клиент няма убиец. Освен това не позволява на потребителите да преминават през протоколи за криптиране или да правят нещо допълнително като включване на защита от течове на DNS или разделяне на тунели. IOS VPN клиентът използва IKEv2 по подразбиране, като IPsec също е наличен чрез приложението. Както е случаят с почти всички клиенти на iOS, потребителите трябва да изтеглят клиента на трети страни OpenVPN connect и .ovpn конфигуриращи файлове, за да се свържат с OpenVPN криптиране.

Заключителни мисли

Опцията за използване на Smart DNS услуга на домашна телевизия е чудесна функция за емигранти. Разпределението на 5 едновременни връзки е сравнимо с други VPN услуги на пазара, което е страхотно.

Хибридната концепция Smart DNS / VPN е чудесна идея. Той създава ситуация, наречена "разделен тунел." В момента това е гореща тема в VPN индустрията и е добре да видите LeVPN, предоставящ тази функция.

Въпреки че тази VPN услуга е на разумни цени, скоростите не са толкова бързи, колкото човек би се надявал. За повечето хора има по-добри услуги с по-строги политики за поверителност (които не поддържат времеви марки до IP адреси) и по-добри скорости на връзки, налични на пазара. Не бих се абонирал за LeVPN, защото мога да измисля редица по-добри VPN мрежи в този ценови диапазон.

Този VPN се насочва успешно към френския пазар, където е много успешен. В ProPrivacy.com няма как да не съжаляваме за тези френски потребители; които биха могли да използват по-добра VPN за парите си!

Посетете Le VPN »

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − = 90

map