IPVanish


  • Ценообразуване

    от $ 4.12
    / месец

  • Достъпно на:


    • Windows

    • MacOS

    • андроид

    • IOS

ProPrivacy.com резултат
8.3 от 10

резюме

IPVanish е базиран в САЩ VPN доставчик от Орландо, Флорида. Това е утвърдена VPN услуга, която е добре известна с това, че осигурява надеждна и бърза VPN опит. IPVanish VPN притежава и контролира почти цялата, ако е такава "Ниво 1" сървърна мрежа. Това е предимство както по отношение на производителността, така и поверителността - защото това означава, че в неговата инфраструктура не участват трети страни. Като цяло ние считаме IPVanish за надежден VPN съотношение цена / качество, което е добро за деблокиране на голямо количество гео-ограничено съдържание.

Бързи статистики

  • Държави
    60
  • Едновременни връзки
    10
  • компетентност
    САЩ
  • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
    68.72 Mbps

Видео ревю

Отделете малко, за да разгледате нашето видео ревю на IPVanish, където докосваме по-подробно по-долу точките:

Характеристика

Torrenting
Общо сървъри 1140
Държави 60
Едновременни връзки 10
Поддръжка на рутери
Препращане на порт
Избор на порт
Голи метални или виртуални сървъри Чист метал
Поддържани рутери Повечето DD WRT рутери

IPVanish предлага всички усъвършенствани VPN функции, които бихте очаквали да получите от най-високата VPN услуга. Те включват:

  • VPN за потребители на Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android и Amazon Fire
  • Разрешение до 10 едновременни връзки
  • Лесен за използване клиентски интерфейс
  • Неограничен достъп до данни и без ограничаване на честотната лента
  • Killswitch
  • DNS защита от теч
  • Шифроване на OpenVPN, L2TP и PPTP
  • Политика за нулеви логове
  • Сървъри в 60 страни
  • Пул от повече от 40 000 IP адреса на 1000 сървъра>
  • P2P е позволено
  • Уеб прокси SOCKS5
  • XOR объркани сървъри
  • Приема PayPal, както и кредитни карти
  • Седемдневна гаранция за връщане на парите
  • Деблокира Netflix US (но не BBC iPlayer или Amazon Prime)
  • Разделяне на тунели, така че клиентите да могат да бъдат защитени и все още да могат да използват Netflix, BBC iPlayer или други местни услуги

IPVanish има над 1000 сървъра, разположени в 60 страни по света. Компанията е изключително силна в Европа и САЩ - но също така има сървъри на полезни места като Австралия, Бразилия, Япония, Азия и Южна Африка.

IPVanish няма сървъри в Русия. Ако имате нужда от VPN, за да деблокирате руски услуги (за да деблокирате VK в Украйна, например) - или ако се нуждаете от руски сървъри за поверителност - ще трябва да потърсите другаде. За да бъдат справедливи в IPVanish, много VPN са решили да спрат да предоставят сървъри в Русия поради новите закони, които поставят под въпрос нивата на поверителност, които могат да бъдат обещани на сървърите в страната. Така че това е валиден пропуск.

SOCKS5 прокси

SOCKS5 е универсален прокси, който работи с всякакъв вид трафик. IPVanish е един от малкото VPN, който предоставя прокси SOCKS5 безплатно, когато се регистрирате в VPN. IPVanish VPN предоставя и редица отлични ръководства за използване на SOCKS5 (например с Deluge или uTorrent, например). Предимството на прокси SOCK5 е бързата скорост, но имайте предвид, че той не осигурява криптиране като VPN клиента.

Скорост и производителност

Ние тестваме скоростта на връзката IPVanish три пъти на ден, използвайки уникален научен метод за тестване на скоростта, базиран на сървър. За повече информация как работят тези тестове за скорост, моля, прочетете: VPN тестване на скоростта е направено правилно. Както винаги е, IPVanish в момента се представя отлично. Това е една от най-бързите VPN услуги, достъпни на пазара. Ето защо IPVanish е толкова добър за интензивни задачи като поточно предаване в HD, игри и торент.

Както можете да видите на графиката по-долу, през последните няколко месеца IPVanish се превърна в един от най-добрите VPN в света - които имат над средната скорост на връзката. Средно 34 Mbps (на всички 4 сървъра, които тестваме) е наистина изключителен и означава, че IPVanish е отличен за интензивни задачи.

IPVanish скорост на изтегляне

Времето за търсене на DNS може да забави процеса на извличане на страница от уеб сървър. IPVanish се представи много добре в тази област. Средното време за търсене е едва 0,41 секунди - което го прави един от най-бързите VPN на пазара по отношение на времената за търсене!

IPVanish DNS търси време

Времената за връзка на IPVanish го поставят в най-високия ранг на VPN. Времената за VPN връзка не стават по-добри от това!

IPVanish VPN време за връзка

Както можете да видите, IPVanish се оценява изключително добре в тези тестове и е един от малкото VPN, за които може да се твърди, че е сред най-бързите в света.

Тестове за теч

Открит е теч на IPv4?
Установено е теч на WebRTC?
Ограничения на данни
Ограничения на лентата
Открит е теч на IPv6?
ProPrivacy.com SpeedTest (макс. / Спукване) 209,6
ProPrivacy.com SpeedTest (средно) 68.72

Свързах се с един от IPVanish лондонските VPN сървъри, за да тествам за течове, използвайки ipleak.net. Открих никакви открити IP течове или DNS течове. Моят IP адрес правилно се появи в Лондон, както и единният DNS адрес. Изтичанията на WebRTC, извършени в Chrome, също се върнаха отрицателни в системата ми.

Моят доставчик на интернет услуги не използва IPv6 адреси и затова не успях да тествам за течове на IPv6.

Цена

24 месец

+250 GB SugarSync Cloud Storage

65% отстъпка

$ 4.12
на месец

12 месец

$ 6,49
на месец

3 месеца

$ 7.20
на месец

1 месец

$ 8.00
на месец

IPVanish има само един сервизен план, който може да бъде закупен за три различни периода на абонамент. Потребителите се възнаграждават за ангажименти за по-дълъг период от време. На абонатите се предоставя възможност да получат едномесечен, тримесечен или годишен абонамент.

Абонамент за IPVanish се повтаря. Ако не анулирате VPN в края на периода на абонамента си - автоматично ще бъдете таксувани отново същата абонаментна такса.

Всички абонати получават седемдневна гаранция за връщане на парите си, ако желаят. Това важи дори за едномесечния абонамент.

Потребителите могат да плащат за IPVanish по голям брой различни начини, което е страхотно. Кредитни карти и PayPal се приемат, както и някои други виртуални опции. IPVanish обаче не приема биткойн плащания (или всякакви други криптовалути).

Обработка на плащанията

Плащанията с кредитни карти се обработват от името на IPVanish от трето лице, обработващо плащанията Chase за повечето плащания. WorldPay се използва за някои международни видове плащания. Плащанията също се обработват от Paypal и Apple, ако купувате с помощта на тези опции.

Това са реномирани оператори на плащания. Нещо повече - това, че плащанията се управляват от трета страна, означава, че записите за плащания и записите за абонамент се съхраняват на една ръка разстояние една от друга - което теоретично има някои предимства.

Лесно използване

Windows
MacOS
андроид
Linux
IOS
Windows Phone

Персонализираните приложения на IPVanish работят добре във всички основни операционни системи. Те предлагат VPN за потребители на Mac и Windows, а също така поддържат мобилни приложения с VPN приложения за Android и iOS. Компютрите с mac OS и iOS по-късно от версия 10 нямат достъп до PPTP (което в действителност е добра новина, тъй като PPTP е остарял и несигурен).

В допълнение, заслужава да се отбележи, че приложението за iOS VPN на IPVanish работи на IKEv2 криптиране, а не на OpenVPN. Въпреки това всеки, който иска да се свърже чрез OpenVPN, може да направи това, използвайки софтуера OpenVPN Connect, тъй като IPVanish предоставя .ovpn конфигурационни файлове в областта на члена.

Особено ми хареса наличието на a персонализирано приложение Amazon Fire TV - това е наистина уникална функция, която все още е рядкост в VPN индустрията. Можете също така да инсталирате VPN на мигащи рутери и приставки, а IPVanish има ръководства за настройка, които да ви помогнат.

Също така отлично: IPVanish добави XOR обсебени сървъри към своята услуга (за заобикаляне на защитни стени и скриване на VPN употреба). Разделен тунелинг също е добавен към своите клиенти - за да могат клиентите да останат защитени и все още да могат да деблокират US Netflix или да гледат BBC iPlayer извън Обединеното кралство. IPVanish също така може да деблокира видеоклипове в Youtube, които са блокирани във вашия регион.

Обслужване на клиенти

Гарантирано връщане на парите
24-часова поддръжка
Чат на живо
Дължина на гаранцията за връщане на парите 7
Безплатен пробен период Не

Отделът за поддръжка на IPVanish използван за пуснете услугата малко. Това обаче е област, която IPVanish значително подобри през последните няколко години. В днешно време IPVanish предоставя както на членове, така и на нечленуващи, 24/7 услуга за чат на живо на своя уебсайт. Това означава, че можете да задавате въпроси за обслужване на клиенти на VPN по всяко време на деня!

Ipvan Чат на живо

Това е наистина ценно подобрение на услугата, което подчертава, че IPVanish инвестира много в подобряването на услугата за своите абонати. Тествах чата на живо няколко пъти и винаги получавах отговор веднага. 10/10.

Сайтът предоставя и отлична страница с често задавани въпроси.

Често задаваните въпроси могат да се търсят и имат инструкции за повечето проблеми. Това е чудесен ресурс, който е полезен както като самостоятелна функция, така и като място за поддръжка на чат на живо, за да изпращате абонати да ги разгледат чрез отстраняване на проблеми. Можете да получите достъп до категории за поддръжка и полезни ръководства за настройка, като превъртите надолу страницата с често задавани въпроси.

Може да искате да разгледате ръководствата за настройка, след като сте се абонирали за услугата, особено ако възнамерявате да използвате родното приложение на Amazon Fire TV на IPVanish. Или ако искате да настроите своя VPN за Kodi. Той дори има ръководства за настройка на OpenELEC, което означава, че можете да го стартирате с Kodi на Raspberry Pi, ако искате.

Ако не можете да намерите решение на проблем, можете също да изберете да попълните формуляр за контакт, за да зададете въпрос на екипа за поддръжка. Това е достъпно чрез връзка в страницата с често задавани въпроси, както и в долния колонтитул на сайта.

Ще получите отговор на вашето запитване по имейл. Отговорът на този имейл ще дойде доста бързо, защото поддръжката вече е 24/7. Отлично обслужване на клиентите навсякъде.

Поверителност и сигурност

Затъмнение (стелт)
IPv4 защита срещу теч
IPv6 защита срещу теч
Защита от течове на WebRTC
Kill Switch
Самостоятелно хостван / прокси DNS да

IPVanish разполага с надежден софтуер, който е пълен с разширени функции за защита. Някои от тези функции са особено полезни на мобилни устройства - например функцията на мрежовия блок, която ви предпазва от връзки към опасни отворени мрежи без изисквания за парола (които понякога се задават на обществени места от хакери). И с което вашето устройство би могло да се свърже автоматично.

В допълнение, тя има убиец, защита от течове на DNS, режим на стелт Xor (скремблиране), избор на OpenVPN порт, автоматично свързване и стартиране при стартиране. Наистина пълен набор от VPN функции!

Протоколи за криптиране

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP

IPVanish предлага три различни вида VPN протоколи: OpenVPN, L2TP и PPTP. PPTP е остарял протокол за криптиране, който вече не се счита за защитен и никога не трябва да се използва за поверителност. От трите налични протокола препоръчваме да се придържате към OpenVPN.

IPVanish внедрява Open VPN с помощта на AES шифър. IPVanish внедрява AES с 256-битов ключ, който е най-силният шифър, използван за VPN криптиране днес. Ръкостискане, хеш аут, RSA ключове и Perfect Forward Secrecy също са важни компоненти на общия стандарт за криптиране. Така че и тези трябва да бъдат анализирани...

Най-слабата част от IPVanish 'OpenVPN криптиране е ръкостискане HMAC SHA1. въпреки това, това отговаря на препоръчаните ни стандарти за поверителност. По този начин всички необходими компоненти на протокола както в каналите за данни, така и в контрола се считат за сигурни. Добри новини наистина.

В заключение: IPVanish е чудесно за сигурност на данните от гледна точка на криптирането. Той дори въвежда перфектна напред секретност (DHE-2048).

поверителност

Базирането в САЩ е достатъчно, за да изключи някои хора от IPVanish. Това е така, защото да не е базиран в САЩ не е "идеален" за всяка компания, която предоставя услуга за поверителност. Защо? Защото САЩ са дом на ЦРУ и НСА - и също е част от споразумението за наблюдение на 5-те Очи.

В САЩ фирмите могат да бъдат връчвани както варанти, така и поръчки за поръчки, което означава, че биха могли да бъдат помолени да предадат данни, без да ги разкриват на обществеността (това е поръчка за пропуск). Това далеч не е идеално. Въпреки това, за да компенсира този факт, IPVanish прилага отлична политика за нулева регистрация. Това означава, че дори да му бъде връчена заповед, тя няма да има какво да предаде на властите.

Въпреки това на пръв поглед водонепроницаемо решение, въпросът относно поръчките за гафове все още е важен. Поради разкритията на Snowden, ние знаем колко инвазивни са САЩ. Това прави трудно нацията да се доверява на данните на гражданите. Вярно е обаче, че много други държави също имат подобни заповеди за секретност / секретност - така че това не е уникален проблем за САЩ.

Вярваме, че за повечето хора IPVanish ще осигури повече от адекватни нива на поверителност. Всеки, който изисква по-високи нива на поверителност, вероятно ще бъде по-добре да се придържа към Tor (а не VPN).

Проследяване на уебсайтове

Проверих уебсайта IPVanish, използвайки Badger за поверителност, за да видя колко проследяване прави. Той откри 16 потенциални тракера, включително Google analytics, спред, upsellit, hotjar и doubleclick. Това не е нищо необичайно и всъщност не крие рискове за самата VPN услуга.

Въпреки това, заслужава да се отбележи, че има VPN-та там, които имат толкова малко, колкото един тракер на своя уебсайт, така че 16 могат да се считат за висока сума.

Заключителни мисли

IPVanish е една от най-добрите VPN услуги наоколо и цените й са изключително разумни. Вие получавате избора на огромен брой местоположения на сървъра и много разширени функции за защита, като превключвател за убийства, защита от течове на DNS и блокиране на мрежата (за да назовем няколко). IPVanish създаде превъзходно приложение, което е лесно за използване и лесно за настройване. Не са ви необходими специални технически познания, за да използвате IPVanish VPN.

Жалко е, че IPVanish се отказа да се бори, за да поддържа iPlayer на разположение. Ако обаче това не е основна грижа - IPVanish е превъзходен, мълниеносен VPN, който е изключително защитен. И това отблокира Netflix US, което е страхотно! Услугата му предлага изключителна поверителност за изтегляне на P2P, приложения за интернет телефония, онлайн игри и достъп до уеб сайтове с ограничен географски характер. Добре си струва тест, използвайки 7-дневната си гаранция за връщане на парите!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me