iPredator


 • Ценообразуване

  от $ 8.00
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • IOS

  • андроид

За съжаление IPreadator вече не е в бизнеса.

За списък на алтернативите на тази услуга, моля вижте нашите 5 най-добрите VPN мрежи списък.

ProPrivacy.com резултат
8 от 10

резюме

iPredator е най-забележителният с факта, че е създаден от основателя на Pirate Bay Питър Сунде и макар да не е официално свързан със скандалния уебсайт за индексиране на BitTorrent, се радва на тесни връзки с него. Поради тази връзка, ние имахме големи надежди за iPredator и затова бяхме малко разочаровани да открием, че услугата има много груби ръбове, нейната политика за поверителност не беше толкова изчерпателна, колкото бихме се надявали, и че скоростите на връзката бяха много въжести. Все пак използваното криптиране е първостепенно и не се съхраняват журнали за използване (които са най-важните характеристики, доколкото се отнасяме до нас), така че услугата далеч не е лоша. Просто там има по-добри.

Характеристика

 • OpenVPN
 • PPTP
 • 50 шведски сървъра
 • Изпълнява свой собствен HTTP прокси, който не се регистрира, DNS сървър и изходен възел Tor
 • P2P се поддържа
 • Неограничено използване на данни
 • Без регистрационни файлове

Скорост и производителност

Използвайки нашите 20 мега Великобритания широколентова връзка, ние поставихме iPredator през крачките му. Нашите скорости по същество бяха намалени наполовина при свързване към сървърите им, със скорост от 7 до 11 Mbps. Забелязахме значително намаление на скоростта при използване на VPN, въпреки че част от това може да се дължи на географското ни разстояние от сървърите само на Швеция на iPredator. Въпреки това, като се има предвид това, скоростите са разочароващи.

Цени и планове

Ценообразуването е много просто и безсмислено 8 долара на месец, които можете да увеличавате на стъпки от 1, 3, 6 и 12 месеца. Цената обаче не се променя с по-дългосрочните планове, така че все още плащате 8 долара на месец, независимо кой план изберете.

Предлага се 3-дневна безплатна пробна версия, която да ви даде вкус на услугата, която, макар и никъде да не е толкова щедра, както се казва, 30-дневната безплатна пробна версия на CyberGhost, все пак е похвална. За съжаление, за да активирате тази пробна версия, трябва да изпратите заявка или чрез билетната система, или по електронната поща, което ни остави да се мотаем наоколо за малко, преди да можем да върнем услугата.

Поверителност и сигурност

Това е област, в която очаквахме iPredator да постигне добри резултати, като се има предвид връзката му с The Pirate Bay и като цяло не останахме разочаровани. Шифроването на OpenVPN е от твърдото 256-битово разнообразие на AES CBC (използвано от правителството на САЩ за сигурна комуникация) и използва SHA1 хеш аутентификация, което е чудесно.

Поверителността също е добра, въпреки че тя е малко по-малка от политиките „без регистрации каквото и да е“, заявени от няколко конкурентни доставчици (разбира се, iPredator може просто да бъде по-честен). Най-важното е, че не се запазват дневници за трафик, въпреки че дневниците за връзка се съхраняват „за отстраняване на грешки“. Те са криптирани и се съхраняват извън сайта, за да се гарантира, че само iPredator може да има достъп до тях.

В допълнение към това, идентификационният номер на транзакцията и имейлите, получени от процесорите за плащане, се съхраняват за малко повече от 6 месеца, също „съхранявани в отделна система в криптиран дял“.

Макар че наистина ни харесва идеята „изобщо няма регистрационни файлове“, процедурите за поверителност на iPredator изглеждат доста здрави и би трябвало да са повече от достатъчни за повечето цели. Както iPredator каза на TorrentFreak, „Опитваме се да съхраняваме възможно най-малкото количество законно навсякъде. IP-адресите са шифровани и могат да бъдат дешифрирани само от служители, които не са поддръжка, за да се осигури правилен процес. Например, за да заобикаляме проблеми, при които полицията разгръща малко помощния персонал, за да получи данни за доклад за злоупотреба. В базата данни съхраняваме само данните, които потребителите ни предоставят при регистрация и ограничен закъснение от плащания. "

Последно наблюдение е, че тясната връзка на iPredator с The Pirate Bay означава, че почти уникално можем да бъдем почти абсолютно сигурни, че това не е „пчелна пита“, управлявана от правителствените органи.

Заключителни мисли

Благодарение на добрата политика за без регистрация на връзки и на голямото криптиране можете да направите много по-лошо от iPredator, но много отказания характер на услугата, факта, че бихме предпочели, ако изобщо не се съхраняват никакви журнали, и много разочароващите резултати от speedtest.net означават, че ние също мислим, че можете да направите много по-добре. Все още са ранни дни и iPredator се бори с нежелано внимание от страна на финансовите процесори, така че ние ще му предложим нашата подкрепа. Въпреки това смятаме, че преди да можем напълно да препоръчаме услугата, тя трябва да добави някои по-привлекателни функции, включително добавяне на някои международни сървъри и подобряване на скоростта на връзката.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me