DefenceVPN

 • Ценообразуване

  от $ 2.49
  / месец

ProPrivacy.com резултат
7 от 10

резюме

DefenceVPN е доставчик на VPN, който започна работа в края на 2016 г., така че това е съвсем нова услуга. Компанията е базирана в Канада, което я прави сънародник на TunnelBear и Windscribe. Ако искате да научите повече за услугата в нашия експертен преглед, прочетете нататък!

Услугата DefenceVPN се разширява почти ежедневно. Компанията стартира без собствено приложение, но сега има такова. Сървърната мрежа също се подлага на постоянен преглед, като през май 2017 г. се добавят 20 нови сървърни местоположения.

Бързи статистики

 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  27 Mbps
 • компетентност
  Канада
 • Едновременни връзки
  5
 • Държави
  16

Характеристика

DefenceVPN се използва за предлагане на версия, която поддържа достъп до мрежата (P2P) и версия, която го изключва. Сега той работи само за P2P-удобна версия. Други функции включват:


 • Няма ограничения за пропускане на данни
 • Няма заглушаване на приложението
 • Голяма скорост на връзката
 • Двойно криптиране на данни
 • Частна DNS резолюция
 • Kill превключвател
 • DNS защита от теч

За повече информация относно използването на VPN при торенти, разгледайте най-добрия VPN за торент сайтове.

Посетете DefenceVPN »

Скорост и производителност

За тестове за скорост тествах незащитена връзка с Маями (САЩ) и след това с Лондон (Великобритания). Свързах се в Маями от Карибите със сървъра на DefenceVPN в Ню Йорк и след това отново със сървъра в Чикаго. След това се свързах със сървъра на DefenceVPN в Лондон и отново опитах скоростите при връзка с Великобритания. За всеки случай тествах връзката пет пъти, използвайки уебсайта testmy.net. Отбрана Vpn 15

Графиките показват най-високата, най-ниската и средната скорост за всеки сървър и местоположение.

Скоростите, произведени на връзки, управлявани от VPN, бяха забележително сходни с тези, постигнати при незащитени връзки. Въпреки че на графиките по-горе ще видите, че скоростите, при които не всички са абсолютно еднакви, вероятно е създадена известна мярка за промяна от основната интернет услуга.

Тестовете за IP течове са извършени с VPN сървъра в Лондон, приложен към линията. Тези опити включваха услугите на няколко уебсайта. Това са ipleak.net, test-ipv6.com, IPv6 течове и doileak.net. DefenceVPN премина всички тестове, които бяха възможни. Моят доставчик на интернет услуги не включва превод на IPv6, така че тези тестове не бяха възможни.

Цени и планове

Компанията започна с редица пакети, но сега предлага само един. Можете да получите по-добра месечна ставка, ако се регистрирате за по-дълъг период и платите предварително. Всички периоди на абонамент се ползват със седемдневна гаранция за връщане на парите.

Цени на DefenceVPN

Тъй като услугата е толкова нова, много подобрения все още са в процес на разработване. DefenceVPN планира да приеме Bitcoin, но тази опция за плащане все още не е налична. В момента можете да плащате с кредитна карта или с PayPal.

Поверителност и сигурност

DefenceVPN признава, че Канада не е идеално място за поверителност. Това обаче смекчава това, като възлага на сървърите си в чужди страни, така че да може да твърди, че не е в състояние да регистрира нищо. Уебсайтът заявява, че "DefenceVPN не проследява или следи потребителските дейности, докато е свързан към VPN." Това вероятно е частична истина.

VPN сървърът трябва да следи кои входящи отговори съответстват на кой клиент, в противен случай не може да препрати отговори. Така че, трябва да има регистриране на активността по време на връзката. Основният проблем с неприкосновеността на VPN е дали дадена VPN компания запазва тази информация за дейността, след като сесията ви бъде прекратена и информацията вече не е необходима за операции.

Друга причина, поради която може да се окаже, че компанията извинява истината с това твърдение, е, че твърди, че възлага услугите си. По този начин, когато заявява, че DefenceVPN не регистрира дейности, това не означава, че никой не поддържа журнали. Аутсорсинг компанията би могла да съхранява записи на потребителски дейности и тези регистрационни файлове могат да бъдат законно достъпни от DefenceVPN при натиск.

Компанията управлява канала за заповед. Това е дневник, съдържащ периодично изявление, че компанията не е била връчена със заповед за разгласяване на информация. На информаторите се нарежда да не информират заподозрените, че са под разследване, така че нито една VPN компания не би могла да предупреди своите потребители на призовки. По този начин, интелигентните клиенти трябва да търсят пропуски във времевата линия на изявленията. Ако един период от време липсва, това означава, че на компанията е поръчано да предаде информация.

Шифроване и настройки

DefenceVPN промени системата си за криптиране от началото на операциите. Към юли 2017 г. планира да го промени отново. VPN е наличен само с методологията OpenVPN. Това е хубаво нещо, защото този VPN протокол е най-добрият наличен. Обаче OpenVPN е по-скоро библиотека с отворен код, отколкото строг набор от правила.

Първоначално компанията реализира своя OpenVPN, използвайки криптиране на Advanced Encryption Standard (AES) с 256-битов ключ. По-късно тя промени това в криптиране на Blowfish. Въпреки това, не се притеснявайте твърде много за това, защото компанията планира да се върне на 256-битово AES криптиране преди началото на август 2017 г..

Създаването на сесия е защитено от 2048-битово RSA криптиране. Това е приемливо ниво на сигурност. Въпреки това, основните участници в индустрията засилват този етап на връзка чрез увеличаване на дължината на ключа RSA до 4092 бита. DefenceVPN използва Diffie-Hellman за разпределение на ключовете, което гарантира, че за всяка сесия се използват нови ключове.

Други мерки за сигурност са интегрирани в клиентския софтуер, който работи на вашия компютър. Те включват превключвател за убийство, който гарантира, че компютърът ви не продължава с интернет връзка, ако VPN не е ангажиран. Компанията предоставя собствена услуга за имена на домейни (DNS), която е методът, който компютрите използват за превеждане на уеб адреси в интернет адреси.

Лесно използване

Подобно на всичко останало с този VPN, уебсайтът се промени изцяло от началото на компанията. Основната страница на сайта е една дълга поредица от секции, която обхваща първите четири елемента в горната лента за навигация. Опциите на менюто Вход, Блог и Поддръжка водят до други страници.

Речевите мехурчета в долната дясна част на екрана дават достъп до поддържания чат на живо. В долната част на началната страница ще намерите серия от бързи връзки.Футер на DefenceVPN

Поддръжка на DefenceVPN

Кликнете върху речевите мехурчета в долната дясна част на уебсайта, за да отворите прозорец за чат. Може да се наложи да изчакате известно време, преди някой да отговори на вашия въпрос. Няма индикатор за опашка, така че може да мислите, че сте били игнорирани. Обаче, закачете се там.

Бутонът за поддръжка в лентата с менюта води до страница с често задавани въпроси. Тази страница също има бутон, който ви позволява да вдигнете билет за поддръжка. Кликнете върху "Отворете билет за поддръжка" да изпратите съобщение до екипа за поддръжка, ако установите, че чатът на живо е безпилотен. Страницата за контакти на поддръжката е стандартен уеб формуляр.

Отбрана Vpn 8

Процеса

Не забравяйте, че имате седем дни да тествате системата и все пак получавате възстановяване на сумата, ако не харесвате VPN. Не се регистрирайте, ако е вероятно да бъдете разсеяни от неотложни задачи през следващата седмица.

Записвам се

Кликнете върху опцията Цена в лентата на горното меню на сайта и след това натиснете "Първи стъпки" бутон за избрания от вас период на абонамент. Ще се появи наслагване, което показва вашите възможности за плащане. Кликнете върху предпочитания от вас метод, за да продължите. Не можете да се разминете с абонамента за услугата напълно анонимно, защото винаги можете да проследите до начина си на плащане. Процесът на плащане по сметката ще установи споразумение за повторно плащане.

Проверете входящата си поща, след като плащането приключи, тъй като данните за вашия акаунт ще бъдат изпратени там. Трябва да потвърдите адреса си, като кликнете върху бутона в имейла, преди акаунтът ви да стане активен. След това можете да влезете в потребителската зона на уебсайта и да изтеглите клиентския софтуер на VPN на вашия компютър.

Приложението

Трябва да въведете идентификационните данни на профила си при първото използване на приложението. Ако щракнете върху "Запазване на вход" отметка, няма да се налага да правите това отново. И потребителското име, и паролата са чувствителни към регистъра. Това са идентификационните данни, които сте посочили при настройването на акаунта си. След като влезете, трябва да посочите на кое местоположение искате да се появи. Трябва да кликнете през още два екрана, преди приложението да се отвори.

Активното приложение е много малко и се появява в долния десен ъгъл на вашия екран. Кликнете върху местоположението на сървъра, за да превключите сървърите, и натиснете плъзгача On / Off, за да включите VPN. Всеки път, когато щракнете далеч от приложението, то ще изчезне. Кликнете върху иконата в системната област, за да го върнете. Можете да получите достъп до менюто Настройки, като щракнете върху символа на зъбчато колело в приложението. Има много малко възможности за манипулиране. Най- "Деактивирайте интернет, ако VPN не е свързан" елемент от менюто е вашия ключ за убийство.

Други платформи

Понастоящем DefenceVPN не предлага версия на приложението си за iOS. Представителят на компанията за поддръжка ми обясни, че са написали такава, но тя все още преминава през процеса на одобрение в Apple. Вместо това, собствениците на iOS получават ръчни инструкции как да настроят VPN на своите iPad и iPhone. Има приложение за устройства, които управляват операционната система Android. Има и версия на приложението, написана за Mac OS X, както и за Windows 10.

Заключителни мисли

DefenceVPN работи добре. Услугата се променя бързо, така че може да е малко по-добре до момента, в който се опитате да я изпробвате. Възползвайте се от периода на възстановяване, за да сте сигурни, че той предоставя всички услуги, които са ви необходими от VPN.

Посетете DefenceVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me