ExpressVPN

 • Ценообразуване

  от $ 6.67
  / месец

 • Достъпно на:


  • андроид

  • IOS

  • Windows

  • MacOS

  • Linux
 • деблокира:


  • Нетфликс

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ExpressVPN бе присъдена наградата за избор на редактора на наградите ProPrivacy.com, проведени тази година в Лас Вегас. От близо десетилетие този доставчик е начело на пазара, изтласквайки границите на това, което клиентите могат да очакват от VPN услуга. Ангажиран пазител на онлайн поверителността, те продължават да иноватират и впечатляват потребителите и последователите в бранша, като вниманието към детайлите и професионализма.

Общият ни резултат за ExpressVPN е:

ProPrivacy.com резултат
9.1 от 10

резюме

Солиден всеобхватен. Те маркират всички правилни кутийки, като единственото истинско предизвикателство е тяхната ценова точка, която другите в тази област гледат да използват в своя полза. Въпреки това, Express VPN стои на основата на обещанието да бъде премиум продукт, достоен за първокласна цена ... нещо, което разгледаме по-отблизо по-долу!


Бързи статистики

 • компетентност
  Британски Вирджински острови
 • Едновременни връзки
  5
 • Държави
  94
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  82.77 Mbps

Видео ревю

В нашия удобен видеоревю на ExpressVPN ние разглеждаме някои от техните плюсове и минуси.

За по-подробна информация, вижте нашето сравнение NordDP vs ExpressVPN едно до друго или нашето сравнение CyberGhost срещу ExpressVPN.

Цена

Гарантирано връщане на парите

Всички наши одобрени VPN се предлагат с безпроблемна гаранция за връщане на парите. Ако закупите един от препоръчаните VPN мрежи чрез ProPrivacy.com и се борите да получите възстановяване, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем да си върнете парите.

И така, колко струва ExpressVPN?

Пълната гама от пакети на ExpressVPN са изброени по-долу с най-голямата стойност, открита в техния 12-месечен план, който при 3-месечен безплатен (правейки го 15-месечен абонамент) струва разумни $ 6,67 на месец (платен 99,95 долара предварително). ExpressVPN не предлага безплатна пробна версия * като такава, но предлага много щедра 30-дневна гаранция за връщане на парите. И за разлика от някои компании там, няма улов, за който да внимавате. Откажете се по всяко време в рамките на 30 дни и ще получите парите си обратно. Не се изисква обяснение.

12 месец

Плащане за годината & спестете 49%

48% отстъпка

$ 6.67
на месец

6 месеца

$ 9.99
на месец

1 месец

$ 12.95
на месец

* Предлага се безплатна пробна версия за мобилни потребители - седем дни за потребителите на iOS VPN и един ден за приложението за Android VPN - според стандартните правила на Apple Store и Google Play Store.

Също така си струва да споменем, че ExpressVPN предлага доста приятна програма за реферали. Убедете приятел да се регистрирате и двамата получавате 30 дни безплатно.

Поддържани платформи за плащане


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

ExpressVPN приема плащане чрез кредитна / дебитна карта, PayPal и Bitcoin. Той също си партнира с Paymentwall, за да приеме редица по-неясни международни варианти за плащане.

Скорост и производителност

Моля, вижте VPN тестване на скоростта Съставено правилно за преглед на нашата научна система за тестване на скоростта. По време на писането ExpresVPN оглавява нашата претеглена тестова диаграма за скорост с фантастична средна производителност на скоростта на изтегляне и солидни резултати при максимална скорост на разрушаване.

Времето за търсене на DNS е добра мярка за това колко бързи потребители възприемат връзката си. По-бързо време за търсене = по-бързо зареждане на уеб страница. ExpressVPN не чупи рекорди, но се отличава отлично в този тест. Времената за връзка на ExpressVPN са също толкова забележителни.

Долната линия обаче е, че ExpressVPN в момента е най-бързата VPN услуга на нашите книги. Толкова добро шоу.

Тестове за теч

ProPrivacy.com SpeedTest (средно) 82.77
Открит е теч на IPv6?
Установено е теч на WebRTC?
Открит е теч на IPv4?
Ограничения на данни
Ограничения на лентата
ProPrivacy.com SpeedTest (макс. / Спукване) 284,91

Не открихме редовни течове на DNS, но IPv6 адресът ни изтече през WebRTC както в Windows, така и в macOS. Ако имате достатъчно късмет да използвате ISP, който предлага IPv6 свързаност, тогава трябва или да деактивирате IPv6 на вашата система (вижте незадължителния раздел за всяка ОС, посочена в Как да промените настройките на DNS) или да деактивирате WebRTC във вашия браузър. Освен това, добавките на браузъра ExpressVPN за Chrome и Firefox също отстраняват проблема.

Моля, обърнете внимание, че IPC за частна употреба са само локални IP адреси. Те не могат да бъдат използвани за идентифициране на дадено лице и по този начин не представляват изтичане на IP.

Expressvpn теч

Деблокира ли ExpressVPN Netflix?

Нетфликс
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Накратко, да. Функцията Smart DNS на ExpressVPN има много предимства пред използването на VPN за стрийминг, а също така прави страхотно архивиране, ако неговите редовни VPN IP адреси са блокирани от услуги. За повечето хора обаче е много по-лесно просто да включите обикновения VPN за това. Ето защо е добре да знаете, че Express VPN ще деблокира много основни поточни платформи. Така че можете да отблокирате US Netflix и да гледате BBC iPlayer в чужбина с лекота. Тази VPN също ще ви позволи да деблокирате Youtube и да получите достъп до видеоклипове, които са ограничени във вашия регион.

Разблокирането на такива услуги винаги е игра на котки и мишки и читателите от време на време съобщават, че не могат да получат достъп до тях с помощта на ExpressVPN. В този случай услугата Smart DNS прави голям резерв и ExpressVPN винаги решава проблема в рамките на ден или два. Ако имате проблеми (както и да ни кажете в коментарите по-долу - моля!), Поддръжката на чат на 24 часа в денонощието често ще може да препоръча конкретен сървър, който работи.

Лесно използване

Приложенията за персонализирани VPN са налични за Windows, macOS, Android и iOS. Налично е и приложение за Linux. Това е само терминален команден ред, но включва защита от течове на DNS.

Уебсайтът разполага с множество ръководства за настройка на широк спектър от устройства и платформи. В допълнение към това, от FlashRouters се предлагат предварително конфигурирани ExpressVPN рутери. Те използват персонализиран фърмуер, разработен от ExpressVPN, и имат DNS защита от течове и разделно тунелиране за свързани устройства.

Новите допълнения към гамата на приложения ExpressVPN са добавки в браузъра за Chrome и Firefox (само за Windows и macOS).

Записвам се

Регистрацията с ExpressVPN е достатъчно лесна. Освен данни за плащане, единствената информация, за която се изисква, е валиден имейл адрес. Няма нищо, което да ви попречи да използвате имейл адрес за еднократна употреба. И тъй като ExpressVPN приема плащане в биткойни, ако се внимава, е възможно да се регистрирате анонимно. Моля, не забравяйте обаче, че колкото и да се регистрирате и плащате, ExpressVPN ще знае вашия истински IP адрес.

След като се регистрирате, ще получите приветствен имейл, който включва редица полезни връзки за настройка на услугата.

Клиентът на Windows ExpressVPN

ExpressVPN е специализирана в това да направи услугата си лесна за използване и възможно най-лесна за хората. Една бръчка е, че трябва да въведете уникален код за активиране. Това е достъпно чрез вашата абонаментна страница на уебсайта ExpressVPN.

След като инсталирате, всичко, което трябва да направите, е да изберете местоположение и да натиснете големия приятелски бутон Connect!

Ако искате да се задълбочите обаче, клиентът ExpressVPN съдържа някои мощни функции. Това включва превключвател за убийство на базата на защитна стена и защита от течове на DNS. Основният клиент обаче не защитава от течове на IPv6 WebRTC.

Налични са различни VPN протоколи. Предпочитам, че имайки предвид колко е несигурен, PPTP дори не е предлаган, но поне ExpressVPN ясно ви предупреждава за проблема.

Така клиентът на Windows е много лесен за използване, но е пълен с мощни функции, които всъщност са полезни.

Mac OS X / Mac OS клиент

Неотдавнашните промени на клиента на Windows означават, че сега той съвпада с това как изглежда клиентът на Mac.

И двамата клиенти предлагат една и съща функционалност. Това е чудесно, тъй като потребителите на Mac често получават краткия край на пръчката, когато става дума за функции.

Приложението за Android

Тази VPN е налична за Android 4.2+ и може да бъде инсталирана от магазина на Google Play или изтеглена директно като .apk файл. Това е чудесна новина за ръководителите на поверителността на Google.

Приложението има същата естетика като своите братя и сестри и е подобно лесно за използване.

Този рецензент не използва iOS, но приложението изглежда повече или по-малко идентично с това на Android. И за разлика от много персонализирани приложения за iOS VPN, OpenVPN се поддържа изцяло.

Разширения на браузъра

За разлика от повечето такива разширения, това не са само прокси сървъри. Вместо това те са предна част към пълния настолен софтуер, който също трябва да бъде инсталиран.

Това означава, че когато VPN е включен с разширението на браузъра, целият ви компютър е защитен от VPN. Основните предимства на използването на разширенията на браузъра пред просто използването на пълния VPN клиент са удобството и това, че те осигуряват пълна защита на WebRTC.

Обслужване на клиенти

Дължина на гаранцията за връщане на парите 30
Безплатен пробен период Не
Гарантирано връщане на парите
24-часова поддръжка
Чат на живо

поддържа

ExpressVPN в голяма степен изгради репутацията си на нивото на подкрепа, която предоставя на клиентите. Моменталната поддръжка 24/7/365 е достъпна чрез чат на живо или електронна поща с отметка.

Както може да се очаква, служителите на първа линия не са всички технически деца. Въпреки това, дори и с по-трудни въпроси, винаги успяваха да ме насочат към съответните ресурси или да отговорят умело на моите въпроси след бърза консултация с други членове на персонала.

Поверителност и сигурност

Самостоятелно хостван / прокси DNS да
Kill Switch
Затъмнение (стелт)
IPv4 защита срещу теч
IPv6 защита срещу теч
Защита от течове на WebRTC

компетентност

ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови (BVI), който е британска задгранична територия. BVI урежда собствените си вътрешни работи и няма задължителни закони за съхраняване на данни.

Въпреки това, тъй като той лежи под юрисдикцията и суверенитета на правителството на Обединеното кралство, изглежда разумно да се предположи, че Обединеното кралство може да окаже натиск върху правителството и бизнеса на BVI. Така че (и това е нещо от предположение, тъй като правната ситуация е много мрачна), да бъдете базирани в BVI е вероятно по-безопасно, отколкото да сте базирани в държава от четиринадесет очи, но не е идеално.

Политика за регистрация

ExpressVPN не поддържа журнали за използване; Въпреки това, той поддържа някои (сравнително минимални) дневници за връзка:

„За да подобрим разпределението на мрежовите ресурси, ние записваме съвкупни суми за трансфер на данни и избор на местоположението на сървъра, нито една от които не е точка от данни, която може да идентифицира конкретен потребител като част от разследването. Можем да събираме следната информация: дати (не пъти), когато сме свързани с нашата услуга, избор на местоположение на сървъра и общото количество прехвърлени данни на ден. “

освен това,

„Нашият софтуер може да изпраща диагностични данни на доставчик на анализа на трети страни с цел идентифициране на грешки във връзката и възможни грешки в нашето приложение. Събраната информация е родова по своя характер и не съдържа информация, идентифицираща лично. “

Тази последна част е важна. ExpressVPN поддържа само регистрационни файлове в обобщен вид. Това означава, че минималният обем информация, събрана за целите на отстраняването на неизправности, не е свързан с IP адресите на отделни клиенти.

TrustedServer технология

При изключително иновативен ход сървърите на ExpressVPN работят изцяло в RAM паметта, за да се гарантира, че данните не съществуват на твърди дискове, когато сървърът се рестартира. Това също не позволява на потенциалните натрапници да останат на машината. Всеки път, когато се стартира сървър, той се стартира от твърд диск само за четене, съдържащ статично изображение на използвания софтуер, който се зарежда като един блок. Това смекчава срещу всяка форма на изтичане или подправяне на данни и гарантира последователност в цялата мрежа, тъй като всяка машина винаги работи с абсолютно един и същ софтуер.

Тази последователност подобрява сигурността, тъй като ExpressVPN може да бъде уверен, че всичките му сървъри работят с най-актуалния софтуер, когато са включени, като по този начин минимизират риска от уязвимости или неправилна конфигурация.

Протоколи и криптиране

L2TP / IPSec
SSTP
IKEv2
OpenVPN
PPTP

ExpressVPN поддържа повечето VPN протоколи, включително OpenVPN (TCP и UDP), SSTP, L2TP / IPsec и PPTP. За OpenVPN (нашият препоръчан протокол) той използва следните настройки за криптиране:

Канал за данни: AES-256-CBC шифър с HMAC SHA-256 удостоверяване на данни.

Контролен канал: AES-256-GCM шифър с RSA-384 криптиране на ръкостискане и HMAC SHA-256 удостоверяване на данни. Перфектната тайна за напред се осигурява от DH-2048 Diffie-Hellman обмен на ключове.

Това е много силна настройка на OpenVPN.

Или просто погледнете тази интересна графика на прегледа на ExpressVPN в Comparitech.com, който обяснява точно колко време ще отнеме да се прекъсне тяхното криптиране.

Функции за сигурност

Както Windows, така и macOS и клиентите се отличават с IPv4 и IPv6 защита от течове, въпреки че, както видяхме, потребителите на IPv6 трябва да предприемат допълнителни стъпки, за да предотвратят течовете на IPv6 WebRTC. Например инсталиране на добавки за браузър на ExpessVPN. Заявките за DNS се обработват от самостоятелно хостваните сървъри на ExpressVPN за максимална поверителност. Настолните клиенти също включват превключвател за убийство на базата на защитна стена, за да се гарантира, че вашият IP адрес не е изложен в случай на отпадане на VPN.

Оферти ExpressVPN "стелт сървъри" разположен в Хонконг. Те са специално проектирани да победят цензурата в континентален Китай, но трябва да бъдат полезни, където VPN-ите са блокирани. ExpressVPN е разбираемо труден за това как действително работят тези сървъри. Но от получените отчети те работят добре. Само не забравяйте, че нищо не може да бъде гарантирано на 100%, когато мощно правителство работи активно за противодействие на технологии като тази.

Характеристика

Какво всъщност получавате за тази премия цена (в сравнение с другите на пазара)?

Сега клиентите имат право да свързват до пет устройства наведнъж, което трябва да е повече от достатъчно за още по-взискателните потребители. ExpressVPN въведе инициативата за експертна поддръжка на клиенти 24/7 в рамките на индустрията и продължава да ръководи в това отношение. Torrenting е разрешен на всички VPN сървъри с Express, въпреки че хардкор изтеглящите може да пропуснат възможността да се прехвърлят напред през VPN NAT защитната стена.

Както е обичайно при по-големите доставчици, които предлагат много сървъри, ExpressVPN използва комбинация от голи метали и виртуални сървъри. За по-голямата част от потребителите виртуалните сървъри не са проблем, но бихме предпочели, ако ExpressVPN ясно обозначи кои сървъри са кои. Това би позволило на клиентите, сериозно свързани с поверителността, да вземат информирано решение кои сървъри да използват.

В допълнение към онлайн поддръжка за широк спектър от рутери, ExpressVPN предлага набор от предварително конфигурирани ExpressVPN рутери чрез FlashRouters. Те използват персонализиран фърмуер, разработен от ExpressVPN, и имат DNS защита от течове и разделяне на тунели за свързани устройства.

В допълнение към горните стандартни функции, ExpressVPN предлага някои нестандартни, които придават голяма стойност на вече напълно предлагания му пакет...

Умен DNS

Smart DNS е технология, използвана за гео-подправяне на вашето местоположение. Това е много полезно за достъп до стрийминг услуги като US Netflix и BBC iPlayer, които са геоблокирани. Той работи, като разрешава вашите DNS заявки на определено място и има следните предимства пред използването на VPN:

 • Трябва по-бързо, тъй като не се изисква криптиране / дешифриране. Това означава по-малко проблеми с буферирането.
 • Може да се използва с всяко устройство с интернет, включително много, които не могат да работят с VPN софтуер. Например, интелигентни телевизори, игрови конзоли и устройства Roku.
 • По-малко вероятно е да бъде блокиран от услуги, които се опитват да забранят VPN потребителите (въпреки че това не може да бъде гарантирано).

От друга страна, Smart DNS не прави нищо за подобряване на вашата поверителност или сигурност.

Всички клиенти на ExpressVPN получават пълен достъп както до VPN, така и до умните DNS услуги.

ExpressVPN Smart DNS деблокира както САЩ Netflix, така и BBC iPlayer за нас при извършване на този преглед.

Уеб адрес на .onion Tor

Понякога най-трудното нещо при победата с цензурата с VPN всъщност е да влезете в уебсайта на доставчик на VPN, за да можете да се регистрирате за услугата и да изтеглите нейния софтуер. ExpressVPN има решение за това!

Просто напишете http://expressobutiolem.onion в URL лентата на браузъра Tor, за да посетите тъмното уеб огледало на Tor Hidden Services на уебсайта ExpressVPN. Използването на .onion адрес прави повече или по-малко невъзможно цензурирането на уебсайта.

Избор на порт
Препращане на порт
Едновременни връзки 5
Общо сървъри 2000
Държави 94
Поддръжка на рутери
Поддържани рутери Asus RT-AC56R, Asus RT-AC56S, Asus RT-AC56U, Asus RT-AC68U, Asus RT-AC87U, Linksys EA6200, Linksys WRT1200AC, Linksys WRT1900AC 13J1, Linksys WRT1900AC 13J2, Linksys WRT1900ACS, Linksys WvTha007, Wythmarm, Netys WrTarmar, Nysterm NWT200, NY, WRT200, NY, WRT3200 R7000
Голи метални или виртуални сървъри Комбинация
Torrenting

В комплект с лаптопи на HP

От септември 2019 г. ExpressVPN с удоволствие съобщава, че е сключил сделка с HP за предлагане на нови купувачи на лаптопи на HP, включително флагманския Spectre x360 13, 30-дневен безплатен пробен период на услугата.

ExpressVPN е особено доволен да отбележи, че сделката включва "дълбока интеграция на продукти," което, доколкото можем да определим, означава, че приложението е приковано към лентата със задачи.

Това несъмнено е маркетингов преврат за ExpressVPN и може би е добре дошло въведение в света на VPN за някои нови клиенти на HP. Други обаче може да не оценят необходимостта от деинсталиране на още едно парче нежелан софтуер.

В комплект с компютрите Dynabook

Година от представянето на ребранда си от Toshiba Client Solutions, през януари 2020 г. Dynabook съвместно обяви партньорство с ExpressVPN - първо за производителя на компютри.

Продуктите на Dynabook вече ще бъдат доставяни с безплатна 30-дневна пробна версия до VPN услугата с надеждата да превърнат поверителността в мейнстрийм, като се започне с новия Satellite Pro L50 и в крайна сметка се разшири до всички бъдещи модели.

Подобно на партньорството на ExpressVPN с HP, това е меч с две остриета. Въпреки че ще въведе непосветените в света на VPN мрежите, той върви по фината линия на превръщане в незабравим за тези, които не се интересуват. Плюс това, компанията вече предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че е малко, което прави тази оферта изпъкваща на тези, които вече знаят за услугата.

Заключителни мисли

ExpressVPN предлага напълно чертана и високо полирана услуга, която излъчва професионализъм. Превъзходното му обслужване на клиентите, лесният за използване софтуер и щедрата 30-дневна гаранция за връщане на парите винаги са били големи.

Радвам се да кажа, че техническата сигурност на ExpressVPN сега съответства на професионализма, който показва, за да направи услугата възможно най-лесна за ползване. Шифроването е наистина отлично, което прави отличната скорост на ExpressVPN още по-забележителна.

Минималните обобщени дневници за връзка, поддържани от ExpressVPN, могат да се отнасят за пуристи за поверителност, но те наистина представляват много малка заплаха за вашата поверителност.

Хвърлете се в отлична, интелигентна DNS услуга, антицензурни сървъри и много щедра програма за реферали и смятам, че е честно да кажа, че ExpressVPN е водеща на пазара VPN услуга, която е в самия връх на своята игра.

И така, премиум продукт, достоен за премия цена? Ние така мислим - да! Ако се отнасяте сериозно към поверителността си и искате безплатен достъп до световната мрежа (както беше предвидено!), Ние вярваме, че за по-малко от 7 долара на месец Express VPN си струва парите.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me