Blockless

 • Ценообразуване

  от $ 4.16
  / месец

Актуализация: Понастоящем изглежда, че Blockless не приема нови клиенти.

ProPrivacy.com резултат
4.5 от 10

резюме

Blockless е доставчик на SmartDNS базиран в Канада, който има за цел да ви осигури големи скорости на потока с простота на използване. Въпреки че има няколко проблемни неща, като цяло те осигуряват добра услуга за пари.


Характеристика

Базирани в Канада безблокови бази, това е основната операция около услугата SmartDNS, така че първо ще обсъдим това. Те осигуряват добре закръглена поддръжка и настройка за това и както е показано по-долу, практически няма загуба на скорост. Той предоставя страхотна услуга, ако искате да бъдете постоянно свързани с поточна услуга, макар че (както повечето други SmartDNS), това може да бъде доста неприятно, ако искате да продължите да се променяте към стандартните си интернет настройки и свойства. Услугата SmartVPN (която те препоръчват, когато сте в движение) помага да се заобиколи гореспоменатите проблеми, но за съжаление, тя не винаги работи - въпреки че проблемите изглежда са запазени за BBC iPlayer на BBC. За щастие на Blockless, тяхната услуга все още не е блокирана от Hulu (както при много други доставчици) и ако търсите VPN за Netflix, Pandora и т.н., това е добър избор. Услугата Blockless позволява стрийминг от 17 различни страни. Въпреки че няма азиатски или африкански връзки, тези места бяха ясно обмислени и са страните, в които се базират и предлагат големи поточни услуги. Те позволяват 1 IP да се използва за услугата SmartDNS и 1 връзка да се използва за тяхната SmartVPN.

Скорост и производителност

Ние дадохме Blockless нашия стандартен тест за ефективност, за да видим как се е справил. Не е изненадващо, че почти няма загуба на скорост с връзката SmartDNS или PPTP. По отношение на IP теста, ние винаги получавахме собствен IP, тъй като няма сигурност, внедрена в нито една система. Резултатите от DNS не бяха точно това, което очаквахме, тъй като през повечето време той насочваше към САЩ / Канада и Германия, но услугата и тяхната система работеха, така че няма да се притесняваме за това.

Цена

1 месец

$ 4.16
на месец

Както всеки друг VPN там, Blockless предоставя три различни плана, с увеличаване на ценовите отстъпки, колкото по-дълго се регистрирате. В сравнение с традиционната VPN услуга, те са евтини, но в сравнение със SmartDNS и стрийминг услугите [техния целеви пазар] те имат сходна цена. Леко досадно те не показват тази информация, докато не се регистрирате за акаунт. Когато се регистрирате, получавате и 7-дневна безплатна пробна версия (без да е необходимо да въвеждате данни за кредитна карта), която може да бъде удължена до 10, ако ги харесвате във Facebook.

Поддържани платформи за плащане

Обслужване на клиенти

Blockless има два вида поддръжка: FAQ и поддръжка на билети. Техният често задаван въпрос обхваща основните теми, докато поддръжката на билети е достъпна за решаване на по-сложните проблеми. Поддръжката на билети отговори в разумен период от време и изглеждаше знаеща и приятелска. За съжаление те не успяха да решат проблема ни със SmartVPN, но ние няма да попречим на това, тъй като те се опитаха да направят всичко възможно и в крайна сметка това е грешка на разработчиците, а не на екипите за поддръжка.

Поверителност и сигурност

Тъй като Blockless е насочен към осигуряване на висок клас стрийминг и използва SmartDNS технология, той не предоставя много по отношение на сигурността, но разбира това и не отправя претенции по този въпрос - което е чудесно. Техният SmartDNS не осигурява никаква сигурност каквато и да било, но това означава, че можете да имате най-добрите възможни скорости на поточно предаване. Те също имат услуга, наречена SmartVPN, но вярваме, че това е леко подвеждащо, тъй като в действителност не е частна мрежа. Причината за това становище е следната:

 • Той използва PPTP връзка, която, както споменахме много пъти преди, не е много сигурна.
 • Настройките, които използват за тази PPTP връзка, също така означават, че тя не е криптирана по никакъв начин.

Политиката им за поверителност и условията за ползване са ясно показани на уебсайта. За съжаление, макар да е ясен за събирането и използването на информация през уебсайта им, тя не споменава никаква информация по отношение на влизане през тяхната услуга. Подкрепата им беше страхотна при попълването на тази празнина и ни казаха, че единственото, което регистрират, са грешките във връзката. Blockless също предлага услуга за блокиране на реклами чрез настройката им за DNS, така че не е нужно да се притеснявате за всички тези досадни реклами, дебнещи в уебсайта. Въпреки че редица VPN правят това, доколкото сме наясно, те са единствените, които го прилагат за своята SmartDNS връзка.

Заключителни мисли

Като цяло, въпреки че има някои неща, които могат да се гладят, Blockless е добре закръглена услуга. Те отбелязват много кърлежи в правилните кутии и тяхната услуга е добре насочена и изпълнява добре този целеви пазар. Има няколко големи конкуренти, с които Blockless може да бъде сравнен, но поради по-ниските си цени и решителност те си стоят добре.

Ние харесахме

 • Страхотни скорости
 • Фантастична подкрепа
 • Добро съотношение цена / качество

Не бяхме толкова сигурни в това

 • Патентованите приложения не са много впечатляващи

Мразехме се

 • Не много

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me