Перфектна поверителност


 • Ценообразуване

  от $ 8.95
  / месец

ProPrivacy.com резултат
9.2 от 10

резюме

Перфектна поверителност
е доставчик на VPN без регистрация със седалище в Швейцария, който за пръв път стартира през 2008 г. VPN е подходящо наречен, тъй като осигурява голям брой функции за поверителност и сигурност - включително някои, които са малко редки.

Perfect Privacy има приложения за всички платформи, които позволяват на потребителите лесно да скрият истинския си IP адрес, за да деблокират съдържание. Той също така осигурява непромокаема поверителност благодарение на стабилната си реализация на криптиране на OpenVPN. Въпреки че има много функции от висок клас, Perfect Privacy може да се счита за малко скъп в сравнение с подобни конкуренти.

Нещо повече, услугата не успява да деблокира някои ключови услуги, като Netflix US. Въпреки това, Perfect Privacy е висококачествен VPN, който може да се хареса на определени интернет потребители.

Бързи статистики

 • компетентност
  Швейцария
 • Едновременни връзки
  1000
 • Държави
  26
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  14.95 Mbps

Цена

2 години

$ 8.95
на месец

Една година

$ 9.99
на месец

1 месец

$ 12.99
на месец

Perfect Privacy предлага на своите абонати три опции, когато става въпрос за избор на абонаментен план. Всички тези планове са идентични по характеристики и се различават само по това, че стават по-евтини, колкото по-дълго се абонирате. Това е стандартна такса за първокласни VPN мрежи, които искат да насърчат потребителите да поемат ангажимент за по-дълъг период от време.

Въпреки това, за разлика от повечето VPN мрежи, които са склонни да намалят цената значително - Perfect Privacy предлага само малка отстъпка. Един месец ще ви върне $ 12,99, а ако поемете ангажимент за една година, тази цена намалява само с 23% до $ 9,99 на месец. За най-голяма възможна отстъпка от 31%, потребителите трябва да се абонират за две години. Въпреки това, дори тогава това само намалява цената до $ 8,95 на месец.

Това е разочароващо и означава, че Perfect Privacy определено може да се счита за един от по-скъпите първокласни VPN мрежи на пазара. Дали си струва да плащате повече за тази VPN, до голяма степен отива на лични изисквания и избор.

Перфектни опции за плащане на поверителност

Поддържани платформи за плащане

За всеки, който се интересува от абонамент, възможността е да тества услугата благодарение на 7-дневната си гаранция за връщане на пари от VPN. Тази гаранция е полезна и означава, че заинтересованите от услугата могат да я проведат, ако искат.

Абонатите могат да изберат да плащат чрез кредитна или дебитна карта, Amex, PayPal или някой от 60-те метода, предоставени от услугата PaymentWall. Фирмата също приема плащания за Bitcoin и Bitcoin Cash, които се извършват чрез добре познатата услуга BitPay. Това означава, че потребителите могат да изберат да платят услугата сравнително анонимно, ако предпочитат.

Разблокира ли перфектната поверителност Netflix?

Ако търсите VPN за Netflix, може да искате да потърсите другаде.

Въпреки високата цена на този VPN, той за съжаление не е добра услуга, когато става дума за деблокиране на популярни потоци. По време на нашите тестове, този VPN не успя да предостави достъп до каталозите на САЩ или Великобритания Netflix. Освен това не можахме да се свържем с Hulu или BBC iPlayer. Това е жалко и вероятно означава, че тази VPN не е активна в опитите си да търси чисти IP адреси, които не са блокирани от тези популярни услуги.

По този начин, въпреки че тази услуга може да се счита за напреднала по отношение на функциите за поверителност и сигурност, за тези, които искат проста услуга за деблокиране на потоци, е по-добре да потърсят другаде.

Характеристика

Perfect Privacy е услуга, която е изключително добре закръглена, що се отнася до разширените функции за сигурност. Поради тази причина интересен избор на VPN може да бъде интересен за някои потребители на VPN. По-долу можете да видите изчерпателен списък на функциите, предоставени от тази VPN, заедно с описания на по-уникалните му атрибути.

 • Сървъри в 26 страни
 • Приложения за всички платформи
 • Избор на OpenVPN или IPsec криптиране
 • Killswitch
 • DNS защита от теч
 • Multi-hop VPN вериги (до 4 сървъра могат да бъдат избрани ръчно)
 • Неограничен брой едновременни връзки
 • Замразени сървъри за заобикаляне на ISP защитни стени и скриване на VPN употреба
 • SSH Manager за установяване на HTTP или SOCKS5 прокси връзки
 • Tor над VPN
 • Порт-спедиция
 • Специализирани голи метални сървъри в цялата мрежа
 • Пълна поддръжка на IPv6
 • TrackStop филтърът осигурява блокиране на реклами, анти-проследяване и анти-злонамерен софтуер (страна на сървъра).

Функция NeuroRouting. Тази уникална от сървъра мулти-хоп функция автоматично отскача вашите данни чрез редица сървъри за перфектна поверителност за допълнителна поверителност.

Както можете да видите, Perfect Privacy има голям брой интересни функции, включително своите функции TrackStop и NeuroRouting; и двете, които могат да бъдат от страна на сървъра за настройка. По-долу ще очертаем някои от тези по-редки функции, за да обясним как точно могат да ви бъдат от полза.

TrackStop

Хубавото на TrackStop е, че потребителите могат да го настройват за филтриране на нежелани данни от постъпването на вашата машина. Това може да увеличи скоростта на вашето интернет сърфиране чрез намаляване на времето за зареждане на страниците и намаляване на натоварването на вашия процесор. Потребителите могат да изберат да настроят филтъра ръчно, за да блокират уебсайтове и данни според техните собствени специфични нужди.

Това включва дори възможността родителите да настройват родителски блокове от VPN; уникална функция, която дава на родителите възможност да защитават децата си от съдържание за възрастни, като същевременно им позволява да получат цифровия личен живот, предоставен от VPN. И тъй като тази функция може да бъде страна на сървъра за настройка, тя се прилага за всички устройства в VPN мрежата, което означава, че тя може да бъде настроена чрез рутер, за да действа като прихващащ родителски блок за целия дом.

По-долу сме изброили всички различни видове филтриране, които могат да бъдат постигнати с TrackStop:

 • Проследяване и Adblock черни списъци над 30 000 проследяващи и рекламни домейни
 • Филтърът за измама блокира над 45 000 известни домове за злонамерен софтуер и 20 000 фишинг домейни
 • Блокирайте Facebook домейни и Facebook проследяващи на всички уебсайтове
 • Блокиране на всички домейни на Google (повече от 400)
 • Филтър за социални медии: блокира всички големи домейни в социалните медии
 • Родителски филтър за блокиране на съдържание за възрастни, сайтове за хазарт, уебсайтове с насилие и реклами, които не са подходящи за деца
 • Фалшив филтър за новини, който блокира известен списък с уебсайтове за фалшиви новини (чрез списък, който се публикува и актуализира на GitHub)

NeuroRouting

Тази функция използва машинно обучение с отворен код (TensorFlow), за да отскача автоматично вашия трафик в мрежата на Perfect Privacy, преди да излезете от най-доброто възможно местоположение на сървъра. Тази динамична мулти-хоп маршрутизация гарантира, че изходният възел, използван от абонат, се различава в зависимост от това за коя услуга е свързан трафикът им. В резултат на това VPN IP адресът, който е видим за всяка интернет услуга, която използват, е различен.

NeuroRouting може да бъде настроен да работи или с OpenVPN или IPsec и трябва да бъде настроен от страна на сървъра. Това означава, че NeuroRouting може да бъде настроен да работи за всеки екземпляр от VPN и ще работи по подразбиране за целия ви трафик, ако инсталирате Perfect Privacy VPN директно на вашия WiFi рутер.

Въпреки че тази функция преди е сравнявана с Tor от някои рецензенти (поради начина, по който работи динамично и автоматично, за да отскача трафика на потребителя чрез различни възли), трябва да се отбележи, че тази функция помага да се осигури допълнителна поверителност; но не анонимност. Това е така, защото за разлика от Tor, Perfect Privacy прави всички маршрути към голи метални сървъри под негов контрол. И макар да не съхранява никакви дневници от това, което правят неговите потребители, докато са свързани със сървърите си - възможно е фирмата да следи трафика в реално време, докато преминава през мрежата си..

И така, защо тази функция е интересна? С NeuroRouting не е необходимо непрекъснато да прекъсвате връзката и да се свързвате с различни локации на сървъри, за да използвате гео ограничени услуги в тези страни. Вместо това (стига Perfect Privacy да разполага със сървър на това място), автоматично ще получите локален IP адрес, който ви позволява да изглеждате в страната, в която е базирана услугата. Този вид автоматизиран мултихоп е уникален за Perfect Privacy и той е страхотно по отношение на лекотата на използване за абонатите.

Скорост и производителност

Тук в ProPrivacy.com използваме персонализирана, базирана на сървър система за проверка на скоростта, за да следим скоростите на VPN връзката в реално време. Нашето уникално базирано на сървъра решение проверява VPN за максимални (разрушени) скорости и средна скорост на изтегляне в четири сървъра - четири пъти на ден.

Тези скорости на връзката се актуализират в реално време, за да се прецени какви са най-бързите услуги на нашата най-бърза VPN страница. Нашата персонализирана система за тестване на скоростта тества VPN с активирано OpenVPN криптиране и тества както скоростта на локална, така и международна връзка от тестовите сървъри, разположени в Хонконг, Великобритания, САЩ и Холандия.

За съжаление, когато нашите DevOps добавиха Perfect Privacy към системата за тестване на скоростта, всичките им сървъри изтекоха. Изтеглянията бяха толкова бавни, че приложението за тестов бегач тестваше тестове след 2600 секунди. В резултат на това, че не успяхме да получим никакви данни, бяхме принудени да прибягваме до тестване на VPN ръчно, използвайки онлайн ресурса за тестване на скоростта speedtest.net.

Тествахме Perfect Privacy на 50Mbps BT интернет връзка във Великобритания. Тествахме връзката, за да получим базови резултати без VPN връзка и открихме, че получава скорост на изтегляне от около 49 Mbps. След това се свързахме към UK VPN сървър и го тествахме три пъти. Открихме скоростта на изтегляне, спаднала с малко под половината до 27Mbps. Скорост на качване, когато от 17 Mbps без VPN до 14 Mbps с. Тези резултати са доста добри и означават, че VPN трябва да работи добре за стрийминг в HD.

За да проверим международния му сървър, решихме да тестваме неговия амстердамски сървър в Холандия. Холандският сървър извърши допир по-бързо от сървъра в Обединеното кралство, изненада, като се има предвид, че данните трябва да пътуват по-далеч. Скоростта на изтегляне от 29 Mbps означава, че този сървър отново ще се представи добре за стрийминг. Накрая решихме да проверим скоростта на връзката на сървър на East Coast в САЩ. Не е изненадващо, като се има предвид, че разстоянията, които участват, Ню Йорк се представи малко по-бавно. Набрахме средна скорост на изтегляне от 18 Mbps, което все пак ще ми позволи да предавам в HD без никакви проблеми.

Като цяло бяхме доста впечатлени от скоростите, осигурени от тази VPN, и макар че тя може да не е най-бързата VPN в света, тя определено има това, което ви е необходимо за поточно предаване и вършете други интензивни задачи, докато сте свързани с VPN..

IP течове, DNS течове и WebRTC течове

За да се установи, че VPN функционира правилно и че правилно предоставя личната информация, за която твърди, е от съществено значение да се тества за течове. Течовете потенциално биха могли да нарушат неприкосновеността на личния живот, предоставена от VPN, като го направят безполезен.

Използвахме добре познатия инструмент ipleak.net, за да проверим за течове както на IPv4, така и на IPv6 връзка. Направихме тестовете в режим „инкогнито“ на виртуална машина, за да гарантираме честни и неподправени резултати както на Mac, така и на Windows. Тестовете ни разкриха, че VPN не страда от течове, което означава, че Perfect Privacy е надежден за целите на поверителността и прикрива вашето местоположение.

Тествахме VPN и установихме, че няма IPv4 или IPv6 течове, DNS течове или WebRTC течове. Това е отлично и означава, че VPN работи както е предназначено. Пълната IPv6 съвместимост е рядкост, повечето VPN просто блокират IPv6 връзки и се връщат обратно към IPv4. С Perfect Privacy обаче тунелирането работи по IPv6 без проблеми.

За да изпробвате вашата собствена Перфектна връзка за поверителност за течове, посетете уебсайтове като ipleak.net, test-ipv6.com или doileak.net.

Поверителност и сигурност

Perfect Privacy е VPN услуга със седалище в Швейцария; местоположение, което по принцип е уговорено, че е чудесно за цифровата поверителност. В Швейцария правителството е склонно да не хвърля тежестта си и е много рядко, че ще използва варанти за принудително привличане на фирмите с данни за потребителите. Именно поради тази причина се смята, че Швейцария е добро място за базиране на услугите за поверителност и защо услугите за поверителност като Proton Mail, Proton VPN и VyprVPN също са базирани там.

Като цяло считаме, че този VPN-файл с нулева регистрация е верен на името му. Неговата политика за поверителност е съвместима с GDPR и не дава никаква индикация, че се регистрира каквато и да е регистрация на връзки. И тъй като този VPN предоставя функции за поверителност от висок клас и силно криптиране (вижте повече по-долу), тази VPN може да се счита за особено силна, когато става въпрос за осигуряване на поверителност за своите абонати.

Протоколи за криптиране

Perfect Privacy се фокусира върху предоставянето на два VPN протокола за криптиране; OpenVPN и IPsec / IKEv2. И двата протокола се считат за сигурни, което означава, че абонатите ще бъдат добре да използват и двете.

Както винаги се случва с потребителски VPN клиенти, iOS клиентът осигурява достъп само до последния споменат IPsec / IKEv2 протокол. В резултат на това всеки, който иска да използва OpenVPN, ще трябва да използва приложението за свързване на OpenVPN на трета страна (това е вярно за всички VPN и не е отрицателен аспект на този конкретен доставчик).

Въпреки че IPsec / IKEv2 се счита за сигурен, тук на ProPrivacy.com сме склонни да препоръчваме криптиране на OpenVPN. Това е така, защото това е високоодитиран и защитен VPN протокол, който е договорен да осигури най-високите нива на поверителност и сигурност. За тази цел тук, в ProPrivacy.com, ние винаги анализираме прилагането на всеки VPN на протокола, за да гарантираме, че той отговаря на нашите минимални стандарти. Помолихме Perfect Privacy VPN да ни предостави тези стандарти за изпълнение и VPN ни каза следното:

 • Контролен канал: AES-256 шифър с HMAC SHA384 хеш аутентификация. RSA се използва за осигуряване на TLS ръкостискане, но не можем да установим използваната дължина на ключа по подразбиране. Перфектната секретност напред се постига с помощта на DHE обмен на ключове.
 • Канал за данни: AES-128-CBC шифър с HMAC SHA-512

Тези стандарти за внедряване са сигурни и добавянето на tls: crypt на контролния канал е допълнителен слой сигурност. Единственото, което ни спира да оценяваме напълно тези стандарти за шифроване, е липсата ни на познаване на дължината на клавиша TLS за ръкостискане. Изглежда, че е справедливо да се предположи, че той използва минимални стандартни стандарти по подразбиране на OpenVPN (RSA-2048).

Както можете да видите, тази VPN осигурява също перфектна секретна информация с помощта на Diffie Hellman Ephemeral (DHE) ключове, което добавя към цялостната сигурност на протокола. В резултат на това на VPN може да се вярва, че осигурява непромокаема поверителност и няма причина да се притеснявате, че VPN тунелът ще бъде напукан дълго време в бъдеще.

Потребителски опит

Perfect Privacy е доставчик на VPN, който работи на добре проектирани и внедрени приложения за всички платформи. Той е дори съвместим с Amazon Fire Stick, Raspberry Pi, Synology и голям брой рутери (AsusWRT, AsusWRT Merlin, pfSense, DDWRT, Tomato, eBlocker).

Като цяло уебсайтът е добре изложен и предоставя много информация за това, което VPN може да предложи. От друга страна, заслужава да се отбележи, че уебсайтът малко липсва по отношение на важни технически данни (като например описаните по-горе подробности за внедряването на OpenVPN). Това обаче е незначителна приказка и е възможно да се свържете с поддръжката на клиенти за информация, ако е необходимо.

Перфектен акаунт за поверителност

Едно нещо, което забелязахме, е, че страницата с функциите NeuroRouting е прекалено хвалена и отправя неверни претенции от рода на „В най-добрия случай трафикът изобщо не е изложен на интернет.“ „Трафикът ви трябва да преминава през интернет (включително преминавайки шифровано през сървърите на вашия доставчик на интернет услуги, за да стигнете до VPN сървърите, той трябва да премине през интернет между сървърите на хоп и трябва да премине през интернет, за да стигне до уебсайта, който посещавате. Този вид явна неточно представяне (за целта за извършване на продажби) е малко ненужно, като се има предвид, че самата функция е уникална и потенциално атрактивна сама по себе си за потребители, които се нуждаят или искат от нея.

Тестовата страница за изтичане на уебсайт е полезна функция, която може да провери дали VPN работи правилно, но бихме склонни да препоръчаме да се придържаме към използване на надеждна услуга на трета страна, за да стартирате тези тестове.

Клиентът на Windows

Тествахме внимателно клиента на Perfect Privacy Windows, за да добием добра представа как се представя. Установихме, че е лесно да се настрои и използва и той има всички важни VPN функции, които бихте очаквали.

Въпреки че клиентът със сигурност не е най-вълнуващото приложение за гледане, той предоставя много отлична информация. Наличната честотна лента ви дава представа колко натоварване е изложен на сървър, така че можете да изберете сървър, който ще ви осигури по-добра производителност.

Едно нещо, което забелязахме, е, че Perfect Privacy изисква доста дълго време за установяване на връзка. Въпреки това, след като се установи връзка, тя остава стабилна. Това е доказателство за стабилността на неговата гола-метална сървърна мрежа.

Кликването върху настройките ви позволява да избирате между IPsec и OpenVPN. OpenVPN връзката идва по UDP по подразбиране, но щракнете върху Настройки на програмата ви позволява да промените на TCP, ако предпочитате. Този прозорец също ви позволява да конфигурирате криптирането, като изберете различни варианти на шифри. Потребителите, които търсят малко по-добри скорости, могат да се върнат към AES-128 без никакви опасения относно поверителността.

Настройка на клиент на Windows

Едно малко неглижиране е, че приложението не изяснява дали VPN внедрява L2TP / IPsec или IKEv2 / IPsec. Обикновено препоръчваме да се придържате към OpenVPN, който предполагаме, че е настроен да работи над UDP, тъй като това осигурява по-добри скорости за стрийминг.

Някои други забележителни функции са пълната защита от течове на DNS от IPv6, пренасочване на портове, адаптивен мултихоп, автоматично свързване и настройка на защитната стена (VPN killswitch).

Настройки за клиент на Windows

Кликнете върху IP и портове раздел, последван от Използвайте IP с произволен изход ви позволява да изберете рандомизиран IP адрес на сървъра, към който се свързвате. Това означава, че ако VPN сървърът, който сте избрали, има множество IP адреси, вие ще получавате различен IP всеки път. Честно казано, трудно е да се счита тази функция като се има предвид, че това прави повечето VPN-и автоматично и се препоръчва от Perfect Privacy да го оставите включен.

За автоматична каскадна многослойна глава към Каскадни и стелт раздел, последван от активирайте каскадиране; потребителите могат да изберат до 4 хмела. Ние активирахме това, но не можахме да разбера дали нещо се случва, тъй като изходният сървър все още е регистрирал същото на IPLeak.net, това вероятно се дължи на факта, че ви дава три произволни хопа, преди да пристигнете в избраната от вас крайна точка.

Тествахме функцията NeuroRouting, като я активирахме в зоната на члена. Това трябва да означава, че нашият трафик скача около различни сървъри и излиза близо до мястото, където е крайната дестинация.

Настройки за клиент на Windows NeuroRouting

След това се насочихме към два различни IP инструмента, за да проверим дали функциите на страната на сървъра водят до различни точки на изход. Добрата новина е, че докато DNS адресите все още се разрешават на местоположението, което изберете ръчно, IP адресът се промени на Холандия за IPleak.net и Канада за IPleak.org. По този начин изглежда, че функцията работи както е рекламирана.

Stealth се предлага с помощта на Stunnel, Obfsproxy3 или SSH - което е огромно количество избор. И клиентът дори ви позволява ръчно да изберете кой сървър за перфектна поверителност обработва вашите DNS заявки.

Като цяло установихме, че този клиент е пълен с функции. Тествахме филтрите и установихме, че работят добре, стига да рестартирате VPN клиента. Google филтърът ни попречи да имаме достъп до търсенето с Google и Youtube. Филтърът за социални медии ни спря да имаме достъп до Facebook и Twitter. Изглежда рекламите са блокирани успешно в сайт, който е известен с показването на много реклами. В допълнение филтърът за защита на деца спря PornHub да се зареди. Следователно изглежда, че тези функции, които могат да бъдат зададени в областта на члена, работят отлично.

Други клиенти

В допълнение към Windows клиента, който тествахме старателно, Perfect Privacy има и приложения за Android и Mac, които взехме за пробен старт.

Mac

Mac VPN клиентът има всички същите функции като клиентът на Windows и макар да не им дадохме задълбочен тестов старт, както направихме в Windows, можем само да предположим, че настройките работят по абсолютно същия начин. Въпреки това, заслужава да се спомене, че клиентът на Mac има съвсем различен външен вид към колегата си WIndows и като цяло е много по-чист за гледане.

Избор на UDP или TCP за клиент на Windows

Както е в Windows, потребителите могат да изберат OpenVPN UDP или TCP. Потребителите обаче не могат да променят шифъра на Camelia или да променят силата на AES криптирането, както беше в Windows.

Тествахме клиента за течове и установихме, че страда от никой. IPv6 връзките се деактивират автоматично в този клиент, което гарантира, че VPN връзката работи безотказно над IPv4.

Други забележителни функции включват Killswitch, който трябва да бъде включен в "експертен" режим. Този клиент обаче няма режим за пренасочване на порт, мултихоп, каскада или скрит режим, както е в Windows. По този начин, този клиент на Mac е много по-стандартен VPN клиент с основните основни елементи за защита на вашата поверителност.

Добрата новина е, че потребителите на Mac все още могат да разрешат блокиране на реклами и други филтри, както и функцията NeuroRouting от зоната на члена - и това ще продължи да работи както се рекламира.

IOS

За съжаление, Perfect Privacy няма персонализирано приложение за iOS VPN. За да използвате тази VN на iPad или iPhone, ще трябва да изтеглите .ovpn конфигуриращи файлове, за да се свържете, като използвате третия страна OpenVPN клиент за свързване.

Това е лек недостатък, обаче, фирмата предоставя стъпка за нейното настройване по този начин. И клиентът Connect е отличен, което означава, че ще можете да използвате този VPN без много проблеми. Заслужава обаче да се отбележи, че OpenVPN свързването за iOS е основен клиент, който не предлага нито една от разширените функции, налични в Windows.

андроид

Изтеглихме Android VPN клиента и му предоставихме бърз тестов старт, за да проверим какви функции са налични. Намерихме този клиент за най-хубавия за гледане.

Списък на сървърите

На него обаче напълно липсват разширени функции. Клиентът ви позволява да свързвате и прекъсвате връзката и това е всичко. Не е наличен Killswitch и не можете да използвате нито една от разширените функции, които получавате с Windows.

Поддръжка на клиенти

Като се има предвид цената на тази VPN, честно е да се каже, че поддръжката е област, в която тя силно липсва. Не е налична поддръжка за чат на живо, което означава, че ще трябва да използвате често задаваните въпроси или системата за билети, за да задавате въпроси. Открихме, че ръководствата и често задаваните въпроси са полезни и те определено отговарят на повечето важни въпроси, които хората вероятно ще зададат.

Изпращането на билет с заявка не е трудно и получавате автоматизиран отговор, който да ви уведоми, че въпросът е получен. От този момент нататък това е игра на чакане. Въпреки това намерихме фирмата да реагира изключително бързо и те дадоха нужните отговори.

Предпочитаме този VPN да добави функция за чат на живо в зоната на своя член. Въпреки това, стига да знаете пътя си около VPN и нямате нищо против да комуникирате чрез системите за електронни билети, това не бива да ви причинява твърде много мъка.

Заключителни мисли

Perfect Privacy е VPN, който може да се счита за сравнително среден за всички платформи, освен за Windows. Като Windows VPN той идва самостоятелно, предоставя огромен брой функции, които не са достъпни при много доставчици на пазара. Политиката с нулеви дневници е победител и това, че е базирана в Швейцария, със сигурност я извежда извън обсега на инвазивни правителства като САЩ и Великобритания.

Въпреки че този VPN не е толкова премиум по отношение на усещането и изглежда като много други VPN мрежи на пазара, със сигурност може да свърши работата. И стига да нямате нищо против липсата на Killswitch - Android клиентът е добре.

Фактът, че тази VPN ви позволява да използвате акаунта си на неограничен брой устройства, е добре. VPN обаче ви напомня, че е предназначен само за използване на един човек. Въпреки това, VPN не поддържа регистрации и не следи едновременните връзки - това означава, че трябва да разчита на честността на хората за честна употреба.

Поради цената на тази VPN ние сме малко впечатлени от тази VPN като цяло. Ако търсите Windows VPN със специализирани функции, тогава тази VPN си струва да се обмисли. И ако функцията NeuroRouting ви харесва, тази VPN си струва да тествате.

Опитът обаче при използването на този VPN на всичко друго освен на Windows е доста среден и е трудно да се счита за добро съотношение цена / качество. Може би ако този VPN е по-евтин, може да се препоръча по-силно за всичко освен за Windows.

От друга страна, този VPN предоставя 7-дневна гаранция за връщане на парите - така че нямате причина да не го тествате, ако някоя от уникалните му VPN функции ви интересува. Определено си струва тест, ако търсите Windows VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me