MyVPN

  • Ценообразуване

    от $ 4.83
    / месец

ProPrivacy.com резултат
1 от 10

резюме

Важна актуализация:

MyVPN вече спря услугата си. Съществуващите клиенти могат да изпращат поддръжка по имейл за информация относно миграцията към партньорския си VPN, HideIPVPN.

От 1 септември 2015 г. MyVPN затвори и си партнира с HideIPVPN, за да се грижи за останалите си клиенти.

MyVPN се представя като a "нахален и весел" VPN. Докато първите, с които не можем да се съгласим, цялостното ни впечатление за MyVPN беше приятно и този чисто нов американски доставчик има страхотна основна услуга, която им предоставя фантастична база за изграждане. (Моля, имайте предвид, че това е напълно различен екип и услуга от MyVPN.pro, и двамата по никакъв начин не са свързани помежду си)


Характеристика

MyVPN е много малък доставчик, базиран в САЩ, който го отвори "тунели" за обществеността преди по-малко от 6 месеца през октомври 2014 г. Това показва младите възрасти на услугата, но като цяло те предоставят много закръглена услуга с повечето от необходимите основни елементи не само налични, но и отлични.

Тъй като MyVPN е съвсем нов доставчик, не е изненада, че имат сървъри само в 4 държави. Естествено това са трите необходими & очакван; NL, UK, US и там също има Хонконг за техните азиатски клиенти. Въпреки че списъкът на сървърите им (поне за момента) е много малък, те позволяват огромни 5 едновременни връзки, което означава, че винаги можете да бъдете свързани.

Скорост и производителност

Тествахме услугата MyVPN за скорост, течове на DNS и потвърждение на IP. Всички IP тестове се върнаха добре и с DNS защитата срещу течове, единственият резултат, който получихме, бяха техните сървъри - това беше страхотна новина. Въпреки че скоростите им не бяха най-доброто, което сме виждали (както показва таблицата по-долу), те останаха повече от достатъчни за поточно предаване и достъп до любимото ни съдържание. Ние също нямахме проблеми с ЕС->Скорости на връзката в САЩ.

Цена

Както при всички доставчици на VPN, MyVPN предоставя увеличаващи се отстъпки, колкото по-дълго се регистрирате. Докато месечният им план е малко скъп от $ 9,99 / месец, ако се регистрирате за цяла година, тогава цената е много разумни $ 4,83 / месец.

MyVPN предоставя и тридневна безплатна пробна версия, за да тествате тяхната услуга и не само, че е леко трудно да намерите това, вие също трябва да въведете данните си за плащане за това. Също така, ако сте недоволни от тяхната услуга и забравите да я анулирате, те автоматично ще започнат да ви таксуват.
Те също така осигуряват 7-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не сте доволни от услугата и това е абсолютно безспорно безспорно, така че дори и да сте се насладили на услугата, но просто сте променили решението си - пак ще си върнете парите!

За да закупите вашия MyVPN акаунт, можете да използвате вашата кредитна / дебитна карта или акаунт в PayPal, а също така да приемете защитен тип плащане Bitcoin.

Обслужване на клиенти

Най-известната подкрепа, която MyVPN предоставя, е стандартната поддръжка на билети. Те поддържат това 24/7/365 и всеки път, когато го използвахме, установихме, че са дружелюбни, технически знаещи и винаги получават отговор в рамките на няколко часа. Заедно с това те имат и телефонна поддръжка за американски граждани, а за по-големи технически проблеми ще осигурят и отдалечен работен плот.

Въпреки че като цяло тези механизми за поддръжка са страхотни, смятаме, че те наистина биха могли да се възползват от пълна база от знания и / или форум.

Поверителност и сигурност

Първо, по отношение на протоколите MyVPN осигурява цялата гама: PPTP, L2TP, OpenVPN и IKEv. За всички номинални PPTP те предоставят максимум 256 битово криптиране, стига устройството ви да го поддържа. За OpenVPN (протокола, който препоръчваме) те използват AES и 2048bit ръкостискане - голям плюс за този малък VPN доставчик. Заедно с това те използват LibreSSL, което е по-добро за сигурност в сравнение с OpenSSL. Те също имат MimicVPN протокол, който е усъвършенствана версия на OpenVPN, който те разработиха, за да заобиколят различни защитни стени, ограничения и DPI (Deep Packet Inspection).

Второ, що се отнася до регистрирането, MyVPN поддържа дневници за връзка, така че ако сте абсолютно неприкосновен, тяхната услуга не е за вас. В противен случай те ясно са очертали каква информация регистрират. Те пазят дневниците си един ден и след това напълно ги прочистват, така че това не трябва да ви притеснява твърде много.

Техните условия & Условия и Политика за поверителност, макар и накратко, те подробно описват каква информация събират, как я използват, както и как управляват своите мрежи. Единственият проблем, който имахме по отношение на това изречение: Едновременното влизане от множество IP адреси от различни страни (не са позволени). Тъй като това изглежда много строго правило и едно, което наистина ще ограничи ползването на услугата от обикновения човек, ние ги поставихме под въпрос и те казаха следното: Добавено бе, за да се предотврати влизането на акции. Докато клиентът не злоупотребява с останалите правила, ние не реагираме на многократни влизания. Това не е идеално, но очевидно те предприемат тези стъпки, за да избегнат злоупотреби.

По отношение на P2P те не го позволяват на техните американски сървъри и те изискват да използвате легален P2P на техните други сървъри.

Заключителни мисли

Като цяло MyVPN е приятна малка VPN компания с пълнофункционален клиент, страхотно криптиране и много приятелски екип за поддръжка. Въпреки че те все още имат известен напредък, за да направим така, ние с удоволствие препоръчваме използването им - макар че си струва само, ако се регистрирате за 6 или повече месеца, така че не забравяйте да проверите безплатната им пробна версия.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me