GOOSE VPN

 • Ценообразуване

  от $ 3.89
  / месец

 • Достъпно на:


  • Windows

  • MacOS

  • андроид

  • Linux

  • IOS
 • деблокира:


  • Нетфликс

  • iPlayer

ProPrivacy.com резултат
8 от 10

резюме

GOOSE VPN е доставчик на VPN, базиран в Холандия, който предлага някои привлекателни функции, като неограничена свързаност на устройството и денонощна поддръжка на клиенти на английски и холандски. Goose също предлага безплатна пробна версия, за да извади услугите си преди да се ангажира. Нека разгледаме по-отблизо услугата ...

Бързи статистики

 • Държави
  28
 • компетентност
  Холандия

Видео ревю

Гъска VPN преглед | ProPrivacy

Гъска VPN преглед | ProPrivacy


Гъска VPN преглед | ProPrivacy

Характеристика

Torrenting
Общо сървъри 117
Държави 28
Поддръжка на рутери
Препращане на порт
Избор на порт
Голи метални или виртуални сървъри Комбинация
Поддържани рутери Asus RT-AC66U, Asus RT-N16 / RT-N18U / RT-AC68U / RT-AC87U / RT-AC3200, фърмуер TomatoUSB, Netgear (режим L2TP), D-Link 600 (серия D-Link с поддръжка на L2TP / PPtP) , Настройте GOOSE VPN чрез OpenVPN протокол за DD-WRT рутери

GOOSE VPN предлага някои примамливи функции, включително:

 • 28 сървъра с 63+ сървъра
 • Неограничени едновременни връзки
 • IKEv2, OpenVPN, PPTP и L2TP / IPSec протоколи
 • Специализирани сървъри за P2P & поточно предаване на медии
 • Лесен за употреба интерфейс
 • Многоезичен уебсайт и приложение
 • Поддръжка на чат на живо
 • Поддръжка на клиенти на английски и холандски език

Характеристиките, предоставени от GOOSE VPN, определено са от най-високо ниво, особено при OpenVPN и IKEv2 протоколите. С 28 сървърни места трябва да имате почти никакви затруднения при достъпа до неща като блокирани уебсайтове и гео-ограничено съдържание.

Хубаво е също, че Goose предлага многоезичен уебсайт с поддръжка на клиенти на английски и холандски. Неограничените едновременни връзки определено са още един плюс, въпреки че забраната за споделяне на акаунти го връща малко назад.

Добавка за борба с уязвимостта

Goose предлага добавка при плащане за допълнителни $ 0,80 - 1,00 USD / месец в зависимост от избора на абонамент. Добавката осигурява антивирусен, анти-злонамерен софтуер и анти-фишинг софтуер, както и допълнителна защита на защитната стена. За един долар повече (или дори по-малко) на месец това изглежда като добавка, която някои хора може да искат да включат в абонамента си.

GOOSE VPN добавяне на анти уязвимост

Скорост и производителност

При избора на VPN услуга е важно да се вземат предвид всички фактори. Като такъв, много важен фактор, който трябва да се вземе предвид, е работата на скоростта на сървъра, подобна на VPN, и / или всякакви течове. За щастие, производителността също е нещо, което старателно проучваме в ProPrivacy.com, за да ви спести малко време. По този начин, нека да надникнем в скоростта на GOOSE VPN и да изтече ...

скорост & Течове

Въпреки че ProPrivacy.com използва нова система за тестване на скоростта в последните ни прегледи на VPN, GOOSE VPN, за съжаление, не отговаря на изискванията, тъй като не предоставя .ovpn файлове на своя уебсайт. Що се отнася до скоростите на Goose, аз използвах нашия стар метод за тестване на скоростта - който все още е доста точен - за да ви дам някои примери.

GOOSE VPN скорости за изтегляне

Както можете да видите от тестовете за скорост на изтегляне, скоростта на интернет намалява значително след свързването с Goose. Тестовете за скорост на качване, от друга страна, бяха доста стабилни. Бих препоръчал да тествате различни сървъри, за да намерите най-добрата възможна скорост. Въпреки това, като цяло това беше слабо представяне в критична област.

GOOSE VPN скорост на качване

Тестове за теч

Открит е теч на IPv4?
Установено е теч на WebRTC?
Ограничения на данни
Ограничения на лентата
Открит е теч на IPv6?

Ще се радвам да съобщя, че GOOSE VPN няма течове! Уебсайтовете, които използвах - ipleak.net и doileak.com - успешно отчетоха IP адреса и DNS сървърите, които съответстват на VPN сървъра, който използвах.

GOOSE VPN тест за теч

Цена

1 месец

$ 3.89
на месец

12 месец

$ 12.99
на месец

GOOSE VPN предлага пакети както с опция за 1 месец, така и с опция за 1 година. 1-годишната опция определено е по-достъпният избор, който се предлага с $ 59,88, таксувани годишно. Опцията за 1 месец се предлага в два плана: неограничени данни и 50 GB данни. Разбира се, планът от 50 GB е по-евтин, но също така е вярно, че получавате това, което плащате.

GOOSE VPN цени

Goose предлага безплатна 30-дневна пробна версия, нещо, което е идеално, ако сте скептичен потребител, който предпочита да направи първо проба и да закупи по-късно. Като се има предвид, Goose все още изисква да въведете данните си за плащане, преди да можете да използвате безплатната пробна версия. Не се притеснявайте обаче - ако не харесвате VPN услугата, можете да се откажете по всяко време и няма да бъдете таксувани.

GOOSE VPN предлага следните опции за плащане:

 • Основни кредитни карти (Visa, MasterCard и др.)
 • PayPal
 • MINT (система с предплатени карти) - само годишни абонаменти
 • идеален

Goose предлага няколко други начина на плащане, но е малко сложно да ги намерите. В миналото те поддържаха биткойн плащания за годишни абонаменти. Този начин на плащане изглежда е изваден от възможностите. Най-добрият избор за анонимност в този случай е MINT. Въпреки че тя никъде не е толкова анонимна, колкото плащанията с криптовалута (и дори плащанията с криптовалута не са непременно анонимни).

Сметките са само за еднократна употреба, но можете да получите отстъпка, когато поканите приятелите си (и обратно).

Лесна употреба

Windows
MacOS
андроид
Linux
IOS
Windows Phone

уебсайт

GOOSE VPN начална страница

Уебсайтът GOOSE VPN е визуално привлекателен и добре комбиниран в по-голямата си част. Началната страница споделя битове информация за самия VPN, а след това, разбира се, може да се похвали с всекидневните неща, за които VPN може да се използва (да сте в безопасност онлайн, да имате достъп до блокирано съдържание и т.н.) Менюто предлага връзки към съответните страници като изтегляния и цени / планове. В долната част на страницата се предлагат по-подходящи връзки към неща като поддръжка на клиенти, общност, блог и често задавани въпроси.

Имам едно оплакване за уебсайта на GOOSE VPN: би било хубаво, ако предлагат страница, посветена на функциите на VPN. Въпреки, че страницата „Направете обиколка“ е разновидност на това, тя все още е твърде неясна, за да ми хареса. Въпреки това, уебсайтът все още предлага полезна информация на своите посетители.

Използване на GOOSE VPN

Настройката на GOOSE VPN е проста - изтегляте клиента, подходящ за вашето устройство, следвайте указанията за инсталиране и bam! Готови сте да използвате Goose! Следните инструкции за Windows OS GOOSE VPN клиенти:

 1. Отворете страницата за изтегляне на уебсайта Goose
 2. Изберете Изтеглете софтуер
 3. Той ще ви отведе до страница с инструкции
 4. Следвайте тези инструкции
 5. След като инсталацията приключи, GOOSE VPN ще започне
 6. Ще се появи екранът за вход
 7. Въведете данните си за вход
 8. Ще се появи клиентският интерфейс
 9. Кликнете върху OFF превключете, за да го включите
 10. Ще бъдете свързани с препоръчания сървър
 11. За да промените вашия сървър, изберете падащо меню на сървъра
 12. За да промените вашия протокол, изберете опция за протокол в долния ляв ъгъл
 13. отметка OpenVPN (или избрания от вас протокол)
 14. За да видите настройките на връзката, изберете Връзка раздел
 15. Активирайте вашия убийте превключвател, изберете Автоматично свързване, или деактивирайте списък с интелигентни сървъри
 16. Готов си!

Други платформи

GOOSE VPN налични платформи

GOOSE VPN клиентът е достъпен за: Windows OS, Mac OS, iOS, Android и различни рутери. В допълнение към клиента, можете да настроите ръчна конфигурация на различни други платформи като Linux, Synology OS, ChromeOS и Raspberry Pi 3. Важно е да се отбележи, че Goose VPN за Mac използва IKEV2, а не openVPN. Вижте уебсайта на доставчиците за повече подробности.

Мобилни приложения

Приложенията за iPhone VPN и Android VPN визуално и механично са подобни на клиента на Windows OS. Настройката на VPN е идентична, както и избора на сървър и достъп до други настройки.

GOOSE VPN мобилно приложение

За да получите мобилното приложение GOOSE VPN, просто:

 1. Регистрирайте се с GOOSE VPN
 2. Отворете вашия App Store или Google Play Store
 3. Потърсете приложението GOOSE VPN
 4. Изтеглете и инсталирайте
 5. Изберете Позволява когато бъдете подканени с VPN конфигурация
 6. Отворете приложението и се свържете със сървър!

Разширения на браузъра

Разширението на браузъра Google Chrome GOOSE VPN също е визуално и механично подобно на Windows VPN клиента (и мобилните приложения). Всичко, което трябва да направите, е да отидете в магазина на Google Chrome, въведете GOOSE VPN и инсталирайте разширението.

Разширение за браузър GOOSE VPN

Обслужване на клиенти

Гарантирано връщане на парите
24-часова поддръжка
Чат на живо
Дължина на гаранцията за връщане на парите 30
Безплатен пробен период Да - 30 дни

Поддръжката на клиенти, предлагана от GOOSE VPN, е отлична. Поддръжката на чат на живо е бърза, а представителите са информативни. И докато намирането на опцията за поддръжка на клиенти на билети е предизвикателство, ако Google „GOOSE VPN поддръжка на клиенти“, ще се появи отделна страница за поддръжка, която ви позволява да изпратите билет.

GOOSE VPN страница за връзка с нас

Ако решите да използвате тяхната система за поддръжка, базирана на билети, вместо тяхната поддръжка за чат на живо, ще се радвате да чуете, че времето за реакция на билета също е бързо. Получих отговор на въпроса ми в рамките на 8 часа. Като цяло, Goose има отлично обслужване на клиенти.

Поверителност и сигурност

Затъмнение (стелт)
IPv4 защита срещу теч
IPv6 защита срещу теч
Защита от течове на WebRTC
Kill Switch
Самостоятелно хостван / прокси DNS Не

GooseVPN се таксува като VPN услуга без регистрация. Той не регистрира IP адреси, когато влизате в акаунта си, но регистрира IP адресите на потребителите един път само по време на регистрация. Това означава, че активността на акаунта може да бъде проследена до IP адрес. Той също така регистрира честотна лента.

Правна ситуация на GooseVPN

Goose е със седалище в Холандия, която обикновено би се считала за страна с доста добри политики за поверителност. Например, онлайн цензурата по принцип не съществува в Холандия. Това е благодарение на техния дом от представители, които непрекъснато се изказват срещу филтрирането / цензурирането на онлайн материали. Въпреки това, както много други страни, Холандия все още се бори с мерките за борба с пиратството.

Въпреки това Холандия се счита за място, което е много добро за поверителност, поради което много фирми за защита на личните данни имат своите централни бази данни там. Като такъв GOOSE VPN може да се смята, че е на фантастично място: особено като се има предвид неговата политика за нулеви регистрации.

Платежен процесор

На въпрос за платежния процесор на Goose представител на компанията отговори с,

„Не можем да разкрием името на компанията, но можем да кажем, че е доставчик на плащания, които използват големи компании като Uber, AirBnB и Dropbox.“ Тази липса на прозрачност е безсмислена и вбесяваща, в света на услугите за поверителност прозрачността е жизненоважна. Една черна маркировка.

Проследяване на уебсайтове

GOOSE VPN проследяване на уебсайтове

Този елегантен малък инструмент, наречен Badger за поверителност, може да ви помогне да ви информира за тракерите, присъстващи на уебсайтовете, които посещавате. Това е особено полезно за VPN уебсайтове, тъй като вероятно не искате да изберете VPN, което ви проследява по милион различни начини. За съжаление изглежда, Goose прави доста проследяване чрез услугите на Google - което не е необичайно за уебсайт, но все още не е идеално.

Ако искате да вземете мерки, за да попречите на уебсайтовете да ви следят, можете да го направите лесно!

Посетете GooseVPN »

Протоколи за криптиране

IKEv2
OpenVPN
PPTP
SSTP
L2TP / IPSec

Goose осигурява отлично OpenVPN криптиране с AES-256 шифър и HMAC Sha1 удостоверяване както за контрол, така и за канали за данни, RSA-2048 ръкостискане и DHE-2048 напред секретност. С 256-битовия ключ, Goose реализира военно криптиране, което е неразбираемо - и докато RSA-4098-битовите ключове са предпочитани за максимална сигурност, RSA-2048 също е добър. Превключвател за убийство е достъпен и за потребителите на Windows.

За повече информация относно VPN криптирането, посетете нашето Ръководство за шифроване на VPN.

Заключителни мисли

GOOSE VPN определено си заслужава да опитате - и с безплатна 30-дневна пробна версия, защо не? Те предлагат отлично криптиране, удобен за потребителя интерфейс, специализирани P2P сървъри и стриктна политика без регистрация. Още повече, с GooseVPN можете да свържете буквално толкова устройства, колкото искате! Що се отнася до недостатъците на GOOSE VPN, проследяването на уебсайтове е лесно да се предотврати и поддръжката на чат на живо не е пагубна, ако продължат да поддържат системата за поддръжка на базата на билети.

Единственият истински недостатък на Goose са проблемите с библиотеката във Великобритания на Netflix. Освен това, този VPN си струва да се разгледа, особено с щедрата си безплатна VPN пробна версия и достъпни цени. Изпробвайте гъска днес!

Посетете GooseVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me