CyberGhost VPN


 • Ценообразуване

  от $ 2.75
  / месец

 • Достъпно на:


  • андроид

  • IOS

  • Windows

  • MacOS

  • Linux
 • деблокира:


  • Нетфликс

  • iPlayer

Наградите ProPrivacy.com се считат за индустриален златен стандарт за признаване на постижения в сектора на VPN. На тазгодишното ексклузивно събитие в Лас Вегас, CyberGhost VPN спечели заветната награда за Best Value VPN. Продължете да четете този CyberGhost VPN преглед, за да разберете защо точно тази VPN осигурява най-добрата стойност на парите през 2020 г. и защо беше подгласник в категориите Най-добър общ VPN и най-бърз VPN.

ProPrivacy.com резултат
10 от 10

резюме

CyberGhost VPN е голямо име VPN услуга, което прави почти всичко както трябва. Най-новият му софтуер е чудесен за използване и предлага богати функции. В този преглед на CyberGhost VPN ние разглеждаме задълбочено функциите за сигурност, бързината и производителността, приложенията за всяка платформа и други, за да разберем дали тази VPN услуга е като цена / качество..

Бързи статистики

 • компетентност
  Румъния
 • Едновременни връзки
  7
 • Държави
  90
 • ProPrivacy.com SpeedTest (средно)
  63.92 Mbps

Видео ревю

CyberGhost имат някои страхотни функции, които обхващаме в нашето удобно видео ревю - разгледайте го!

CyberGhost VPN преглед 2020 | Наистина добра стойност? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN преглед 2020 | Наистина добра стойност? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN преглед 2020 | Наистина добра стойност? | ProPrivacy Deep Dive

Ако търсите повече информация, защо да не сравните CyberGhost и ExpressVPN един до друг?

Ценообразуване

На потребителите на CyberGhost VPN се предлага рязко намаляване на цената за закупуване на дългосрочни абонаменти, но иначе плановете са идентични. Предлага се еднодневна безплатна пробна версия, въпреки че да я намерите на уебсайта не винаги е лесно. Има и много щедра 45-дневна гаранция за връщане на пари от VPN.

36 месец

Вземете допълнителни 6 месеца безплатно за 1-годишен план!

79% отстъпка

$ 2.75
на месец

6 месеца

$ 7.99
на месец

1 месец

$ 12.99
на месец

CyberGhost VPN приема плащане чрез кредитна / дебитна карта, PayPal или директен дебит. Възможно е допълнителни опции за плащане в зависимост от вашата страна на пребиваване. Тези, които търсят поверителност, могат да плащат в биткойн, въпреки че не забравяйте, че колкото и анонимно да платите VPN компания, ще знаят вашия истински IP адрес.

Плащанията се обработват от услуги на трети страни като Cleverbridge, Stripe и PayPal. Плащанията с биткойн се обработват от BitPay.

Поддържани платформи за плащане


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

Характеристика

Избор на порт
Препращане на порт
Едновременни връзки 7
Общо сървъри 5700
Държави 90
Поддръжка на рутери
Поддържани рутери Всеки рутер с VPN възможности
Голи метални или виртуални сървъри Чист метал
Torrenting

С над 5700 сървъра в над 90 страни никога няма да ви липсва удобен сървър, към който да се свържете! И тази цифра е още по-впечатляваща, когато вземете предвид факта, че всички тези сървъри са голи метални машини за единично настаняване, които са здраво под контрола на персонала на CyberGhost.

Разрешаването на до седем устройства наведнъж е щедро. CyberGhost VPN разрешава торент на много от своите сървъри, включително голям флот от сървъри в Монреал, специално конфигуриран да осигурява бързи торенти за потребители в Северна Америка.

„Функции за връзка“

VPN клиентите на CyberGhost предлагат редица специални функции за „свързване“. Блокиране на реклами, Блокиране на злонамерени уебсайтове и Блокиране на онлайн трафик използвайте DNS списъци за защита на устройството си от различни заплахи.

Приложението CyberGhost Windows

Автоматизираният HTTPS е основно внедряване на известния браузър с отворен код HTTPS Everywhere добавяне, което гарантира сигурна HTTPS връзка, ако домейнът поддържа HTTPS на всяко ниво.

Компресирането на данни намалява използването на вашата пропускателна способност и следователно може да бъде полезно (в зависимост от това, което изтегляте), но трябва да се отбележи, че много VPN услуги позволяват компресиране на данни по подразбиране, без да изпитват нужда да го споменавате.

„Умни правила“

„Интелигентни правила“ обхващат редица функции, които са налични в някои от приложенията на CyberGhost VPN, но не и в други.

 • WiFi защита (Windows, macOS, Android, iOS) - открива, когато се свържете с непозната мрежа и може автоматично да включите вашия VPN, да попитате какво да направите или никога да не защитите, както посочвате.

 • Изключения (Windows, Android, iOS) - известна също като разделно тунелиране, тази функция ви позволява да изключите някои уебсайтове от VPN. Това е много полезно, например, ако обикновено се свързвате към VPN сървър в чужбина, но искате да се свържете с локални версии на някои уебсайтове, без да изключвате VPN.
 • Защита на приложенията (Windows, Android) - автоматично стартира CyberGhost и автоматично се свързва към определен сървър, когато отваряте именани приложения. Така че можете да настроите това да се свързва автоматично към сървъра на Netflix в САЩ всеки път, когато отворите приложението Netflix.

CyberGhost деблокира ли Netflix?

Нетфликс
iPlayer

CyberGhost изпълнява поточни сървъри, които са специално оптимизирани за отблокиране на над 35 популярни стрийминг услуги. Те включват Fox Sport в Бразилия, Comedy Central, YouTube в различни страни, Netflix в различни страни и много други. Той дори деблокира Disney + от всяка точка на света, въпреки наличието си само в САЩ при стартирането. За съжаление, услугата се удари и пропусна, когато става дума за BBC iPlayer. Той използваше безупречно предоставяне на достъп до британската платформа, но оттогава стана очевидно ненадежден.

Списък на сървъри за стрийминг на CyberGhost

Не ги тествахме всички, но американските сървъри на Netflix работеха почерпка.

Скорост и производителност

скорост

Среднопретеглена скорост на изтегляне от 58,51 Mbits / s поставя CyberGhost VPN в долния край на нашата таблица с резултати, което е малко несправедливо, тъй като завършването около тази маркировка за скорост е много ожесточено с по-малко от Mbit / s или два, които разделят много доставчици.

Отново, това не е в горната част на нашия списък, но резултатът за максимална скорост на разрушаване на CyberGhost VPN от 556.2 Mbit / s означава, че ако се свържете със сървър на същия континент като себе си, тогава ще видите минимално забавяне на дори най-бързата домашна интернет връзка.

Времето за търсене и свързване на DNS е подобно на средата на пътя, което днес означава, че те все още са доста бързи!

Тестове за теч

Открит е теч на IPv6?
Установено е теч на WebRTC?
Открит е теч на IPv4?
ProPrivacy.com SpeedTest (средно) 63.92
Ограничения на данни
Ограничения на лентата
ProPrivacy.com SpeedTest (макс. / Спукване) 556,2

Не срещнахме проблеми с течовете с macOS клиента, въпреки че установихме течове на WebRTC IPv6 в Windows клиента. В клиентските настройки на Windows можете да деактивирате IPv6, за да го поправите, въпреки че не можем цял живот да мислим защо IPv6 не е деактивиран по подразбиране.

Понастоящем не можем да тестваме мобилни приложения за проблеми с IPv6, но не откриваме никакви течове през IPv4 връзка. Приложението CLI Linux не осигурява защита от течове от DNS или WebRTC.

Моля, вижте нашето Пълно ръководство за защита от течове на IP за информация по този въпрос.

Лесно използване

Можете да се регистрирате за акаунт в уебсайта или да се възползвате първо от безплатната 24-часова безплатна пробна версия. Трябва да кажем, че изпитването може да бъде малко неуловимо - понякога се рекламира, понякога не е. Ако можете да изтеглите софтуера, тестът автоматично се включва, но често ни е трудно да намерим връзки за директно изтегляне.

Кликването върху безплатната пробна версия за macOS може също да доведе до изтегляне на .exe файл на Windows, което изисква да преследвате чрез помощните страници на CyberGhost VPN, за да намерите изтегляне на .pkg за macOS.

Ако вече имате акаунт (който можете също да регистрирате в приложението от приложенията за Android и iOS) или след като сте проследили изтеглянето на безплатното пробно изтегляне на Windows или macOS, целият процес е много лесен.

CyberGhost VPN има персонализирани приложения за Windows, macOS, Android и Android TV / Amazon Fire TV. Той също така предлага приложение за команден ред (CLI) за Linux и безплатни разширения на браузъра за Chrome и Firefox. Ръководствата за ръчна настройка са предоставени за редица други устройства като DD-WRT и рутери за домати, Raspberry Pi и Chromebook.

Клиентът на Windows

Когато стартирате клиента за първи път, CyberGhost VPN предлага няколко прости ръководства за използване на VPN за сърфиране „анонимно“, торент и стрийминг.

Обърнете внимание, че използването на VPN не осигурява истинска анонимност, защото вашият доставчик на VPN винаги знае кой сте. Настрана, ръководствата предоставят просто удобно за начинаещите обяснение как да използвате VPN.

CyberGhost Windows Client

CyberGhost VPN определено надгради играта със своя клиент CG7 по отношение на естетиката. Изглежда добре и се ориентира лесно. Можете да оставите приложението да избере близък сървър за вас или можете да разширите приложението за достъп до пълния интерфейс.

От тук можете да изберете държава или отделен сървър в дадена държава въз основа на разстоянието и натоварването. Можете също така да изберете сървъри, които са оптимизирани за торент и поточно предаване.

Списък на сървърите на CyberGhost на Windows

Приложението за Windows разполага с всяка оферта „Функция за връзка“ и „Умно правило“. По подразбиране CyberGhost използва протокола OpenVPN, но вместо това можете да изберете IKEv2 или L2TP / IPsec.

Потребителите на OpenVPN могат да преминат от UPP към TCP, което може да бъде полезно за избягване на умерени VPN блокове. Клиентът предлага и функция за сканиране на случаен порт за потребителите на OpenVPN, което може да бъде полезно и за избягване на случайни VPN блокове.

IPv4 DNS защитата от теч и превключвател за убийство са активирани по подразбиране, въпреки че поради причини, които не са ясни IPv6 връзките не са блокирани по подразбиране. Както вече беше отбелязано, IPv6 трябва да бъде деактивиран в Настройки, за да се предотврати изтичането на IPv6 в Windows.

Извършихме няколко теста на превключвателя kill, за да установим, че той работи на ниво защитна стена на системата. Това е добре, защото дори и VPN клиентът и демонът на OpenVPN (ако се използва) да се сринат, вашият IP адрес няма да бъде изложен.

Клиентът на macOS

Както трябва да стане ясно от екранните снимки по-рано в тази статия, клиентът на macOS е много подобен на този на Windows. Превключвателят за убийство на ниво система и ефективната IPv4 и IPv6 DNS защита срещу теч са разумно вградени, а не са опция за конфигуриране от потребителя.

Приложението за Mac използва IKEv2. Всички „функции за връзка“ са налични и правилни, въпреки че единственото налично „интелигентно правило“ е WiFi защита.

Приложението за Android

Приложението за Android използва OpenVPN и подобно на Windows братята поддържа „Използване на TCP” и избор на произволен порт. Той също така поддържа всички „функции за връзка“, плюс WiFi защита и изключения „интелигентни правила“.

CyberGhost VPN свързан

Няма избрана от потребителя настройка на превключвател за убиване, но CyberGhost VPN ни казва, че ключът за убийство е вграден.

Няма превключвател за убийство, въпреки че Android 7+ се предлага с вграден превключвател за убийство, който работи с всяко VPN приложение.

Приложението iOS

Не е изненадващо, че приложението за iOS изглежда много подобно на приложението за Android. Под добрия обаче той използва протокола IKEv2, а не OpenVPN. Това е абсолютно добре. IKEv2 се счита за много сигурен и има предимства в производителността пред OpenVPN.

„Функции за връзка“ и повечето „Смарт правила“ не присъстват в приложението за iOS, въпреки че WiFi защита и вграден превключвател за убийство са.

Linux

Клиентът на Linux на командния ред на CyberGhost е малко повече от отворения клиент OpenVPN, предварително конфигуриран да използва сървърите на CyberGhost. Това обаче осигурява истинско удобство при изтеглянето и стартирането на .ovpn файлове ръчно.

Клиентът е на разположение за Ubuntu и Fedora и изглежда оптимизиран за различни версии на тези дистрибуции. Пакетите DEB и RPM обаче трябва да работят на всяка система, която поддържа тези формати за разпространение.

Добавки към браузъра

Приложенията за браузър за Firefox и Chrome са достъпни безплатно за всички, а наличието на акаунт в CyberGhost не подобрява тяхната функционалност. На разположение са само четири места за прокси сървъри: Германия, Холандия, Румъния и САЩ.

Добавки към браузъра CyberGhost

Те прости HTTPS прокси. Като такива, те ще излъжат вашето местоположение и ще защитят вашите данни с HTTPS криптиране с едно натискане на бутон. Те обаче осигуряват всякаква защита на WebRTC.

Обслужване на клиенти

Уебсайтът хоства обширни ръководства за настройка, както и множество други статии и ръководства за много аспекти на използването на VPN (въпреки че някои са малко остарели). Има и денонощна поддръжка за чат и имейл на английски, немски, френски и румънски език, която отговаря бързо и описва всички въпроси, които сме задали от нея.

Поверителност и сигурност

Самостоятелно хостван / прокси DNS да
Kill Switch
Затъмнение (стелт)
IPv4 защита срещу теч
IPv6 защита срещу теч
Защита от течове на WebRTC

компетентност

CyberGhost е румънска компания, която сега е собственост на Kape Technologies.

Като цяло Румъния се счита за неприкосновеност на личния живот. Румънските съдилища удариха директивата за запазване на данни на ЕС на конституционни основания много преди тя да бъде обявена за незаконна от Европейския съд. Освен това тя не е шпионска нация с 14 очи и няма известни връзки с НСА.

Според TOS „отношенията между вас и KAPE ще се управляват и тълкуват в съответствие със законите на Англия.“ Обединеното кралство е основател на шпионския съюз, ръководено от NSA „Five Eyes“ и е дом на някои от най-крайните законодателство за масово наблюдение, влязло в сила някога.

Регистри

„Когато използвате VPN на CyberGhost, данните за трафика на потребителя, като история на сърфиране, местоназначение на трафика, съдържание на данни и предпочитания за търсене, не се наблюдават, записват, регистрират или съхраняват от Компанията. Повече от това, когато използваме VPN на CyberGhost, ние не съхраняваме регистрационни файлове за връзка, което означава, че нямаме журнали, обвързани с вашия IP адрес, времева марка на връзка или продължителност на сесията. “

Така CyberGhost VPN лесно се квалифицира като VPN без регистрация, въпреки че някои агрегирани метаданни се изпращат анонимно на услуги на трети страни (MixPanel) за анализ на тенденциите.

Още по-притеснително е, че CyberGhost VPN осъществява значително уеб проследяване на посещения на неговия сайт, което споделя с редица трети страни (въпреки че не открихме никакви проследяващи Google Analytics). Този вид проследяване обаче няма ефект върху поверителността на VPN сесиите,

Техническа сигурност

Приложението за Windows използва IKEv2protocol по подразбиране, въпреки че можете да преминете към OpenVPN или IPsec. Приложението за Android използва OpenVPN, докато приложенията за macOS iOS използват IKEv2. CyberGhost използва следните настройки на OpenVPN:

Канал за данни: AES-256-CBC шифър с SHA-256 хеш аутентификация.

Контролен канал: AES-256 шифър, RSA-4096 ключ за криптиране и SHA384 хеш аутентификация. Перфектната предна секретност се осигурява от обмен на ключове ECDH-4096.

Това е много силна настройка. И както вече споменахме, CyberGhost VPN използва 100% голи метални сървъри, което е чудесна новина за поверителност.

Препоръчваме да деактивирате WebRTC на ниво браузър, тъй като това е единственото 100% гарантирано решение за течовете на WebRTC, въпреки че приложенията на CyberGhost така или иначе предотвратяват всички форми на IP течове. Искаме обаче IPv6 да е деактивиран в Windows по подразбиране.

Спорни

Под предишното си име на Crossrider, Kape Technologies си спечели злощастна репутация на търговец на зловреден софтуер, минало, от което Kape се стреми да се дистанцира от:

„Решението за преименуване на компанията… се дължи на силната връзка с миналите дейности на компанията, както и на необходимостта от подобряване на марката, насочена към потребителите за бизнеса.“

Най-големият акционер на Kape, Теди Саги е противоречива фигура, която беше посочена в панамските документи. Донякъде загрижени са и докладите за минали връзки между Crossrider и Unit 8200, „израелският еквивалент на NSA или GCHQ“.

CyberGhost VPN се обърна към нас по този въпрос и държи да подчертае, че това е румънска компания, работеща под румънска юрисдикция. Също така, че публикува доклад за прозрачност.

Заключителни мисли

CyberGhost VPN е пълнофункционална VPN услуга без регистрация. Софтуерът му CyberGhost 7 е елегантен на всички платформи, много е сигурен, отблокира почти всичко и в зависимост от платформата разполага с множество полезни звънци и свирки.

Единствената важна характеристика, която бихме искали да видим в бъдеще, е по-здравата технология на затъмняване, способна да победи VPN блокове на места като Китай, Египет и Иран. Но за по-голямата част от потребителите, които не се нуждаят от това, CyberGhost VPN е високопрофесионална услуга, която предоставя почти всичко, което VPN може да иска.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me