CryptoStorm

 • Prețuri

  Din $ 7,00
  / luna

ProPrivacy.com Scor
6 din 10

rezumat

CryptoStorm este o securitate online rapidă bazată pe screamin, bazată pe jeton, open source, publicată fără restricții, fără compromisuri & Serviciul de confidențialitate [VPN]. ”După cum vom vedea în această recenzie CryptoStorm, furnizorul se ocupă cu buzzwords și cu auto-promovare, dar nu reușește să își îndeplinească propriul hype..

Metoda de abonare bazată pe jetonul CryptoStorm este interesantă, dar nu este la fel de revoluționară ca facturarea.

Statistici rapide

 • competență
  Poate Islanda, poate nu
 • Conexiuni simultane
  4
 • ţări
  9

Vizitați CryptoStorm »


Tarifele și planurile CryptoStorm

Structura prețurilor CryptoStorm este oarecum neobișnuită. Costul de bază este de 6 USD USD pe lună, cu economii minore pentru achiziționarea unui abonament mai lung. Cumpărarea unui abonament anual, de exemplu, economisește doar 6 dolari la plata lunară.

1 lună

$ 7,00
pe luna

Cu toate acestea, cumpărarea unui abonament este creșterea numărului de conexiuni simultane pe care vi le permiteți. De exemplu, un abonament anual vă permite să vă conectați până la patru dispozitive în același timp.

De asemenea, este posibil să cumpărați pachete de abonamente de o lună. Totuși, aceste pachete nu corespund opțiunilor de abonare obișnuite. De exemplu, puteți cumpăra abonamente de șase luni sau anuale, dar pachete de cinci luni sau 11 luni.

Aceasta pare a fi o încercare deliberată de a obusca faptul că pachetele costă cam același preț ca abonamentele, în ciuda oferirii unei singure conexiuni (de exemplu 52 $ / 12 = 4,33 USD, în timp ce 48/11 USD = 4,36 USD).

De asemenea, este posibil să plătiți 1,86 USD pentru abonamentul de o săptămână, ceea ce este util pentru încercarea serviciului. Această opțiune este binevenită prin particularitate, deoarece CryptoStorm nu oferă o probă gratuită sau o garanție de returnare a banilor.

Existența unui nod „Cryptofree” gratuit nu este bine anunțată și a fost o veste pentru mine când am executat primul client. Nu există limite de date pe acest server gratuit, dar serviciul este foarte lent (a se vedea testele de viteză ulterior în această recenzie).

Plata se face prin intermediul unui sistem de jetoane mult prea ridicat al CryptoStorm (vezi mai jos). Jetoanele pot fi achiziționate direct de pe site-ul web CryptoStorm folosind PayPal sau procesorul de plăți terță parte Stripe.

Stripe acceptă plata folosind card de credit / debit, inclusiv carduri de debit preplătite. De asemenea, acceptă plata în Bitcoin. Dacă plățile se fac prin Stripe, atunci CryptoStorm nu va înregistra cine a efectuat plățile, deși Stripe va.

Jetoanele pot fi achiziționate și de la distribuitori terți. Nu uitați că oricât de anonimă este metoda de plată folosită, CryptoStorm va cunoaște în continuare adresa dvs. IP reală.

Funcțiile VPN ale CryptoStorm

CryptoStorm oferă următoarele caracteristici:

 • Fără jurnale
 • Plata prin jetoane temporare vândute de către distribuitori terți (în teorie)
 • Până la patru conexiuni simultane (pentru un an + abonamente)
 • Suport DNSCypt și DNSChain
 • Acceptă Bitcoin și carduri de debit preplătite (prin Stripe)
 • Selectarea aleatorie a portului (doar Windows)
 • Servere în nouă țări
 • Protocolul OpenVPN
 • Torrenting P2P este permis

Serverele sunt localizate în principal în Europa, dar există și unele în SUA și Canada. pentru mai multe informații despre torrenting, consultați cel mai bun VPN pentru ghidul site-urilor torrent.

Plata CryptoStorm Token

De departe, cea mai unică și mai caracteristică ofertă oferită de CryptoStorm este posibilitatea de a plăti folosind jetoane hashed. Teoretic, acestea pot fi achiziționate de la distribuitori terți. Acest lucru asigurând că, în ceea ce privește CryproStorm, plățile sunt anonime. Ca atare, token-urile nu sunt asociate cu un cont. Fiecare simbol vă autorizează pur și simplu să utilizați serviciul pentru o anumită perioadă de timp.

Ideea pare ca aceste jetoane să fie tranzacționate, schimbate și vândute de către distribuitori terți. În teorie, aceasta nu este o idee proastă, deși nu văd cum este mai anonim decât VPN-urile care acceptă plata folosind carduri de magazin sau numerar. În practică, însă, sistemul pare să fie o mizerie. Puteți cumpăra jetoane direct de pe un site web CryptoStorm și puteți face acest lucru anonim folosind Bitcoin.

Cu toate acestea, link-ul Reseller de pe pagina principală declanșează un avertisment certificat HTTPS. Dacă ignorați avertismentul, sunteți dus pe pagina de forum CryptoStorm care presupune să enumere revânzătorii. Însă multe dintre linkurile de pe această pagină sunt foarte vechi și nu pe un singur link al revânzătorului pe care am făcut clic pe funcționat (într-adevăr, făcând clic pe multe astfel de link-uri au generat și avertismente de certificat).

Unele vânzări private de jetoane individuale par a fi autentice, deși eu, cu siguranță, nu prea am încredere în a cumpăra un jeton prin terțe părți de pe această pagină, deoarece acestea sunt pur și simplu vânzări private fără reputație și / sau escrow sau sistem similar în loc..

DNSCrypt

Windows Widget v3 oferă suport DNSCrypt: „Acum, întrebările dvs. DNS vor fi ascunse de la ISP-ul dvs. înainte de a vă conecta chiar la CS, deci dacă nu urmăresc toate IP-urile noastre DNSCrypt / DeepDNS (motiv pentru care puteți alege un non -CS DNSCrypt server în v3), nici măcar nu vor ști că vă conectați la CS. ”Avantajul principal pe care îl văd aici este capacitatea de a vă conecta în siguranță la serverele DNS non-CryptoStorm. Acest lucru ar trebui să contribuie la depășirea blocurilor pe furnizorii VPN, care implementează județe precum China.

DNSChain

DNSChain este o tehnologie care își propune să remedieze problemele existente cu sistemul de autentificare certificat HTTPS. În schimb, folosește blockchain-ul Namecoin pentru a autentifica certificatele. Am un articol despre asta aici. Este o idee bună, dar, din câte știu, rămâne foarte mult în stadiul de dezvoltare. Acest lucru înseamnă că, cu siguranță, nu este pregătit pentru ora de spectacol.

Confidențialitate CryptoStorm

CryptoStorm se facturează ca un campion al confidențialității, dar nu există informații despre companie disponibile pe site-ul său web. Un membru al personalului CryptoStorm a apărat pseudo-anonimatul companiei în această veche postare reddit, dar, personal, prefer companiile de încredere administrate de persoane care doresc să își asume responsabilitatea personală pentru serviciile pe care le administrează. Înțeleg, totuși, că unii pot aprecia abordarea mantiei și a pumnalului.

competență

Acest lucru înseamnă, totuși, că este imposibil de spus cu siguranță sub ce jurisdicție operează CryptoStorm. Pentru ceea ce merită, Douglas Spink este cetățean american, iar Baneki Privacy Computing Inc. este înregistrat în Canada (a se vedea addendum).

În general, recomandăm să evitați VPN-urile canadiene din motive de confidențialitate, deoarece Canada este un membru entuziast al alianței de spionaj Five Eyes condusă de NSA. Această recenzie (care vorbește și cu un purtător de cuvânt al CryptoStorm) afirmă că CryptoStorm are sediul în Islanda.

Cu toate acestea, nu pot găsi nicio altă confirmare. Islanda este bună pentru confidențialitate, dar dacă CryptoStorm se bazează într-adevăr acolo, atunci este interesant de observat că nu rulează servere din acea locație. Actualizare: CryptoStorm mi-a spus că: "În ce țară vă bazați dintr-o perspectivă juridică? Islanda, de fapt nu ne pasă." Hmm. Trebuie să spun că nu sunt foarte convins. De asemenea, este demn de remarcat aici că conexiunea Spink a condus la speculații cu privire la faptul că CryptoStorm este un punct de miere.

Vizitați CryptoStorm »

Criptostormă: jurnalele

CryptoStorm susține că nu păstrează deloc jurnalele, deși monitorizează clar activitatea serverului în timp real: „Puteți seta jurnalele principale și de stare pe / dev / null pentru a dezactiva cu adevărat înregistrarea, dar asta va însemna că furnizorul nu va avea acces la statistici utile, cum ar fi câți utilizatori sunt conectați în prezent la o instanță (și, astfel, la fiecare server fizic).

Majoritatea dintre ei (inclusiv noi) au nevoie de aceste informații pentru a urmări cât de ocupat este un anumit server, astfel încât să știm când un anumit cluster are nevoie de un nod suplimentar. ”Oarecum mai îngrijorător:

„Întrucât nu ne place ideea de IP-uri reale care să apară oriunde în jurnalele de stare, am modificat sursa OpenVPN, astfel încât numărul de utilizatori conectați să poată fi vizualizat (alături de octeți primiți / trimiși, conectați, etc.) , dar adresa IP nu mai face parte din datele respective. Am creat un patch UNIX .diff pentru oricine dorește să facă același lucru cu OpenVPN, disponibil aici (aplicați cu `patch -p1 < noip.diff`).“

Este cu adevărat o idee bună să modificați codul OpenVPN încercat, testat și acum complet auditat, cu un patch testat și neautorizat? Aș prefera mult ca toate jurnalele să fie trimise pur și simplu la / dev / null, așa cum o fac furnizorii precum AirVPN.

CryptoStorm este sigur?

VryptoStorn utilizează următoarele setări OpenVPN:

Canal de control: un cifru AES-256. Parametrii RSA și SHA nu sunt definiți (tls-cipher TLS-DHE-RSA-WITH-AES-256-CBC-SHA), așadar voi presupune criptarea implicită OpenVPN RSA-2048 și strângerea de mână HMAC SHA-1. Perfect secret secret (PFS) este oferit prin amabilitatea unui schimb Diffie-Hellman (DHE).

Canal de date: un cifru AES-256-CBC cu autentificare hash HMAC SHA-512. Aceste setări sunt bune, deși sunt la fel de sigure ca și setările implicite OpenVPN utilizate pentru canalul de control (care este, ar trebui să spunem, sigur).

Așa cum este practica standard, toate IP-urile sunt partajate pentru confidențialitate sporită. Vrei să afli mai multe? Vă rugăm să consultați ghidul meu de criptare VPN și cele 5 cele mai sigure VPN-uri pentru 2017. CryptoStorm spune că folosește servere metalice goale patch-uri cu grsecurity pentru o securitate suplimentară. În afară de faptul că există unele probleme legale cu privire la licența Grsvurity GPLv2, acest lucru sună bine.

Site-ul Cryptostorm

Gusturile variază, dar pentru mine personal, site-ul CryptoStorm este unul dintre cele mai urâte și mai neprofesionale site-uri web cu aspect pe care le-am văzut încă din anii ’90. Criptostormă Acasă 2

De o mare îngrijorare este folosirea grea a unor cuvinte cheie care sună impresionant, care par să aibă prea puțin în modul de substanță. Acest lucru, dar totodată, într-un fel, în același timp, limbaj puternic și jargon, de asemenea, domină și paginile forumului, care sunt inima site-ului CryptoStorm. În mod îngrijorător, multe dintre linkurile de pe pagina principală duc la certificatul HTTPS.

Astfel de erori de bază fac puțin pentru a inspira încredere în capacitățile tehnice ale serviciului. Acum ... sunt un manager tehnic, dar am probleme în a urma o mare parte din ceea ce se spune pe site-ul și forumurile. Dacă este ceva, mi se pare limbajul confuz și că obuscă ceea ce se spune.

Această situație nu este ajută de faptul că instrumentul de căutare pe forum nu a reușit întotdeauna să returneze rezultatele pe care le-am solicitat. Acestea fiind spuse, CryptoStorm pare să aibă o bază de fani loiali care participă activ la discuțiile de pe forum. Prin urmare, stilul de publicare al CryprtoStorm trebuie să apeleze la unii.

Suport CryptoStorm

Altele decât prin intermediul paginilor forumului, asistența vine printr-un canal de chat IRC (bazat pe browser). De asemenea, puteți posta întrebări pe canalul de Twitter CryptoStorm.

Pagina de servicii pentru clienți CryptoStorm

În ciuda faptului că canalul IRC este destul de ocupat, nu am putut să primesc răspunsuri satisfăcătoare la întrebările mele. Mai sus este singurul răspuns pe care l-am primit, după care m-am trezit repetat deconectat. Actualizare: am primit un răspuns pe Twitter 5 zile mai târziu, care mi-a răspuns satisfăcător întrebărilor.

Procesul

Odată ce CryptoStorm a primit plata, vă va trimite un e-mail (în teorie puteți cumpăra jetoane de la distribuitori terți). Prin urmare, adresa de e-mail trebuie să fie valabilă, dar va fi suficient un cont de e-mail de unică folosință.

CryptoStorm Windows „Widget” v3

Widgetul poate fi descărcat de pe pagina principală a site-ului web. Este bine să rețineți că Widget-ul este open source, dar deși hasset-urile md5 și SHA sunt disponibile, o semnătură PGP completă nu este. Aceasta nu este o formă bună pentru software-ul open source, deoarece nu există nicio garanție că nu a fost modificată.

Clientul Windows CryptoStorm

Um ... cum se conectează la un server VPN în orice fel, formă sau formă „Logare în darknet ..."?!! Acest lucru este simptomatic pentru tipul de jargon înșelător găsit la toate nivelurile acestui serviciu.

Aplicația Windows CryptoStorm

Am văzut software mai drăguț, dar se termină treaba.

Ferestre CryptoStorm

Puteți alege orice număr de port (UDP sau TCP) sau randomiza portul. Această din urmă opțiune poate ajuta la depășirea măsurilor de cenzură VPN și obfuscarea utilizării VPN.

Widget Cryprostorm 3

Widget este protejat împotriva scurgerilor DNS și WebRTC (IPv6 DNS este pur și simplu dezactivat). După cum vom vedea mai jos, totuși, adresele IPv6 sunt încă scurse prin WebRTC. Discut mai sus despre funcționalitatea DNSCrypt. Nu există nici un comutator de ucidere.

Performanța CryptoStorm (teste de viteză, DNS, WebRTC și IPv6)

Toate testele au fost efectuate pe conexiunea mea de fibre Virgin Media din Marea Britanie, folosind OpenVPN User Datagram Protocol (UDP). Au fost efectuate într-o mașină virtuală cu instalare curată folosind o conexiune Ethernet cu fir.

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Vedeți explicația noastră de testare a vitezei complete pentru mai multe detalii, dar rețineți că am trecut la Speedtest.net Beta (HTML5), deoarece produce în prezent rezultate mai consistente decât testmy.net.

Am adăugat, de asemenea, rezultate media ping (latență) între paranteze, deoarece acest lucru reflectă cel mai bine timpii de încărcare a paginilor din lumea reală, și astfel viteza percepută. Criptostormă în jos 2Criptostormă sus

Inutil să spun, rezultatele vitezei de descărcare sunt foarte neimpresive. „Viteza uimitoare a rețelei până acum, este înfricoșător”, aceasta nu este.

Doar din interes, am testat și serverul „CryptoFree” cu următoarele rezultate (în medie): descărcați 0.38 Mbps, încărcați 0.89 Mbps, ping: 654.2. Pentru toate intențiile practice, aceste viteze sunt inutilizabile. Scurgerea de Cryptostorm Ip

Testele simple de scurgere IP folosind ipleak.net au relevat o scurgere IPv6 WebRTC. Aceasta înseamnă că site-urile web pot vedea adresa IP reală a utilizatorilor IPv6, ceea ce este un eșec complet pentru o VPN. Pentru mai multe detalii despre scurgerile de la WebRTC, vă rugăm să consultați aici. CryptoStorm nu a funcționat nici cu US Netfix, nici cu BBC iPlayer.

Alte platforme

„Widget” este disponibil numai pentru Windows, dar ghiduri de configurare manuală sunt disponibile pentru Linux (diverse distros), Android, iOS și OSX (deși link-ul OSX din e-mailul introductiv indică instrucțiunile Linux). Când utilizați software terță parte puteți alcătui parola, iar numele de utilizator este hașa SHA512 a codului jeton. Nu sunt 100% la sută sigur ce avantaj oferă acest lucru doar folosind codul în sine, dar poate exista unul. Un site SHA512 este inclus pe site-ul web pentru a face acest pas ușor, deși unii pot să nu aprecieze faptul că acest lucru necesită JavaScript pentru a funcționa.

Addendum: Douglas Spink

Nicio discuție despre CryptoStorm nu poate fi completă fără a menționa Douglas Spink. CryptoStorm este o reîncarnare a serviciului VPN CryptoCloud, o filială (sau posibil partener de lucru apropiat) al Baneki Privacy Computing Inc. Bloomberg continuă să-l includă pe Spink ca șef de tehnologie al Baneki și s-a raportat pe larg că deține CryproStorm (ceva el însuși a trecut în evidență spunând). De altfel, CryptoStorm a continuat să nege că Spink are vreo afiliere actuală cu compania. Acest lucru face ca următoarea declarație emisă în urmă cu doar un an să fie destul de ciudată: „S-a întors și s-a implicat din nou pentru scurt timp după eliberare, dar apoi a fost arestat din nou, iar restul echipei l-au dezasociat și l-au eliminat / împiedicat. orice acces de-al lui la orice. ”Este de remarcat faptul că Spink are un stil de scriere foarte distinctiv, care pătrunde pe site-ul CryptoStorm. Indiferent dacă este sau nu încă implicat, el a fost clar mâna călăuzitoare în crearea CryptoStorm.

Deci, cine dracu este Spink?

 • Spink a fost un antreprenor american de succes și junkie de adrenalină care și-a pierdut milioanele și a depus la faliment în 2002.
 • El este, de asemenea, un avocat în afară de zoofilie.
 • În 2005 a fost condamnat pentru contrabandă cu 375 de kilograme de cocaină (evaluat la 34 de milioane de dolari). Deși condamnat la 17 ani de închisoare, Spink a fost eliberat după doar 3 ani după „după colaborarea sa extinsă cu anchetatorii”.
 • În 2010 a fost arestat pentru conducerea unei ferme de bestialitate din Canada. Se pare că acesta a dus la trimiterea lui înapoi în închisoare încă 3 ani
 • La eliberarea din 2013, el a „fugit aproape imediat de tribunal, eludând ordinele judecătorului de a sta departe de Internet, unde Spink operează mai multe site-uri web și bloguri de bestialitate.”
 • În 2014, a fost implicat într-o anchetă a poliției din Port Stanley cu privire la un câine dispărut și a fost găsit „îmbarcând caii la o proprietate din apropiere sub un nume asumat”. Spink a fost arestat, dar ulterior eliberat.
 • În august 2015 Spink a fost arestat la Londra și „reținut pentru un mandat de arestare pentru omiterea unei pedepse de 90 de zile pentru cruzime cu animale în statul Washington”. El a fost eliberat din „greșeală”.
 • În noiembrie 2017, Spink s-a întors în Port Stanley și a fost arestat după o criză cu poliția în urma unei altercații cu fostul vecin, câinele de care a fost acuzat că a furat. În urma acestei altercații, casa fostului vecin a ars.
 • În 2016, a fost deportat din Canada pentru a se confrunta cu acuzații excepționale de cruzime animală în SUA.

Revizuirea criptostormei: concluzie

Ignorând conexiunea Spink, CryptoStorm este un serviciu VPN foarte performant, cu o idee centrală bună - jetoane. În teorie, acestea permit o mare separare între plata dvs. pentru serviciu și identitatea dvs. reală. Dar, întrucât CryptoStorm nu este pur și simplu suficient de popular pentru a exista o piață înfloritoare a oamenilor care cumpără și revând aceste jetoane „anonim”, majoritatea beneficiilor sunt pur teoretice. Există, de asemenea, un argument puternic că plata cu cardul magazinului sau chiar cash (Mullvad și ProtonVPN) este și mai anonimă. De asemenea, merită să ne amintim că, oricât de anonimă este metoda dvs. de plată, furnizorul dvs. VPN va cunoaște oricum adresa dvs. IP reală. CryptoStorm este recomandat pentru păstrarea jurnalelor, dar în afară de aceasta, serviciul este lent și oferă asistență foarte lentă. Criptarea este în regulă, dar la fel ca în majoritatea celorlalte lucruri publicitate de CryptoStorm, nu este nici pe departe atât de bună cum sugerează hype-ul. Cu toate acestea, vorbind de hype, CryptoStorm pare să aibă o bază de utilizatori entuziastă, care se evidențiază clar în stilul de scriere grea, care caracterizează paginile site-ului și forumului (Spink?).

Vizitați CryptoStorm »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me