Ако сте љубитељ крикета који жели гледати што више игара, онда вам треба виртуална приватна мрежа (ВПН). ВПН за крикет ће вам омогућити да деблокирате географски ограничене протоке крикета из целог света. Помоћу ВПН-а можете деблокирати не само ИПЛ крикет, већ и телевизијске утакмице британских, јужноафричких, аустралијских и многих других крикетских нација..


проток ИПЛ-а бесплатно

Како гледати ИПЛ крикет на мрежи?

Пренесите ИПЛ крикет путем Хотстара

Препоручени метод

Хотстар има ексклузивна права на приказивање ИПЛ крикета у Индији. Хотстар је доступан без претплате чим приступите веб локацији повезаној са индијским сервером. Дакле, ако је гледање крикета бесплатно са индијанским коментарима у реду с вама, онда је ово фантастична опција! За више информација о коришћењу ВПН-а за Индију потражите у нашем водичу за Индију за ВПН.

Како подесити ВПН за крикет индијске Премијер лиге

Након што се одлучите за ВПН, подешавање за гледање крикет у индијској премијерлигашкој лиги је врло лако. Само следите ове једноставне кораке:

 1. Изаберите ВПН за ИПЛ крикет. Да бисте деблокирали крикет, препоручујемо ЕкпрессВПН
  јер је сигуран, брз и има одличне индијске, британске и америчке сервере (плус сервери у 94 земље за гледање крикета).
 2. Изаберите индијски ВПН сервер и кликните на Цоннецт.
 3. Идите на Хотстар.
 4. То је то! Ваш ВПН решење је постављено и спремни сте за гледање крикета на мрежи.

Међутим, ако сте у журби да почнете гледати ИПЛ крикет што је брже могуће, препоручујемо ЕкпрессВПН
- јер је далеко најбољи укупни ВПН за деблокирање крикетних токова из целог света. Ако желите најбоље, набавите Екпресс!

Посетите ЕкпрессВПН »

Гледајте ИПЛ уз Ски Спортс

Бритисх Алтернативе

Постоји неколико места на којима можете гледати крикет на мрежи. За многе људе најбољи метод ће бити претплата на британски Ски Спортс за гледање канала Ски Спортс Црицкет..

Ски Спортс има ексклузивна права за емитовање ИПЛ крикета у Великој Британији. За све који живе ван Велике Британије - или било које становнике Велике Британије који су ван земље или путују на одмор - ВПН је једноставан начин за приступ интернету Ски Спортс Црицкет.

Претплата на Ски Спортс кошта 38 фунти (53,29 долара). (То је 20 фунти за основни план за забаву у Ски-у, плус 18 за додатни план за небеске спортове.)

Још један једноставан начин гледања Ски Спорта је на ТВ-у Нов. Сада ТВ омогућава људима да гледају Ски Спортс на мрежи. Сада се ТВ може купити дневно (7,99 фунти), недељно (14,99) или месечно (33,99 фунти). Сада ТВ такође нуди посебну понуду од 40% попуста за прва два месеца.

Пренесите ИПЛ каналом Виллов ТВ

Америчка алтернатива

Друга опција за гледање крикета је на америчкој и канадској услузи Виллов ТВ.

Овај канал је посвећен приказивању крикет мечева из целог света, укључујући утакмице које играју Међународни савет за крикет (ИЦЦ), Управни одбор за крикет у Индији (БЦЦИ), Крикет Аустралија, крикет Јужна Африка, Западноиндијски одбор за крикет , Крикет Шри Ланке, Бангладешки крикет Боард, Пакистан крикет Боард и Зимбабве Црицкет. Ако тражите аустралијски ВПН да бисте гледали крикет, погледајте наш најбољи ВПН водич за Аустралију.

Гледајте ИПЛ на Виллов Спортс

Претплата на Виллов ТВ може се извршити директно на њеној веб локацији. Једноставно се повежите на ВПН сервер који се налази у САД-у, идите на веб локацију и претплатите се за 9,99 УСД месечно.

Виллов ТВ доступна је и на претплатничком сервису Слинг ТВ само за САД.

Алтернативне опције за Стреаминг ИПЛ крикет

Ево неких других опција за гледање ИПЛ крикета на мрежи. Оба наведена канала имају плаћену претплату за плаћање претплате за гледање ИПЛ крикета на мрежи.

 • СуперСпорт (Јужна Африка)
 • ОСН Плаи (Блиски Исток)

Како подесити ВПН за крикет индијске Премијер лиге

Након што се одлучите за ВПН, подешавање за гледање крикет у индијској премијерлигашкој лиги је врло лако. Само следите ове једноставне кораке:

 1. Изаберите ВПН за ИПЛ крикет. Да бисте деблокирали крикет, препоручујемо ЕкпрессВПН
  јер је сигуран, брз и има одличне индијске, британске и америчке сервере (плус сервери у 94 земље за гледање крикета).
 2. Кликните на веб локацију и претплатите се на ваш омиљени ИПЛ крикет ВПН. Ако желите још неколико избора, погледајте наше најбоље ВПН-ове за чланак за струјање.
 3. Преузмите и инсталирајте ВПН софтвер. Не заборавите да набавите праву верзију за своје уређаје.
 4. Покрените софтвер и изаберите жељена подешавања (препоручује се ОпенВПН шифрирање).
 5. Изаберите ВПН сервер тамо где вам је потребан и кликните на Цоннецт.
 6. Идите до Ски Спортс Црицкет, НовТВ, Хотстар, ВилловТВ - или било које друге услуге која струји ИПЛ крикет на мрежи - и претплатите се.
 7. То је то! Ваш ВПН решење је постављено и спремни сте за гледање крикета на мрежи.

ИПЛ крикет најчешћа питања

Како функционише ВПН за крикет

Многи потоци крикета нису доступни изван земље у којој се одржавају утакмице. То је због ограничења ауторских права и лиценцирања. За љубитеље крикета који желе да гледају те потоке, обавештење о ограничењу обично је крај линије. То је осим ако не користе ВПН!

Коришћењем ВПН-а, било ко, било где, може се претварати да се налази у другој земљи. То им омогућава приступ гео-ограниченим токовима крикета и лигама које би обично биле неприступачне. Ово укључује деблокирање мечева за крикет Индије Премијер лиге током целе сезоне.

Стреам ИПЛ крикет са ВПН-ом

ИПЛ крикет

Следећих 5 мечева ИПЛ лиге 2020 године су следећи (увек БСТ):

 • 23. априла - Делхи Даредевилс вс Кингс КСИ Пуњаб, 15:30
 • 24. април - Мумбај Индијанци вс Сунрисерс Хидерабад, 15.30
 • 25. априла - Роиал Цхалленгерс Бангалоре вс Цхеннаи Супер Кингс, 15.30
 • 26. априла - Сунрисерс Хидерабад вс Кингс КСИ Пуњаб, 15:30
 • 27. априла - Делхи Даредевилс вс Колката Книгхт Ридерс, 15.30
 • 28. априла - Цхеннаи Супер Кингс вс Мумбаи Индијанци, 15.30
 • 29. априла - Рајастхан Роиалс вс Сунрисерс Хидерабад, 11.30
 • 29. априла - Роиал Цхалленгерс Бангалоре вс Колката Книгхт Ридерс, 15.30
 • 30. априла - Цхеннаи Супер Кингс вс Делхи Даредевилс, 15.30

До сада ИПЛ сезона 2020

У недељу је Суресх Раина постигао још 50 вожња у свом мечу против Сунрисерс Хидерабад-а. То ће му узети укупно одиграних трчања у ИПЛ-у на 4658 трчања из 165 утакмица (у просеку 34,25). Ово га поново ставља пред Вират Кохли - који се такође активно бори за рекорд. Сам меч био је гадан за нокте, а Цхеннаи Супер Кингс је само победио у игри од четири трке!

До сада је сезона доживела лош почетак за Делхи Даредевилс који седе на последњој позицији. Ово је велико изненађење јер су предсезони већини људи били усмерени на заиста добре резултате. Па, шта је пошло по злу? Кандидати га своде на све ствари, укључујући губитке концентрације, недостатак подршке у тиму и лоше играње уопште.

Међутим, то може имати неке везе са чињеницом да Даредевилси још увек нису играли игру на домаћем терену: свака игра до сада је била у гостима. У Индији, играње ван куће чини већу разлику него на већини других места, јер димензије терена и терена су у зависности од места до места. Зато побједнички ИПЛ тимови обично имају врхунске рекорде на властитом терену.

Горе изнад табеле, Раинин тим Цхеннаи Супер Кингс и Кингс КСИ Пуњаб су испред, са осам бодова по комаду. Обје ове екипе су добиле четири утакмице и изгубиле једну. На трећем и четвртом су месту Калкута и Хајдерабад - са по шест бодова.

Међутим, да будемо фер, Хидерабад је одиграо једну утакмицу мање од Книгхт Ридерс-а: тако да су лако могли прећи на трећу позицију ако у уторак победе Мумбајске Индијанце. То би требало бити лако оствариво имајући у виду да су Мумбајчани Индијанци одоздо у лиги.

Гледајте ИПЛ крикет на мрежи - закључак

Без обзира да ли се одлучили бесплатно гледати ИПЛ крикет на Хотстару - или уплатом за британски Ски Спортс Црицкет или услугу Виллов ТВ само за САД - ВПН за крикет је савршено решење. Помоћу ВПН-а можете се претварати да сте у другој земљи и гледате онолико крикета уживо колико желите!

За стреаминг крикета препоручујемо било који ВПН у наших 5 најбољих ВПН-ова за чланак за стриминг. Они ВПН-ови су фантастични сервери свуда који вам требају за гледање крикета. Међутим, ако желите најбољи ВПН за крикет, препоручујемо ЕкпрессВПН
јер има све што је потребно за гледање ИПЛ-а и других крикетских токова у ХД-у без пуњења.

Посетите ЕкпрессВПН »

Кредитна слика наслова: Виво ИПЛ лого за крикет

Кредити за слике: Васил Схулга / Схуттерстоцк.цом, вавебреакмедиа / Схуттерстоцк.цом

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me