Ако идете у Саудијску Арабију или сте је већ имали, потребан вам је ВПН да бисте деблокирали веб локације са ограниченим ограничењима.

ВПН за Саудијску Арабију деблокират ће цензуриране и геоблокиране веб странице тако што ће вам дозволити да се правите у другој земљи.

Због опасности које укључују деблокирање цензурираног садржаја док је на Блиском Истоку - одличан саудијски ВПН такође мора да обезбеди водонепропусну приватност.

Бест ВПН Сауди Арабиа

Прегледали смо преко 150 различитих ВПН-а у последњих пет година - у потрази за најбољим ВПН сервером Саудијске Арабије. Ево оних који су најбољи.

 1. ЕкпрессВПН


  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

 4. ВипрВПН

 5. ИПВанисх

ВПН разматрања Саудијске Арабије

Због политичке ситуације у Саудијској Арабији, није сваки ВПН прикладан. На тржишту постоји стотине ВПН-ова, а велика већина је несигурна и инфериорна.
Коришћење ВПН-а у разматрањима Саудијске Арабије

Да бисте деблокирали садржај у Саудијској Арабији, без страха од хватања, важно је да ВПН има одређене функције.

ВПН је свестран интернетски сервис који омогућује људима да деблокирају цензурирани и блокирани садржај и услуге веб странице. Омогућујући корисницима да се претварају да су у другој земљи, грађани који живе или посјећују Саудијску Арабију могу користити веб странице које би требале бити ван граница. Религијски спорне веб странице, веб локације ван граница, порнографске или сексуално либералне веб локације и гео-ограничене стране услуге могу се деблокирати коришћењем ВПН Саудијске Арабије..

ВПН такође пружа приватност прикривањем корисничке стварне ИП адресе. Такође, поуздана ВПН за Саудијску Арабију нуди сигуран ниво шифрирања. Забрањује даватељи интернетских услуга, влада, радна мјеста, школе, станодавци - и други администратори локалне мреже - не могу да кажу шта је ВПН корисник урадио на мрежи. Ова приватност је витални део ВПН-а за Саудијску Арабију.

ВПН функције

Да бисте безбедно користили ВПН у Саудијској Арабији, требат ћете користити ВПН с робусним сигурносним функцијама. У супротном, могли бисте бити ухваћени како деблокирате цензурисани материјал: који би вас могао спустити у затвор или још горе. Ево листе функција које ВПН мора да поседује у Саудијској Арабији:
Важне карактеристике ВПН-а

 • Добро имплементирана енкрипција војног разреда. Сви ВПН-ови пружају различите нивое енкрипције. Да бисте били сигурни у Саудијској Арабији, препоручујемо само најбоље: ОпенВПН шифрирање имплементирано према највишим стандардима.
 • Киллсвитцх. Прекидач за уклањање прекинуће ваш интернет ако ВПН веза прекине. Спријечиће вас да случајно процурите податке на вашег даватеља интернетских услуга уколико ВПН веза прекине. Без киллсвитцх ваш ИСП ће знати коју веб локацију посећујете ако ВПН испадне.
 • ДНС заштита од цурења Пропуштање ДНС-а ће такође информисати вашег даватеља интернетских услуга о веб локацијама које посећујете. То би била катастрофа у Саудијској Арабији.
 • Невидљиви режим / скривање ВПН-а. Ово је функција која прикрива ВПН употребу. Додаје додатни ниво сигурности тако што прикрива ОпенВПН саобраћај као уобичајени ХТТПС. Због чега је ИСП врло тешко открити да се ВПН можда користи.

Интернет ограничења у Саудијској Арабији

Интернет цензура у Саудијској Арабији

Главна ствар са којом ћете морати да се суочите током посете или живота у Саудијској Арабији је цензура. Многи сајтови и услуге су неприступачни, а за деблокирање ће вам требати ВПН. Велики део садржаја је такође недоступан унутар Саудијске Арабије због гео-ограничења ауторских права.

ВПН-ови у овом чланку имају пуно сервера који се налазе широм света, што ће вам омогућити да се претварате да сте у другој земљи. Превладаће локалну цензуру и омогућити вам приступ веб локацијама других земаља: На пример, можете да користите ВПН за Нетфлик и приступате Нетфлик садржају из целог света..

Саудијска Арабија забрањује веб странице које су верски неспојиве и зато се сматрају „неморалним“. То укључује било какво приказивање или расправу о хомосексуалности, порнографији или проституцији. "Неморалност" у Саудијској Арабији такође се протеже на женска права, која су строго рестриктивна. Веб локације за коцкање такође су ван граница. Помоћу ВПН-а, свако у Саудијској Арабији може приватно деблокирати било коју од ових веб локација.

Како отворити блокиране странице у КСА-и

Због политички рестриктивне природе саудијског режима, деблокирање садржаја може вас довести у проблеме. Људска права су врло мала за многе класе људи у Саудијској Арабији, укључујући жене и ЛГБТ грађане. Из тог разлога, одређени људи могу бити изложени озбиљном ризику од телесне казне ако буду ухваћени да деблокирају цензуриране веб странице.

Такође је важно да се чува оно што пишете и говорите у Саудијској Арабији. Земља је неизмјерно строга, а опет, чак и мишљења би вас могла довести у невољу. Такође, Саудијска Арабија забрањује сваку замисли на мрежи за ћаскање, говорне и видео поруке. Главна мотивација тих забрана је заштита профита телеком компаније у државном власништву.
Како отворити блокиране странице у КСА-и

Иако Саудијска Арабија не забрањује странице друштвених медија, она блокира њихове интегрисане системе за четовање. Укључује и Фацебоок Мессенгер, који није доступан са Фацебоок странице или преко апликације. ВхатсАпп, Хангоутс, Лине, Телеграм, Снапцхат, ФацеТиме, Теам Спеак, Ви-Фи позиви, Скипе и Вибер су такође под контролом.

Помоћу ВПН-а за Саудијску Арабију било ко у земљи може деблокирати ограничене веб странице и услуге и користити их у приватности.

Међутим, због политички осетљиве климе државе, требало би да пажљиво користите ВПН.

Да ли су ВПН безбедни у Саудијској Арабији?

Имати ВПН и користити га у Саудијској Арабији технички је противно државним законима о цибер-у. То је прилично лудо с обзиром на то да многе компаније користе ВПН-ове у земљи. Оно што са поуздањем можемо рећи је да је коришћење ВПН-а за Саудијску Арабију много сигурније од употребе прокија у Саудијској Арабији. Такође је тачно да многи људи - укључујући жене - користе ВПН-ове за управљање анонимним блоговима из земље. Нема сумње у то: ризично је! Треба водити рачуна ако се одлучите за то.

Да ли је сигурно користити ВПН

Деблокирање цензурираних веб локација и стицање приватности за анонимно писање политички спорног садржаја (ствари које бисте можда желели да урадите са ВПН-ом) такође је незаконито. Из овог разлога, од виталног је значаја да ваш Сауди ВПН има снажну политику приватности и одличан софтвер који омогућава највиши ниво шифрирања и напредне ВПН функције (као што су прекидач за убијање, заштита од цурења ДНС-а и невидљиви режим / скривање).

Све док са ове листе добијете поуздан и поуздан ВПН, моћи ћете да користите Интернет у приватности. Деблокирање садржаја или писање блогова у приватности (анонимно) могли би вам донијети проблеме - зато топло препоручујемо да се држите подаље од непоузданих ВПН-ова. Чак је и коришћење једног од ВПН-а на овој листи (који су најбољи) ризично: због политичке ситуације.

Како се користи ВПН

Употреба ВПН-а у Саудијској Арабији није тежак задатак. Међутим, морате бити сигурни да сте правилно поставили ВПН ако не желите да упаднете у проблеме. Ево кратке листе за провјеру да ли је све у реду:Како се користи ВПН

 • Изаберите ВПН услугу са ове листе и претплатите се.
 • Преузмите ВПН софтвер: проверите да ли сте добили одговарајући софтвер за своју платформу.
 • Инсталирајте ВПН и пријавите се помоћу својих вјеродајница.
 • Изаберите ОпенВПН шифровање у подешавањима
 • Укључите ДНС заштиту од цурења и прекидач за убијање, а ако има функцију аутоматског повезивања, укључите је и ви. Ако није доступно подешавање цурења ДНС-а, али је ВПН на овој листи, то је аутоматски.
 • Укључите прикривени режим ако желите додатни слој сигурности.
 • Изаберите сервер и кликните на везу.

Чим се ВПН повеже, чини се да се налазите на локацији коју сте одабрали. Ваша ВПН енкрипција ће вас такође заштитити. Стога, ваш ИСП и влада не могу открити шта радите на мрежи. Поред тога, прекидач килл осигурава да никада не пропустите нешифрирани промет свом даватељу интернетских услуга.

Како тестирати КСА ВПН

Тестирање ВПН-а

Након што поставите и покренете свој ВПН, вреди проверити да ли ради. Да бисте то учинили, пријеђите на тестми.нет. На тој веб страници моћи ћете да се уверите да се ваша ИП адреса на одговарајући начин приказује као локација изван Саудијске Арабије.

Такође можете проверити да ли постоје цурења ДНС-а и ВебРТЦ-а. Међутим, ВПНс у овом водичу пажљиво је тестирао наш тим стручњака. Стога немају такве цурења.

Најбољи сервери за повезивање у Саудијској Арабији

Да бисте постигли најбоље брзине, увек је најбоље повезати се са сервером који вам је близак. Међутим, требало би да се повежете са државом која није политички повезана са Саудијском Арабијом. Оно где је легално приступити цензурираном садржају који желите да прегледате. То ће вам обезбедити добру брзину, али ће такође осигурати да ВПН сервере не изврше препади од политичких савезника који раде за саудијску владу.
Најбољи сервери за повезивање

У целини, не препоручујемо употребу ВПН сервера у Саудијској Арабији, јер би их влада могла напасти. То значи да се можете отворити откривању писања блога (или радити било шта друго) за које не желите да вас ухвате како раде.

ВПН-ови Саудијске Арабије: Закључак

Закључак најбољих ВПН-ова Саудијске Арабије

У овом чланку препоручили смо најбоље ВПН-ове за Саудијску Арабију. Ови ВПН-ови пружају јаку приватност и омогућавају вам да деблокирате сав цензурирани и гео-ограничени садржај из Саудијске Арабије. Такође, нуде фантастичну вредност за новац и пружају пробне периоде или гаранције за поврат новца. То значи да можете тестирати ове ВПН-ове без ризика.

На крају, пажљиво погледајте овај чланак и користите све важне и напредне ВПН функције у Саудијској Арабији. Нажалост, употреба ВПН-а може вас довести у проблеме са законом.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

 4. ВипрВПН

 5. ИПВанисх

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me