Да ли сте блокирани због Ворлд оф Варцрафт (ВоВ) због места где живите? Можда нисте блокирани, али веза вам заостаје или ваш сервер често пада. Ако је тако, а ВоВ ВПН може бити решење вашег проблема.

ВоВ ВПН

ВПН може вам дозволити да се пријавите као да се налазите негде где није блокирано или да се повежете на поузданији сервер. У неким ретким случајевима ВПН може чак и да смањи заостајање у вашој вези тако што ћете своју везу усмерити боље него што то чини ваш ИСП.

Тестирали смо ВПН-ове преко 150 компанија у последњих пет година. И проучили смо тржиште тражећи услуге са Најбоље Особине за ВоВ играче. Резултат је ова листа 5 најбољих ВПН-ова за Ворлд оф Варцрафт.

 1. ЕкпрессВПН


  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Треба вам више информација? Погледајте нашу детаљну листу у наставку за више детаља о свим ВПН-овима који су представљени на овој страници.

Списак најбољих ВПН-ова за Ворлд оф Варцрафт

Зашто ми треба ВоВ ВПН?

Неколико је разлога што ће вам требати ВоВ ВПН. Људи у неким земљама или регионима (неке азијске земље, Иран и Крим су примери) блокирани су за повезивање на ВоВ сервере (у Ворлд оф Варцрафт, сервери се називају царства). Коришћењем ВПН-а можете учинити да изгледа као да се повезујете са локације која није блокирана.

Понекад можете наићи на проблеме чак и ако ваш део света није блокиран. На примјер, могли бисте се наћи у хотелу или некој другој локацији која спречава програме да користе одређене комуникацијске портове из сигурносних разлога. Ако вам Ворлд оф Варцрафт треба те луке, можда ћете бити у блокираној земљи. Употреба ВПН-а омогућава вам да потпуно заобиђете те проблеме и уживате у игрању где год да се налазите!

Чак и ако се без проблема можете повезати са царином, ВоВ ВПН и даље може да помогне. У неким случајевима, помоћу ВПН-а је да се смањи ВоВ заостајање и латенција (која се у игри назива "пинг"). Иако није решење које ће успети у свакој ситуацији, ВПН би вам могао помоћи да стабилизујете везу или да вам омогући повезивање на различите сервере који могу бити бољи.

Важно је схватити да ће у већини случајева ВПН успорити вашу везу са царством Ворлд оф Варцрафт. Шифровањем вашег промета и усмеравањем вашег промета путем ВПН сервера може се очекивати мали губитак брзине. Ово је нешто што ћете требати да тестирате и то је где вам ВПН гаранције за поврат новца добро долазе.

Један крајњи разлог за коришћење ВоВ ВПН-а је да се заштитите од хакера и бесних гејмера. Хакери стално покушавају да преузму контролу над Ворлд оф Варцрафт рачунима, па чак и да прекрију податке о кредитним картицама. ВПН може задржати ове пузеве на висини. У свету еСпорта постоје извештаји играча који користе ДДоС нападе како би у кључним тренуцима осакатили своје противнике. Иако нисмо чули за сличне нападе против играча Ворлд оф Варцрафт-а, ВПН ће вас заштитити од таквих напада уколико икада буду усмерени у вашем правцу.

Напомена: Више о ДДоС превенцији за играње на мрежи можете прочитати овде.

Како побољшати брзину свог ВоВ ВПН-а?

Ако тражите максималан учинак од а ВПН за Ворлд оф Варцрафт, можда желите да покушате да промените подразумевани протокол ВПН-а. За информације о томе како то учинити потражите у нашем водичу Бест ВПН фор Гаминг.

Најбољи ВПН за ВоВ

Већина ВоВ гејмера тренутно не треба ВПН. Али ако је стопа пинга ваше везе лоша или ваша веза стално опада, ВоВ ВПН би могао да побољша ситуацију за вас.

Ако живите негде, приступ ВоВ-у је потпуно блокиран, или тамо где претицање пропусне ширине ИСП-а утиче на ваше играње: свакако бисте требали испробати један од наших 5 најбољих ВПН-ова за Ворлд оф Варцрафт. Омогућиће вам да се налазите у земљи која није блокирана, тако да се можете лако пријавити у игру. Све селекције на овој листи такође су одличне услуге опште намене, које вам пружају све предности ВПН-а истовремено потенцијално побољшавајући ваше играчко искуство.

Искористите бесплатна суђења и гаранције поврата новца које нуде ове квалитетне ВПН да бисте видели да ли је ВоВ ВПН прави за вас.

Ако желите више информација о коришћењу ВПН-а за игре, погледајте наш ВПН за водич за игре.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН

  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

За више информација о коришћењу ВПН-а с другим играма и платформама погледајте водиче испод:

 • ВПН за Ксбок
 • ВПН за ПС4
 • ВПН за ПЦ
 • Најбржи ВПН за игре
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me