Вијетнам намеће строгу цензуру на мрежи. То је довело до осуде Репортера без граница (РСФ). За људе који живе или посећују Вијетнам, то значи немогућност приступа многим веб локацијама, вестима и мрежним сервисима. Коришћењем вијетнамског ВПН-а, грађани могу добити дигиталну приватност и сигурност - истовремено деблокирајући садржај који вијетнамска влада ограничава..

ВПН за Вијетнам

Најбољи ВПН-ови за Вијетнам

Погледајте табелу испод да упоредите најбоље ВПН-ове за Вијетнам. Ако тражите више информација о томе зашто бисте користили ВПН у Вијетнаму, детаље ћете пронаћи у наставку.

 1. ЕкпрессВПН

  - Сјајна услуга у свим крајевима која је савршена за стицање приватности у Вијетнаму

 2. НордВПН


  - И јефтино и изузетно - деблокирајте било шта и стекните приватност у Вијетнаму

 3. ИПВанисх

  - Добављач са седиштем у САД са серверима на којима вам требају, а који се муњевито одвијају

 4. ТорГуард

  - Има пуно изванредних карактеристика приватности по релативно ниској цени

 5. ВПНАреа

  - Импресиван ВПН из Бугарске са изузетном корисничком подршком

Вијетнамска ВПН разматрања

Вијетнамска ВПН разматрања

Услуга Вијетнамске виртуалне приватне мреже (ВПН) омогућава људима да се претварају да су у другој земљи. Ово им омогућава приступ интернету као да су изван Вијетнама. Резултат тога је да ВПН за Вијетнам заобилази сва владина ограничења. Уз ВПН, било ко у Вијетнаму може у потпуности да избегне цензуру.

У ствари, могуће је превазићи све интернетске блокове, укључујући оне које намећу радна места, школе и станодавци. Такође можете савладати гео-ограничења за приступ садржају са ограниченим садржајима и услугама веб локација које су обично гео-блокиране у одређеној земљи (на пример ББЦ иПлаиер у Великој Британији).

Будући да је Вијетнам репресиван, заобилажење владиних ограничења могло би бити ризично. Уз неке ВПН услуге било би опасно. Зато је од пресудне важности водити рачуна о избору ВПН-а за Вијетнам. Наши стручњаци су пажљиво одабрали све ВПН-ове у овом водичу за употребу у Вијетнаму. Ови препоручени ВПН-ови пружају робусну дигиталну приватност користећи шифрирање војног нивоа.

Због репресивне природе владе, употреба ВПН-а може бити опасна у Вијетнаму. Деблокирање веб локација које нуде пиратске садржаје као што су Путлоцкер или ПопцорнТиме могло би вас довести у затвор. Ако желите да знате да ли је ВПН Вријеме за кокице сигурно, погледајте наш ВПц водич за Попцорнтиме ВПН.

Огромна већина ВПН-а на тржишту (постоји на стотине) пружа застарелу или лоше имплементирану енкрипцију. Они такође имају замишљене политике приватности које би им могле омогућити да открију ваше навике прегледавања. С обзиром на опасности од коришћења ВПН-а у Вијетнаму: избор ВПН-а је пресудан. Дакле, шта треба ВПН за Вијетнам?

Важне ВПН карактеристике

ВПН за Вијетнам мора да чува ваше податке безбедним. Из тог разлога, од виталног је значаја да ваш ВПН чува или нулте записе или само минимално обједињене евиденције веза. То значи да никада не бисте требали користити већину бесплатних ВПН-ова (на пример, Хотспот Схиелд) у Вијетнаму. У ствари, да бисте били потпуно безбедни током коришћења ВПН-а за Вијетнам, услуга мора имати следеће карактеристике:ВПН безбедност

 • Строга политика приватности. Не похрањују ИП адресе и друге личне податке.
 • Снажна ВПН енкрипција. Шифрирање мора бити сигурно и мора удовољавати нашим минималним стандардима за заштиту.
 • Киллсвитцх. Обезбеђује да ниједан податак никада не процури до вашег Интернет провајдера. Свако пропуштање података могло би информисати даватеља интернетских услуга да сте приступили цензурираном веб мјесту: што би могло резултирати затворском казном.
 • ДНС заштита од цурења Пропуштање ДНС-а такође може да обавести вашег даватеља интернетских услуга да сте посетили ограничену веб локацију. Зато никада не бисте користили непропусне ВПН-ове у Вијетнаму, као што је ПуреВПН: они би могли да вас слете у затвор.
 • Невидљиви режим. Ова технологија је скривање ВПН-а. Омогућује ВПН корисницима да сакрију употребу ВПН-а. Иако је ВПН саобраћај шифриран (тако да ИСП никад не зна које се локације посјећују) - могући су даваоци интернетских услуга примијетити да се ВПН користи. Само то би вас могло довести у невољу са полицијом у Вијетнаму. Ако користите ВПН, дајете влади разлог да вас сумња. Из овог разлога, много је боље користити ВПН који има прикривени режим (да бисте прикрио ВПН употребу као редован ХТТПС саобраћај).

Локација сервера

Корисни ВПН за Вијетнам такође ће имати пуно избора на серверу. Да бисте максимално искористили свој ВПН, морате се моћи претварати да сте у многим различитим земљама. То ће вам омогућити да имате највише избора када је у питању деблокирање веб локација и услуга на мрежи.Локација сервера

Наши препоручени ВПН-ови имају пуно сервера широм света. Ови сервери су такође супер брзи: савршени за обављање података који захтијевају велике брзине података, као што су претакање у ХД (деблокирање ИоуТубе видео записа или на примјер страних Нетфлик садржаја) или за играње игара. Ако желите ВПН посебно за Нетфлик, погледајте наш Нетфлик ВПН водич.

Да ли су ВПН-ови легални у Вијетнаму

Да, ВПН су легални у Вијетнаму. Већина ствари за које можете да користите ВПН у Вијетнаму (на пример, деблокирање веб локација за приступ ограниченом садржају) - илегална је. Међутим, не можете добити проблеме због самог власништва ВПН претплате. Упркос томе, ми генерално препоручујемо коришћење ВПН невидљивог начина (прикривање) како бисте прикрили ВПН употребу у Вијетнаму.ВПН легалност

Минимална заштита коју препоручујемо за коришћење ВПН-а у Вијетнаму је ДНС заштита од цурења и прекидач: ово је апсолутна неопходност у Вијетнаму. Никада не користите вијетнамску ВПН без претходног активирања прекидача за искључивање.

Интернет цензура у Вијетнаму

Вијетнамска рестриктивна влада блокира веб странице из политичких и верских разлога. Такође је чврст у заштити ауторских права.

Интернет цензура

Вијетнамска влада не жели да људи користе ВПН и друге алате за утају како би се обрушили на цензуру. Из тог разлога, коришћење ВПН-а у Вијетнаму може бити опасније него на различитим локацијама. Због тога смо за овај водич одабрали ВПН-ове који имају прекидач за искључивање и невидљиви режим. Да бисте били сигурни док користите ВПН у Вијетнаму: молимо користите ове функције.

Такође је вредно напоменути да је РСФ дао следећи коментар у вези са употребом проки-ја у Вијетнаму:

„Да би заштитили своју анонимност у земљи у којој мрежна инфраструктура не дозвољава пресретање шифрованих комуникација (што значи да нема дубинске инспекције пакета), вијетнамски блогери имају сваки разлог да користе шифровање. Сходно томе, ВПН је боља опција од проки-ја. Потоњи омогућава заобилажење блокаде приступа, али - за разлику од ВПН - не шифрујте. "

Као што видите, проксији ће омогућити људима у Вијетнаму да деблокирају цензуриране веб локације. Међутим, постоји ризик да се у Вијетнаму користе проки послужитељи, тако што објашњава РСФ - држите се сигурног ВПН-а са ове листе.

Друштвени медији

Деблокирајте друштвене медије

Вијетнам је такође блокирао Фејсбук и Твитер. Помоћу ВПН-а можете се претварати да сте у другој земљи да бисте приступили и користили те блокиране сајтове на друштвеним мрежама. ВПН ће вам такође дозволити приступ и употребу блокираних порука као што је Иахоо инстант мессенгер (за које корисници кажу да влада цензурише владу).

Анонимно блогање

Сви који желе читати блоговске веб странице попут Реддита могу то учинити користећи ВПН за Вијетнам. Вијетнам такође ухапси људе који пишу блогове који критикују Владу ВоП-а. Кориштењем ВПН-а корисници могу приступити веб страницама блога, читати блокиране блогове, па чак и писати блогове за које би се иначе превише плашили да стварају. Иако вас ВПН строго не чини анонимним, он прикрива вашу стварну ИП адресу. Може вам омогућити да у приватност пишете анонимни блог.Блоггинг

Иахоо360 је популарна блог страница која је недоступна у Вијетнаму. Наши препоручени ВПН-ови ће вам омогућити приступ Иахоо360.

ВордПресс веб странице су неке од најбољих и најразноврснијих блоговских заједница на мрежи. Вијетнам је блокирао ове сајтове. Да бисте деблокирали ВордПресс, користите само један од ВПН-ова у овом водичу.

Закључак

Сви ВПН-ови у овом водичу пружају фантастичну приватност. Имају одличне сервере који се налазе широм света. У зависности да ли вам је потребно више или мање азијских сервера, можда је боље да се концентришете на прва три ВПН-а. Ако желите да користите своју ВПН током коришћења вијетнамских услуга, требат ће вам ИП адреса Вијетнама. Услуге више у овом чланку омогућиће вам да приватност промените у Вијетнаму.Закључак најбољих ВПН-ова у Вијетнаму

Обавезно пажљиво провјерите појединачне прегледе и провјерите је ли ВПН за који се одлучите има прекидач за заустављање на мобилној апликацији ако намјеравате користити ВПН на мобилном уређају. Запамтите, коришћење неисправног ВПН-а или ВПН-а без прекидача килл може вас спустити у затвор, зато вас молимо да водите рачуна. Ако имате било каквих недоумица или питања, не оклевајте да нас контактирате у наставку.

Коначно, будите врло пажљиви када гледате друге ВПН локације за поређење. Приметио сам неке локације за поређење ВПН-а који препоручују ПуреВПН за употребу у Вијетнаму. Наш прегледник је утврдио да ПуреВПН пати од цурења ДНС-а: могао би вас затворити у затвор. Ако видите било који сајт који препоручује ПуреВПН за Вијетнам: они нису у праву, и требало би да се сетите да више никада не користите то место за поређење јер је то опасно смеће..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me