Најбољи ВПН-ови за Јужну Африку

Да бисте приступили широком избору забаве у Јужној Африци, потребна вам је виртуелна приватна мрежа (ВПН). Ова врста софтверске услуге може учинити да се чини да сте на другој локацији, тако да можете деблокирати амерички Нетфлик или ДСТВ. Та локација зависи од одабраног ВПН сервера. ВПН компаније покрећу сервере у различитим земљама. Треба осигурати да онај на који се претплатите има сервере у земљи из које желите да добијете видео.

Бест ВПН Соутх Африца

На свету постоје стотине ВПН услуга. Међутим, нису баш добри у уласку на странице за стриминг. Да бисмо сузили претрагу, навели смо пет најбољих ВПН-ова за Јужну Африку.

 1. ЕкпрессВПН

  - Најбржи ВПН који тестирамо, деблокира све, са невероватном услугом свуда

 2. НордВПН


  - Велики бренд са веома добром вредношћу и повољном ценом

 3. ЦиберГхост ВПН

  - Дугогодишњи високо рангирани ВПН, са сјајном ценом и брзином

 4. ВПНАреа

 5. ПриватеВПН

  - Један од најјефтинијих ВПН-а тамо, али још увек добра услуга

Јужна Африка ВПН разматрања

Јужна Африка има проблематичну прошлост, али њена будућност изгледа ведро. Вековима, забаченост земље учинила ју је европском постајом. То се доживљавало као релативна тачка на светским трговинским путевима, али увек иза времена. Интернет је све то променио. Јужна Африка је сада снажна регионална сила са огромним културним и комерцијалним утицајем. На међународној сцени, преваленција енглеског и холандског језика чини га лаком базом за мултинационалне компаније, банкарске конгломерате и бродарске компаније.Коришћење ВПН-а у разматрању Јужне Африке

Снажни индустријски и образовни сектор Јужне Африке, заједно са огромним минералним богатством земље, значе да ће људи из целог света кренути тамо да граде каријере. Ако се дугорочно преселите у Јужну Африку, можда ћете повести породицу са собом. Одлична клима, одличне школе и јединствени пејзаж и дивљач су невероватно привлачни. Међутим, деци ће недвојбено недостајати телевизор још од куће.

Срећом, путем Интернета из Јужне Африке можете ући у ТВ услуге других земаља. Међутим, ситуација није тако једноставна. Те видео услуге не желе да вас пусте унутра. Постоје ваљани разлози зашто видео компаније попут Нетфлик, Амазон Приме и ДСТВ Нов неће дозволити да гледате њихов садржај из иностранства.

Прво, погледајмо како можете да заобиђете ова ограничења приступа на видео веб локацијама у Јужној Африци.

Ограничења приступа видео стримингу

Нетфлик, Амазон Приме, Ски и ДСТВ Нов могу вам пружити најбоље емисије и филмове на свету у вашем дому у Јужној Африци. У случају Нетфлик-а и ДСТВ-а, свом рачуну можете приступити путем интернета док сте у иностранству. Сви телевизијски канали раде на веб сервисима који вам омогућавају да гледате њихове емисије уживо или да приступите библиотекама приказивачке телевизије. Ту спадају ББЦ и Цханнел 4 у Великој Британији и велике америчке ТВ станице попут АБЦ и НБЦ. Једини проблем је што те веб локације не желе да вам дозвољавају да гледате њихов садржај из иностранства. За више информација о повезивању на сервере у Великој Британији или САД-у, погледајте водиче у наставку:Стреаминг Сервицес

 • Најбољи ВПН УК
 • УСА ВПН услуга

Разлози ових ограничења леже у ограничењима које власници ауторских права постављају на ТВ станицама. Када ТВ станица купи право приказивања серије или филма, слаже се на којој територији ће приказати тај садржај. Цена коју ТВ станица мора платити за емисију зависи од вредности тржишта на којем жели да емитује. Традиционално , ТВ станице су се фокусирале на једно домаће тржиште.

Интернет значи да компаније могу приказивати видео записе из целог света. Тако дјелују Нетфлик и Амазон Приме. Међутим, ти канали плаћају само право на приказивање сваког видео записа у одређеним земљама.

Различити правни и морални стандарди који постоје између земаља додатно закомплицирају ствари. Ако Нетфлик жели да прикаже филм у Јужној Африци, мора да га очисти са локалним одбором цензора. Не постоје међународни уговори који чине да је филм који је прошао цензоре у једној земљи аутоматски прикладан за гледање у другој. Стране владе би кажњавале ТВ канале ако би се њихов садржај приказивао у иностранству. Ако имају права на емитовање, те веб локације за стриминг видеа морају да доставе измене које су одобриле цензуру. То значи различиту верзију истог видеа за сваку земљу.

Како функционише ВПН?

Погледајмо поступак који вам омогућава приступ Нетфлику из Јужне Африке. Ако имате Нетфлик претплату у САД-у, Великој Британији или негде другде, можете приступити Нетфлик-у када сте у Јужној Африци. Међутим, видећете библиотеку Нетфлика за Јужну Африку. Многе емисије које су на америчкој верзији Нетфлика доступне су и у другим земљама - али не у свим. Ако сте на пола пута док гледате серију, можда нећете моћи да наставите кад стигнете у Јужну Африку.

Како функционише ВПН

Коришћење ВПН-а за Нетфлик ће решити тај проблем. Ако имате претплату на Нетфлик и желите да уђете у америчку верзију из Јужне Африке, можете. Једноставно одаберите сервер у САД-у са листе у ВПН апликацији на рачунару. Једном када укључите ВПН, сва комуникација коју ваш рачунар врши путем интернета прећи ће преко тог америчког сервера.

На путовању између рачунара и америчког ВПН сервера, захтев је у потпуности шифриран, тако да га је немогуће препознати. Када ваш захтев за Нетфлик локацију стигне до ВПН сервера, тамошњи софтвер га дешифрује и шаље на рачунар на коме се налази веб локација Нетфлик. ВПН сервер поставља своју адресу на захтев као своје порекло.

Нетфлик сервер може видети одакле захтеви долазе на основу адресе извора за сваки захтев. Сервер преусмерава сваког посетиоца на Нетфлик почетну страницу за земљу из које потиче захтев. Стога, ако приступите Нетфлику из Јужне Африке, видећете Нетфлик Јужна Африка. Међутим, ако сајту приступите путем ВПН сервера у САД-у, видећете веб локацију Нетфлик УС.

Најбољи бесплатни ВПН за Јужну Африку

Иако постоји много бесплатних ВПН услуга, већина је ограничена на овај или онај начин. Штавише, знали су продати ваше податке! Међутим, постоје неки угледни бесплатни ВПН-ови, листу којих можете пронаћи овде.

Како набавити амерички Нетфлик у Јужној Африци

Географски ограничене услуге садржаја

Веб локације за стриминг видео знају да људи користе ВПН-ове како би покушали преварити своје системе. Траже ВПН саобраћај и блокирају га. Нетфлик има један од најтежих ВПН система за детекцију на свету. Готово ниједан ВПН не може да га заобиђе. Иако се ВПН блокира на Нетфлику, покрећете се када кликнете да бисте погледали видео. Многи ВПН-ови могу вас довести на веб локацију УС Нетфлик, али само неколико вас може проћи довољно далеко да бисте погледали видео. Срећом, већина оних које смо навели може. Алтернативно, можете да проверите наш Нетфлик ВПН водич како бисте пронашли оне за које гарантовано раде.

Међународни блокови приступа имплементирани су од стране готово свих услуга за стреаминг видео записа. Нетфлик је помало необичан, јер ће вам дати приступ где год да се налазите, али морате да пазите на верзију библиотеке коју је Нетфлик саставио за локацију на којој се налазите.

ДСТВ Јужна Африка

Слично Нетфлик-у, ДСТВ вам такође омогућава приступ, али само библиотеци додељеној вашој локацији. Ако имате претплату за ДСТВ на пример у Нигерији, и даље можете да гледате ДСТВ Нов преко Интернета из Јужне Африке. Међутим, бићете усмерени на јужноафрички ДСТВ.ДСТВ

Ако желите да уђете у ДСТВ за Нигерију, мораћете да јој приступите путем ВПН сервера у Нигерији. Ако ћете добити ДСТВ када одете ван Африке, једини начин на који то можете постићи је коришћење ВПН сервера у вашој земљи. Амазон Приме одржава своју услугу строго подељене, тако да ако у Великој Британији имате претплату на Амазон Приме, можете јој приступити само у Великој Британији. То је уколико не користите ВПН за амазон приме.

Најбољи ВПН-ови који се користе у Јужној Африци: Закључак

Јужна Африка је сјајно састајалиште култура, предузећа и људи. Међутим, живот у великом културном лонцу за топљење може бити мало застрашујући. Вероватно ћете тражити познате ствари када сте у Јужној Африци. Тако ће телевизија од куће помоћи да се опустите у вечерњим сатима.Закључак најбољих ВПН-а Јужне Африке

Набавите ВПН за Јужну Африку због слободе и приватности на Интернету. Усредсредите своју претрагу на пет услуга које препоручујемо у овој рецензији. Искористите гаранцију поврата новца коју нуди сваки од ових ВПН-а како бисте били сигурни да добро раде за вас. Не ризикујете када скинете претплату на неку од ових ВПН услуга - они су пет најбољих ВПН-ова за Јужну Африку.

Ако се цене ВПН-а брину за вас, добра вест је да постоји много сјајних јефтиних ВПН-ова, потражите више у нашем водичу за јефтине ВПН-е за више информација.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me